Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Tριμελής ομάδα του 2ου Λυκείου Σαλαμίνας θα συμμετάσχει στην 7η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών «EUSO 2009»

salamispress ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής που διοργάνωσαν το 1ο και το 2ο Λύκειο Σαλαμίνας την Τρίτη 24/3/2009 στην αίθουσα «Δημ. Μπόγρης» του Δημαρχείου Σαλαμίνας, ο Δήμαρχος κ. Σπυρίδων Σοφράς επιβράβευσε τους τις μαθήτριες Ευαγγελία Κουκάκη και Ευαγγελία Ρεντούμη καθώς και το μαθητή Πάικο Χαλκιά του 2ου Λυκείου Σαλαμίνας για την επιτυχία τους στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «EUSO 2009», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009 και στον οποίο κατέκτησαν την πρώτη θέση με δεύτερη την ομάδα του Κολεγίου Ψυχικού.

Μετά την επιτυχία αυτή η τριμελής ομάδα του 2ου Λυκείου θα συμμετάσχει στην 7η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών «EUSO 2009», που θα πραγματοποιηθεί από 29/3 – 5/4/2009 στην Μούρθια της Ισπανίας.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σπυρίδων Σοφράς αφού συνεχάρη τους μαθητές για την επιτυχία τους, τους συνέστησε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους με τον ίδιο ζήλο και παρέδωσε στους ίδιους και το συνοδό τους καθηγητή τα εισιτήρια για την μετάβασή τους στην ισπανική πόλη ευχόμενος κάθε επιτυχία στη νέα τους προσπάθεια.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας
---------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Επιτροπή Περιβάλλοντος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Επαρχίας Σαλαμίνας, θέλοντας να συμβάλλει στην Παγκόσμια προσπάθεια για την κλιματική αλλαγή και τις δυσμενείς συνέπειες που αυτή επιφέρει στον άνθρωπο, στη φύση και το περιβάλλον, απευθύνει έκκληση και καλεί τους Δήμους του νησιού μας, τις Διευθύνσεις όλων των Σχολείων, τις Δημόσιες και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις και Οργανισμούς, τους καταστηματάρχες και κάθε πολίτη αυτού του νησιού

«ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ» στις 28 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο και από ώρα 20.30 μέχρι 21.30.
Συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια για τη σωτηρία του Περιβάλλοντος.
«Μην το ξεχάσεις, είναι σημαντικό».

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σχόλια:
Μπραβο στα παιδια!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο αγαπες μου!!!!!!!!!!!!! Κανετε υπεριφανους ολους τους Σαλαμινιους.Αλλη μια φορα το νησι μας θα ακουστει στο εξωτερικο.
Να εισαστε καλα και να προσεχετε.
 
Από ότι βλέπω μόνο όταν το θέμα είναι πολιτικό γράφουμε
όταν κάτι μας κάνει ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ το απαξιουμε
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παιδιά "μας" δώστε το παράδειγμα και σε εμάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΗ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΝΕ . ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΝΑ ΑΠΟΛΙΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΕΝΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.
 
Ενα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ μανάρια μου .Και μια πρόταση.Όπου μας βρήσκετε βαράτε μας, κάντε ντού από παντού,μπας και ξεβρωμήσει τουτος ο τόπος.ΜΑΝΑΡΙΑ μου,μην ακούτε τους ηθικολόγους της 'πουστιάς',της ρουφιανιάς και της κομπίνας που λένε,. Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟΝ ΒΑΛΛΕΤΩ.Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν και άλλους για να κάνουν καλλύτερα τη δουλειά τους.
Το 'Λαμόγιο'
 
geia soy re lamogio na agiasi o stomas soy.
to arxilamogio.
 
Αντε μεγάλε ξεκίνα.προσκυνώσε ΑΧΡΗΛ
ΑΜΟΓΙΟ,σέβωμαι την ιεραρχία.
Το 'Λαμόγιο'
 
sostoooooos....
to arxilamogo.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress