Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Αίαντας Σαλαμίνας - Άγιος Δημήτριος 2 - 0

salamispress H Γαλανόλευκη Λάβα δεν άφησε τίποτα στο πέρασμα της...!!!

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις των παραγόντων της ΠΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, την προσπάθεια τους να βγάλουν ακατάλληλο το γήπεδο Περάματος, μέχρι και το γήπεδο του Ιωνικού πρότειναν για την διεξαγωγή του αγώνα αλλά τελικά δεν το κατόρθωσαν, εχθές βράδυ "ενοχλήθηκαν" δύο (2) ποδοσφαιριστές μας!

Μάλιστα ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστής μας απειλήθηκε για την σωματική ακεραιότητα του ιδίου αλλά και της οικογένειας του. Η ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ γνωρίζει τους ανθρώπους που "ενόχλησαν" τους δύο (2) ποδοσφαιριστές μας μάλιστα έχουν και την ιδιότητα του εν ενεργεία ποδοσφαιριστή, και θα κινηθεί νομικά εναντίον τους αφού έχει στην διάθεση της όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Ο Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος της ομάδας μας Παναγιώτης Φυντάνης έταξε στους ποδοσφαιριστές μας πριμ-νίκης μαμούθ & πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Γ' Εθνικής. O Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ κος Κούγιας είχε πολύ δίκιο όταν είπε πρόσφατα ότι η ΠΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είναι η πιο βρώμικη ομάδα του πρωταθλήματος.

Σχόλια:
Γαλανόλευκη Λάβα ...axaxax
ποιος γραφει αυτες τις παπαριες;
 
ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΟΥ Ο ΑΙΑΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟΤΩΜΑ.


ΑΙΑΝΤΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
το ρπιμ που εταξε ο (προεδρος;)για το παιχνιδι με τον αγ,δημητριο ποτε θα το δωση; το αλο με τον τοτο το ξερετε;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress