Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΤΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

salamispress ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
Με αφορμή τη δίκαιη διαμαρτυρία των Πολιτών και του Δημάρχου Περάματος, με τον αποκλεισμό του Πορθμείου του Περάματος, αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά η μέγιστη ανάγκη για την αποκατάσταση της προβλήτας της Φανερωμένης.

Σύμφωνα με τη Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Δήμητρα Αράπογλου, ο αποκλεισμός του Πορθμείου του Περάματος αποτέλεσε την αφορμή για πλήθος διαμαρτυριών των κατοίκων και επισκεπτών της Σαλαμίνας. Με δεδομένη την υψηλή επικινδυνότητα λόγω των καταστροφών και τη λειτουργική αδυναμία της προβλήτας της Φανερωμένης να εξυπηρετήσει το μεγάλο κύμα των διερχόμενων οχημάτων και των επιβατών, «ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ» η αναποτελεσματικότητα και η έλλειψη διορατικότητας των Πολιτειακών Αρχών του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η δικαιολογημένη κινητοποίηση της Κοινωνίας του Περάματος για τη διεκδίκηση των ανταποδοτικών οφελών από τη χρήση του Πορθμείου, προκάλεσε αναστάτωση και «αλαλούμ» και υπογραμμίζει τη σημασία της αποκατάστασης και ανάπλασης του έτερου διαύλου (Φανερωμένη) προς το νησί της Σαλαμίνας, ώστε να μη διακυβεύεται η πολιτική προστασία.

Είναι πλέον ανειλημμένη η υποχρέωση του Υπουργού Ε.Ν.Α.Ν.Π. να εκκινήσει τις διαδικασίες αποκατάστασης της προβλήτας της Φανερωμένης προχωρώντας στην υλοποίηση των υποσχέσεων του, που εδώ και ένα χρόνο «αραχνιάζουν» στα συρτάρια.

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress