Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Αυτά που δεν γράφουν… τα Δελτία Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας

salamispress Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Ο κ. Αγαπίου έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο κι όταν του θέτουν θέμα ότι έχει συγγένεια με άτομο που έχει πάρε δώσε με τις εργασίες του κ. Αγγέλου δηλώνει έκπληκτος. Ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα μπορούσε αυτό το γεγονός να τεθεί εμπόδιο στο να συμμετέχει στο συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα. Στη συνέχεια όμως κάνει μια ωραία τούμπα και εμφανίζει χαρτιά που δηλώνει ότι ο γιος του το έχει πάρει το βαποράκι με δάνειο κλπ. Λοιπόν κ. Αγαπίου ή δεν γνώριζες και έμεινες όντως έκπληκτος με το βέτο που άσκησαν οι συνάδελφοι σου ή γνώριζες κι είχες τα χαρτιά μαζί σου για να απαντήσεις.
Αυτά για να μην κοροιδεύετε τους συμπολίτες μας
--------------------------------------------------------------------------------------
Μετά την αποχώρηση του βαποριού που είχε μεταφέρει στο παρελθόν φορτίο του λατομείου στη Μήλο, μάθαμε και ότι ο Δήμαρχος μας Σπ. Σοφράς έχει κουνιάδο που έχει υπαλληλική σχέση με το λατομείο.
Η διαδικασία διεκόπη και η πρόεδρος του Δ.Σ. ήρθε σε επικοινωνία με σύμβουλο της ΚΕΔΚΕ, για να μάθαμε ότι ο δήμαρχος μπορεί να παρευρίσκεται στη συζήτηση, σαν θεατής χωρίς να παίρνει θέση.
Και όλα αυτά τα μάθαμε γιατί ο Θ. Μακρής ενημέρωσε ότι υπάρχει θέμα με β΄ βαθμού συγγένειας σε εμπλεκόμενο στο θέμα που θα συζητηθεί.
Αυτά για να μην μας κοροϊδεύετε κύριοι

Σχόλια:
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Θέλω να θέσω ένα άλλο ερώτημα. Έχει ή δεν έχει λατομείο η Μήλος όπου μετέφερε υλικό της Σαλαμίνας το βαποράκι του κ. Αγαπίου; Εν ολίγοις η Σαλαμίνα δίνει υλικό και σε νησιά που έχουν δικό τους λατομείο;
 
Ρε Νικολακη Κογια θελω να θεσω κι΄εγω ενα ερωτημα.Κλανει ο πεθαμενος;Η αν δεν το καταλαβες ετσι θα σου το πω αλλιως ΜΑς ΤΑ ΠΡΙΞΑΤΕ
 
Βρε κοπροι πανω που παιρνω τα βιαγκρα και εχω στυση τωρα στα γερονταματα πατε να με ξεκανετε με αυτα που γραφετε.Ποιος εκανε την σπουδεα ανακαλυψη;Ο κ.Μακρης ειπατε, αυτος που ειχε τον Πλατετση αντιδημαρχο και τροφοδωτουσε τη Δημαρχεια απο το μαγαζι του;Αυτος που απο οτι λεγετε το σπιτι του στο καμπολι το εφτιαξε η εταιρια που εφτιαξε το Δημαρχειο;Και μαλιστα τις πετρες για το πετρινο κτησμενο σπιτι λενε οι πρωιν φιλοι του οτι δεν εχει παραστατικα αγορας.Αυτος που αφηνε τους συνεργατες του στις λαικες να το παιζουν σεριφιδες,αυτος που αφησε μια επιχειριση δημοτικη καφετεριανα παει στο διαολο νοικιαζονταστην χαρισματικα σε ιδιωτη;Αυτα ακουω και δεν με βοηθουν ουτε αυτα τα ριμαδια μπλε χαπακια.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Το ερώτημα το ξαναθέτω. Έχει ή δεν έχει λατομείο η Μήλος όπου μετέφερε υλικό της Σαλαμίνας το βαποράκι του κ. Αγαπίου; Εν ολίγοις η Σαλαμίνα δίνει υλικό και σε νησιά που έχουν δικό τους λατομείο;
Όσο για τον Μακρή κλπ σχόλια συμφωνώ. Απαντήστε όμως στο ερώτημα μου και μετά πείτε ότι θέλετε.
 
Η Μήλος δεν έχει λατομείο.Στο νησί υπάρχουν αρκετά μεταλλεία με κυριότερα αυτά του Μπετονίτη και του Περλίτη.
 
ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΙΛΕ 19-3-09 01.24 κλπ άλλων σχολίων. ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΩ. ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ.ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟ.
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ:
<< Η ΚΑΚΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ>>(Σ.ΝΤΑΛΙ). Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΣ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ. ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ,ΤΟ 1994 - 2002 ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ (π.χ. ΜΑΚΡΗΣ). ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ(π.χ.ΕΣΕΝΑ).
 
Γειά σου ρε ΚΟΓΙΑ πουλητάρι ξέρεις εσύ από τέτοια, αφού πούλησες και άδειασες τον ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ τις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές το ίδιο είσαι έτοιμος να κάνεις και τώρα με τον φίλο σου υποτίθεται Γιάννη Τσαβαρή.Σε λυπάμαι πραγματικά γιατί ξέχασες τι έλεγες για τον Τσαβαρή πως τον σκυλόβριζες και τι έλεγες για πάρτη του.Προσέχτε εσύ και όλο αυτό το σκυλολόι Φουρήκηδες, Μπούτσηδες,Ανδριανοί κ.λ.π. μέχρι τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές σιγά , σιγά θα μαθαίνει τέτοια πράγματα και θαύματα η Σαλαμίνα με πραγματικά περιστατικά που νομίζω ότι δεν θα σας χωράει καμμία τρύπα για να κρυφτείτε.Αυτά θα βγαίνουν στο μπλόκ αργά , αργά με στοιχεία, γιατί επιβάλλεται πλέον η αλητεία της πολιτικής σας υπόστασης να βγεί στην επιφάνεια και να καταλάβει ο λαός της Σαλαμίνας με τι υποκείμενα έχει να κάνει.Αυτά και όσο προκαλείτε τόσο θα επανέρχομαι δριμύτερος.
 
O enas ekane to spiti tou me petra apo to latomeio o allos bolepse ton kouniado tou sto latomeio, o allos apo ftoxi oikogeneia proekipse me baporia na metaferei iliko tou latomeiou (ektos ki an i dokimon vgazei epixeirimaties) kai oi upoloipoi koitane me tin evkairia pou exoun na anoiksoun to palio latomeio sto Mpizani gia na ta oikonomisoun apo ta mpaza.
Oso gia ton Lalioti tis Salaminos me to sinergeio avtokiniton pou to paizei rockas ekeinos kanei fotografikes prokirikseis ki allazei tis periousies ton politon kata to dokoun (avtoapokalestike kai profitis sto simvoulio dioti profitevei pote anoigei k pote kleinei ena latomeio. Diladi an katalabate kala analoga me ta kefia tou ki an to exei prasinos to latomeio i galazios). Foukariari Salaminie psifise tous giati tha prepei na tous parakalas na sou kanoun kamia mikri xari eno ekeinoi ftiaxnontai me ta megala kolpa.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Στη πολιτικη ιστορια του τοπου μας πάντα υπήρχαν καιθα υπάρχουν εφιάλτες.Οσες φορές εκλέχτηκε δήμαρχος απ'τον δημοκρατικό χώρο αμέσως άρχιζε το πριόνισμα από τους 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΎΣ ΠΟΛΙΤΕΣ'. α]ΚΡΙΤΣΙΚΗΣ, τον φάγανε οι οικοπεδοφάγοι του συνδιασμού του.β]ΑΣΤΡΑΚΟΣ, τον φάγανε ορισμένα συντρόφια του που συμμάχησαν και με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ για να τον ρίξουν .ΣΉΜΕΡΑ βλέπουμε σχεδόν τους ίδιους ανθρώπους να πρωτοστατούν στην ανατροπή του ΣΟΦΡΑ .Μέσα σ'αυτούς σήμερα υπάρχουν και όψιμοι 'δημοκράτες'αγαπητέ ανώνυμε που μπορεί να μη συμμερίζομαι τη γλώσσα σου αλλά συμφωνώ με όσα λές. Στοιχεία υπάρχούν για όλους τους 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ'
 
Βρε Νικολακη Κογια οΣουτσος αυτος ο σατιρικος ποιητης μας ,εγραφε << ειναι η εποχη που οι ηρωες εγιναν αρχι...α,και τα αρχι...α ηρωες>> ποσο διαχρονικο αληθεια.Ποιος ειχε ισχη και αναστημα μωρεεεε, ο Μ ακρης;Αυτος μονο τρομοκρατια ραδιουργια και κακοτιτα ειχε και εχει.Και οσο εσεις τον τρεματε τοσο αυτος σας παταγε σαν σκουλικια.Μονο στα λογια μενατε τοτε,ενω τωρα που σας περνει γιατι δεν εχει βουρδουλα και εκβιασμους οπως εκανε ο΅ΜΕΓΑΛΟς με το αναστημα, σηκωθηκατε απο τους καναπεδεσας να κανετε γυμναστικη και τροχαδιν επι τοπου.Ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις και να παλευεις για αυτο,ομως η βρωμικη πολιτικη που κανετε θα γυρισει πανω σας.Πρεπει να εισαι πολυ καθαρος για να κανεις κριτικη και μαλιστα δημοσια σε αλλους,γιατι τοτε υα πραγματα αγριευουν και θα ειπωθουν πολλες αληθειες που θα πονεσουν.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress