Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Μίνι συμφωνία ΟΛΠ - Δήμου Περάματος

salamispressΕπίσημη ανακοίνωση από τον ΟΛΠ αναμένεται, η οποία και θα αναφέρεται στις πρόσφατες συζητήσεις μεταξύ του δημάρχου Περάματος, Ι. Γλύκα, και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΛΠ, Νίκου Αναστασόπουλου, σχετικά με τα αιτήματα που έχει εγείρει απέναντι στον ΟΛΠ ο Δήμος.

salamispress Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ΟΛΠ στο πλαίσιο άσκησης κοινωνικής πολιτικής, πρόκειται να παραχωρήσει στο Δήμο έκταση 60 στρεμμάτων με στόχο την ανέγερση δημοτικού γηροκομείου, ενώ εξεταστέο είναι και το θέμα της απόδοσης μέρους των λιμενικών τελών που εισπράττει ο ΟΛΠ από τον προβλήτα που αποπλέουν τα φέρι για την Σαλαμίνα.
Κατά πληροφορίες, η πλευρά του ΟΛΠ δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει μέρος των συγκεκριμένων τελών, ενώ αναζητείται άλλη λύση η οποία θα στοχεύει, σε ικανοποίηση του αιτήματος τησ Δημοτικής Αρχής.
Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος την περασμένη εβδομάδα είχε προβεί σε δυναμική κινητοποίηση αποκλείοντας το πορθμείο αλλά και το τελωνείο του εμπορικού λιμανιού, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στην ευρύτερη περιοχή, δυσκολίες στη συγκοινωνιακή σύνδεση της Σαλαμίνας αλλά και έμφραγμα σε λειτουργίες του εμπορικού λιμανιού, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα την παρέμβαση της Εισαγγελικής Αρχής και τη διενέργεια έρευνας για την απόδοση ευθυνών από την πλευρά της ΕΛΑΣ.
Απο: ektelonistis.blogspot.com

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ….. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ....... salamispress

Σχόλια:
Προς όλους τους χρήστες και σχολιαστές.
Με αφορμή την επικείμενη ανακοίνωση του ΟΛΠ για την συμφωνία που επιτεύχθει μεταξύ ΟΛΠ και Δήμου Περάματος ο/η SALAMISPRESS σχολιάζει΄Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ...'
Συμφωνώ απολύτως.Είδατε που οι κινητοποιήσεις φέρνουν αποτέλεσμα;
Ενώ εμείς...βράζουμε στο ζουμί μας.
Η ΕΥΔΑΠ όχι μόνο μας χορεύει στο ταψί αλλά και μας ποτίζει χρόνια τώρα θάνατο με τους αμιαντοσωλήνες που έχουν φθαρεί και κανείς δεν μιλάει.
Μας δουλεύει κιόλας απο πάνω λέγοντας ότι οι σωλήνες αμιάντου δεν απαγορεύονται και δεν προκαλούν καρκίνο παρότι υπάρχει οδηγία απ΄την ΕΕ και έχει επικυρωθεί απ΄τη βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Εμείς τι κάνουμε; Απλά βγάζουμε τα μάτια ο ένας του άλλου.
Γιατί να φέρει τα λεφτά ο ΑΓΑΠΙΟΥ και να φτιάξει την αποχέτευση οΣΟΦΡΑΣ;Εμάς ποιός θα μας ψηφίσει;
Φτάνει το ρουφιανιλίκι προς την ΕΥΔΑΠ κ.ΜΑΚΡΗ κ.ΤΣΑΒΑΡΗ κ.ΠΑΠΑΣΑΒΒΑ και οι παρατρεχάμενοι κ.ΡΟΚΙΔΗΣ κ.ΔΕΡΤΟΥΖΟΣ και ΣΙΑ.
Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια.
Πρόταση; Να κινητοποιηθούμε και να μηνύσουμε την ΕΥΔΑΠ για το καρκινογό νερό που μας ποτίζει εμάς και τα παιδιά μας.
Υπογράφω πρώτος η και τελευταίος. Η ΕΥΔΑΠ είναι νανος μπροστά στην οικονομική δύναμη του ΟΛΠ που λυγισέ στην πίεση του λαού του ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ. ΑΝΩΝΗΜΟΣ ΝΟ 3
 
Να κινητοποιηθούμε για την ΕΥΔΑΠ.Έχουμε κάποιον νομικό να μας συμβουλεύσει τί πρέπει να κάνουμε και πώς να ξεκινήσουμε?Εγώ δεν είχα ιδέα για το νερό..Δηλαδή πρέπει να έχουμε φίλτρα στις βρύσες μας???
Σαλαμίνια
 
O gnostos nomikos 8a paremvei gia na deiksei to koinoniko tou prosopo. Apo marketing allo tipota.
 
Δηλαδή ο Δ.Περάματος τι κέρδισε ρε παιδιά; Η έκταση για γηροκομείο αξίζει όσο τα λεφτά που διεκδικούσε το Πέραμα, δηλαδή 17εκ Ε;; Που είναι η δικαίωση του αγώνα τους;; Η Σαλαμίνα αγαπητοί κύριοι του blog δεν χάνει αν οι όμοροι δήμοι με τον δίκαιο ή άδικο αγώνα τους παίρνουν κάποια ανταλλάγματα. Χάνει όμως όταν δεν έχει καταφέρει ο λαός να ομονοήσει και να αγωνιστεί για θέματα φλέγοντα που αφορούν την καθημερινή ποιότητα ζωής του, όπως είναι η αποχέτευση, οι σωλήνες της ΔΕΗ, οι δρόμοι, το λατομείο, τα εγκαταλελειμένα δάση της και ο σημαντικός αρχαιολογικός της πλούτος που μένει αναξιοποίητος. Και όσο εδω μέσα πλακώνεστε για πρόσωπα ανάξια να μας εκπροσωπούν και ανίκανα να προωθήσουν δημιουργικές πολιτικές, τόσο θα πέφτει η ποιότητα ζωής μας!!
 
Προς τον ανωνυμο 3.
Συγχαριτηρια φιλε ανωνυμε,εχεις απολυτο δικιο.Εχω παρακολουθησει τελευταια τις ζημιες που εχουν γινει στους σωληνες του νερου ορμομενος απο μια τοπικη εφημεριδα που σε αρθρο της τα εβαζε με τον Δημο γιατι δεν εχει κανει κατι επ΄αυτου και με την ΕΥΔΑΠ για το νερο που μας ποτιζει τοσα χρονια.
Δεν σου κρυβω πως προβληματιστικα,οχι τοσο για μενα οσο για τα εγγονια μου.Αρχισα λοιπον να το ψαχνω,και αυτα που ανακαλυψα με σοκαρισαν.Μπηκα στην ιστοσελιδα της Ε.Ε οπως και σε αλλες,σας παρωτρινω να κανετε το ιδιο και θα καταλαβετε τι σας λεω.
Ο αμιαντος ειναι απαγορευμενος απο ολες τις χωρες,εδω εμας μας εχουν για σχολασμα.Δεν μπορω να δεχτω πως ενας Αμερικανος η ενας Ευρωπαιος πολιτης εχει περισσοτερη αξια απο εναν Ελληνα και αυτους τους προστατευουν ενω εμας οχι.Επισης εαν δεις φιλε μου οταν επισκεβαζουν αυτους τους αγωγους πως δισταυρονονται με τους αγωγους ομβριων και τελικα πινουμε νερο με τις ακαθαρισιες του γειτονα μεσα.Οσο για τα ονοματα που αναφερεις,ποσο δικιο εχεις.Εχουν αυτοι το θρασος ναζητουν την ψηφο μας,εχουν το θρασος να μας ζητουν να πεθανουμε,εμεις και τα παιδια μας για να κανουν τα παιχνιδια τους.Για τις εφημεριδες τι να πω;Οιπερισσοτερες ειναι μονο για την κονομα και για να γλυφουν τους κολητους τους παλι για την κονομα.
Ειμαι ετοιμος για ολλα.Μαζι με εμενα θα ερθουν ολοι οι φιλοι μου και συγγενεις μου.Περιμενω απο εσας το καλεσμα.
 
Συμφωνούμε 100% με τον Chimeutis εκεί πάει και η παρατήρηση μας , Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ….. Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Δεν διεκδικήσαμε τίποτα και πήραμε τίποτα .
salamispress
 
Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα,κάποτε έλεγε και ο Χαρυ Κλυνν.
Δε μας χέζεις ρε Γλύκα σήμερα λένε οι Σαλαμίνιοι!
 
Ρε φίλε το θέμα με την ΕΥΔΑΠ είναι γνωστό πολλά χρονιά γιατί τώρα εμφανίστηκε στην επικαιρότητα ;
Ότι η Σαλαμίνα όπως και η Αττική έχει αμιαντοσωλήνες τώρα το ανακάλυψε η Μπακαούκα και ο Δήμος ;
Μήπως λέω μήπως είναι μέτρο αντιπερισπασμού προς την ΕΥΔΑΠ για να εγκρίνει την παράνομη αποχέτευση;
Και με την σειρά της η ΕΥΔΑΠ έστειλε κατασχετήριο στο Δήμο
Χρωστάμε 7.000.000 Ευρώ;
Που πήγανε τα λεφτά του κοσμάκη που εισπράττει ο Δήμος ;
Τι τα κάνει;
ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ
 
Kαλά ρε ΤΡΕΛΛΟ ΦΟΡΤΗΓΟ θα μας τρελλάνεις? Την αποχέτευση ρε ΒΛΑΚΑ την κρίνεις εσύ τελικά παράνομη? Δηλαδή το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ που ε'ιναι το ανώτερο Δικαστήριο του Κράτους και ενέκρινε την συνέχιση του έργου είναι βλάκες, για προσγειώσου ρε ΝΟΥΜΕΡΟ,δεν βλέπεις ότι η Σαλαμίνα 'εχει καταντήσει ένα απέραντο εργοτάξιο? Θέλετε δεν θέλετε η αποχέτευση θα τελειώσει και θα λειτουργήσει επί Δημαρχίας ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΦΡΑ.ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress