Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Είμαι ένας παλαίμαχος της πολιτικής ζωής του τόπο μας και αποφάσισα να γράψω και εγώ δυο λέξεις

Προς : Salamis press
Η σημερινή τεχνολογία μας δίνει την δυνατότητα να εκφραστούμε ανώνυμα για τα προβλήματα του τόπου μας, να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας για την καθημερινότητα μας , για τα πολιτικά πρόσωπα που μας αντιπροσωπεύουν στην δημόσια διοίκηση .Και όλα αυτά μέσα από ένα διάλογο που θα περιέχει επιχειρήματα , χωρίς να σπιλώνουμε πρόσωπα εξαπολύοντας ύβρης, συκοφαντίες και ψέματα .Αυτοί που χρησιμοποιούν αυτές τις πρακτικές θέλουν να δημιουργήσουν ένα φόβο και μια τρομοκρατία , βασιζόμενοι στην ανώνυμη καταγγελία , μιας και το μορφωτικό, ιδεολογικό και πολιτικό επίπεδο τους είναι πολύ χαμηλό και οι ηθικοί φραγμοί τους ανύπαρκτοι .

Είμαι ένας παλαίμαχος της πολιτικής ζωής του τόπο μας και αποφάσισα να γράψω και εγώ δυο λέξεις για τον ΚΟΓΙΑ.Ν τον ΦΟΥΡΙΚΗ.Ν και τον ΑΝΡΙΑΝΟ.Σ

Τους θυμάμαι σε νεαρή ηλικία στην δεκαετία του εβδομήντα να τρέχουν στους φοιτητικούς συλλόγους στα εργατικά σωμάτια και στο ΠΑΣΟΚ .

Τους θυμάμαι στην δεκαετία του ογδόντα να δίνουν μάχη για την αποχέτευση το 84 , να φτιάχνουν επιτροπές για το εργοστάσιο της Ρεβυθούσας , να συμμετέχουν στα καθοδηγητικά όργανα του ΠΑΣΟΚ .

Τους θυμάμαι στη δεκαετία του ενενήντα να καθοδηγούν τους προεκλογικούς αγώνες του Παντελάκη και του Μπεγνή ,να είναι παρών στην Τούρλα και στο Μπιζάνι.

Τους θυμάμαι να προσπαθούν να ανασυγκροτήσουνε το ΠΑΣΟΚ στην αρχή της δεκαετίας μας , να είναι μέρα νύχτα στο γραφείο του Καραγιάννη και να οργανώνουνε την εκλογική μάχη των δυο αναμετρήσεων ( εκλογικοί αντιπρόσωποι , οργανωτική δομή του πολιτικού γραφείου κ.λ.π.)
Τους θυμάμαι στην μάχη για την Φανερωμένη και το Λατομείο.
Τους παρακολουθώ με ανιδιοτέλεια , ταπεινοφροσύνη, και ηθική να υπερασπίζονται τα πιστεύω τους που κληρονόμησαν από τους πολύχρονους αγώνες τους.

Εσένα μεγάλε υβριστή και συκοφάντη δεν σε θυμάμαι που ήσουν όλα αυτά τα χρόνια ;

Σε παρακολουθώ με πόση ιδιοτέλεια , θρασύτητα , και ανηθικότητα έχεις σηκώσει την σημαία της συκοφαντίας και του ψέματος , που κληρονόμησες από τους ανύπαρκτους αγώνες σου ;
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Απο: honesty1955

Σχόλια:
Παλαίμαχε-παλαίμαχε
τι σου'μελλε να πάθεις
από καινούργιο σύντροφο
και πάλι να την βάψεις.
Το 'Λαμόγιο'
 
Λαμογιο σταματα τις λαμογιες με τις
ομοιοκαταλιξιες γιατι θα τους
μπερδεψεις και θα τα βαλουνε παλι
με την Κατερινα.
Παντος εισαι καλος μου αρεσεις.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Σύντροφοι η ώρα του ΠΑΣΟΚ έρχεται και ο Φουρίκης με την παρέα του ετοιμάζωντε θέσεις για να πάρουν και μόλις πέσει να της ξαναπετάξουν
( ο Σύντροφος)
 
θα μας περάσετε κανένα σχόλιο η όταν βλέπετε κάπιο όνομα που δεν σας συμφέρει το διαγράφετε.κατα παραγγελία εεεε!!!!!!!
 
Tελικά κ. Διαχειριστά εσύ και οι όμοιοι σου αυτού του μπλόκ είσαστε λίαν επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.Βλέπω κ. Διαχειριστά μόλις γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα ονόματα και όταν αναφέρομαι στους κ. ΦΟΥΡΙΚΗ Νίκο, ΚΟΓΙΑ Νίκο, ΑΝΔΡΙΑΝΟ Σωτήρη και ΜΠΟΥΤΣΗ Γιάννη, λες και αυτόματα σε κτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα και το μόνο που κάνεις είναι να διαγράφεις αυτομάτως τα επικαιροποιημένα σχόλια που αναφέρονται στα πιο πάνω άτομα.Δεν σας καταλαβαίνω ειλικρινά κ. Διαχειριστά, λυπάμαι γι΄αυτό που εφαρμόζετε εκφράζοντας με αυτές σας τις ενέργειες την ελεύθερη έκφραση.Θ'ελετε δεν θέλετε γι΄αυτά τα συγκεκριμένα άτομα θα ακουσθούν 'ολες οι αλήθειες που εσείς και οι όμοιοίσας επιμελημένα διαγράφετε τα όσα παρουσιάζουμε.
 
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 13/04/09 14:12

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Αγαπητέ φίλε, εδώ και αρκετό καιρό, είστε αρκετοί που γράφεται στα σχόλια σας ότι έχετε στοιχεία για τα άτομα που αναφέρεις.
Θα μπορούσες σε παρακαλώ, εσένα και τους άλλους που λέτε ότι έχετε στοιχεία, να τα δημοσιοποιήσετε, ώστε να πληροφορηθούμε και εμείς που δεν γνωρίζουμε αυτά τα περίφημα στοιχεία;
Αν όντως υπάρχουν στοιχεία που καίνε αυτούς τους κυρίους, είστε υποχρεωμένοι να τα δημοσιοποιήσετε, και οχι να αφήνετε αιχμές στον αέρα.
Καλό θα ήταν, να μην εφαρμόζουμε την μέθοδο του GEBELS και στην πράξη, οχι μόνο στα λόγια.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Φίλε ''ΒΑΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ'' για τα συγκεκριμμένα άτομα και αναφέρομαι στους ΦΟΥΡΙΚΗ Νίκο, ΚΟΓΙΑ Νίκο, ΑΝΔΡΙΑΝΟ Σωτήρη και ΜΠΟΥΤΣΗ Γιάννη 'εχουμε παραθέσει στοιχεία, μήπως δεν διαβάζετε όλα τα σχόλια? Επαναλαμβάνω λοιπόν. Δεν ξέρετε για την πολιτική συμπεριφορά αυτών των Συντρόφων τις προ-προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές? Σου γνωρίζω επομένως ότι αυτοί οι ΤΥΠΟΙ πούλησαν τον Συνδιασμό του γιατρού Μιχάλη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ψηφίζοντας τον Συνδιασμό του Βαγγέλη ΑΓΑΠΙΟΥ.Και καλά μέχρι εκεί? Δεν γνωρίζεις φίλε μου, προφανώς ότι όλοι αυτοί διαπράτωντας όλα αυτά τα πολιτικά ατοπήματα ήταν την περίοδο αυτή οργανωμένα μέλη του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας.Και άκουσον-άκουσον , ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ Νίκος ήταν Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας , ο δε ΜΠΟΥΤΣΗΣ Γιάννης Μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας, ο οποίος και εξελέγει Δημοτικός Σύμβουλος στο Τοπικό του Αιαντείου.Τι άλλα στοιχεία θέλετε αγαπητέ μου φίλε? Και εδώ υπάρχουν βέβαια υποσχέσεις-συναλλαγές και αλησβερίσι, γιατί αμέσως μετά την εκλογή του ΑΓΑΠΙΟΥ σαν Δήμαρχος η σύζυγος του Γραμματέα της Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας προσελήφθει στη Δημαρχία με Σύμβαση δέκα οκτώ μηνών.Αν αυτά δεν τα θεωρείτε εσείς στοιχεία λυπάμαι πολύ.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 13/04/09 19:50

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Αγαπητέ φίλε.
Σε παρακολουθώ και είχα δει αυτά που μου γράφεις.
Έτσι όπως τα λες, φαίνεται ότι έγινε κάτι κάτω απο το τραπέζι.
ΈΓΙΝΕ;
Γιατί η άλλη πλευρά λέει ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφεις, και απλώς εκτμεταλεύσαι μια χρονική συκγυρία. Η δε πρόσληψη της συζύγου Φουρίκη , η άλλη πλευρά λέει ότι έγινε μέσω ΑΣΕΠ.
Ο δε Μπούτσης, απεχώρησε γιατί ήρθε σε ρήξη με τον Αλαϊσκα.
Πολύ ίντριγκα φίλε μου και δεν μου αρέσει.
Τελικά η αλήθεια είναι κάπου στη μέση;

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Βελερεφόντη σ'έχω για σοβαρό γιατί ασχολεισε με 'ΠΕΘΑΜΈΝΟΥΣ';
 
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 14/04/09 12:16

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Αγαπητέ φίλε, έχω την εντύπωση ότι έχουμε νεκρανάσταση( για να είμαστε και στο κλίμα των ημερών).
Για ψάξτο λίγο και θα δεις ότι έχω δίκιο.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Φιλαράκο ΒΑΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗ και εμείς ήρθαμε σε ρήξη με τον ΑΛΑΊΣΚΑ και τα κακώς κείμενα του Πολιτικού χώρου στο οποίο ανήκουμε προσπαθούμε να τα διορθώσουμε με τις παρεμβάσεις μας.Και εντάξει ο Γιάννης ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ διαφώνησε και έφυγε.Ξέρεις 'ομως φίλε μου επειδή τα συγκεκριμμένα άτομα το πολιτικό τους πιστεύω το έχουν καταρακωμένο, το έχουν ανά πάσα στιγμή ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, για τίποτα δεν το είχε ο αθεόφοβος οργανωμένο ακόμα μέλος του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας, χωρίς να έχει προκύψει ακόμα διαγραφή του απο το Κόμμα, να βάλει υποψηφιότητα με τον Συνδιασμό του ΑΓΑΠΙΟΥ.Φίλε μου αυτό είναι Πολιτική κατάντια και ουδέποτε αυτούς τους ανθρώπους θα τους είχα ως πρότυπα. Λυπάμαι πολύ για τις απόψεις σου.Όσον αφορά την αλήθεια αυτή δεν είναι καθόλου στη μέση όπως ισχυρίζεσαι, αλλά στη μία άκρη.
 
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 14/04/09 14:32

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Αγαπητέ μου δεν ανέφερα την προσωπική μου άποψη. Ανέφερα τι λέγεται. Και φυσικά τα προτυπά μου δεν είναι ' ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΤΥΠΟΥ '. Αν θες να σου πω την άποψή μου, πολύ ευχαρίστως, δεν έχεις παρά να την ζητήσεις.
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Όλοι έχουν χεσμένη τη φωλιά τους. Για αυτό και είναι πολιτικοί.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ , θα ήθελα να φιλοξενήσετε και την δική μου μαρτυρία για τον κ ΦΟΥΡΙΚΗ και το κ ΜΠΟΥΤΣΗ .
Ο κ .ΜΠΟΥΤΣΗΣ αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ τον Απρίλη του 2002 μετά από έντονο διαξιφισμό με τον κ Αλαϊσκα στην οργάνωση του ΠΑΣΟΚ .Με παρέμβαση του Γραμματέα κ.ΦΟΥΡΙΚΗ πραγματοποιήθηκε συνάντηση Καραγιάννη-Μπούτση με παρόντα τον Γραμματέα η οποία δεν καρποφόρησε λόγω της εμμονής του κ Μπούτση να αποχωρήσει από τον συνδυασμό ο κ Αλαϊσκας.
Στον προεκλογικό αγώνα του κ. Καραγιάννη ο κ. ΦΟΥΡΙΚΗΣ μπήκε πρώτος στο εκλογικό κέντρο και έφυγε μετά από τέσσερεις μήνες τελευταίος , μεταφέροντας στην Κούλουρη από το Αιάντειο τους εναπομείναντες εκεί εκλογικούς αντιπροσώπους του συνδυασμού μας .
Μετά την εκλογική ήττα του 2002 ο κ. ΦΟΥΡΙΚΗΣ παραιτήθηκε από την θέση του Γραμματέα αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη της ήττας ( η νίκη όπως όλοι γνωρίζουμε έχει πολλούς πατέρες, σε αντίθεση με την ήττα που είναι πάντα ορφανή ) κάτι που κανένα άλλο στέλεχος στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας δεν θυμάμαι να είχε το θάρρος και την τόλμη να το πράξει.
Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η δεκαοκτάμηνη πρόσληψη της γυναικάς του κ ΦΟΥΡΙΚΗ έγινε τρία (3) χρόνια μετά την εκλογή του κ. ΑΓΑΠΙΟΥ με το σύστημα του ΑΣΕΠ κάτι που συνεχίζεται να γίνεται και σήμερα στον Δήμο . Το ΑΣΕΠ ήταν και είναι μια πολύχρονη πολιτική θέση των δημοτικών παρατάξεων του ΠΑΣΟΚ για αξιοκρατία στις προσλήψεις του Δήμου . Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στην εργασία .
Αυτή είναι η μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ και οποίοι προσπαθούν έντεχνα και με βρώμικες μεθοδεύσεις να την διαστρεβλώσουν θα αυτογελοιοποιηθούν .

Χρόνια πολλά και καλό Πάσχα.

π. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ .Καραγιάννη .
 
Πρώην Υποψήφιε Δημοτικέ Σύμβουλε με τον Συνδιασμό του κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, γιατί τόση στρέβλωση των γεγονότων? Λυπάμαι πολύ για πάρτη σου.Να σου θυμίσω εγώ λοιπόν. Ο ΦΟΥΡΙΚΗΣ αγαπητέ μου δεν παραιτήθηκε.Για όλες αυτές τις μεθοδεύσεις και τις υπόγειες διαδρομές που λειτούργησε σαν Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ εναντίον του γιατρού ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ την δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών τότε Εκλογών,ψηφίζοντας αυτός και όλη η υπόλοιπη ΣΥΜΜΟΡΟΙΑ δηλ. ΚΟΓΙΑΣ Νίκος, ΜΠΟΥΤΣΗΣ Γιάννης,ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Σωτήρης και άλλοι, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΕΞΩΘΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ, ΟΤΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.Και για μην ξεχνιόμαστε αγαπητέ Σύμβουλε όταν αυτοί οι Σύντροφοι προέβαιναν σε αυτές τις πολιτικές αλητείες ήταν ακόμα οργανωμένα Μέλη του ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας.Ειλικρινά αγαπητέ φίλε Σύμβουλε, πως είναι δυνατόν να ξεχνάς γεγονότα που έχουν καταγραφεί σαν μαύρη σελίδα γι΄αυτούς τους ανθρώπους στα πολιτικά δρώμενα του νησιού μας.
 
Που κατάντησε το ΠΑΣΟΚ , να εκφράζεται από τους Παυλάκιδες και τους Αλαϊσκιδες , Ν-Τ-Ρ-Ο-Π-Η .
 
ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ . Πολιτικάντηδες της δεκάρας ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ν ο3
 
Eυτυχώς που αυτή την περίοδο το ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας, έχει αξιόλογο Γραμματέα και εξίσου αξιόλογα μέλη που απαρτίζουν την Συντονιστική Επιτροπή.Παράγουν πολιτική τα αποτελέσματα της οποίας θα καταδειχθούν πολύ σύντομα στο νησί μας.Σύντροφοι είστε άξιοι συγχαρητηρίων συνεχίστε έτσι, εμείς που αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ είμαστε δίπλα σας, απλώς γιατί εκτιμάμε όλα αυτά που κάνετε.Καιρό είχαμε να δούμε τέτοιο Όργανο.Μας πρήξανε τόσα χρόνια κάτι πρώην συντροφοί μας.
 
Εδώ δεν παράγει πολιτική το ΠΑΣΟΚ σε κεντρικό επίπεδο παράγει πολιτική η δημοτική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στη Σαλαμίνα!Εκτός και αν ενοείτε ως παραγωγή πολιτικής την παρουσία του κ. Αγγέλου στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ.Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Και μην μου πει κανένας πάλι για τους Φουρίκηδες και τους Μπούτσηδες.
Δεν με απασχολούν αυτοί αλλά ούτε και κανένας άλλος.
Όσο για την γνώμη μου για πρόσωπα, σας απαντώ το εξής: δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα, με ενδιαφέρουν οι πολιτικές πράξεις των προσώπων.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Πλάκα-πλάκα εμένα μου αρέσουν αυτοί που ασχολούνται και με τα κοινά. Αξίζουν δεν αξίζουν πράττουν σωστά ή όχι,είναι ζωντανοί,κινούνται.
Αν δεν σας αρέσουν οι κάθε λογής Παυλάκιδες,οι,οι,οι,...υπάρχει χώρος για όλους και όλες.Ιδού,πεδίον λαμπρόν.
Αφήστε τους καναπέδες τις καρέκλες,τα ντιβάνια,όπως λέει ο Λιακόπουλος και στην πρώτη γραμμή για τα προβλήματα.
Την πολιτική την παράγουν τα κομματά fragma fragmaton. Αν νομίζεις ότι παράγεται απ'το σπίτι...χέστα δικέ μου.
Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να πηγαίνει σε όποια εκδήλωση θέλει ή όχι;
Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα ,πως λέμε "μπάτε σκύλοι και αλέστε"; Γι'αυτό πότε είναι κάτω πότε είναι πάνω.
Η άλλη αριστερά τι κάνει; ΠΑΜΕ βόλτα στην παραλία; Ιστορικά όσες φορές η αριστερά ξεπερνούσε το 10-12% άρχιζε τις μαζικές διαγραφές για να μην θιγεί το σύστημα. Αυτό τι ανέκδοτο είναι; Πάντως όχι με τον Τοτό.
Οσο για την δεξιά απαπαπαπαπαπά κανεί τζιζζζ! καίει.
Φιλάκια.
Το "Λαμόγιο"
 
ΠΡΟΣ 'Λαμόγιο'

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Εβδομάδα των παθών οχι μόνο για τον Θεάνθρωπο αλλά και για την ΝΔ. Μέγάλο δράμα για δύο λόγους:
1) Σκέφτονται που θα βρουν δουλειά με αυτή την ανεργεία μετά τις εκλογές
2) Σκέφτονται αν θα έχουν προλάβει να αρπάξουν καμία καλή μιζούλα μέχρι τότε γιατί το επίδομα ανεργείας δεν φτάνει ούτε για τα τσιγάρα.

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Την πολιτική την παράγουν τα κόμματα συμφωνούμε.
Οχι όμως τα κόμματα του τύπου "μπάτε σκύλοι και αλέστε".
Σ΄ένα τέτοιο κόμμα τι νόημα έχει να συμμετέχει κανείς;
Θα τον αλέσουνε οι σκύλοι.
Η αριστερά δεν έχει καταφέρει να αρθρώσει σύγχρονο πολιτικό λόγο.
Η πολιτική της αναλώνεται σε καταγγελίες επιπέδου συνδικαλιστικής οργάνωσης.
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά αυτό με τον Λιακόπουλο να το προσέξεις
 
Ρε φιλαράκια όλοι εσείς που έχετε τις αντιρρήσεις σας όσον αφορά την συμπεριφορά και εν γένει την όλη στάση του ΠΑΥΛΑΚΗ σαν Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν έχετε το σθένος να πάτε να τον βρείτε και να του τα πείτε αυτά προσωπικά αναλύοντας πάντα τα πολιτικά σας επιχειρήματα όπως πρέπει να κάνει και αυτός? Εγώ πάντως σαν απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ, διακρίνω ότι εδώ και χρόνια και αυτός και η σύζυγος του σε χαλαιπούς καιρούς για το Κίνημα ήταν εκεί πρωί-βράδυ και υπηρετούσαν το Κόμμα ανοιδιοτελώς.Ποτέ δεν έδιωξαν κανένα και προσπαθούσαν τότε που όλοι εσείς είσασταν σπίτια σας και κάνατε μόνο κριτική.Αυτά κύριοι του ΚΑΝΑΠΕ.Επιτέλους πρώτα αυτοκριτική. Ξεκινήστε πρώτ΄από αυτό και ύστερα κάντε όλα τ΄άλλα.
 
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 17/04/09 19:46

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ

Ουδείς αλάνθαστος αγαπητέ μου.
Αρκετά η μουρμούρα, νομίζω πως το μήνυμα το έλαβε ο Γραμματέας και το Συντονιστικό, και πως απο εδώ και πέρα θα αποδειχθούν πιο δραστήριοι και πιο δημιουργικοί. Το έχει ανάγκη και το νησί και το ΠΑΣΟΚ. Οι ιδέες είναι για να διακινούνται στις μάζες και οχι για να τις κουβεντιάζουμε μεταξύ μας πίσω απο κλειστές πόρτες.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Ο ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΗΣ
 
Τα ΛΑΜΟΓΙΑ "ζούν ανάμεσά μας".
Ο άνθρωπος βιβλία πουλάει.
Και η μ...κία καλό κάνει.
Αν τώρα είναι μαύρος, ε..."Σκυλί του φωνάζει δεν δαγκώνει".

Το "Λαμόγιο"
 
Παυλάκιδες-Κόγιας,Φουρίκης,Ανδριανός 0-1
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress