Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ… από SALAMINA BLOGGERS για το Περιοδικό LIFO

salamispress Προς: Εκδότη - Διευθυντή, Στάθη Τσαγκαρουσιάνο του περιοδικού Lifo
και τον Αρχισυντάκτη: M. Hulot


Ευχαριστώ για την διαφήμιση που κάνατε στο νησί μας την Σαλαμίνα .

Αλλά εκτός από αυτά που αναφέρατε ότι είδατε στην μονοήμερη εκδρομή σας στο νησί μας παραλείψατε τα πιο σημαντικά , αυτά που βλέπουν οι 150.000 επισκέπτες του καλοκαιριού .

salamispress Και ξεκινάμε με την αρχή της εκδρομή σας ,
Παραλείψατε , το ότι όταν φτάσατε στο πορθμείο στο Πέραμα δεν περιμένατε καθόλου να μπείτε στα νέας γενιάς Ferry Boat που αριθμούν πάνω από 35 και δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού στην Ελλάδα αλλά ίσος και στον υπόλοιπο πλανήτη .

Φτάνοντας στα Παλούκια της Σαλαμίνας παραλείψατε να αναφέρετε ότι το λιμάνι είναι ένα από τα πιο καθαρά και όμορφα λιμάνια της Ελλάδος παρόλο που έχει την δεύτερη σε (κίνηση οχημάτων) στην Ελλάδα , επίσης ότι τα μαζικά μέσα μεταφοράς των επιβατών βρίσκονται στα 30 με 50 βήματα από τα Ferry Boat και τα καραβάκια που έχουν δρομολόγια από και προς Πέραμα και το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά .

Φτάνοντας στην πρωτεύουσα, Κούλουρη , παραλείψατε την παραλία με τους χώρους άθλησης με τις παιδικές χαρές και το σιντριβάνι που καθόμαστε και πίνουμε τον καφέ μας μέσα στο πράσινο και δίπλα στην θάλασσα .

salamispressΦεύγοντας από την πρωτεύουσα και συνεχίζοντας για Φανερωμένη παραλείψατε το Ευριπίδειο Θέατρο (χωρητικότητας 3.500 καθισιών χτισμένο μέσα στην πλαγιά του Λόφου Πατρίς), και το μικρό γραφικό εκκλησάκι την Πανάγια την Ελευθερώτρια στην κορφή του λόφου που έχει γίνει σήμα κατατεθέν της Σαλαμίνας .

Για την περιοχή της Φανερωμένης δεν θα σας γράψουμε τη παραλείψατε το ξέρουν ήδη οι χιλιάδες επισκέπτες που την επισκέπτονται κάθε χρόνο .

salamispressΞεκινώντας την περιπλάνησή σας στην άλλη πλευρά του νησιού από τη λεωφόρο Αιαντείου που οδηγεί στην Κακή Βίγλα και μέχρι τα Περιστέρια , παραλείψατε το στολίδι του νησιού μας το Δημαρχιακό Μέγαρο , ένα κλασικό μέγαρο που δεύτερο δεν υπάρχει αλλού .

Ταξιδεύοντας προς Περιστέρια παραλείψατε να μας περιγράψετε όλα τα όμορφα πράσινα γράφηκα λιμανάκια που συναντήσατε μέχρι τα Περιστέρια αλλά και τις όμορφες παραλίες με τα γαλανά νερά τους .

Ίσως την επόμενη φορά που θα έρθετε στο νησί μας να περάσετε από το δημαρχιακό μέγαρο για τον απαραίτητο καφέ σας, κατά όπως θα το έχετε συνηθίσει , και εμείς οι κουλουριώτες το ξέρουμε , νηστικό αρκούδι δεν χορεύει , χορεύει ???
salamispress

Η απάντηση αυτή θα σταλεί στο e-mail του περιοδικού Lifo
ΔΥΟ ΔΕΚΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Εκδότης - Διευθυντής: Στάθης Τσαγκαρουσιάνος
Διεύθυνση Έκδοσης: Κατερίνα Ι. Ανέστη
Σύμβουλος Έκδοσης: Μιχάλης Μιχαήλ
Διευθυντής Λειτουργιών: Γιώργος Σιμάτος
Art Director: Στάθης Μητρόπουλος
Αρχισυντάκτης: M. Hulot
Βουλής 22 Σύνταγμα, 105 63 , Αθήνα
e-mail info@lifo.gr, τηλ. 210 3254 290, fax 210 3249 785

Σχόλια:
Τι εννοεί ο ποιητής? Αν τον ειχαμε πληρωσει θ α τα εγραφε αλλιώς? Ακου κλασσικο μέγαρο ..Ελα τωρα....Το ευριπίδειο οκ.Τα παλουκια μες στην ομορφια και τη χαρη...Απουσία αισθητικής τουλάχιστο....Δε με εκφράζει γιατί δε με επεισε...
 
Κακό κείμενο, κάκιστη απάντηση!
 
Καλά είσαι σοβαρός;; Το Δημαρχιακό μέγαρο είναι το στολίδι της Σαλαμίνας;; Μήπως γιαυτό έρχονται 150.000 άνθρωποι το καλοκαίρι; Για να το θαυμάσουν;; Οι χώροι άθλησης στην Κούλουρη και το πράσινο, αλήθεια που το είδατε; Όσο άσχετος είναι αυτός του LIFO, άλλο τόσο προσπαθείτε να τον συναγωνιστείτε στην ασχετοσύνη!
 
parakalo o ekrosopos typoy toy dimoy na parei thesi se ayto to athlio kai aparadekto dimosieyma toy periodikoy
 
Tha simfwnisw me 2 apo tou sxoliastes, ypervoliko keimeno, kakisti apadisi...
 
boo
 
bookaka
 
Ο εκπρόσωπος του νησιού ας ασχοληθεί με άλλα πράγματα, φλέγοντα. Και ας αφήσει τον κάθε ημιμαθή και τυχάρπαστο που το παίζει δημοσιογράφος, να γράφει τις βλακείες του. Χαλαρώστε λίγο, η δημοκρατία μας επιτρέπει να γράφονται και να λέγονται αηδίες! Αυτές οι κραυγές περί συκοφάντησης είναι της πλάκας.
 
egrafe kati cemata?
 
Ρε παιδιά τί αφηνιάζετε; Αυτά που λέει ο (εντελώς κακόπιστος όπως είναι φανερό) τύπος είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΜΑς ΠΙΑΝΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ;
 
Ρε παιδιά μην τρωγόσαστε μεταξύ σας. Η Σαλαμίνα είναι κι έτσι κι αλλιώς, πως να το κάνουμε τώρα! Το θέμα είναι ότι όποιος δημοσιογράφος κάνει θέμα για τη Σαλαμίνα πέφτει στην παγίδα της. Γιατί αυτό το νησί μόνο αν είσαι ιθαγενής το καταλαβαίνεις. Η μια πλευρά του είναι πανέμορφη και η άλλη κακάσχημη. Σαν σύνολο δεν το έχει δει ποτέ κανείς από τους ρεπόρτερ που έρχονται εδώ. Να πουν και τα καλά και τα κακά. Όχι μόνο τα κακά και διαστρεβλωμένα όπως έγινε και με το ECO NEWS του ΣΚΑΪ.
vslv
 
Tha sumfoniso me ton teleutaio filo...
 
TO KEIMENO EINAI ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΖΕΙΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΠΟΤΕ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΗ...
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress