Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Σας ενημερώνουμε κύριοι και κυρία του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας

Ο/Η Οι κάτοικοι της περιοχής... άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
Σας ενημερώνουμε κύριοι και κυρία του Δημοτικού Συμβουλίου ότι το νταμάρι που προσπαθεί να επαναλειτουργήσει ο Δήμαρχος Σαλαμίνας , δεν βρίσκετε στο Μπιζάνη , βρίσκετε στα σύνορα Παλουκίον και Νέας Σαλαμίνας .

Και βρίσκετε 200 μέτρα μακριά από το Γυμνάσιο της οδού Γεωργιου Παπανδρέου στην Νέα Σαλαμίνα , και σας ενημερώνουμε ότι δεν θα σας επιτρέψουμε να υποβαθμίσετε περισσότερο από ότι έχει είδη υποβαθμιστεί η περιοχή μας .

Ιστορικό του νταμαριού που αποκλειστική εκμετάλλευση είχε ο νυν Αντιδήμαρχος Κώστας Αγαπίου.
Το νταμάρι έπρεπε να λειτουργεί ως χώρος εναπόθεσης μπαζών και προϊόντων εκσκαφής , στην πορεία όμως βρέθηκαν μέσα στο νταμάρι όλης της Σαλαμίνας τα ξερά κλαδιά και αλλά οικιακά σκουπίδια ( στρώματα , ηλ.συσκευές ,έπιπλα ) που άφηναν στους δρόμους της Σαλαμίνας άγνωστοι .

Ώσπου μια ωραία μέρα αθίγγανοι που λυμαίνονται την περιοχή και ψάρευαν τα παλιά σίδερα που ήταν πεταμένα εντός του νταμαριού σκέφτηκαν να ανάψουν φωτιές να καθαρίσουν τα παλιοσίδερα από τα πλαστικά μέρη τους και να ζήσουμε για πολλοστή φορά πυρκαγιά στο νταμάρι με αποτέλεσμα να καίγονται τα (μπάζα) για ένα μήνα , και να μην μπορούμε εμείς και τα παιδιά μας να αναπνεύσουμε από τον μαύρο τοξικό καπνό του νταμαριού μέχρι και 40 μέρες μετά το σβήσιμο της πυρκαγιάς.

Σας ενθυμίζουμε την πυρκαγιά στο λατομείο Καραμπίνη στην Γούβα Μπατσι το 2008, αυτό το ίδιο πράγμα (επί τέσσερα) και το τοξικό νέφος που έμεινε για πολλές μέρες ακόμα .

Αυτό κυρία και κύριοι είναι το ιστορικό του νταμαριού στα Παλούκια και όχι στο Μπιζάνη Σαλαμίνας και δεν θα το επιτρέψουμε να επαναλειτουργήσει .
Οι κάτοικοι της περιοχής

Σχόλια:
ήδη το έχει αποφασίσει να πάει στο λατομείο στο μπιζάνι κι απομένουν απο μέρα σε μέρα οι υπογραφές με τις αρμόδιες υπηρεσίες.
 
ΣΟ(Υ)ΦΡΟ-ΑΓΠΙ(ΟΥ)ΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ,ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΕΡΩΜΑΣΤΕ ...
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress