Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Νίκος Ράπτης... για το άνοιγμα της γραμμής Σαλαμίνας – Περάματος

salamispressΠορθμείο Σαλαμίνας – Περάματος: Σημαντική η μηνυτήρια αναφορά κατά του κ.Γλύκα που κατάθεσαν ο επικεφαλής της παράταξης Πρώτα η Σαλαμίνα κ. Νίκος Ράπτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Στάμος Μπακαούκας και Ισίδωρος Τσούτσουρας για το άνοιγμα της γραμμής .

Σημαντικότατη κρίθηκε από τα πλέον επίσημα και αρμόδια «χείλη» η μηνυτήρια αναφορά η οποία έγινε στις 21/3/09, πρωτεργάτης της οποίας ήταν ο Νίκος Ράπτης, για το παράνομο της ενέργειας αποκλεισμού του νησιού μας. Η μηνυτήρια αναφορά διαφοροποιείται σε δύο βασικότατα σημεία σε σχέση με τις ενέργειες του Δήμου,

1. Εγκαλεί για την ποινική δίωξη των δραστών και απευθύνεται προσωπικά κατά του κ.Γλύκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μηνυτήρια αναφορά του Δήμου ήταν κατά αγνώστων και όχι επώνυμα κατά του Δημάρχου Περάματος.

2. Ζητάει από τον εισαγγελέα να ελεγχθούν πειθαρχικά και ποινικά οι Δικαστικές και Διοικητικές αρχές οι οποίες παρόλο που ήξεραν το παράνομο και καταχρηστικό χαρακτήρα της ενέργειας του αποκλεισμού του πορθμείου δεν προέβησαν σε καμία ενέργεια.

Με θέση ευθύνης έναντι στο λαό του νησιού μας ο κ. Νίκος Ράπτης υποψήφιος δήμαρχος Σαλαμίνας και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι με την ενέργεια τους συνέβαλαν τα μέγιστα για τη λύση της πολιορκίας του νησιού.

Σαλαμίνα 23/3/09 Γραφείο τύπου του Συνδυασμού Πρώτα η Σαλαμίνα

Σχόλια:
Η μήνυση κατά του κ.Γλύκα δεν κοστίζει τίποτα για τον κ. Ράπτη και μάταια προσπαθεί να φανεί στα μάτια των ψηφοφόρων ως άλλος ήρωας του 1821 που έλυσε την πολιορκία το νησιού.
Αν όντως τον πνίγει το δίκιο και διακατέχεται απο ιερή αγανάκτηση για κάθε τι παράνομο και καταχρηστικό γιατί δεν μηνύει και τον κ. Αγγέλου που αποδεδειγμένα παρανομεί και αυθαιρετεί ασύστολα?
Οχι αλλού να κάνουμε το λιοντάρι και αλλού την κότα.
 
Τουλάχιστον κάτι ουσιαστικό έκανε με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο!!!
 
Αμαν με τον αγγέλου.Εισαι εκτός θέμαρος ρε ανθρωπε..εχεις παρει ένα γλυφιντζουρι και ότι θέμα προκύψει το τραβάς απ' τα μαλλιά για να το κολλήσεις με τον αγγέλου...Μαλιά αγγέλου...που λεγε και η γιαγιά μου κάποτε..Κανε μας τη χαρη....Αυτιστικέ...!!!!
 
Το θέμα μας είναι άλλο. Δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή το θέμα "Αγγέλου". Πολύ καλά έκανε ο κ.Ράπτης και μακάρι να έκανε το ίδιο και ακόμη περισσότερα ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, να ήταν πιο αποτελεσματικός και να μην ταλαιπωρούμαστε όλοι τόσες μέρες.
 
τελος καλο ολα καλα ξεκολατε κολυμενοι με τον αποκλησμο και αλλα τετοια , αφηστε τα αυτοκινητα και περπατηστε λιγακι θα σας κανει καλο,οι μονοι που ειχαν συμφερον για τον μη αποκλησμο ηταν οι ιδιοκτητες των φερρυ-μποουτ και ολοι εσεις μπηκατε στο τριπακη να υπερασπηζεστε τα συμφεροντα τους μηπως πρεπει να ξεκολησετε?
 
Ας κοψουν το λαιμο τους οι δημαρχοι και ο ΟΛΠ και το Περαμα. Τη στιγμη που εμποδιζουν τη δικη μου ελευθερη κινηση ειναι παρανομοι και καταπατουν το Συνταγμα
 
Για τον fragma.Ε, λοιπον θα σου πω δυο μυστικα και κρατησου να μην πεσεις.το πρωτο ειναι πως αν δεν ηταν οΣοφρας ο οποιος ηταν πολυ τσαμπουκαλης επιμονος ανυποχοριτος σκυλοβρισε ακομη και τους βουλευτες του κομματος του και τραβηξανε το αυτι του Γλυκα,ακομη εκει θα ηταν οι Περαματιωτες.Και το δευτερο ειναι πως ο αρχηγος σου ο κ.Τσαβαρης,δικαζοταν σημερα για παραβαση καθηκοντος,βαση του νομου 259 παρ.13 το οποιο ειναι κακουργημα.Μηπως ο ξυλοδαρμος εχει σχεση με το σημερινο;Πληροφοριακα σου λεω πως πηρε αναβολη και θα δικαστει στις 3-6-09.Αντι να κοιτας τον Αγγελου που ειναι νομιμος,κοιτα αλλα χαλια.Αντι του Ραπτη γιατι δεν κανεις εσυ μηνυση για να μην εισαι κοτα;
 
Προς την ΟΕΕΣΣ.Θελω να σας ρωτησω αλλα πολυ φοβαμαι πως δεν θα παρω απαντησεις.Που εισαστε κυριοι οταν κινητοποιηθηκαμε για το πορθμειο;Εαν ειστε με τον Γλυκα,να πατε στο Περαμα να κανετε ομοσπονδια.Τα μελη σας δεν ταλαιποριθηκαν αυτες τις μερες;Την ανακοινωση για τον Τσαβαρη την βγαλατε ασκεφτα υπολογιστικα και με ραδιουργια κατηγορισατε ενα ολοκληρο νησι.Τι εχετε να πητε τωρα;Ειστε σιγουροι πως το ξυλο που εφαγε δεν εχει σχεση με το Δικαστηριο;ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ;;;;κ ΕΥΘΙΜΙΟΥ ΑΚΟΥΤΕ;;;;
 
ΓΕΜΙΣΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΚΟΚΟΡΑΚΙΑ.
 
Αντί να τρώγεστε με τον Ράπτη ή τον Σοφρά δεν κοιτάτε τι θα γίνει να ανοίξει το πορθμείο και να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος;
 
Βρε ανώνυμε 24/3/09 03:10 που είδες τον τσαμπουκά του Σοφρά;;; Έπρεπε να το δεις με τον Γλύκα όταν ο ένας έλεγε "δεν μπορώ να τους κάνω πίσω, θα φανεί άσχημο" και ο άλλος "και εμείς ήρθαμε από απέναντι, πώς θα φανεί"... Έπρεπε να τον δεις πως ήταν και πιός πρωτοστάτησε στη φασαρία, ποιός έλεγε ν' ανοίξεις τώρα τις πόρτες δε δέχομαι συζήτηση ... (δεν ήταν ο Σοφράς)...
 
Τι έγινε ανορθόγραφε φιλαράκο; Πάλι δεν έχεις δουλειά να κάνεις και κάνεις μαγκιόρικα σχόλια;;; Ήθελα να σε δω στο Πέραμα αυτές τις μέρες να τρως τις ουρές στη μάπα νά'βλεπα τι θά λεγες.
 
Καλώς που το Πορθμείο είναι κλειστό και θα πρέπει να παραμείνει για να μπορούν οι ανεγκέφαλοι Σαλαμίνιοι να τρώγονται μεταξύ τους για τον Σοφρά ή τον Ράπτη. Δεν κοιτάτε πρώτα να βρεθεί λύση και μετά ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ.
 
Κε Ράπτη η Σαλαμίνα βαρέθηκε από τσαμπα μάγκες τύπους σαν κι εσένα.
Ο κόσμος πονήρεψε αφού κατάβαβε ότι δεν μπορεί να βασιστεί σε σας που από λάθος ψήφισε και έχει αρχίσει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του .Μόνο έτσι θα σωθεί η Σαλαμίνα!
 
Μια ανακοίνωση έβγαλε ο κ.Ραπτης σωστή ή λάθος και τα σχόλια το ένα πίσω απ΄το άλλο. Η ομοσπονδοία αλήθεια γιατί δεν συμμετείχε στην κινητοποίηση ενάντια στον αποκλείσμο;κ.Ευθυμίου γιατί;Εσείς κ. ΑΧΑΙΕ; Όλα γαργάρα;Τι ωραία...
ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο 3
 
Ρε παιδες εδω σας εδωσα ειδηση για τον Τσαβαρη και σεις το περνατε στο ντουκου δεν σας εκανε εντυπωση το γεγωνος οτι ενας υποψηφιος δημαρχος κατηγορειτε για κακουργημα;Που ειναι τα φιλαρακια του τωρα που μας εχαν ζαλιςει τα αρχδ.... με το καραβι και τον κουνιαδο; Δε μου λες εσυ φιλαρακο τι προβλημα εχεις με τους Σαλαμινιους;Τραβας ζορι;
 
ΕΠΕΙΔΉ ίσως δεν καταλάβετε το όμικρον γιώτα της ομοσπονδίας οι κατέχωντες τα κλειδιά ας αναρωτηθούν.
 
Αν δεν ειχαμε τις παροπιδες τι καλα που θα ηταν.Εισουνα εκει φιλαρακο;Δεν ειμαι Σοφρας ουτε Τραυλος ομως θελω να λεω την αληθεια.Αν δεν ηταν ο Σοφρας και οΛιτζερης που απο την αρχη ηταν αντιθετος δεν θα ερχωντουσαν σε συμφωνια.
 
ΜΠΡΑΒΟ στους δύο Δημάρχους του νησιού μας τον ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ και ΜΑΡΙΟ ΤΡΑΥΛΟ δείξανε με την ορμητικότητά τους και την αποφασιστήκότητα τους πως πραγματικά κερδίζονται οι μάχες.Που είσαστε ρε κότες του Κινήματος Πολιτών? Στα δύσκολα απέξω Κόγια,Φουρίκη Μπούτση,Ανδριανέ,Σοφρά Παναγιώτη διανοούμενε της Πολιτικής και 'ολο το υπόλοιπο συνοθύλευμα που υπάρχει γύρω σας.Εμείς κακόμοιροι είμαστε εκεί στο λιμάνι του Περάματος μέσα στην ένταση και στην οξύτητα και προσπαθούσαμε να δώσουμε λύσεις συμπαριστάμενοι στο πρόβλημα.Και κάτι πιό Πολιτικό που ήταν οι Βουλευτές της Κυβέρνησης? Απόντες και αυτές οι κότες όπως απούσα 'ηταν από το πρόβλημα και αυτή η τρισάθλια Κυβέρνηση. Ευτυχώς που μετράνε κάτι ημέρες αντε λίγους μήνες για να πάνε στο σπίτι τους εκεί που θα τους στείλει με την ψήφο τους ο Ελληνικός Λαός.
 
Ρε πασοκακι του κερατα γιατι βριζεις τα λαμογια βουλευτες της ΝΔ.Γιατι βριζεις την κυβερνηση που κανει αγωνα δρομου για να βγει το ΠΑΣΟΚ;Γιατι δεν λες κατι για να συμπαρασταθεις στον φιλο σου τον Τσαβαρη;Γιατι δεν κραζεις την ομοσπονδια που δεν ηταν μαζι σου στο Περαμα;Αλλα καλα να παθετε εχθες το βραδυ για να βαλετε μυαλο.
 
ελεος μπαρμπαδακια...ψαξτε την αληθινη αξια της ζωης...βγειτε απο τη γυαλα σας...Ειμαστε ....ολοι σας...για κλαματα...Όποιος κατάλαβε.Γιατι 5-10 εδω μέσα επαναλαμβάνονται με τραγικο τροπο..Αυτό δεν είναι πολιτική...Εσείς δεν εχετε καταλάβει ότι ο κοσμος εχει ηδη αλλαξει.Εσείς εκεί...πεντε βοδια ...δυο ζευγαρια...Φτιάξτε ένα ιδρυμα τέλος πάντων για να φιλοξενησει τον ιδρυματισμό σας. Μη βαραίνετε το blog με αχρηστα και επαναλλαμβανομενα bytes!!!
 
Εκεί ήμουν φιλαράκο και άκουσα και τον Γλύκα και τον Σοφρά. Για τον Λιντζέρη δεν ξέρω τί θέση είχε ή τί ρόλο έπαιξε αλλά με τα αυτιά μου άκουσα και με τα μάτια μου είδα πρίν ανέβουν στο φέρρυ τι έκαναν και έλεγαν. Παρωπίδες δεν υπάρχουν. Τον Τραυλό είδα να φωνάζει και να πιέζει, όχι τον Σοφρά. Και ξέρεις τί; δεν το περίμενα από τον δήμαρχο της Κούλουρης αυτό το πράγμα. Και τη συμφωνία που έκαναν την έσπασε ο Γλύκας πριν αλέκτωρ λαλήσει γράφοντας κανονικά και όσα υποσχέθηκε και το τί σημαίνει τιμή. Με δυο λόγια μας δουλεύουν όλοι χοντρά, μας φτύνουν στη μούρη και μεις καθόμαστε.
 
Δε μου λέτε, γι'αυτό δεν άφησε ο Σοφράς τον Τσαβαρή να μπει στην συνάντηση με τον Γλύκα; Για το δικαστήριο;
 
ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ (24-3-2009,03:10) ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΧΟΛΙΟΓΡΑΦΟ.
Εγώ αναφέρθηκα στους εκ του ασφαλούς λεονταρισμούς των δημοτικών μας συμβούλων,με αφορμή την ανακοίνωση του κ. Ράπτη,οι οποίοι σε θέματα που δεν έχουν να χάσουν τίποτα πλειοδοτούν σε επαναστατικότητα ενώ σε άλλα όπου είναι ορατά το πολιτικό κόστος η άλλου είδους συμφέροντα κάνουνε τις κότες η ποιούν την νήσαν(κάνουνε την πάπια).Το να είναι κάποιος κότα δεν είναι εξ ορισμού κακό.Το να είναι όμως κότα και να κάνει το λιοντάρι εκτός απο αστείο καταλήγει και γελοίο.
Οσον αφορά τον "τσαμπουκαλή" δήμαρχο Σοφρά μπορώ νομίζω να το θεωρήσω ως το πιο σύντομο ανέκδοτο διότι εμπίπτει στην κατηγορία της κότας που κάνει το λιοντάρι.
Και κάτι τελευταίο.Να ζητήσεις υπερωρίες και επίδομα νυχτερινής εργασίας απο τον εργοδότη σου διότι βλέπω οτι ξενυχτάς για να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου.
 
Που και να γίνουν και οι δημοτικές εκλογές. Ε ρε σφάξιμο που έχει να πέσει.
 
Μπράβο ,κάνατε πολύ καλή δουλειά , σας παρακολουθώ .
Σήμερα τους γράψατε λίγα το κατανοώ . Ήταν δύσκολο να δέσετε το θέμα του πορθμείου με το λατομείο , εσείς όμως τα καταφέρατε χάρη στην ευφυΐα σας ,συγχαρητήρια.
Σαλαμινοπαραχωρητές παλικάρια μου , ελάτε επάνω , πρέπει να μιλήσουμε …….

Τοmas
 
Στον ανώνυμο 24/3/09 03:10
Λάθος πρώτο, Απαντάς σε mail που δε δημοσιεύτηκε, επομένως είσαι φραγή όχι fragma.
Λάθος δεύτερο απαντάς ως ανώνυμος , άρα κότα.
Λάθος τρίτο, δείχνεις εμπάθεια και έλλειψη ευθυκρισίας, σε παραπέμπω στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας Εν Πειραιεί, σελίδα 2, σχόλιο 11ο, «Κύριε Δήμαρχε»,……. Ο άλλος άχρωμος, άοσμος και ανεπαρκής όπως πάντα, φάνηκε από το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσε, ο δικό σου δηλαδή.
Τα περί « πολυ τσαμπουκαλης επιμονος ανυποχοριτος σκυλοβρισε ακομη και τους βουλευτες του κομματος του και τραβηξανε το αυτι του Γλυκα» είναι τρίχες, το πώς εσύ βλέπεις τα πράγματα είναι δικός σου λογαριασμός.
Λάθος τέταρτο, σε διαβεβαιώνω ότι χ….α για τον Τσαβαρή. Η πληροφορία είναι μισή, μπορείς να γινεις ποιό συγκεκριμένος; σε ποιο δικαστήριο, Αθήνα ή Πειραιά, Μονομελές, τριμελές κακουργημάτων, που; Θέλω να είμαι εκεί στις 3/6/09 για να μάθω πρώτο χέρι την αλήθεια, και να είσαι βέβαιος ότι θα σου την γράψω.
Πάντως ως blog άριστα, λιγότερη έπαρση και μετριοπάθεια δεν βλάπτει. Ο τσαμπουκάς δείχνει έλλειψη δημοκρατίας, σχόλια επί της ουσίας είναι πάντα εποικοδομητικά.
Φιλικά
Κυχρέας
 
Για τον Κυχρεα.
Λαθος πρωτο.Καλο το λογοπαιγνιο αλλα δεν το καταλαβα.Μπερδευτικες.
Λαθος δευτερο.Αν απαντησω ως Αιας θα παψω να ειμαι κοτα;;;
Λαθος τριτο.Σε ευχαριστω για το μαθημα, δεν θελω να με παραπεμψεις σε λααμογιαρικη εφημεριδα και ειδικα στον εκδοτη της.Εαν βασιζεσε σε αυτα μαλλον εσυ εχεις ελειψη ευθυκρισιας.Δεν ειναι δικος μου οΣοφρας,και δεν εχω εμπαθεια,ειναι θυμος γιατι ολοι οι ανθρωποι δεν λενε ψεματα και δεν ειναι λαμογια,γιατι με κατατασεις σε αυτες τις ομαδες;Αυτα που εγραψα τα ειδα και τα ακουσα και εξω αλλα και μεσα στο φερι.Αν πεσω απο το Ζαλογκο θα με πιστεψετε;Εγιναν χοντρα πραγματα μπροστα μου.
Λαθος τεταρτο.3-6-09 Στο τριμελες κακουργηματων Πειραια,δευτερος οροφος δικαζετε για παραβαση καθηκοντος βαση του νομου 259 παρ, 13.
Δεν πασχω απο επαρση, μου βγενει μια επιθετικοτητα απο τσαντιλα με αυτα που ακουω βλεπω διαβαζω γιατι πολλες φορες κανουν το ασπρο μαυρο.
Φιλικοτατα ΑΙΑΣ
 
Ο κ. Ράπτης πρέπει να ηγηθεί του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ Η ΤΣΕΠΗ. Δείχνει μεγάλο ζήλο και ευαισθησία όταν πλήγονται τα οικονομικά συμφέροντα των φίλων του. Πέρα από την κομματική του συνήδειση και τις κομματικές επιταγές που προσπαθεί είτε να τις εξαργυρώσει είτε να τις έχει ως υποθήκη για το μέλλον η πολιτική του άποψη είναι περιορισμένη έως ανύπαρκτη. Το κόλπο με την επιλογή συμβούλων από διάφορες κοινωνικές ομάδες είναι παλιό κι από μόνο του δεν στέκεται.
 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ
Εξηγούμαι
2-3 blogs ενημερώνουν όσους μέσα από αυτά θέλουν να έχουν άμεση ενημέρωση, για το έγκυρη το συζητάμε.
Τα sites των Δήμων; πάτος , νούλα μόνο για γλείψιμο είναι. Οι τοπικές εφημερίδες κατεψυγμένα Ατλαντικού, Καλλιμάνης, froza. Δελτία τύπου; όλα στον αέρα, αντικρουόμενες οι πληροφορίες.
Ο σχολιασμός του δελτίου τύπου του Δήμου Σαλαμίνας στάλθηκε με mail αλλά χάθηκε στο δρόμο.
«Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ»
Οι Δήμαρχοι Σαλαμίνας και Αμπελακίων προασπιζόμενοι τα συμφέροντα της Σαλαμίνας κάλεσαν σήμερα τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων και πολλούς δημότες τους να συμμετάσχουν σε δυναμική κινητοποίηση στο χώρο των εκδοτηρίων Περάματος, όπου γινόταν ο αποκλεισμός, και στον οποίο συμμετείχαν τρία απορριμματοφόρα του Δήμου Περάματος και μια ελάχιστη μειοψηφία δημοτών του (30-50 άτομα).
«Χρησιμοποίησαν όλα τα δέοντα και ένδικα μέσα και ήρθαν πολλές φορές σε επικοινωνία με το Δήμαρχο Περάματος επισημαίνοντάς του την αδικία που γίνεται σε βάρος του λαού της Σαλαμίνας»…

…. Μετά την αρχική ένταση που επικράτησε στον παραπάνω χώρο έγινε σύσκεψη που είχε αίσιο αποτέλεσμα αφού σ’ αυτήν αποφασίστηκε:……….
1) Ο Δήμος Περάματος να άρει τον αποκλεισμό του πορθμείου σήμερα και ώρα 17.00, οπότε και θα είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων, και να προχωρήσει από τη Δευτέρα 23/3/2009 στον αποκλεισμό των εγκαταστάσεων του ΟΛΠ στο Ικόνιο.
2) Στον αγώνα αυτόν να έχει την αμέριστη συμπαράσταση των Δήμων Σαλαμίνας και Αμπελακίων.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας
Σε blogs , την ίδια μέρα στις 4:42μμ αναρτήθηκε ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δήμου Σαλαμίνα, με το επίσημο Λογότυπο του Δήμου ότι : «Η σύσκεψη είχε αίσιο αποτέλεσμα αφού σ’ αυτήν αποφασίστηκε: Ο Δήμος Περάματος να άρει τον αποκλεισμό του πορθμείου σήματρα (ο ίδιος αναγραμματισμός στα δύο κείμενα) και ώρα 17.00, οπότε και θα είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων, και να προχωρήσει από τη Δευτέρα 23/3/2009 στον αποκλεισμό των εγκαταστάσεων του ΟΛΠ στο Ικόνιο».
Την πληροφορία αυτή δημοσίευσε και η εφημερίδα «Ανατροπές» www.anatropes.gr
ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Αυτή η ανευθυνότητα σε εκφράζει ;
- Οφείλουν να μας πληροφορήσουν σωστά και έγκυρα ναι ή όχι ;
- Είναι δυνατόν να κυκλοφορούν σαν κουρελόχαρτα τα ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ;
- Γιατί δηλώνουν ψέματα ότι κάλεσαν τους ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.
- Πως και με ποιο τρόπο έγινε αυτή η πρόσκληση ;
- Πως αφού συμφωνήθηκε η άρση του αποκλεισμού να γίνει από τις 17:00 της ίδιας ημέρας , ο Δήμαρχος Περάματος με δελτίο τύπου της 22.3.09 να δηλώνει ότι « Ο Δήμος Περάματος, συνεχίζει τις δυναμικές κινητοποιήσεις, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΗΡΙΩΝ».
- Όλα τα ένδικα μέσα είναι η μήνυση κατ, αγνώστων ;
Οι δήμοι δεν απαντούν, η Ομοσπονδία το χαβά της, τι μένει λοιπόν;
Ήρεμα, με τσαντίλα μεν, αλλά η μεταξύ μας ανταλλαγή πληροφοριών να γίνεται χωρίς φόβο και πάθος, με αξιολόγηση όλων ακόμα κι από ΧΑΝΤΑΚΙΑ.
Την επόμενη φορά θα είμαι λιγόλογος.(Κυχρέας- Αίαντας σόι ήμαστε) φιλικά
Κυχρέας
 
re si kixrea de bgazis prota tin koykoyla kai meta kane kritiki stis efimerides . giati toylaxiston aytoi exoyn ta arxidia oti grafoyn na to grafoyn eponima kai na analambanoyn tin eyuhnni ton prakseon toys esi omos to mono poy eisai ikanos na kanis einai na sikofantis kribomenos piso apo tin anonimia soy poy den soy parexi kamia ma kamia ajiopistia kai egkirotita.epiteloys kapoia stigmi prepei opo kotes na ginete kai ligo magkakia tote isos kati na allaksi se ayto to nisi.
 
Για τον χαμενο,που ξεπερασε τα ορια και θελει να μας μπει μπατσος ακομη και στον χρονο του υπνου μας.Γιασου λεβεντη δημοκρατη,εαν ημουν μελλος της οικογενειας σου θα επερνες και βουρδουλα;
Ρε λεβεντη δεν εχω αφεντικο,δεν μπορεις να το πιστεψεις.Κρινεις εξ ιδιων.
Για το δικο σου αφεντικο τουμπεκι ψιλοκομενο.χα χα χα χα
 
ωραια.... πάλι δυο παπουδακια τσακώνονται.....Με επιχειρήματα βεβαια...αλλα ουσία 0 . Καταραμένο είναι τουτο το νησί....Η πλακα είναι που φορέσατε επωνυμες κουκούλες (Αιας Κυχρέας) για να κρύφτείτε στην ανωνυμια σας....Γιατι εσείς οι δυο μόνο ανωνυμοι δεν πρεπει να ειστε...Πολυ χωμμένοι μου φαίνεστε....Αλλά μη θεωρείτε οτι τα απωθημένα σας συνιστούν πολιτικο λογο...Τουναντίων....
Η ωραια Ελένη...
 
Βρε καλως την την ωραια Ελενη η Ελεναρο.Απο οτι ειδα και εσυ κουκουλα απο την Τροια αγορασες!!
 
τουλαχιστο στις κυριες ταιριαζει καλύτερα....η κουκούλα...και όχι το κουκουλωμα....
 
Πες τε μας τι νέο έφερε στην πολιτική ο κ. Ράπτης. Γιατί να τον ψηφίσουμε; Διαφέρει σε τίποτα από τους προηγούμενους ή ακριβώς επειδή ξέρει ότι είναι ότι και οι προηγούμενοι ελπίζει σε δημαρχιακή καρέκλα; Ήμαρτον που λέει και ο παφούτης.Στα σοβαρά θέματα τον είδαμε πόσο γενναίος και τολμηρός ήταν.
 
Στον ανώνυμο 25/3/09 13:39
Φίλε μου, στον γραφτό όσο και στον προφορικό λόγο ο καθένα χρησιμοποιεί φράσεις ανάλογα με την παιδεία του ή την αγωγή του. Εσύ στο μεν προφορικό λόγο τα βάζεις στο στόμα σου στον δε γραφτό στο χέρι σου.
Οι περισσότεροι σχολιαστές, κι εσύ πρώτος, κάτω από την κουκούλα της ανωνυμίας δεν σχολιάζετε;
Ο αντίλογος τεκμηριώνεται με θέσεις όχι με βρισιές.
Αυτό είναι το τελευταίο δικό μου σχόλιο.
Σου ανταποδίδω τις φιλοφρονήσεις που τώρα λες.
Κυχρέας
 
Κύριε Ράπτη εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που σας έδωσε η πατρίδα με την συνταξιοδότηση σας σε νεαρή σχετικά ηλικία και ασχοληθείτε με τον κήπο σας και με κανέναν σύλλογο για απόστρατους. Δεν έχετε το κουράγιο να συγκρουστείτε και να πείτε κάτι ελπιδοφόρο και νέο στον τόπο. Ενεργείτε ανάλογα με την κομματική σας ταυτότητα κι ανάλογα με τα ψηφοθηρικά σας συμφέροντα.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress