Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Τέλος ο Αποκλεισμός από σήμερα το απόγευμα στις 5:00 μ.μ

Επιτέλους! Απέδωσαν οι διαμαρτυρίες των Δημ. Συμβουλίων Σαλαμίνας και Αμπελακίων μαζί με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου και του Εργατικού Κέντρου, που σήμερα το πρωί μετέβησαν στο Πέραμα.
Από σήμερα το απόγευμα στις 5:00 μ.μ άρετε ο αποκλεισμός του πορθμείου και το επιβατικό κοινό θα μετακινήτε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ο Δήμος Περάματος υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του αλλά με άλλους τρόπους διαμαρτυρίας.
Aπό:salamina-press.blogspot.com

Σχόλια:
Από εδώ και πέρα λοιπόν οι κάτοικοι του Περάματος να μας δείχνουν ταυτότητα πριν μπουν στην Σαλαμίνα. Είναι ανεπιθύμητοι και αυτοί και ο δήμαρχος τους. Αει στο....
 
Θέλουμε να στείλουμε συγχαρητήρια στους εμπλεκομένους εκπροσώπους μας για μια διαμαρτυρία σωστά οργανωμένη και δυναμική.
Σας ευχαριστούμε για το αποτέλεσμα που μας φέρατε από το Πέραμα .
salamispress
 
Μπράβο ρε μανάρια, αν θέλετε τελικά όλα τα καταφέρνετε!

manari
 
Προς 21/3/09 16:09
Δεν φταίνε οι κάτοικοι του Δήμου Περάματος εάν ο δήμαρχος τους δεν ξέρει να διαχειρίζεται τα οικονομικά του δήμου και προσπαθεί να βρει άλλους τρόπους να λύση τα οικονομικά του προβλήματα .
salamispress
 
ΤΟ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
ΩΡΑ 5:12 Μ.Μ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ F/B
 
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ F/B EINAI ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ.ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.
 
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 6:00 ΤΟ ΠΡΩΤΟ F/B META ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ; ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 8-10% ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ (ΚΑΡΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.ΑΝΤΕ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΒΡΩΜΟΜΠΑΚΑΟΥΚΕΣ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ.........
 
Μπραβο στους δυο Δημαρχους του νησιου και ιδιετερα στον Σοφρα που εφεραν αυτο το αποτελεσμα.
 
ΠΟΙΟ Α Π Ο Τ Ε Λ Ε Σ Μ Α ????????
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress