Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ‘ΧΕΙ ΟΡΙΑ... Ιωάννης Τσαβαρής Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

salamispress ΣΑΛΑΜΙΝΑ - 25/3/09
Προς άρσην κάθε παρεξηγήσεως κι επειδή τα σχόλια σας θα πρέπει να γίνονται επί πραγματικών γεγονότων, σας ενημερώνω τα εξής:

α) ΠΟΤΕ μέχρι ΣΗΜΕΡΑ δεν είχα ή δεν έχω κατηγορηθεί, ή μου είχε ή μου έχει ασκηθεί δίωξη από την Ελληνική δικαιοσύνη σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

β) ΠΟΤΕ μέχρι ΣΗΜΕΡΑ, δεν είχα ή δεν έχω καταδικαστεί για οποιοδήποτε αδίκημα έστω και για 1 ημέρα, από την Ελληνική δικαιοσύνη.

γ) Δεν είχα και φυσικά δεν έχω καμία υπόθεση που να εκκρεμεί σε πειθαρχικό συμβούλιο ή στην Ελληνική δικαιοσύνη για υπηρεσιακούς λόγους.

δ) Στην υπόθεση εις την οποία αναφέρονται κάποιοι “ανώνυμοι”, είτε από άγνοια, είτα από παραπληροφόρηση, είτε από σκοπιμότητα, & η οποία θα εκδικάζετο στις 23-03-2009, έχω να σας ενημερώσω τα εξής:

- Τον Φεβρουάριο του 2004, ο Νομάρχης Πειραιά, μετά την από εισήγηση της Δ/σης Μεταφορών (στην οποία υπηρετώ ως υπάλληλος), εγκρίνει την λειτουργία συνεργείου αυτοκινήτων με την ειδικότητα φανοποιείου στην οδό Πρωτοπαπαδάκη 31 & Φλέμινγκ στον Δήμο Αγ.. Ι. Ρέντη, με εκμεταλλευτή τον κ. Τσακηράκη Δημήτριο.

- Την απόφαση αυτή του Νομάρχη Πειραιά, λίγους μήνες μετά, την προσβάλλει και τελικά την ακυρώνει ο Γ.Γ. της Περιφέρειας για λόγους “ενδεχόμενης ηχορύπανσης κατά την λειτουργία του συνεργείου”.

- Κατά της απόφασης του Γ.Γ. της Περιφέρειας, ο κ. Τσακηράκης Δημήτριος προσφεύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας και το 2006 εκδίδεται η υπ’ αριθμ. 2703 απόφαση του ΣτΕ που αφενός μεν ακυρώνει την απόφαση του Γ.Γ.. της Περιφέρειας και επαναφέρει έτσι σε ισχύ την απόφαση του Νομάρχη Πειραιά, αφετέρου δικαιώνει απόλυτα την Διεύθυνση Μεταφορών για την ορθότητα της εισήγησης για την λειτουργία σου εν λόγω συνεργείου, το οποίο έκτοτε λειτουργεί νόμιμα έως σήμερα.

Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι από το 2004 και με αφορμή την ακύρωση της απόφασης του Νομάρχη Πειραιά από τον Γ.Γ. της Περιφέρειας, ενεπλάκησαν στην υπόθεση οι επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης και χωρίς να περιμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, υπέβαλλαν μηνυτήρια αναφορά και στην εξέλιξη της η υπόθεση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να μου ασκηθεί δίωξη από τον Εισαγγελέα Πειραιά σε βαθμό Πλημμελήματος, διότι κακώς εισηγήθηκα στον Νομάρχη Πειραιά την λειτουργία του συνεργείου!!!

Επειδή η υπόθεση είναι απόλυτα διαυγής, είμαι πεπεισμένος τόσο εγώ όσο και ο συνήγορός μου, γνωστός Σαλαμίνιος ποινικολόγος κ. Γιώργος Παπανικολάου, ότι αυτή θα έχει αίσιο τέλος στις 3/6/2009, στενοχωρώντας ενδεχομένως αυτούς που προσπάθησαν μετά την αποτυχημένη σωματική μου εξόντωση, την άλλη μια φορά ηθική μου σπίλωση.

Μετά τιμής
Γιάννης Τσαβαρής,Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας , Τηλ: 6977 508 907


Υ.Γ. Όσο για την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, δεν ζητήθηκε από την δική μας πλευρά.

Σχόλια:
Τι κοινό έχει η ιστορία της Χοανίτας της Παρθένας με του κυρίου που πήρε τον ορό της αλήθειας??Άσε ρε σύντροφε μας έπεισες...
 
ο κ. Παπανικολάου δεν είναι ο νομικός σύμβουλος του δήμου; Δεν είναι στα νομικά θέματα το δεξί χέρι του δημάρχου; όταν υπάρχουν νομικά προβλήματα για παράδειγμα για θέματα του δημάρχου περί του λατομείου ο κ. παπανικολάου δεν συμβουλεύει τον δήμαρχο; Μας έπεισες ότι η επιλογή των συνεργατών σου και των συνήγορων σου είναι πέρα για πέρα κρυστάλινες. κ. Τσαβαρή την περπατημένη ακολουθείς και λυπούμαστε. Περιμέναμε κάτι νέο κι όχι μια από τα ίδια.
 
αφηστε τιs λασπες και πρεπει να καταλαβετε οτι ο επομενος δημαρχος ειναι ο τσαβαρης.
 
bre karagkiozi oi dikigoroi uelis na kanoyn diakrisis sti doylia toys? ti sxesi exi an einai nomikos simboylos toy dimoy?
 
exete katalavei oti einai o epomenos dimarxos kai giayto ton polemate.einai epitaktiki anagki gia ti salamina kai to kalo olon na ekleksoyme dimarxo ton tsavari.ftanei pia ta peiramata me toys stratiotikoys toys eidame toy mathame.H SALAMINA THELEI TON TSABARI STON DIMO KAI TON OMHRO STIN KYPRO.
 
Δηλαδή άν η λάσπη έχει όρια είναι αποδεκτή κύριε υποψήφιε δήμαρχε?
 
Μήπως θα πρέπει να αναλογισθεί ο Τσαβαρής και οι παρατρεχάμενοί του το κακό που κάνουν στη Σαλαμίνα με τη στάση τους διχάζοντας τον δημοκρατικό χώρο μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες και όχι για να σώσουν την Σαλαμίνα; Εάν πράγματι ήθελαν το καλό αυτού του τόπου ξέρουν καλά τι θα έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και δύο χρόνια
 
O TSABARIS DEN MAS EXEI DIKSEI KATI TETIO.DEN EINAI SAN MERIKOYS OYRANOKATEBATOYS
 
Δηλαδή εσείς θεωρείτε οτι ο Τσαβαρής είναι υπεύθυνος για τα κακώς κείμενα του δημοκρατικού χώρου; Μήπως προσωποποιείτε το γενικότερο πρόβλημα των ομάδων συμφερόντων που απαρτίζουν τον δημοκρατικό χώρο στο νησί; Γιατί ρε παιδιά ξεχνάτε οτι ο Σοφράς ήταν η κοινά αποδεκτή λύση από αυτές τις ομάδες, η οποία όμως τους βγήκε δήμαρχος και από κείνη τη μέρα έχει ξεσπάσει πόλεμος συμφερόντων; Αντί να τα βάζετε με τον Τσαβαρή η τον Σοφρά κοιτάξτε να ομογενοποιειθείτε και να διαλύσετε τις εσωτερικές ομάδες γιατί έχετε υποτιμήσει την άλλη πλευρά που ετοιμάζεται να κάνει κινήσεις... Εκτός αν θεωρείτε οτι ο δήμος θα μείνει στο ΠΑΣΟΚ οτι και να γίνει!
 
Τις τελευταίες μέρες πολλά ακούστηκαν και λεχθηκαν για το κ. Τσαβαρη. Από την έκβαση των γενονότων φαινεται για αλλη μια φορά το επιπεδο και η κουλτουρα όλων αυτών των Σαλαμίνιων που με την συμπεριφορά τους ντροπιάζουν την ράτσα τους. Σταματείστε λοιπόν να κάνετε την τρίχα τριχιά και να ειστε τα τσιράκια κάποιων γιατί στο λάκκο που σκάβετε για τον Τσαβαρή θα πέσετε οι ίδιοι μέσα και πολύ σύντομα.
 
Μπαινω καθημερινα και διαβάζω τα σχολια για τον Τσαβαρή και το καλυτερό μου είναι να διαβάζω τα αρνητικά σχόλια που καποιοι από εσάς κάνετε. Συνεχίστε έτσι παιδιά, ρίξτε και άλλη λάσπη, αποδείξτε σε όλους μας πως τον τρεμετε τον Τσαβαρη και ότι πρέπει να τον κακολογείτε γιατί έχετε πανικοβληθεί από τα προγνωστικά. Δωστε του και άλλη δυναμη παιδιά.
 
Πόσο λάθος κάνεις φίλε μου να θεωρείς την αλήθεια ως λάσπη. Κανείς δεν τρέμει τον κ. Τσαβαρή. Εσείς τρέμετε μήπως σας φερθεί στο τέλος με τον τρόπο που πολύ καλά γνωρίζετε και γνωρίζουμε ότι φέρεται.
 
Για να λέτε κ. Τσαβαρή οτι και η λάσπη πρέπει ν΄αχει όρια...κάτι θα γνωρίζετε εσείς περισσότερο.
Αλήθεια σαν πολιτικός ή σαν απλός άνθρωπος λασπολογείτε με όρια; Αυτό θέλετε να μας πείτε;
Κ.Τσαβαρή, λάσπη χωρίς όρια,λάσπη με όρια, πάλι λάσπη είναι...
ΥΣ. Κ.Τσαβαρή σας ευχαριστούμε που μας ανοίξατε τα μάτια...
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ..
ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΝΟ 3
 
Για ρωτήστε ρε κλακαδόροι του Τσαβαρή ποιός ήταν και πως συμπεριφερόταν όταν η μόνιμη κατοικία του ήταν στη Δραπετσώνα.Οι Δραπετσωνίτες και εν γένει οι κάτοικοι της ευρ'υτερης περιοχής της Δραπετσώνας ξέρουν για τον χαρακτήρα αυτού του τύπου.Έφυγε κακήν κακώς από την Δραπετσώνα και αυτό είναι εύκολο να το διαπιστώσετε.Βέβαια κοιμισμένοι κλακαδόροι όταν ξυπνήσετε από τον λήθαργο που έχετε περιπέσει,τότε θα είναι πλέον αργά για όλους σας.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΒΟΔΙΑ.''Παπούτσι από τον τόπο σου,ας είν΄και μπαλωμένο''.
 
ΑΓΑΠΙΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ < ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΚΕΝΤΗΣΑΤΕ .ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΑΝΑ ΔΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩ ΗΜΕΡΕΣ ΟΥΤΕ ΡΑΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕΛΑΝΙΕΣ.ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΜΥΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ .ΣΤΟΝ Κ.ΤΖΑΒΑΡΗ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΜΙΧΑΝΗ SIGER.KANEI ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ
ΟΝΕΙΡΟ.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ . ΤΖΙΤΖΙΘΑΣ
 
Άλλη μια αποδειξη ότι είστε άσχετοι και ότι λασπολογείτε για να λασπολογείτε. Ο Τσαβαρής ουδέποτε έμεινε στην Δραπετσώνα. Φυσικά και είναι Πειραιώτης και έμεινε όλα του τα χρόνια μέχρι να παντρευτεί στο Χατζηκιριάκειο. Αμέσως μετά το γάμο του μετακόμισε στη Νικαια και λίγο αργότερα στην Σαλαμίνα. Για πηγαίντε και ρωτήστε στο Χατζηκιριάκειο για τον ίδιο και την οικογένεια του να δείτε ότι ακόμα το ονομα του ιδιου και του πατερα του και το ξέρουν όλοι και το σέβονται. Λοιπόν θα συμφωνήσω και εγώ με την προσφόνηση "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΔΙΑ" αλλά στον ενικό "ΞΥΠΝΑ ΒΟΔΙ" και σταμάτα τις φτηνές και ψεύτικες δηλώσεις
 
Ο Κουλουριώτης τοπικιστής "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΟΔΙΑ" να μας πει που έμενε ο Τσαβαρής στη Δραπετσώνα να ρωτήσουμε κι εμείς. Όπως και ο κύριος με το Χατζηκυριάκειο. Όσο για τον άλλο με την Singer, δηλαδή τί θες να μας πεις φίλε οτι ο Τσαβαρής πήρε φόρα και βάραγε τον εαυτό του για να τον λυπηθούμε;;;;
 
Kala re paidia oi dimotikoi ypalliloi den exoun douleia ta proina kai grafoun gia ton Tsavari????? Yparhei thesi sto dimarxeio "antitsavarikis merimnas"?
 
Δεν θέλω δεν θέλω να τον αποκαλείτε βόδι στεναχωριέμαι .
Σας παρακαλώ , σταματήστε επιτέλους.

Tomas
 
ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑΤΙ??? ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!!
 
Ερωτήματα προς τον κ.Τζαβαρή.
Μας λέτε στην ανακοίνωσή σας και στη γ/παράγραφω τι λέτε;Πως δεν έχετε κ.Τζαβαρή,στις 3-6 ποιος δικάζετε;Άλλος που απλά έχει συνωνημία με εσάς;
Και γιατί δικάζεστε κ.Τζαβαρή;Για προσωπικούς λόγους και όχι για υπηρεσιακούς;
Μία είναι η περίπτωση του κυρίου που αναφαίρετε η και άλλες 25 ακόμη;Γιατί άραγε ο Εισαγγελέας σας παραπέμπει;
Αφού γνωρίζετε πολύ καλά από που προείρθε ο ξυλοδαρμός ,το εμπιστευτίκατε άλλωστε από την πρώτη στιγμή σε δικόσας άνθρωπο, γιατί θέλετε να διχάσετε έναν τόπο που στο κάτω κάτω είστε φιλοξενούμενος σε αυτόν.Δεν έχετε επιχειρήματα να πείσετε τους ψηφοφόρους;Δεν σέβεστε τα ήθη και έθιμα του τόπου.Αντί να μπείτε πρώτος στη γραμή κατά της βίας εξαπολύεται ύβρεις και αφήνετε να ενοηθούν σημεία και τέρατα γιατί έτσι σας συμφέρει.

Ντροπή.
 
Κύριε Τσαβαρή μετά την επιλογή του δικηγόρου που κάνατε ο οποίος είναι ο υπερασπιστής όλων των κακών κειμένων που αντιπολιτεύεστε στο δήμο μας, δεν έχετε μετά από αυτό να βάλετε χορηγό του πολιτικού σας αγώνα τον κ. Αγγέλου. Καταλάβαμε πως όλα τα κάνετε ανάλογα με το συμφέρον σας και δεν διαφέρετε από αυτό που κατακρίνετε. Λυπάμαι
 
Ο Tzavaris exei allous xorygous pros kaki Bigla meria. Stin ygia mas re paidia! Oso gia ton omyro...den xeroume pios tha plyrosei to marmaro.
 
Ρε παιδια έχεται καταλάββη οτι απο τοτες που ειρθε ο Τσαβαπής στο νησί και ασχολυθηκε με τα κοινά εχουν ερθεί τα πάνω κάτω;Ποιος ενορχήστρωσε τις ΄μηνήσεις εναντίον του Μακρη;Ο φίλος του φυσικά ο Τσαβαρήςκαι γιατί τον λέω ετσί;Οταν οκύριος Γιαννης μας άρχισέ να ασχωλήτε με τα κοινά στον συλογο στον Αι-Γιώργη είχε κάνει πολλές συναντησεις με τον δήμαρχο Μάκρη για να φτιάξουν μια νέα ομοσπονδία γιατι ο Μακρής ήθελε να διωξει τους πρασινοφρουρούς ΕΥΘΙΜΙΟΥ -ΣΑΡΕΛΑ -ΡΟΥΣΣΟ θεός σχωρέστον.Κάνω λάθος κ .Σαρέλα;Για να προσφέρει όμος τις υπηρεσίες του τι ζήτησε ο άνθροπος;Ενα χωρο ζήτησε για να στήσει μια καντίνα.ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑΤΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...στην παραλία.
 
Ευτυχώς που ήρθε ο Τσαβαρής στην Κούλουρη για να τη σωσει από τους κλέφτες και τους απατεώνες Κουλουριώτες. Πριν έρθει αυτός ή Σαλαμίνα δεν είχε ιστορία. Ήτανε νεκρή.Νεκρή από μυνησεις, δικαστήρια και πολιτική αλητεία.
Ευτυχώς που ήρθε και γνωρίσαμε πράγματα νέα για τα ήθη και τα έθιμα της ανθρωπιάς και της πολιτικής!
 
Re patzaria giati toso misos gia ton tsavari? Oi alloi einai kalyteroi? Deixte mou enan pou den einai lamogio, pou den einai homenos se vromies, pou den einai psonismenos sa gria kokota kai tha sas po bravo! Ti lyssa exete eidika me ton tsavari?
 
Re patzaria giati toso misos gia ton tsavari? Oi alloi einai kalyteroi? Deixte mou enan pou den einai lamogio, pou den einai homenos se vromies, pou den einai psonismenos sa gria kokota kai tha sas po bravo! Ti lyssa exete eidika me ton tsavari?
 
otan les psonismenoys sa gria kokota enoeis ton OMHRO
 
Re 19:45 ti psyhosi eheis me ton Omiro? Gia poion Omiro milas, tis Iliadas?
 
Re 19:45 ti psyhosi eheis me ton Omiro? Gia poion Omiro milas, tis Iliadas?
 
Re 19:45 ti psyhosi eheis me ton Omiro? Gia poion Omiro milas, tis Iliadas?
 
Re 19:45 ti psyhosi eheis me ton Omiro? Gia poion Omiro milas, tis Iliadas?
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Με αφορμή σχόλια σχετιζόμενα με την εκ μέρους μου ανάληψη χειρισμού της υπόθεσης του Γιάννη Τσαβαρή στο Τριμελές Πλημ/κειο Πειραιά θέλω να θέσω υπόψιν σας τα εξής :
Τα τελευταία 25 χρόνια παρέχω τις υπηρεσίες μου σαν Νομικός Σύμβουλος του Δήμου της Σαλαμίνας και κατά συνέπεια συνεργάζομαι με τον εκάστοτε Δήμαρχο Σαλαμίνας όποτε και όπου μου ζητηθεί χωρίς φυσικά να είμαι νομικός σύμβουλος του
Mε τιμά το γεγονός ότι το σύνολο των διατελεσάντων δημάρχων Σαλαμίνας [Μπεγνης ,Αστρακος Μακρής ,Αγαπίου ]μου ανέθεσαν το χειρισμό ποινικών υποθέσεων τους και ελπίζω να μου αναγνωρισθεί το ότι κανένας από αυτούς δεν καταδικάσθηκε έστω και σε ποινή φυλάκισης μίας ημέρας.
Με βάση την κειμένη νομοθεσία έχω την δυνατότητα να ασκώ εκ παραλλήλου και το επάγγελμα του δικηγόρου.
Σαν ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώ το δικαίωμα επιλογής των υποθέσεων που θα χειρισθώ έχοντας από ενάρξεως της επαγγελματικής μου δραστηριότητας αποφύγει τον χειρισμό υποθέσεων σχετιζομένων με ναρκωτικά και εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας .
Παράλληλα φροντίζω να αποφεύγω τον χειρισμό υποθέσεων πελατών μου οι οποίες σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το Δήμο Σαλαμίνας .
Σε καμμία από τις τρεις αυτονόητες εξαιρέσεις δεν υπάγεται η περίπτωση της υποθέσεως του Γ.Τσαβαρή αφού οι φερόμενες ως τελεσθείσες πράξεις σχετίζονται με την εργασία του στη Νομαρχία Πειραιά .
Εύκολα θα μπορούσα να αναφερθώ στην συγκεκριμένη υπόθεση παραθέτοντας σειρά στοιχείων και επιχειρημάτων πλην όμως δεν θα το κάνω γιατί σέβομαι τις οδηγίες του Δικηγορικού Συλλόγου , δεν συμπαθώ τους τηλεδικηγόρους και δεν θέλω να μεταφέρω το φαινόμενο αυτό και στα Blogs .
Ευχαριστω για την φιλοξενια
Γιωργος Παπανικολαου
 
Η άσκηση του επαγγέλματός σας είναι σύμφωνα με τον νόμο σωστή. Η κριτική δεν ασκείται εάν ως δικηγόρος κάνατε σωστά την δουλειά σας ούτε εάν υπερασπιστήκατε τον κ. Τσαβαρή. Η κριτική γίνεται ΜΟΝΟ στο πρόσωπο του κ. Τσαβαρή που ενώ γνωρίζει πως ο υπερασπιστής των κακών κειμένων και των θελημένων ή ακούσιων λαθών είστε εσείς στον εκάστοτε δήμαρχο και αφού ασκεί αντιπολίτευση επί αυτών των κακών κειμένων, έρχεται και σας επιλέγει για να τον υπερασπιστείτε σε δική του υπόθεση. Κύριε Τσαβαρή όταν κατεβαίνετε ως υποψήφιος ή όταν παρεμβάινετε στην πολιτική ζωή θα πρέπει να ξέρετε με ποιους κάνετε παρέα και ποιους συμβούλους έχετε στο πλάι σας. Θέλετε να σας υποστηρίξουμε την ίδια στιγμή που επιλέγετε επαγγελματικά άτομα που σας έχουν αντιπαρατεθεί στις απόψεις σας έστω και με επιχειρήματα μέσα σε νομικά πλαίσια.
Το νέο ήθος κ. Τσαβαρή στην πολιτική το φέρνουμε κάνοντας κάτι διαφορετικό από τους προηγούμενους κι όχι επιλέγοντας τα ίδια πρόσωπα με τους πρηγούμενους. Κι αν δεν θέλετε να σπάσετε "αυγά" τότε κακώς ζητάτε την ψήφο μας.
Και μιλάω ανώνυμα για να μπορώ σε μια κλειστή και μικρή κοινωνία να εφκέρω την άποψη μου χωρίς να με τρομοκρατούν.
 
re paidia ftanei pia exete provlima me ton tsavari kai den exete me ton OMHRO poy eirthe apo tin kypro na ginei dimarxos edw na paei stin kypro na katevei ypopsifios ti doyleia exei edw.
 
Re anthrope mas ta exeis kanei tsourekia me ton Omiro, edo einai sholia gia ton Tsavari, na pas na anoixeis allo sholio gi afton! Vlammenos eisai?
 
file den me evdiaferei an einai edw slolia gia ton tsavari emena me endiaferei na min ginei dimarxos o OMHROS tora ama esy ton thes psifisetone,psistone kai fatone ama thes
 
Έίναι αποκαλυπτικό το ότι ο γνωστός ποινικολόγος της Σαλαμίνας αισθάνθηκε την ανάγκη να απόλογηθεί, κατάλαβε έστω και αργά ότι η κάθε υπόθεση έξω από το επαγγελματικό και νομικό ενδιαφέρον που έχει, έχει και το ηθικό μέρος και θα περίμενε κανείς αυτό να μετρίσει περισσότερο στον γνωστό νομικό σύμβουλο του Δήμου, όταν αποφάσιζε να αναλάβει την υπόθεση . Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης μερικά ερωτήματα:
Άραγε τι ανακάλυψαν οι επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και υπέβαλλαν μηνύτηρια αναφορά;
Το αδίκημα που ανακάλυψαν σε τι βάθμό ήταν;
Πόσο αληθές είναι ότι η αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης δεν ...ζητήθηκε από την πλευρά του κ. Τσαβαρή;
Τέλος, μήπως ο κ.Τσαβαρής όταν εξαπολύει μύδρους επί δικαίων και αδίκων και όταν δηλώνει ως υποψήφιος δήμαρχος θα πρέπει να αναλογίζεται τι κουβαλάει στην πλάτη του;
 
Ρε παπαγαλάκια του ΤΣΑΒΑΡΗ δεν μας λέτε που βρησκει τα μπικικίνια ο μεγάλος πολιτικός και ξοδεύη αβέρτα κουβέρτα; Δημοσιος υπαληλος ειναι,πόσα πέρνει;1500-1700 ΕΥΡΩ;
Χαρίζει αυτοκίνητα δίνει 3000 ευρω στην ομοσπονδια[αλήθεια ποσους λαχνούς πηρες ΓΙΑΝΝΗ;],πληρωνει κάθε μήνα εφημερίδες[αλήθεια πόσα πέρνετε ρε λαμόγια δημοσιογράφοι;],τρωει μέρα παρά μέρα σχέδον σε ταβέρνες,απο το 1998 [βρε τι θυμηθηκα, τον φωνάζαν κουριερ]έχει αγορασει σπιτια οικόπεδα και όλα αυτά με τον μισθό του. ΑΞΙΟΣ.Που τα βρηκες Τζαβαρή; Και μη μας πειτε οτι δηλωνη 85000 ευρω γιατί ξέρετε και αν δεν ξέρετε,το καλύτερο πληντήριο μαυρου χρήματος,[αυτό ντε από της μίζες],είναι το ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΟ και τα ΛΑΧΕΙΑ.
ΥΣΤ.Όλα τα λαμογια να τον ψηφίσετε και να βάλετε υποψ. δημ.συμβουλοι μαζί του.
Υπογραφη Το ' λαμογιο'
 
Ο φίλτατος λαμόγιος των 14:35 μας λέει οτι ο κ.κ.Τσαβαρής λαμβάνει παράνομες αντιμισθίες; Θα υποστήριζε την ιδέα δημοσίευσης του πόθεν έσχες ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ, ΝΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ να τρίβουμε τους οφθαλμούς μας;;
 
Κύριε Τσαβαρή καλά έχετε κλειστεί στο καβούκι σας και δεν απαντάτε. Αυτό το διάλογο έχετε στο μυαλό σας. Και στα δύσκολα χτυπάτε την πόρτα του συστήματος που εσείς τάχα μου πολεμάτε για να σας σώσει. Μια από τα ίδια είστε κι εσείς. Αλλάξτε πρόσωπα και ήθος αλλιώς δεν έχει νόημα το κάλεσμα σας για να σας ψηφίσουμε.
 
Ολοι στη ΣΕΝΤΡΑ που λέει και ο φαφούτης ο Γεωργίου. Πρωην, νην,και υποψήφιοι δήμαρχοι. όλοι και ολα στο φως για να τους ψηφίσουμε φίλτατε.Αλλά αν συμφωνο μαζί σου τι λαμόγιο ειμαι.
Το Λαμόγιο.
 
GGHJKKLL
 
Ακολουθεί Τσουνάμι αποκαλύψεων

Ο βήχας και ο παράς δεν κρύβονται

Οι ακολουθούντες δεν προβληματίζονται; πως θα δικαιολογηθούν στα παιδιά τους;
δεν ήξερες δεν ρώταγες;
 
Λαμόγιο 27/3/09 19:44 έχεις σκεφτεί σοβαρά μήπως δεν είσαι λαμόγιο;;;
 
Ρε παιδιά, αν όντως έχετε στοιχεία για τον Τσαβαρή, σωσ΄τά στοιχεία, χωρίς "άρα" και "μπας και", εδώ έχετε την ευκαιρία να τα αποκαλύψετε. Γιατί δεν το κάνετε να μάθουμε και μεις λοιπόν; Βγάλτε τα στη φόρα να τα δούμε! Α, και κατά του Σοφρά, του Αγαπίου, του Μακρή, και όλων των άλλων δεν υπάρχουν στοιχεία;
 
Σαλαμινοπαραχωρητές παλικάρια μου αρκετά αφήστε τον, έχουμε καιρό μπροστά μας.
Ξεκουραστείτε ,δεν πρέπει να εξαντλήσουμε όλες μας τις δύναμης.
Μαζί με τις μηνιαίες συνδρομές έβγαλα και ένα πρόγραμμα διακοπών για τις καλές μέρες, ελάτε πάνω σας θέλω.

Tomas
 
Προς Ανώνυμο 28/3/09 ωρα 10΄39.
Μη βιάζεσε κύριος...Καπνός χωρίς φωτιά βγαίνει; Δεν ξέρεις οτι οι πολιτικοί είναι αυτοί που ψήφισαν για πάρτη τους τον νόμο, για τις αγωγές εναντίον του τύπου για συκοφαντική δυσφύμηση; Ηθελαν να επιβάλουν την μούγκα, γιατί μη μου πείς, στις μίζες,δίνουν αποδείξεις;
Ρώτα τα παπαγαλακια του [ζουν αναμεσα μας] να σου πουν τι εστι κουριερ.Αν οχι ε..ε..εδω ήμαστε εμείς τα λαμόγια...
'Το λαμόγιο'
 
Πόση λάσπη έχεις πετάξει στη ζωή σου Γιαννάκη; αν το έχεις ξεχάσει ήρθε η ώρα που σιγά σιγά θα σου τα θυμίζω, να τα μαθένουν και οι νεότεροι.
Πόσες πισώπλατες μαχαιριές έχεις χώσει Γιαννάκη δεν ξέρεις το ρητό που λέει μιά του κλεφτη δου του κλέφτη ή το άλλο στο σπιτι του κρεμασμένου δεν μειλάνε για σχοινί.
Το πιάτο θα το φας και θα είναι κρύο.
 
Λαμόγιο εσύ κάτι ξέρεις... Τί είναι το κούριερ στη λαμογική διάλεκτο; έχει καμμιά σχέση με κατ'οίκον παραδόσεις; Φώτισε ρε άνθρωπε και μή μιλάς με γρίφους! Που να τρέχω να βρίσκω παπαγαλάκια και να τα ρωτάω ποιανού είναι... :-)
 
Καλα ολα αυτα, αλλα εγω εχω μεγαλη ανησυχια.Εχασα τα σαραντα παιδια του πενταγιωτη[απο την πενταγιωτησα] που ειστε μπρε τωρα που σας χρειαζετε το παιδι;Κογια,Φουρικη,Αια,Φαρμακορη,αμαν τι ειπα φαρμακι στο στομα μου πισω μου σε εχω σατανα λαμογιο.Συνεχιζω,Μπιλλια,Κοκλιωτη,δεν εννοω τον Πλατετση,και ολους τους ανωνυμοεπωνυμους, να γραψετε στην ιστοσελιδα,τι εχετε παθει;Μηπως κολλυσατε γαστρεντεριτιδα η ορκιστηκατε στο Κορανι να σας κοψει ο Αλαχ τα χερια αν ακουμπισετε παλι πληκτρολογειο; Μου λυψατε παιδια μου.
 
Αμάν ρε φίλε μασημένη τροφή θέλεις; Ξύσε λίγο την κούτρα σου μπάς και θυμηθείς.Ανώνυμε της ωρας 13'29 άκου ενα 'ΠΑΡΑΜΎΘΙ'μήπως και αποκοιμηθείς και πάψεις να ρωτάς.
Μια φορά και ένα καιρό ήρθαν στη Σαλαμίνα αρκετοι ανθρώποι απο της φτωχογειτονιες της Ατικής και αγόρασαν απο ενα οικοπεδάκι να χτοισουν μια παραγκα για να βάλουνε το κεφάλι τους μέσα.
ετσι οπως γινεταί σε ολη την Ελλάδα,χτήσανε αυθαίρετα γιατι το κρατος δεν εδινε αδιες.Ξέρεις τωρα εσυ το κράτος είναι ενα μπουρδέλλο και οι πολλοί τα 'πιανουνέ'.Αφού χτήσανε λοιπόν επρεπε να βάλουν και ρεύμα,τι στο σκοτάδι θα κάθωνταν οιάνθρωποι;Η ΔΕΗ ζήταγε χαρτιά για να καλύψει τον κώλο της και τότε πέρνει την ευθύνη και την απόφαση ο Νομάρχης να βάλουν όλοι ρεύμα.Αρκούσε μαζί με τα δικαιολογιτηκά να έχουν και ενα χαρτί γιατρού οτι χρειαζοντε φάρμακα ψυγειου.Τότε ενα καλό παιδί ανέλαβε να πηγενωφέρνει τα χαρτιά στη ΔΕΗ με το αζημίοτο βέβαια οχι πολλά 5000 δραχμες έκαστος.Τώρα αν ήθελαν και κανά χαρτί που τους εληπε ,ε αυτο στοιχειζε κατι παραπανω.Βλεποντας τον πολλά μάτια να πηγενωέρχαιτε στη ΔΕΗ τον ονόμασας κουριερ.
Και περάσανε αυτοί καλά και ο κούριερ καλητερα.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΝΩΝΥΜΕ...συγνώμη ΑΡΗ.
Το 'λαμογιο'
 
Προς λαμογιο. Τι μου θυμισες εμενα.Την εποχη αυτη που ο νομαρχης ηταν ο Φωτιου[τι εκανε ο ανθρωπος φωτα εβαζε] και κουριερ το φιλαρακι μας το ξυλοδαρμενο,που τι εκανε κι΄αυτος;Εξυπηρετουσε ποιο γριγορα.Δεν πιστευω να υπονοεις τιποτα αλλο.Αν υποψιαστω θα πεθανω.
ΜΗΤΣΟΣ
 
Σαλαμινοπαραχωρητές παλικάρια μου ξεκουραστείτε , αγνοήστε τους , περιφρονήστε τους , πρέπει να παλέψουμε για τις ιδέες μας και τα ιδανικά μας.

Το λατομείο Ζει αυτό μας οδηγεί .

Tomas
 
Λαμόγιο μπράβο, ήσουν διαφωτιστικός πάρα πολύ. Και ένας απλός πολλαπλασιασμός θα πρέπει να λύσει και το πρόβλημα που είχε ένας φίλος άλλος για το πού βρήκε ο ονομαζόμενος "κούριερ" τα χρήματα για να κάνει όλα αυτά που έλεγε... Μήπως έχεις και πληροφορίες για άλλους;;;
 
Απ,ολα εχεί ο μπαχτσές Τι πρωτημάς;
Τέως νυν αυριανους υποψήφιους;ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Παπάδες,επιχειρηματίες; Βάλτε τώρα που γυρίζει.
Το 'ΛΑΜΌΓΙΟ'
 
Αδελφέ Λαμόγιε πες μου τί έχεις για τον νυν και τους δύο πρώην... Αν έχεις και για τον δασκαλάκο που έφαγε ξύλο και οι πρώην μαθητές του άκουσαν οτι βάζει υποψήφιος και φτύνουν πες κι αυτό! Μάλλον σου ζητάω να γράφεις μέρες έ;
 
Μη βιάζεστε βρέ .Φευγω για την ΑΡΑΠΙΑ που μου έχουνε συστηση μια μεγάλη μάγησσα τα ζάρια να μου ρίξει.Θα γυρήσω και θα σας πω.Καμιά μέρα θα κάνω γιατί με ζαλίζει η σκούπα, η άτιμη.Α ξέχασα,
πιος είναι ο δασκαλάκος για να το πω στην μάγησσα;
Το 'Λαμογιό'
 
Λαμογιε μας απογοητεύεις! Με τα ζάρια θα μας πεις;; Νόμιζα πως έχεις ατράνταχτα στοιχεία!
 
Κύριε ανώνυμε των 12 και 2, χιούμορ καθόλου δεν έχεις;Ξέρεις στ
α γήπεδα υπάρχει και ημίχρονο.
ΟΛΑ στην ώρα τους φίλε μου.Για τον δασκαλάκο δεν απάντησες,του έχεις πολύ μίσος; Εγω να ξέρεις δεν μισώ κανέναν όσο΄κακό και να μου κάνουν.
Το 'Λαμόγιο'
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Ρε παιδιά,αμάν ρε παιδια,πως κάνετε έτσι.Η άδεια δεν είναι της γυναίκας του ,του ανηψιού είναι του Μιχαλάκη του ΚΑΨΗ.Ετσι δεν είναι Γιάννη; Ελα ρε μάγκα μου απαντησέ τους για να πάψουν να λένε...βλακίες.Εμείς πρέπει να αλληλουποστηριζόμαστε.
Το 'Λαμόγιο'
 
RE SEIS DE BAREUHKATE NA GRAFETE XONTROMALAKIES? ELEOS MAS FLOMOSATE STI MALAKIA .
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Αντε δες τηλεωραση βλαχοαγγλοσαξωνα.Μαλακιες αλλα ειναι δικες μας για να βλεπουμε και τον κοπο μας.Εσυ κανε χειρομαλακτικες εργασιες στο αφεντικο σου γιατι δεν αδειαζουν τα χερια του.
 
Προς Λαμόγιο: Όχι, ούτε καν τον ξέρω τον άνθρωπο... Απλώς όπου και να αναφερθεί το όνομά του συνοδεύεται με διάφορες εκφράσεις αηδίας και μου έχει κάνει εντύπωση! Το "δασκαλάκος" ήταν το πιό ευγενικό που έχω ακούσει... Τέλος πάντων, περιμένω τη λήξη του τάϊμ-΄αουτ. Ελπίζω να μη διαπραγματεύεσαι με κανέναν παράγοντα στα αποδυτήρια έ; ούτε στα λαμόγια δεν θά χουμε εμπιστοσύνη μετά!
 
Προς ΑΝΩΝΥΜΟ 11:02.
Α!!!πολύ ωραία,λέω κι΄εγω,τι έχεις με τον ΚΥΠΡΙΟ.Με την ΕΟΚΑ Β΄έχει να κάνει ο προφεσόρος..μπρρρρρ!!!
Εμ,ο άλλος ο δήμαρχος ντέ. Πολύ κολητιλίκι ρε μάγκα μου με τον 'ΜΙΣΕΛ'.Ωραίο συνεργάτη έχεις μεγάλε, σας κράζει όλο το νησί.
Ακου...Δήμαρχε ο 'δικός' σου ΕΊΝΑΙ ΕΙΔΙΚΉ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ...χρειάζεται ένας τομός για τα κατορθωματά του΄.Πρόσεχε στο λέει 'το λαμόγιο',και να σου πω κάτι ρε τσίφτη; Ρίχτου μια κλωτσιά και ούστ..απ΄την δημαρχεία.Α! θα το ξεχναγα,ξέρεις τι λεγαν οι παπουδες μας;ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΑ!!Με πιάνεις;;
ΥΣ: Είναι και ΡΟΥ- ΦΙΑΝΟΣ!!!!!!!
Το 'Λαμόγιο'
 
Ρε Λαμόγιε πες μας οτι ήταν και στην Κοφινού ο τύπος! Και πώς βρέθηκε εδώ;;;; Ε ρε τι γίνεται!
Δε μου λες ο Μισέλ ποιός είναι; Είναι το καλλιτεχνικό κάποιου;
Και με την ευκαιρία, πάρε το τελευταίο Lifο το τί γράφει για τη Σαλαμίνα ( "ακαταμάχητα παρακμιακή") δε λέγεται!
 
Τι έγινε ρε μεγάλε ,μήπως έπαθες αμνησία;Ρώτα κατά την μεριά του δημαρχείου ή μπάς είσαι και συ μέσα;Τι είναι αυτό που μου λές να πάρω,κανά ματσούκι...;Κάντο λιανά αλέως...αλλού για ψάρεμα.Γ
ΚΕΓΚΕ;!!!
Το 'Λαμογιο'
 
Περιοδικό είναι ρε "λαμόγιο", περιοδικό από αυτά που μοιράζουν κατά χιλιάδες στο μετρό ρεεεε... LIFO λέγεται, μπες και στο www.lifo.gr (διεύθυνση του περιοδικού είναι όχι blog)...
Και το δημαρχείο το γράφω στα @@ μου όπως και όλα τ @@ που κοιτάνε πως να χωθούν εκεί.
 
Για καθίστε ρε παιδιά, μια κι έχετε τόσα πολλά στοιχεία εναντίων του γιατί δεν τα στέλνεται έστω και ανώνυμα στον Εισαγγελέα Πειραιά - αν τα παντελόνια σας δεν αντέχουν τις επώνυμες καταγγελίες;; Ποιος σας είπε πως δεν θα τις εξετάσει. Φτάνει βέβαια να έχετε στοιχεία κι αποδείξεις, εκτός…., κι αν η διεκδίκηση της Δημαρχίας από μέρους του και η βέβαιη επιτυχία του, σας έχει θορυβήσει τόσο πολύ που χάσατε την ψυχραιμία σας και πήρατε την λάσπη επαγγελματικά, μια και τα αδρανή υλικά ο χορηγός σας, σας τα διαθέτει πλουσιοπάροχα. Καταλαβαινόμαστε νομίζω πολύ καλά.
Άντε με τις υγείες σας
 
Προς ΑΝΩΝΥΜΟ 30/3/09 22:25
Καλά εσύ δεν ξέρεις τίποτα για τον φόνο;Δεν μας ενδιαφέρει κύριος η πολιτική του εξόντωση. Θα πρέπει όμως όσοι ασχολούνται με τα λεγόμενα 'κοινά'να έχουν πρότερον έντιμον βίον μεσιέ.
Η ΠΙΑΤΣΑ ΒΟΑ..μάγκα μου.
Όσο για την ανώνυμη καταγγελία ξέρεισ τη λένε στα πέριξ;Αν θέλεις να βγάλεις ΄λάδι κάποιον και να μπεί η υπόθεση στο αρχείο ,κάντου μια ΑΝΩΝΥΜΗ καταγγελία και σπατσάρησε.Ρώτα κανά δικολάβο δικέ μου,αντε στην έριξα την ιδέα πάλι.
ΥΣ:Ρωτάω πάλι.Ρεεεε...στις μίζες δίνουν αποδείξεις;
Το 'Λαμόγιο'
 
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 30/3/2009 22:25
Η ΛΑΣΠΗ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ" ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!! ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΠΡΙΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ.
"Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ"
 
Έχετε δίκιο τα αδρανή υλικά μόνο στο κρανίο μας υπάρχουν ενώ στο δικό σας υπάρχουν οι ψαρούκλες από την Πάχη. Δε θα αργήσει να έρθει η μέρα που θα βγουν σε όλη την Ελλάδα τα άπλυτα και τότε να δούμε αν (ο πιστός απόστολος Πέτρος) θα απαρνηθεί την γνωριμία του ή αν θα την στηρίξει. Εκεί σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα κι όχι στα κάρβουνα της Πάχης.
 
ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ "ΤΑ ΑΔΡΑΝΟΙ ΥΛΙΚΑ" ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΧΕΤΕ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΡΩΤΑΩ; ΠΟΥ ΝΑ ΤIΣ ΒΡΕΙΤΕ.
Ο "ΗΦΑΙΣΤΟΣ"
 
Ανάλογα με τον συνομιλητή μας δίνουμε και τις ανάλογες απαντήσεις. Για να φτάσουμε στις πολιτικές απαντήσεις πρέπει πρώτα να θέσουμε τα πολιτικά ερωτήματα. Τα πολιτικά ερωτήματα όμως στοιχίζουν κι εσείς δεν θέλετε να στεναχωρήσετε τον "μπουμπούκο" σας μην τυχόν του κοπεί η όρεξη και δεν ξαναπατήσει το πόδι του στον Κάκια.
Όμως ο κ. Παπανδρέου δεν θα αφήσει κανένα αγκάθι να του χαλάσει τα σχέδια του και την εικόνα του προς την εξουσία. Η λαμογιά χωρίς στέρεες βάσεις αποκαλύπτεται τόσο έυκολα όσο εύκολα στήνεται. Το θέμα είναι αν υπάρχει σωσίβιο για όλους.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Ρε φιλαράκο ξέρεις πολλούς δημοτικούς συμβούλους να τρώνε ξύλο παραμονή δημοτικού συμβουλίου ;
Το κύριο θέμα του δημοτικού συμβουλίου έχεις πάρει χαμπάρι ποιο ήταν ;
Ξέρεις για τι χρηματικό ποσό μιλάμε ,πάνω από 100.000 ευρώ την ημέρα .
Και εσείς μας λέτε μεγάλα λόγια , θεωρώντας ότι η κοινωνία δεν γνωρίζει τίποτα.
Αχ πόσο νυχτωμένοι ήσαστε.
 
Προς ΑΝΩΝΥΜΟ 30/3/09 &31/3/09 13:59
Βρέ μάγκα μου βλέπω ότι την κάνεις τουμπεκί ψιλοκομμένο ή κάνω λάθος;
Φαίνεται ότι ενα ΛΑΜΟΓΙΟ δεν μπορεί να τα βάλλει με το 'Λαμόγιο'και στράφηκε προς τους θεούς;Να ξέρεις...εγώ είμαι εδώ να σε βοηθείσω σε όλα ,οι κεραίες μου είναι μεγάλες.
ΥΣ: Η ΠΙΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,το ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ και αποδίδει πάντα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Το 'Λαμόγιο'
 
Προς salamispress.
Κύριοι προτείνω να συκώσετε έναν
ιστό μόνο και αποκλειστικά, με δημοτικα θέματα, ειδήσεις,παραπολιτικά.Ξέρετε η κοινωνία, 'διψάει'πολύ...
Κάνω την αρχή με δυο [2]ειδήσεις π
ου θα πολυσυζητηθούν.
1]Οκ.ΜΑΚΡΗΣ αποσύρει την υποστήριξή του απο την κ.ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΝΟΥ και πάει για ψάρεμα κατά τα λεγωμενα του.
2]Οκ.ΤΣΑΒΑΡΗΣ αποσύρει την υποψηφιοτητά του λόγω του νομοσχεδείου 'ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ Νο2 που θα κατατεθεί στη ΒΟΥΛΗ.
Ευχαριστώ. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Η κ. Νάννου έτσι κι αλλιώς το δόλωμα ήταν στον κ. Μακρή. Καλή ψαριά
 
Για τον “ΑΝΩΝΥΜΟ 1/4/09 12:01 ” πολύ θα το γουστάριζες φίλε μου να την αποσύρει την υποψηφιότητα ο Τσαβαρής. Λυπάμαι δεν θα σ’ ευχαριστήσω και Καποδίστριας 2 να γίνει και Καποδίστριας 3 & 4 κι ότι άλλο ήθελε σκεφτεί το άρρωστο μυαλό σου, θα είναι εδώ μέχρι το τέλος κι ο κόσμος ας κρίνει. ΤΕΛΟΣ
 
Προς τον ανώνυμο 31/3/09 18/48
δεν μας λες εσύ που φαίνετε ότι γνωρίζεις ξέρεις πολούς που έχει παθει το χέρι τους αγγίλωση από την κονόμα,δηπλώματα,βενζηνάδικα,πάρκιν,συνεργεία πληντήρια βοά ο Πειραιάς.
 
Αγαπητέ Ανώνυμε τσίμπισες όπως κι'αλλοι. Δεν είναι κακό. Άντε και του χρόνου και μην είσαι τόσο επιθετικός.
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο3
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress