Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΣΤΟ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

salamispress Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη φρεγάτα «Ψαρά» που πήρε μέρος στην επιχείρηση «Αταλάντα» στον κόλπο του Άντεν.
Την πλήρη ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα της φρεγάτας «Ψαρά», η οποία είχε την τακτική διοίκηση της πρώτης αμιγούς επιχείρησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπό τον αρχιπλοίαρχο Αντώνιο Παπαϊωάννου για την καταπολέμηση της πειρατείας στην περιοχή της Σομαλίας, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά τη σημερινή επίσκεψή του, στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας.

«Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Ελλήνων πολιτών σας λέω ένα μεγάλο «ευχαριστώ», για την καθημερινή προσφορά σας στην πατρίδα. Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Ευρωπαίων πολιτών σας συγχαίρω για την καθοριστική συμβολή σας στη διασφάλιση της ομαλής ναυσιπλοΐας στον κόλπο του Άντεν και τις ακτές τις Σομαλίας. Χάρη στην έντονη παρουσία και την αποτελεσματική δράση της ευρωπαϊκής ναυτικής δύναμης αποσωβήθηκαν, σε ποσοστό 95%, πράξεις πειρατείας στην περιοχή ευθύνης της», σημείωσε ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε ιδιαίτερα τη συμβολή της Φ/Γ Ψαρά στην αποτροπή δύο περιπτώσεων πειρατείας.

«Η επιτυχία αυτή», συνέχισε ο κ. Κ. Καραμανλής, «έχει παγκόσμιο αντίκτυπο και ενισχύει ακόμα περισσότερο το κύρος των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αλλά και το διεθνές κύρος της χώρας».

«Βασικό στήριγμα για την αναβάθμιση της διεθνούς θέσης της χώρας μας, είναι η ενεργός και η δημιουργική παρουσία μας στην ΕΕ. Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά την ευρωπαϊκή εμβάθυνση, την ενίσχυση όλων των πυλώνων του ευρωπαϊκού οικοδομήματος», σημείωσε ο κ. Καραμανλής.

Τον πρωθυπουργό συνόδευε η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ η ελληνική «παρουσία» στην πιο επικίνδυνη θαλάσσια περιοχή του κόσμου θα συνεχιστεί με τη φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» το οποίο θα αποπλεύσει μετά το Πάσχα.
Aπό: ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • Δειτε το video ...megatv

  • Σχόλια:
    Α! όλα κι'όλα, μ'έπιασε το πατριωτικό μου. Τι νομίζετε,πως δεν είμαι και πατριώτης; Λαμόγιο-λαμόγιο αλλά...
    Βρέ παγαπόντηδες της κυβέρνησης, ποιούς νομίζετε ότι κοροϊδεύτε; Σας πηραμε χαμπάρι.
    Για πια αναβάθμιση του διεθνούς κύρους της χώρας μιλάτε κ. πρωθυπουργέ; Για την φάπα που φάγαμε απ'τον Μπαράκ(ευλογημένος)ΟΜΠΑΜΑ; Ακόμα πονάει ο σβέρκος μας.
    Οι Ελληνες μωρέ πήγαν να κατακτήσουν την Τουρκιά; Και ήρθε σαν ελευθερωτής ο Κεμάλ Ατατούρκ για να σώσει τους Τούρκους απ'τους Ελληνες που ήθελαν να αναβιώσουν την αρχαία αυτοκρατορία;
    Επιτυχία και αναβάθμιση είναι κ. Καραμανλή και κ. Μπακογιάννη, η πρόσκληση του Τουρκοκύπριου προέδρου του ψευδοκράτους κ.Ταλάτ στον λευκό οίκο, χωρίς καν να έχει προσκληθεί ο πρόεδρος κ.Χριστόφιας;
    Αν για σας αυτό είναι εξύψωση του διεθνούς κύρους της χώρας μας,για μας τον ΛΑΟ είναι κατάντια.
    Κάντε μας την χάρι και αυτά να τα πείτε στους ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ(τι μου φταίνε οι άνθρωποι) και όχι σ'εμάς.
    Ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο πιά.
    Καντε εκλογές για να μας αδειάσετε όσο πιό γρήγορα την γωνιά.
    Άντε στο καλό...
    Το ΄Λαμόγιο'
     
    Φιλαράκο ''Λαμόγιο'' 'εχεις απόλυτο δίκιο.Αυτή δεν είναι Κυβέρνηση, είναι παιδική χαρά.Εδώ και τώρα Εθνικές Εκλογές, καιρός να πάνε σπίτι τους, είναι απαράδεκτοι και ανίκανοι.Χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση.
     
    ΠΡΟΣ 'ΛΑΜΟΓΙΟ'

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Έχεις απόλυτο δίκιο.
    Οι σβέρκοι μας έχουν γίνει αεροδρόμια.
    ΟΥΣΤ μια ώρα γρηγορότερα.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ.
    Αυτοί φάγανε και τις καρέκλες ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΦΡΆΓΚΟ.
    ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ , ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
     
    re oywt ap do lamogia semnotapinites i katasrofitis elladas se oli tin istoria tis eine panta i deksia re oyst apo do karaman-ali.
     
    Ωραία κατάσταση να φύγει η Νέα Δημοκρατία και να έρθει το ΠΑΣΟΚ του Παυλάκη και του Αλαίσκα με σημαιοφόρο τον όψιμο σοσιαλιστή κ. Σοφρά.Τότε θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο Ηλιόπουλος.
     
    Ας κρατήσουμε ένα επίπεδο αγαπητοί μου φίλοι... Ειδικά ο φίλος "Λαμόγιο" (το ξέρεις οτι είναι ισπανική λέξη και σημαίνει...μεσίτης;;;). Η Ελλάς είναι γνωστό τοις πάσι οτι είναι μια χώρα σταθερά προσανατολισμένη προς τας Ευρωπαϊκάς και Ατλαντικάς (?) αξίας της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Γι'αυτό παιδιά, τα παιδιά μας οτι στη Σμύρνη δεν έγινε σφαγή... όχι... συνωστισμός ήταν, όπως στη Θύρα 7! Ρε παιδιά, μας έχουν πουλήσει εδώ και χρόνια, τί λέμε τώρα; Και να σας πώ... ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ, ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΦΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! Αφου κανονίζουν να λαμβάνουμε ενισχύσεις από το Ταμείο ΄Συνοχής... Και για τον φίλο με τη δεξιά, να θυμηθεί το ΠΑΣΟΚ τί είχε κάνει, μη τρελλαθούμε! Μπλέ+Πράσινο=Τυρκουάζ (σύμπτωση: γαλλική λέξη που σημαίνει... τουρκικό!). Και μην το Ουράνιο Τόξο είναι δεξιοί; Μην κάποια παλληκαράκια ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ από πηγές διάφορες και "ιδρύματα" είναι δεξιά; ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ. Αλλά θα σας δώ όλους στις εκλογές... πάλι σα πρόβατα θα πάτε να ρίξετε το κωλόχαρτο για να είναι τα ίδια γουρούνια και να κυβερνάν τα πρόβατα. Κάντε το. Μην παραπονιέστε όμως...
     
    FRAGMA o φίλος μου ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ δεν έχει κανένα δικό του ΠΑΣΟΚ, υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ με συνέπεια και συνέχεια.Γι΄άλλους να λυπάσαι φιλαράκο που το πολιτικό τους πιστεύω το έχουν καταρακώσει και δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί. Εξάλλου βγάλε την ανωνυμία από πάνω σου και τον ΠΑΥΛΑΚΗ ξέρεις που θα τον βρείς.Αν έχεις τα κότσια να αντιπαρατεθείς πολιτικά πάντα μαζί του, ιδού η Ρόδος , ιδού και το πήδημα.
     
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 13/04/09 20:42

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Αγαπητέ φίλε.
    Τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν στο νησί πράματα και θάματα. Μπορείς να μου πεις μια ανακοίνωση του τοπικού ΠΑΣΟΚ, που να αναφέρει τις θέσεις του;
    Εγω δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν ανήκει σε κανέναν και ιδιαίτερα σε αυτούς τους κυρίους που αναφέρεσαι.
    Είναι φίλε μου όμως, άχρηστοι.
    Που είναι οι θέσεις;
    Που είναι οι προτάσεις;
    Το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν πλάτη του Σοφρά.
    ΓΙΑΤΙ;
    Μήπως έχουν φάει ολο τον κουραμπιέ;
    Μαζί με τη ζάχαρη;
    Σε παρακαλώ πριν απαντήσεις να σκεφτείς το εξής: δεν έχω κανένα συμφέρον.

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
     
    Ρε "λαμόγιο",εκτός από τις παρόλες που γράφεις για την Σαλαμίνα , επεκτάθηκες και στα διεθνή;; Ο μαυρούλης είπε το ανέκδοτο, ότι η Τουρκία είναι "υπόδειγμα δημοκρατίας"!! Φταίει ο Κ.Κ γιαυτό;; Άραξε στα κυβικά σου και άσε την υψηλή πολιτική σε άλλους.
     
    Ανώνυμε της 13/4/09 ώρα 23:13
    Χα-χα-χα! Μ'εκανες και γέλασα.
    Πολιτικό κουϊζ:Ποιός είναι ο μαύρος γάτος;
    Αφιερωμένο σε όλα τα γκρουπόσκυλα μπλέ-πράσινα-κόκκινα- και σ'εσένα.

    Ήταν ένας γάτος, μαύρος πονηρός,
    κάθε που εβράδιαζε ντύνονταν γαμπρος.
    Τα μαλλιά του έκανε λίγο κατσαρά,
    κι'ένα κόκκινο παπιόν φορούσε στην ουρά.

    Σε κάθε σπίτι πήγαινε όπου έβλεπε καπνό,
    ζητούσε τα κορίτσια δήθεν για σκοπό,
    Κι'αυτές άλλο δεν θέλανε φορούσαν νυφικά,
    καλύτερα με γάτο παρά με κοιλαρά.

    Μα όπως είπα στην αρχή, ο γάτος πονηρός,
    βόλευε τα κορίτσια και γίνονταν καπνός.
    Με τόση καρπερότητα, αχ ν'άχα μια σταλιά,
    γεμίσαν τα ιδρύματα, με μπάσταρδα γατιά.

    Οι άρχοντες φοβήθηκαν μην πάθουνε ζημιά,
    και την κουτάλα χάσουνε μαζί με τα ζουμιά.
    Βρέ θες να κάνουν κίνημα του γάτου οι καρποί,
    κι ότι γλυκά ροκάνιζαν σαν φούσκα να χαθεί;

    Έτσι αφού σκεφτήκανε, βρήκαν το πιό
    σωστό,
    τον γάτο να τσακώσουνε σαν μούτρο αναρχικό.
    Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιερδότσουρμο,
    αυτοί που αποτελούνε τον εθνικό κορμό.

    Αχ καϋμένε γάτο μου την έχεις πιά βαμμένη,
    του εθνούς τα λαγωνικά στην έχουνε στημένη.
    Κι'όπως το λέω έγινε το πιάσανε το αλάνι,
    τους είδε μαύρους νόμιζε με φίλους πώς θα κάνει.

    Τώρα κλαίει οδύρετε, μαζεύτε κουβάρι,
    μήπως τους κρύους δικαστές μπορέσει να τουμπάρι.
    Αχ καλοί μου αρχοντές εγώ δεν είμαι γάτος,
    εγώ είμαι ένας άνθρωπος μ'αισθήματα γεμάτος.

    Κοιτάζω το συμφέρον μου διαβάζω εφημερίδα,
    και στο στρατό υπηρέτησα για την μαμά πατρίδα.
    Μα' κείνοι που ν'ακούσουνε τον στήσανε στον τοίχο,
    τα μάτια του γυρίσανε στης τουφεκιάς τον ήχο.

    Αν μία κόρη έχετε κρατήστε την αθώα,
    μπορεί ο γάτος να μη ρθει μα θ'άρθουν άλλα ζώα.
    Κι'αν είστε κάποιος αρχοντάς και παρεξηγηθήτε,
    στα οργανά μου μια χαρά χωράει να γραφτήτε.
    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    Για την αντιγραφή
    Το 'Λαμόγιο'

    ΥΣ: Δεν ξέρεις οτι τα λαμόγια είναι μέσα σ'όλα;
     
    Α ρε (λαμογιο) ποσα χρονια με πας
    πισω, τοτε που ετρεχα στις μπουατ
    να ακουσω τους αγαπιμενους της εποχης.
    Σωκρατες.....
     
    Tελικά ρε ΒΑΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ εκτός απο βλάκας, είσαι και πολύ ΒΛΑΚΑΣ.Οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρες και με πρόγραμμα.Το Τοπικό ΠΑΣΟΚ έχει με σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί και όχι με όλα αυτά τα ανούσια που ασχολείσθε, όλοι εσείς οι τεμπελοχανάδες εδώ στο μπλόκ.Ο Σοφράς είναι ο Δήμαρχος της Σαλαμίνας, είτε το θέλετε, είτε δεν το θέλετε.Σας έκατσε κόμπος και θηλειά στο λαιμό σας.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.Το Τοπικό ΠΑΣΟΚ απ΄ότι απεδείχθει έκανε την σωστή επιλογή, αυτή τη φορά και νάσου ο Δήμαρχος που υποστηρίχθηκε επίσημα από το Κόμμα.Ο Δήμαρχος Σπύρος ΣΟΦΡΑΣ θα τελειώσει δύο μεγάλα έργα.Αυτά της αποχέτευσης της Σαλαμίνας και των Παλουκίων, οπότε θα τον έχουμε και πάλι Δήμαρχο την επόμενη τετραετία.Με τόσο μένος που μιλάς για τον Δήμαρχο και εν γένει για το Τοπικό ΠΑΣΟΚ δεν σε βλέπω φιλαράκο να μην έχεις και κανένα συμφέρον όπως λες.ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ σε βλέπω με κάποιους άλλους.
     
    Απ'ότι βλέπω σταματήσατε να παραπονιέστε και αρχίσατε τις "πεπολιτισμένες αντιπαραθέσεις επί προγραμματικών θέσεων και πολιτικών γεγονότων". Μπράβο σας. Εγώ μεταναστεύω.
     
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 14/04/09 14:00

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Τελικά με επιβεβαίωσες πλήρως με την απάντηση που έδωσες.
    Δεν είστε πουθενά εκεί κάτω.
    Και εξηγούμε φίλε:
    1) Τις θέσεις του Πασοκ τις ξέρουμε, δεν περιμέναμε εσας να μας τις πείτε. Εσεις σαν τοπική τι κάνατε; Ποιά είναι τα σοβαρότερα που έχετε; Να τραπεζώνεστε με τους επιχειρηματίες; Ή να τρώτε όλο τον κουραμπιέ; Υπάρχει και μια ωραία φοτό, για του λόγου το αληθές.

    2) Η επίσημη θέση σας για τους blogers, είναι ότι είναι 'τεμπελοχανάδες'; Συνεχίστε με αυτά τα μυαλά και θα μείνετε μόνοι, εσείς και οι γιοί σας που γράφουν. Συνεχίστε , οι blogers βλέπουν.

    3) Μακάρι ο Δήμαρχος Σοφράς να τελειώσει και να λειτουργήσει την αποχέτευση. Και εμείς αυτό ζητάμε.

    4) Όσο για εμένα, το είπα και το ξαναλέω. Δεν έχω κανένα συμφέρον, δεν τρώω εγω τους κουραμπιέδες φίλε. Κάποιοι εκεί γύρω σου τους κατεβάζουν αμάσητους.

    Τέλος, να μας πεις ποιόν είχες δάσκαλο, να του δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια. Ούτε μια πρόταση σωστή δεν μπορείς να γράψεις και σε έχουνε βάλει να γράφεις εδώ;
    Όσο για τις ύβρεις που μου εξαπέλυσες, δείχνουν χαρακτηριστικά το ποιός είσαι.
    Αλλά που να το καταλάβεις, θέλει μυαλό και εσυ δεν έχεις.

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Υ.Γ
    Να προσέχετε τους κουραμπιέδες.Κάθονται στο λαιμό.
     
    "Λαμόγιο", ως d.j είσαι αρκετά καλύτερος!! Όσο για μαύρους γάτους, δόξα τω Θεώ, να φάνε κι οι κότες!! Κανονικά έπρεπε να ρωτήσεις ποιός ΔΕΝ είναι μαύρος γάτος!!
     
    Tελικά ρε ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ με τις απαντήσεις σου, επιβεβαιώνεις του λόγου το αληθές.Το πόσο ΒΛΑΚΑΣ είσαι.Όλο για κάτι κουραμπιέδες αναφέρεσαι,τον κουραμπιέ τελικά τον έχουμε μπροστά μας και είσαι ΕΣΥ.Ξεχάσαμε ρε φιλαράκο να πάρουμε την έγκριση σου για το τι θα κάνει το Τοπικό ΠΑΣΟΚ, πότε θα βγάλει ανακοινώσεις κ.λ.π.Εμείς όλ΄αυτά τα κάνουμε και τα εφαρμόζουμε με τα μέλη μας.Σ΄αυτά έχουμε υποχρέωση και όλα αυτά πραγματοποιούνται μέσα από τις Γενικές μας Συνελεύσεις.Αν θέλεις να ενημερωθείς άμεσα για κάποια πράγματα που προφανώς διακρίνω ότι έχεις πλήρη άγνοια, είμαστε άκρως Δημοκρατικό Κόμμα και μετά χαράς θα σε δεχθούμε να σε ενημερώσουμε σε ότι θελήσεις.Επίσης ξεχάσαμε να παίρνουμε και την έγκριση σου με ποιόν θα καθόμαστε, με ποιόν θα συζητάμε και όλα αυτά τα συναφή.Είσαι τρελλαμένος φιλάρα για πάρτο λίγο αλλιώς.
     
    Παυλάκιδες και Αλαϊσκιδες ,φύγετε από το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος έχει αηδιάσει μαζί σας . Ουξ πορτιέρηδες
     
    O ΠΑΥΛΑΚΗΣ και ο ΑΛΑΊΣΚΑΣ είναι ακόμα στο ΠΑΣΟΚ. Εσείς που βρίσκεσθε ρε ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΤΥΠΟΙ?
     
    ΠΡΟΣ ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ
    Απ'οτι βλέπω είσαι ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!
    Μόνο στα τοπικά δεν συμφωνείς θέλεις τον Φουρίκη σου στην Οργάνωση να διώξει οτι απόμεινε επί εποχής του
    Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ
     
    Σύντροφοι η ώρα του ΠΑΣΟΚ έρχεται και ο Φουρίκης με την παρέα του ετοιμάζωνται θέσεις για να πάρουν και μόλις πέσσει να τής ξαναπετάξουν.
     
    Ναι-ναι θα παίρνουμε την έγκριση τους να πιγένουμε για κατούριμα
    ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ
     
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 15:52

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Πολύ σωστά αγαπητέ μου.
    Δεν έχεις ''καμία υποχρέωση να ανακοινώνεις τις θέσεις σου για τα προβλήματα του τόπου στην κοινωνία, παρά μόνο στα μέλη σου''.
    Αλήθεια , τα μέλη σου είναι οι γύφτοι που κουβαλάγατε στα γραφεία όταν κάνατε τις εκλογές για συντονιστικό; Γιατί και εγώ μέλος ήμουν, όπως και πολλοί άλλοι, αλλά με αυτά που βλέπαμε σας συχαθήκαμε.
    Το έχετε βουλιάξει το ΠΑΣΟΚ στη Σαλαμίνα. Ευτυχώς που είστε εδω, γιατί αν είσασταν στην Αθήνα, αντί να είναι μπροστά και με διαφορά το ΠΑΣΟΚ, θα το είχατε καταποντίσει.
    Συγνώμη για την διακοπή της ησυχίας σας,ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    Μπορείται να συνεχίσετε να γλείφετε κανέναν επιχειρηματία, μπας και σας δώσει κανένα φράγκο, ΛΥΓΟΥΡΙΑ.

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
     
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 14/04/09 17:42

    Αγαπητέ φίλε, δεν με ενδιαφέρει κανένας Φουρίκης ή οποιοσδήποτε άλλος. Αλλά θα ήθελα να βλέπω το ΠΑΣΟΚ αυτό που ήταν, και για αυτό το οποίο τρέφαμε μια ελπίδα για το αύριο. Τα μέλη του να αγωνίζονται να αλλάξουν την κοινωνία και όχι να τραπεζώνονται με επιχειρηματίες για καμιά μιζούλα.Αυτά βλέπαμε, για αυτό φύγαμε.ΑΗΔΙΑ.
    Βλέπεις πως δεν αναφέρομαι σε ονόματα, δεν με ενδιαφέρουν.
    Το ΠΑΣΟΚ δεν ανήκει σε κανέναν, παρά μόνο στον κόσμο του.

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
     
    Ρε συ ανώνυμε των 15:24,βάλε ένα στίγμα να ξέρουμε σε ποιόν απαντάμε.
    Να βάλε ενα μπίπ...
    Στο να λύσεις το κουϊζ απέτυχες. Για ονόμασέ μου έναν μαύρο γάτο που τον τρώνε οι κότες!
    Μεγάλε, όσο για την υψηλή πολιτική...άσε δεν σε παίρνει,αφού δεν βρήκες τον μαύρο γάτο...Εγώ αραγμένος στα κυβικά μου είμαι και μάλιστα πολλά κυβικά.
    Υπάρχει τρόπος να το διαπιστώσεις. Ανοιξε ένα θέμα διεθνούς ή ντόπιας πολιτικής και τα λέμε.
    ΥΣ: Θα μου πείς τώρα ,"τι να λέμε, περί όνου σκιάς";
    Το 'Λαμόγιο"
     
    Γειά σου ρε ΒΑΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ ΠΑΣΟΚΑΡΑ άμεμπτε που μας προέκυψες και μέλος του ΠΑΣΟΚ τι λες μεγάλε τώρα βγήκε είδηση.Τότε αν ήσουν μέλος του ΠΑΣΟΚ , σε προκαλώ να μου πείς την άποψη σου για συγκεκριμμένα άτομα που αναφέρομαι στα σχολιά μου.Βλέπω φιλαράκο επιμελώς το αποφεύγεις αφού είσαι από το ίδιο ύφασμα.Ευτυχώς που η Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ απαλλάχθηκε εδώ και αρκετό καιρό από ΤΡΩΚΤΙΚΑ του τύπου σας.Μην ξεχνάς φιλαράκο ότι πουλί πετάμενο δεν είχε περάσει από την Σαλαμίνα, με την δική σας ανύπαρκτη παρουσία.Εδώ και μερικά χρόνια και αφού απαλλάξατε τον χώρο του ΠΑΣΟΚ με την απουσία σας, κάποιοι άλλοί σύντροφοι που πραγματικά αγαπούν το ΠΑΣΟΚ με όλα του τα προβλήματα κατόρθωσαν με πειθώ και εργατικότητα να επισκεφθούν το νησί μας όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του , παρουσιάζοντας κάθε φορά ο καθένας του τις πολιτικές θέσεις του Κινήματος σε διαφόρους τομείς.Να σου θυμίσω. Γιώργος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Πρόεδρος του Κινήματος,ΛΟΒΕΡΔΟΣ Ανδρέας,ΕΥΘΥΜΙΟΥ Πέτρος, ΤΖΟΥΜΑΚΑΣ Στέφανος , ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ Κώστας , ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Άννα , ΠΑΓΚΑΛΟΣ Θεόδωρος.Καθήστε ήσυχα βρε.Με τέτοια μυαλά το ΠΑΣΟΚ δεν σας έχει πλέον ανάγκη, δεν τόχετε καταλάβει?
     
    Ξέχασα στην προηγούμενη τοποθέτηση μου να αναφέρω και τον Σύντροφο πρώην Υπουργό και Βουλευτή τώρα του Κινήματος Χάρη ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ που επισκέφθηκε την Σαλαμίνα , ύστερα από πρόσκληση της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας.Όλ΄αυτά για να μην ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.
     
    Τι έκανες ρε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ με τα κομπιούτερ που έβαλες τα Πασοκάκια καιέμαθαν να τα αποτελέσματα βρίζονται αναμεταξί τους. Οι ΔΕΞΙΟΙ η δεν ξέρουν απο κομπιούτερ η είναι πονηροί.
     
    Προς ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ
    Κύριε Καθηγητά μου οχι δεν σε ενδιαφέρει ο Φουρίκης. ΠΙΠΕΡΙ??????
     
    "Λαμόγιο", έχεις (κακώς για μένα) πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου! |Καταρχάς μάθε πρώτα καλά τα Ελληνικά και δούλεψε λίγο τις λαϊκές παροιμίες και μετά έλα να μας πεις για θέματα τοπικά και διεθνή. Από ό,τι βλέπω το μόνο που μπορείς, είναι να ανακυκλώνεις τα φτηνά τοπικά πολιτικά κουτσομπολιά τα οποία δεν με απασχολούν καθόλου, κοινώς δεν ερίζω περί όνου συκιάς!
    ΠΣ
     
    Προς Π.Σ.
    Γιατί πετάς την μπάλα στην εξέδρα;
    Τι, φοβάσε να αναμετρηθείς με το "λαμόγιο";
    Εάν σε μπέρδεψαν τα Ελληνικά μου τι να κάνουμε. Είμαι παιδί της πιάτσας αλλά και του σαλονιού. Δεν είμαι βουτυρομπεμπές,αν εσύ είσαι μόνο του καναπέ, δικαίωμά σου να μην ασχολείσε και να μην νοιάζεσε για τα κοινά. Μη μας κάνεις και τον "ινστρούχτορα".
    Δεξιός είσαι, καθηγητής είσαι;

    ΥΣ:Για τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ νοιάζεσε ή για την ΝΤΟΡΑ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ την νέα αρχηγό σου;

    Το "Λαμόγιο"
     
    "Λαμόγιο", γιατί έχεις αυτό το άγχος σώνει και καλά να μου βάλεις ταμπελίτσα;; Μόνο όσοι έχουν περιχαρακωμένη πολιτική σκέψη είναι ικανοί να αντιπαρατεθούν με τα ανεπαρκή επιχειρήματα σου;; Δεν ξέρω αν εσύ έχεις κάποιους που τους θεωρείς "αρχηγούς" σου και σου διαμορφώνουν την πολιτική σου σκέψη, εγώ πάντως δεν καταδέχομαι "ινστρούχτορες"!
    ΠΣ
     
    Δηλαδή εσύ από που διαμόρφωσες την πολιτική σου σκεψη. Απ'την κούνια σου ή τον ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗ;
    Εντάξει,εκεί που πιστεύεις δεν έχετε "ινστρούχτορες", αλλά πές μου βρέ Π.Σ. Είναι κακό να είσαι δεξιός;
    Το "Λαμόγιο"
     
    Ρε "λαμόγιο", γιατι το κουράζεις;; Τίποτα δεν είναι κακό, είτε είσαι δεξιός είτε αριστερός, είτε του περίφημου "μεσαίου" χώρου. Κακό είναι να είσαι φερέφωνο και άθυρμα!! Και εγώ πολύ απλά πιστεύω ότι δεν είμαι τίποτα από αυτά!!
    ΠΣ
     
    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Σας το εχω ξαναπεί αλλά δεν καταλαβαίνεται. Δεν κάνετε για μέντιουμ.Ούτε καθηγητής είμαι ούτε δάσκαλος. Προσπαθήστε πάλι,μπορεί να έχετε τύχη την επόμενη φορά.
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    Επίσης ξαναλέω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές πράξεις των προσώπων.
    Αυτό για τον φίλο που με ρώταγε να του πω την άποψη μου για τους Φουρίκιδες και τους Μπούτσηδες.
    Δεν με απασχολούν καθόλου κύριοι, αυτοί.Έχουν κριθεί και αν χρειαστεί θα ξανακριθούν.
    Όποιος έχει άντερα, οι εκλογές έρχονται.

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
     
    Τελικά ρε φιλαράκο ΒΕΛΛΕΡΟΦΟΝΤΗ που από το πουθενά εντελώς ξαφνικά μας προέκυψες και ΠΑΣΟΚΑΡΑ, σε κάποιο προηγούμενο σχόλιο σου, με είχες προκαλέσει να σου υποβάλλω την ερώτηση τι πιστεύεις για τους συγκεκριμενους δηλ.ΦΟΥΡΙΚΗ-ΚΟΓΙΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΟ-ΜΠΟΥΤΣΗ και με είχες διαβεβαιώσει ότι αν σου ετίθετο ερώτηση θα απαντούσες, ξαφνικά βλέπω στο τελευταίο σχόλιο σου'οτι δεν σε ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Μήπως δεν κατάλαβες φίλε μου ότι πίσω από αναίσχυντες πολιτικές πράξεις κρίνονται και πρόσωπα? 'Αλλά όπως σου τόνισα σε προγενέστερο σχόλιο μου είσαι κομμένος ραμμένος από το ίδιο ύφασμα.Οπότε τι κρίση να κάνεις καυμένε για τους κολλητούς σου.
     
    Ρε Π.Σ. έτσι για να χαλαρώσεις λίγο, γιατί σ'έπιασε το σοβαρό σου.
    "Είμαι εξάρτημα (άθυρμα) εγώ της μηχανής σας και ο γυιός μου το ανταλακτίκο,
    θ'άνε μια ζωή στη δούλεψή σας, είναι από άριστο υλικό".
    Τι λές ,μια και δεν ασχολήσε με "παρόλες" δεν θα έίναι καλύτερο να μας κάνεις μάθημα Ελληνικών μια φορά βδομάδα μέσω του ιστού;
     
    Κατάλαβες ότι είμαι εγώ έτσι
    Το"Λαμόγιο"
     
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 15/04/09 20:25

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Την απάντηση στην έδωσα αλλά εσυ δεν την κατάλαβες. Είπα ότι οι εκλογές έρχονται και όποιος έχει άντερα να βάλει υποψηφιότητα.
    Σου επαναλαμβάνω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα αλλά οι πολιτικές τους πράξεις. Απο αυτές κρίνονται και τα πρόσωπα.
    Εκλογές φίλε μου. Εκεί κρίνονται όλοι και όλα.
    Οσο για το ΠΑΣΟΚΑΡΑ, δεν κατάλαβα.Μόνο εσυ έχεις το προνόμιο να είσαι Πασοκ;

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
     
    "Λαμόγιο" σου ειχα γράψει πιο πάνω ότι για d.j είσαι μια χαρά και πριν αλέκτωρ λαλήσαι, μου το επιβεβαιώνεις! Όσο για τα μαθήματα Ελληνικών, με εκπλήσσει που εσύ ο σούπερ-ντούπερ αναλυτής μου ζητάς βοήθεια! Σου λέω πάντως ότι δεν είναι αυτή η ειδικότητα μου, αλλά ρε συ "λαμόγιο", ήμαρτον, το θα'ναι με "ε";; Το ανταλλακτικό με ένα "λ"! Τέλοσπαντων, καλή Ανάσταση και εις το επανιδείν.
     
    Τι να κάνουμε τα λάθη για τους ανθρώπους είναι.Βλέπω ότι εσύ είσαι της κλασσικής μουσικής ή κάνω λάθος;
    Τώρα σε πιστέψαμε κύριε της κλασσικής παιδείας.
    Επίσης χρόνια πολλά. Και στο επανιδείν, να πάρεις και κάποια θέση επί των θεμάτων.(Καθημερινά ή μη).

    ΥΣ: Αν διαβάζεις εφημερίδες,σήμερα
    αναφέρουν την είδηση της πρόσκλησης στο Λευκό Οίκο και του κ.Κυπριανού. Θυμάσε τι είχα πεί;
    Το "Λαμόγιο"
     
    Πάλι λάθος κάνεις, Παπακωνσταντίνου και Βιτάλη γουστάρω με τρέλα (ειδικά την δεύτερη). Από κλασσικούς τα γνωστά, Led Zeppelin, Pink Floyd, Sabbath, U2 και Metallica. Σε θέματα καθημερινότητας εδώ θαμαι "σοφό" λαμόγιο, σε "παρόλες" και παρασκήνια της πλάκας θα απέχω! Σόρυ αλλά είμαι λίγο εκλεκτικός! Τα λέμε! ΠΣ
     
    Ο.Κ. Π.Σ.
    Βάλε πλάτες μπάς και ανεβάσουμε το επίπεδο του διαλόγου.
    Πάντως είσαι ο-η μόνος-η, που "τσίμπησε"θετικά.
    Ενα παράπονο μόνο. Το "Λαμόγιο" χωρίς τα εισαγωγικά ρε γαμώτο;
    PLEASE...
    To "Λαμόγιο"
     
    Προς Βελερεφόντη.
    Διαφώτησέμε σε παρακαλώ.
    Τις πολιτικές πράξεις άνθρωποι δεν τις κάνουν;
    Και αν αυτές οι πράξεις είναι ανέντιμες ηθικά η άνομες, τι λέμε,
    διαχωρίζουμε τα πρόσωπα απο τις
    πράξεις τους;
    Καινούρια φιλοσοφία είναι αυτή;
    Πως λοιπόν δεν σε ενδιαφέρουν τα προσωπα;
    Όταν έρθει η ώρα να κρίνεις τι θα πεις, ας το πρόσωπο στην άκρη γιατί δεν με ενδιαφέρει και κρίνω
    τις πράξεις μόνο; Αν δεν μου αρέσουν τις πετάω,αλλά τα έχω καλά
    με το πρόσωπο;
    Ομολογουμένος ένα νεοελληνιστικο
    σκεπτικό που δεν μπορώ να παρακολουθήσω.
    Αυτό λέγετε πρόοδος;
     
    Ξέχασα να βάλω την σφραγίδα μου.

    Μαθουσαλας
     
    ΠΡΟΣ ΜΑΘΟΥΣΑΛΑ

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Αγαπητέ μου φίλε, εξηγώ αμέσως τι ενοώ όταν λεω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, αλλά οι πράξεις τους.
    Όταν κάποιος κατέχει Δημόσιο Αξίωμα ή θέση στη οποία εκλέχθηκε, συνήθως δεν αναφερόμαστε στο πρόσωπο του γιατί πλέον δεν εκπροσωπεί τον εαυτό του αλλά κάποιον αριθμό ανθρώπων. Π.Χ λέμε ο κύριος Πρωθυπουργός, οχι ο κύριος Καραμανλής. Το ίδιο για Πρόεδρο ,Δήμαρχο ,Δημοτικό Σύμβουλο, Γραμματέα, Ταμία κ.τ.λ.
    Απο την στιγμή λοιπόν που εκφράζει κάποιον αριθμό ανθρώπων, εκφράζει τις ιδέες τους, τις απόψεις τους, τις πρακτικές τους.
    Αυτές λοιπόν κρίνω και όχι το πρόσωπο. Το πρόσωπο θα το κρίνουν αυτοί που το ψήφισαν και το έστειλαν να τους εκπροσωπεί.
    Αυτό επίσης σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό απο μέρους μου τουλάχιστον.Δεν είχα , δεν έχω και δεν πρόκειται να έχω προσωπικά με κανέναν.Εγώ κρίνω τις πράξεις των αιρετών προσώπων.
    Ελπίζω να έλυσα την απορία σου.

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
     
    Tελικά ρε φιλαράκο ΒΕΛΛΕΡΟΦΟΝΤΗ που πάλι επαναλαμβάνω ότι ξαφνικά μας προέκυψες και πολύ ΠΑΣΟΚΑΡΑ, πολύ αμπελοφιλοσοφίες μας πουλάς. Διαχωρίζεις τα πρόσωπα από τις πρακτικές τους, θα μας τρελλάνεις? Αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που θέλουν να καλύψουν τα ΚΟΛΛΗΤΑΡΙΑ τους.Χρόνια πολλά φγιλαράκο,Καλή Ανάσταση.Εύχομαι αυτή η Ανάσταση του Κυρίου να φρεσκάρει και ολίγον τι τις ιδέες και απόψεις σου για συγκεκριμένα θέματα.
     
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 17/04/09 14:38

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Αγαπητά μου, ούτε δάσκαλος είμαι, ούτε φιλόσοφος για να σου πουλάω φιλοσοφίες.
    Επίσης το έχω γράψει χιλιάδες φορές, με μπερδεύεται με άλλον. Για ποιά κολητάρια μιλάς;
    Φίλε μου , έγραψα μόνο την άποψη μου, έκρινα πολιτικές πράξεις και τίποτα παραπάνω.Αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου, τότε διάβασε τίποτα άλλο.Όμως τι σόϊ Δημοκράτης είσαι όταν την πέφτεις σε εμένα επειδή είπα ανοιχτά την αποψή μου;
    Έτσι είναι οι Δημοκράτες; Εμένα κάτι άλλο μου θυμίζεις.
    ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
     
    Aγαπητέ φίλε ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ όλο για κάποιους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και ΛΥΓΟΥΡΗΔΕΣ μιλάς για όλους αυτούς που βρίσκονται στην Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ. Δεν γίνεσαι ρε φιλαράκο πιο σαφής? Εξάλλου απαγόρευσε κανείς και σε κανένα να βάλει υποψηφιότητα στις πρόσφατες εσωκκοματικές εκλογές, προκειμένου να μην είναι εκεί όλοι αυτοί που αναφέρεις? Μου φαίνεται φιλαράκο ότι ενοχλείσαι ιδιαίτερα με την παρουσία ικανών και άξιων στελεχών στην Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας.Ασφαλής κριτική από τον ΚΑΝΑΠΕ σου και ανέξοδη.ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ.
     
    Εγώ λέω να πάτε να πιείτε κανένα καφέ να συζητήσετε τα κομματικά σας.Επιστήμονες όλοι...
    Με τόσους επιστήμονες σε αυτή τη χώρα δεν εξηγείται το πως όλες οι κυβερνήσεις βγαίνουν άχρηστες.Όλοι οι Ελληνάρες κρίνουν, αλλά το θέμα ξεκινάει από το πέταμα του σκουπιδιού από το παράθυρο του αυτοκινήτου, και της πετυχημένης μεταμόρφωσης των παραλίων σε σκουπιδότοπους.
     
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 18/04/09 00:53

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

    Αγαπητέ φίλε , συμφωνώ απολύτως ότι το πρόβλημα είναι η ελληνική νοοτροπία.Αυτό όμως δεν αλάζει απο την μια μέρα στην άλλη.Χρειάζεται δουλειά και υπομονή.
    Όσο για τους επιστήμονες που λες, έχω να πω το εξης: είμαστε απλοί άνθρωποι που επιτέλους μπορούμε να πούμε την άποψη μας ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, αν και κάποιοι προσπαθούν να φιμώσουν και τα blogs.Ούτε πιο έξυπνοι είμαστε, ούτε πιο μάγκες. Αν είμασταν τέτοιοι δεν θα είμασταν εδώ, να γράφουμε και να μας τι λένε και απο πάνω.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

    Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
     
    Κυρίες και κύριοι παρακολουθήσατε την μεγάλη βδομάδα των παθών το δράμα του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας με πρωταγωνιστή τον υβριστή ,λασπολόγο και ανήθικο, κ Παυλάκη .
    Χωρίς πολιτικά επιχειρήματα με γελοιότητες και λασπολογίες γελοιοποιήθηκε .
    Κύριε Παυλάκακη δεν έχεις πολιτικά επιχειρήματα , δεν έχεις πολιτικό λόγω , δεν μπορείς να εκφραστείς πολιτικά , προκαλείς, λασπολογείς , συκοφαντείς ,δεν στο έχει πει κάνεις ότι γίνεσαι αποκρουστικός και γελοίος ; Οι σύντροφοι σου στον δήμο και στο κόμμα σου έχουν κάνει πολλές παρατηρήσεις και συστάσεις , εσύ το τυρί κουμπάρε. Κάτσε στα αυγά σου , κάνε τουμπέκι να περάσει ο καιρός να έρθει το ΠΑΣΟΚ μήπως βολέψεις κανέναν γιο στο δημόσιο και άσε τα Bloggers στην ησυχία τους , δεν είναι για εσένα ,εσύ είσαι για αλλά πράγματα .

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
     
    Κύριε Π.Σ. που είσαι;
    Σου πέρασε ο πόνος για τον Κ.Κ. ή ακόμα;
    Είσαι έτοιμος για διάλογο;

    Το "Λαμόγιο"
     
    Aγαπητέ φίλε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ είμαι ένας απλός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ και θέλω να αναφερθώ στα σχόλια σου που κάνεις για τον ΠΑΥΛΑΚΗ Γιάννη.Κατ΄αρχάς σε κρίνω επιεικώς ΓΕΛΟΙΟ, την ανηθικότητα κάποιου ανθρώπου που είναι σοβαρή κατηγορία θα πρέπει να είσαι και σε θέση να την αποδείξεις.'Οταν πίσω από την ανωνυμ'ια σου δεν μπορείς να το κάνεις το λιγότερο που μπορώ να σου χαρακτηρίσω είναι ότι είσαι ΓΕΛΟΙΟΣ-ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.Ο Παυλάκης απ΄'οτι βλέπω και διακρίνω τόσα χρόνια είναι στο ΠΑΣΟΚ και το υπηρετεί ανοιδιοτελώς.Λυπούμαι και θλίβομαι γι΄αυτά που συμβαίνουν σ΄αυτό το μπλόκ γιατί πίσω από την ανωνυμία τους, κάποιοι ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ του είδους σου δεν έχουν το σθένος και την παλληκαριά να πάνε να βρούν τον Παυλάκη και να αντιπαρατεθούν μαζί του με πολιτικά πάντα επιχειρήματα.Δυστυχώς η τεχνολογία έδωσε λόγο και σε σας τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
     
    Θέλω και γω σαν απλός πολίτης, αλλά και λόγω της φιλίας μου με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ΠΑΥΛΑΚΗ Γιάννη να κάνω μερικά σχόλια στα λεγόμενα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ της 21/04/09 ώρα 22.05.
    1.- Τον χαρακτηρίζεις υβριστή-λασπολόγο-ανήθικο, σοβαρές κατά την γνώμη μου κατηγορίες. Μπορείς να τις αποδείξεις? Τότε μόνο θα είσαι αξιόπιστος. Επειδή το συγκεκριμένο πρόσωπο το γνωρίζω από μικρό παιδί, χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι φίλος του, γιατί είναι ένας άνθρωπος με εντιμότητα-τιμιότητα-παλληκαριά και πάνω απ΄ όλα ντομπροσύνη, αρετές που λείπουν παντελώς από πολλούς σαν και σας, που προβαίνετε σ' αυτούς τους άθλιους χαρακτηρισμούς, καλυπτόμενοι πάντα πίσω από την ανωνυμία που σας προσφέρει αυτό το μπλόκ.
    2.- Μπορείς να γίνεις πιο σαφής στο μπλόκ και να μην είσαι τόσο αόριστος? ΕΡΩΤΗΜΑ: Ποιοί Σύντροφοί του στο Δήμο και στο Κόμμα του έχουν κάνει παρατηρήσεις και συστάσεις και πάνω σε ποιό θέμα? Λυπάμαι για την κατάντια σου επιεικώς σε κρίνω σαν ΓΕΛΟΙΟ και ΑΙΣΧΡΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.
    3.- Ξεχνάς φαίνεται ότι ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ εξελέγει Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας λαμβάνοντας 446 ψήφους, την στιγμή που στο παρελθόν κάποιοι άλλοι Γραμματείς εξελέγοντο στο Όργανο το πολύ με 50-60 ψήφους.
    4.- Τέλος να σου γνωρίσω για την τελευταία αθλιότητα που αναφέρεις στο σχόλιο σου, ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ έχει δύο παιδιά [αγόρια], υπηρετεί το Κόμμα ενεργά σαν Μέλος πολλά χρόνια και σαν Γραμματέας πρόσφατα και θα μπορούσε όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία να βολέψει τα παιδιά του, δεν το έκανε και δεν το έχει κάνει. Απ΄ 'οτι ξέρω από συζητήσεις που έχω κάνει μαζί του με διαβεβαίωσε ότι με το μπλόκ δεν έχει καμμία σχέση, δεν έχει γράψει τίποτα επιλήψιμο για κανένα και εσείς συνεχίζετε να προκαλείτε. Να ε'ιστε σίγουροι ότι ο Γιάννης κουβαλάει μεγάλη αξιοπρέπεια και δεν θα κάτσει επ΄ ουδενί να ασχοληθεί μαζί σας ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ.
     
    TΣΑΒΑΡΗ Γιάννη πες αλεύρι ? Η ΦΟΥΡΙΚΗ η Μαρία σε γυρεύει........
     
    Ποιος ειναι αυτος που τολμα να μιλησει για τον Γ.ΠΑΥΛΑΚΗ;
    Μονο η ομαδα Τσαβαρη μπορει να λεει
    οτι θελει,γιατι ο Παυλακης δεν γινετε ερμαιο κανενος.
    Ειναι ο γραμματεας της οργανωσεις
    του ΠΑΣΟΚ στη ΣΑΛΑΜΙΝΑ και τιμα την θεσει που του εδωσε ο κοσμος που τον ψηφισε.
    Αληθεια εχει παρει αλλη φορα τοσους ψηφους γραμματεας στην οργανωση;
    Βρε βλακες δεν εχετε μαθει ακομη
    πως ριχνουμε λασπη εκει που κολαει,
    εκει που δεν κολαει πεφτει.
    Η ανηθικοτητα του που εγγειται;
    Παπαγαλακια του αισχους, εχετε κατι
    συγγεκριμενο κατα νου;Ή θα το κατασκευασετε τωρα;;;;;
    Παντος σας χαιρομε.
    Πρωιν Πασοκοι νυν λασπολογοι.
    ΕΥΓΕ;;;;;

    Ο
    Μπανιστηριτζης
     
    Τόσα ορθογραφικά λάθη-Τόση παπαρολογία! Επιδειξίες! Κοιτάξτε τα μούτρα σας και επιμένω να πάτε για καφέ.Δε θα κάνετε και ορθογραφικά λαθη...
     
    Τόσα ορθογραφικά λάθη-Τόση παπαρολογία...Επιμένω να πάτε για καφέ.Θα γλιτώσετε και τα ορθογραφικά!! Ειδικά ο κύριος που αναφέρεται ΣΤΙΣ ψήφους,σα να είναι αρσενικό!!Μεγάλο θέμα και αυτό...
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress