Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Συντονιστική Επιτροπή Φορέων για την Υγεία

salamispressΠρος:
Σωματεία Εργαζομένων περιοχής Πειραιά
Συλλόγους Εργαζομένων στο χώρο της Υγείας
Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά & ΜΜΕ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Δυτικών Συνοικιών και συγκεκριμένα στις περιοχές Περάματος, Κερατσινίου, Δραπετσώνας και Σαλαμίνας έχουν «χτυπήσει κόκκινο».

Απέναντι σε αυτή την κατάσταση μαζικοί και συνδικαλιστικοί Φορείς των περιοχών αυτών συγκροτήσαμε Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕΦΥ) διεκδικώντας λύσεις.

Στα πλαίσια των αγωνιστικών παρεμβάσεων που έχουμε αποφασίσει, την Τρίτη 28 Απρίλη διοργανώνουμε συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δημαρχείου Κερατσινίου.

Η αντιλαϊκή πολιτική που υποβαθμίζει συνεχώς το περιβάλλον των περιοχών μας, την ποιότητα της διαβίωσής μας (ΔΕΗ, σκουπίδια, καζάνια κοκ), σε συνδυασμό με την εμπορευματοποίηση της Υγείας, την υπονόμευση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και πάει λέγοντας, δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα σε βάρος της ζωής της δικής μας και των οικογενειών μας.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:
* Θα δοθούν στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει για τις επιπτώσεις που έχει στην υγεία των κατοίκων των παραπάνω περιοχών, αυτή η πολιτική.
* Η Ανοιχτή Επιστολή με το διεκδικητικό μας πλαίσιο που θα αποστείλουμε στον πρωθυπουργό της χώρας.
* Θα καταθέσουμε τις θέσεις μας για την πρωτοβάθμια περίθαλψη, τα Κέντρα Υγείας και την δημιουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου στην περιοχή του Πειραιά.
Συντονιστική Επιτροπή Φορέων για την Υγεία
Τηλεφωνική επικοινωνία: κ. Σοφία Θωμαρέη, 6944-633614


  • δείτε όλες τις αναρτήσεις με θέμα ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ...κλικ εδω

  • Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress