Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Δωρεάν Ίντερνετ από Δήμους της περιφέρειας..... Θέλω και εγώ Δωρεάν Ίντερνετ Δήμαρχε !!!

salamispress ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ τα ασύρματα δίκτυα στην Ελληνική περιφέρεια αρκεί να υπάρξει δωρεάν πρόσβαση σε χώρους δημοσίου ενδιαφέροντος για κοινό και επισκέπτες ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το τουριστικό ρεύμα στην χώρα μας.
Αναλυτικά στην έκθεση «Polis 2007» η ΤΕΔΚ παρουσίασε το «Ασύρματο Ευρυζωνικό Δίκτυο ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης –BRIDGE ME». Παρουσιάζοντας χτες το ευρυζωνικό δίκτυο ο Σ. Ζαμανίδης, υπογράμμισε: «To ασύρματο ευρυζωνικό δίκτυο Κοζάνης περιλαμβάνει 72 ασύρματες ζεύξεις με μέγιστη ταχύτητα 108 MBps. Η συνολική απόσταση των 72 ζεύξεων ανέρχεται στα 472 χλμ. ασύρματης δικτυακής σύνδεσης. Το δίκτυο BRIDGE ME καλύπτει συνολική έκταση 3.515 τ.χλμ. σε μια δύσκολη γεωμορφολογία που χαρακτηρίζεται κυρίως από ορεινά εδάφη και αγροτικές εκτάσεις. Το συγκεκριμένο δίκτυο αποτελεί από το Σεπτέμβριο του 2006 μια πραγματικότητα καθώς έχει καταφέρει να συνδέσει με την ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης, τους 16 Δήμους, τις 3 Κοινότητες, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας."
Επίσης Δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, και μάλιστα σε υψηλές ταχύτητες, προσφέρει η Νομαρχία Μαγνησίας, με την εγκατάσταση ασύρματου δικτύου, στο κέντρο του Βόλου, στην περιοχή Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την Μητρόπολη Δημητριάδος, με στόχο την διάδοση της ευρυζωνικότητας, τη μείωση του ψηφιακού χάσματος, την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών και την ανατροπή του κλίματος της "τεχνοφοβίας". Σκοπός της ΝΑΜ είναι, εξασφαλίζοντας κοινωνική συναίνεση μέσα από διαδικασίες κοινωνικής διαβούλευσης, των οποίων ήδη μετέρχεται και συνεργασίας με όλους τους δήμους, που ήδη πραγματοποιεί, να καλύψει, με ασύρματο δίκτυο, το σύνολο του νομού ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιών στην περιοχή, ξεκινώντας από το πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου και Ν. Ιωνίας και συνεχίζοντας την προσπάθεια στην περιφέρεια. Τέλος σε εξέλιξη είναι διάφορα έργα σε Δήμους, ενώ δίκτυα οπτικών ινών δημοπρατήθηκαν σε Καλαμάτα και Αμαλιάδα στην ΝΔ Πελοπόννησο και περιμένουμε ανακοινώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας για παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στους πολίτες του Δήμου Αγρινίου και στους επισκέπτες της πόλης, ξεκίνησε «η παροχή δωρεάν internet».
Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν και περιλαμβάνει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο με ευρυζωνική ταχύτητα.
Για τη σύνδεση των χρηστών με το Ασύρματο Δίκτυο του Δήμου Αγρινίου απαιτείται η χρήση κωδικού και συνθηματικού χρήστη, τα οποία μπορούν οι δημότες να αποκτήσουν από το Δημαρχείο (Χ. Τρικούπη 10, 1ος όροφος, Γραφείο 6), έχοντας μαζί τους την ταυτότητά τους.
Ο δήμαρχος Αγρινίου, κ. Παύλος Μοσχολιός, αναφερόμενος στη νέα υπηρεσία τόνισε: «Στην κοινωνία της πληροφορίας» η δημιουργία μιας ψηφιακής πόλης αποτελεί πραγματική επένδυση για το μέλλον και προγραμματική μας δέσμευση.
  • Απο: Δημητρης Σαλαμινα ... δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη

  • Σχόλια:
    Nai kalaaaa.. perimenoume apo to Dhmo mas na mas parexei internet... aporw an orismenoi ekei mesa kseroun ti einai to internet.. vlepontas kai mono thn toso organwmenh kai eksixronismenh istoselida tou dhmou mas katalavainete kyrioi.. EKTOS vevaia kai an einai na valoun kai kati sthn tseph tous.. tote na deite pws ginontai ola...
     
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ''ΣΑΛΑΜΙΣΤΑΝ'', ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
     
    οι ηγέτες μας ειναι αυτοί που μας αξίζουν.(τσωρτσιλ) Εμείς δεν τους ψηφίζουμε; Προιον μας δεν αποτελούν; ο υπογράφων το έγγραφο και οι απαντωντες ειχαν ψηφίσει κάτι το τόσο διαφορετικο και τώρα θλίβονται; Όπως και να χει καλό θα ήταν να υπήρχε δωρεαν ιντερνετ, ποδηλατόδρομοι, χωροι αθλησης και ψυχαγωγίας και τόσα άλλα. την επόμενη φορά όμως σου προτείνω να θρεις σαλαμίνα όχι με το αμαξάκι σου καλέ μου φίλε, αλλά με το 843 (πειραιάσ-περαμα) για να καταλάβεισ ποιοι πραγματικά μένουν στο φοβερό μας νησί. Φτώχια και δυστυχία φιλαράκο.Τι ιντερνετ, σισσίτιο καλύτερα δε λές; Όσο για τους γηγενείς βαυκαλίζονται μέσα στον ιδρυματισμό τους και δε μπορούν να δουν πέρα απ' τη μύτη τους. Ε βαρέθηκα πια.Φτωχοί απ' τη μια , ενδεείς και γεμάτοι εσωστρέφεια από την άλλη. Φοβερό μείγμα....Πάμε στο διαβολο με βάρκα την ελπίδα δηλαδή.....
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress