Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ… ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

salamispressΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 19-03-09 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
19 March 2009

Σημείωσε με έμφαση ότι ο Δήμος Σαλαμίνας και ο Δήμος Αμπελακίων, δεν ευθύνονται για την κατάσταση αυτή, ζητάμε ταπεινά την ανοχή τους και δεν τιμωρούμε κανέναν.

Η Σαλαμίνα έχει ένα ίσως αβαντάζ με μια διέξοδο και από την περιοχή της Πάχης και ίσως και κάποια δρομολόγια στην περιοχή του Πειραιά, ενώ ο Δήμος Περάματος διαθέτει έναν και μοναδικό δρόμο εισόδου εξόδου.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Γλύκας ενημέρωσε ότι τα πλοιάρια όπου μεταφέρουν μόνο επιβάτες δεν θα επηρεαστούν από τον αποκλεισμό και θα συνεχίσουν τα δρομολόγια τους ως έχουν.
Απο: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

  • Διαβάστε το Δελτιο Τυπου... αρχειο pdf

  • Σχόλια:
    "...ο Δήμος Σαλαμίνας και ο Δήμος Αμπελακίων, δεν ευθύνονται για την κατάσταση αυτή, ζητάμε ταπεινά την ανοχή τους και δεν τιμωρούμε κανέναν."
    Εγώ γιατί νομίζω πως εμάς τιμωρούν; Και τι θα καταφέρει με αυτό; Προβλήματα στη Σαλαμίνα και το κατηγορηματικό ΟΧΙ στις διεκδικήσεις του Δήμου Περάματος από τον ΟΛΠ!
    Αυτό που πάνε να κάνουν είναι το λιγότερο εκβιαστικό! Πιστεύω πως χρειάζεται εισαγγελέας επί του προκειμένου.
    Θεωρώ πως λάθος τρόπο βρήκε για να διεκδικήσει αυτά που ζητάει ο Δήμος Περάματος.
    Τουλάχιστον, τα ασθενοφόρα θα τα αφήνουν να περνάνε;
    Και τι λογική είναι αυτή πως η Σαλαμίνα έχει και "διέξοδο" από την Πάχη; Δηλαδή αν θες να πας στο Κερατσίνι, θα πρέπει να κάνεις το γύρω της Αττικής;
     
    Αρχίζει ο πόλεμος και η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση Γλύκα...................
     
    ναι-ναι αυτη τη φορα θα τον ψηφησουν οι κουλουριωτες
     
    Εμείς λοιπόν σαν Σαλαμίνιοι, πρέπει να πάμε στα καζάνια στο Πέραμα να κλείσουμε τον δρόμο σαν ένδειξη διαμαρτυρίας για τα λατομεία..Έτσι στο άσχετο..Θα ζητήσουμε και ένα συγνώμη από τον κόσμο του Περάματος και θα τους πούμε αν θέλουν να πάνε στην δουλειά τους να πάνε μέσω Σαλαμίνας δεν χάθηκε και ο κόσμος...έτσι ευγενικά και ωραία...
     
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΙΛΕ 10.27, ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
     
    NAI-NAI-NAI-NAI-NAI
     
    PERPATHSTE KAI LIGO RE KALO UA SAS KANEI-MAZI SOY GLYKA KLEISTA MEXRI TO KALOKAIRI NA PAUOYN THN PLAKA TOYS OI FERYMPOTATZHDES
     
    Αυτό το τραγικό που είναι στο Πέραμα λιμενικοί και κάνουν καταμέτρηση των επιβατών που μπαίνουν στο καραβάκι είναι το λιγότερο άθλιο..Τί να πώ..κάθε μέρα που ο κόσμος στοιβάζεται δεν τους νοιάζει τώρα το θυμήθηκαν...
     
    Κατω τα χερια απο τους Λιμενικους μαλακες.Διαβαστε τι λεει ονομος για το συγκεκριμενο.Τι θελετε δηλαδη να μπουκαρετε ολοι στο καραβακι και οταν γινει το μοιραιο με ποιους θα τα βαλετε και παλι μαλακες. Με τους Λιμενικους; Αιντε να χαθειτε ασχετοι!
     
    ELA RE LAMOGIO LIMENOMPATSE PAREJIGIUIKES?ANTE NA PAREIS KAMIA MIZA APO KANENA FOYKARA KAI GRIGORA STO SPITI GIA PANTOFLA.
     
    Αυτη η μαλακια σας δερνει δεν ειμαι λιμενομπατος,ειμαι πατερας λιμενικου,οπως γνωριζω εγω τα πραγματα εσυ δεν μπορεις να ξερεις.Δεν ειναι ολοι λαμογια,οπως δεν εναι ολοι βλακες σαν και σενα.Μαθε να ξεχωριζεις και να σεβεσε.
     
    Pantos esy o teleutaios eisai megalos vlakas.Den eksigeitai allios pos antidras me auton ton tropo.K ama o giokas sou simera kanei sosta tin douleia tou pou einai olo ton upoloipo xrono gia na katametraei posoi mpainoun sta karavakia?Tora to thimithike e...???
     
    Ο γιοκας μου οπως λες και ο καθε λιμενικος,βλακα ανεγκεφαλε εκτελει εντολες οπως καθε στρατιοτικος,δεν παιρνει αποφαςεις.Εαν εισαι ανδρας τοτε να σε ρωτησω,εχεις παει στο στρατο;Εαν ναι τοτε εισαι μεγαλος μαλακας που βγενεις και κανεις τον καμποσο και μαλιστα ανωνυμα.Ξερεις ποσοι λιμενικοι υπηρετουν στο Περαμα;Ρωτας αν φτανουν;Ολες αυτες τις ημερες ειχαν ερθει λιμενικοι απο τον Πειραια για βοηθεια γιατι δεν εφταναν.Μηπως γνωριζεις τι προβληματα αντιμετοπιζουν και αυτοι οπως καθε εργαζωμενος;Τους συμπαραστσθικες ποτε;Μονο απο τη βολη σου ξερεις να κανεις κριτικη και να λες μαλακιες.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress