Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Ενημέρωση από Δήμο Σαλαμίνας για τον αποκλεισμό του πορθμείου Σαλαμίνας – Περάματος

salamispress ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με τον αποκλεισμό του πορθμείου Σαλαμίνας – Περάματος έγιναν από το Δήμο Σαλαμίνας οι παρακάτω ενέργειες:

* Την Πέμπτη 19/3/2009, και σε συνεργασία με το Δήμο Αμπελακίων, κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Πειραιά αίτημα τη λήψη των απαραίτητων μέτρων ώστε να διατηρηθεί το πορθμείο ανοιχτό. Ζήτησαν επίσης την παρέμβαση του Λιμεναρχείου Περάματος ώστε να μην διακοπεί η συγκοινωνία.
* Την Παρασκευή 20/3/2009 και αμέσως μετά την έναρξη του αποκλεισμού του πορθμείου κατατέθηκε από τους Δήμους Σαλαμίνας και Αμπελακίων μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Δήμου Περάματος.
* Σε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Σπ. Σοφρά με το Δήμαρχο Περάματος κ. Γ. Γλύκα τού επισημάνθηκε ότι είναι άδικο να προσπαθεί να επιλύσει τις διαφορές του με τον ΟΛΠ εις βάρος των Σαλαμίνίων και μόνο χωρίς καμία επιβάρυνση ή ενόχληση των κατοίκων του Περάματος.
* Οι Δήμαρχοι Σαλαμίνας και Αμπελακίων ζήτησαν την παρέμβαση των Βουλευτών καθώς και του τομέα Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ, υψηλόβαθμα στελέχη του οποίου είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο Περάματος και αφού του εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στα αιτήματα του Δήμου, του ζήτησαν να αναθεωρήσει τη μορφή αγώνα που έχει επιλέξει ώστε να μην αποβαίνει αυτός σε βάρος Σαλαμινίων και μόνο.

Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών συνεχίζονταν μέχρι αργά τη νύχτα και αναμένονται εξελίξεις.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας

Σχόλια:
ΓΛΥΚΑ ΣΥΝΕΛΘΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ
 
Δηλαδή μέχρι ο Γλύκας να λογικευτεί εμείς θα ζούμε μία κόλαση για να πάμε στην δουλειά μας.Πάνε καθόλου καλά???Επιβάλλεται να βρεθεί μία λύση άμεσα.ΑΜΕΣΑ...Αλλιώς για ακόμη μία φορά εμείς οι πολίτες πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Έλεος δηλαδή. Να μην μας υπολογίζει ο δήμαρχος Περάματος το καταλαβαίνω να μην υπολογίζουν οι Δήμαρχοι του νησιού μας ε αυτό δεν το καταλαβαίνω. Θα τα πούμε στις εκλογές κύριοι...
 
ΠΡΑΣΙΝΟΣ -ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΑΜΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ 200 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ????
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ? ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ?
ΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΠΑΝΥΓΗΡΙ" ΑΠΟ 5-6 ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑ ΠΑΜΕ "ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ" (ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ)
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝΕ .........
 
Ναι ναι ναι...Να δώσουμε ένα σημείο συνάντησης και να πάμε. Αυτό τους αξίζει...Λοιπόν να οργανωθούμε....Αλλά Κυριακή βράδυ σιγά δεν έγινε και τίποτα δεν έχει κόσμο να περνάει από εκεί...Πρέπει κάπου πιο κεντρικά να γίνει αυτό...
 
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΜΗ?
 
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα Σάββατο και ώρα 11.00 τα μέλη των Δημ. Συμβουλίων Σαλαμίνας και Αμπελακίων μαζί με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου και του Εργατικού Κέντρου αναχωρούν από Παλούκια για Πέραμα για να διαμαρτυρηθούν για τον αποκλεισμό του πορθμείου.
Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τα αποτελέσματα.

Από το Γραφείο Τύπου
 
Άντε να δούμε...Ελπίζουμε τουλάχιστον αυτή την φόρα κάτι να καταφέρετε...Να αποδείξετε ότι δεν σας ψηφίσαμε έτσι για να είστε στην εξουσία..
 
Φίλε μου 21/3/09 10:40

Τα νομικά θέματα τα χειρίζονται οι νομικές υπηρεσίες των Δήμων Σαλαμίνας και Αμπελακίων και όπως έμαθες, ίσως, έφεραν αποτελέσματα.
Ας πούμε και σ' αυτούς ένα μπράβο.
Γ. Τσάμης
Εκπρόσωπος Τύπου Δήμου Σαλαμίνας
 
mpraaaaaabo
 
καραμελιτσα να τους δωσουμε?
 
Esy den xreiazese karamela, exeis glyfitzouri.
 
ΑΝ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΡΑΝΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 21.00 ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΛΑΜΟΓΙΟΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!!!!!!!!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress