Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Αποφασίζει και διατάζει ο Δήμαρχος του Περάματος

salamispress Το πότε θα λειτουργήσει το δεύτερο σε κίνηση λιμάνι της Ελλάδος , δεν το αποφασίζει η κυβέρνηση της χώρας αλλά ο Δήμαρχος του Περάματος ο Αδολφος Γλυκας .

Στο έλεος του κάθε φασίστα τοπικού άρχοντα βρίσκετε η νήσος Σαλαμίνα, που με φασιστικό τρόπο κανονίζει το πώς και πότε θα περάσουν απέναντι στην Αττική οι χιλιάδες εργαζόμενοι ,άρρωστοι , φοιτητές , στρατιώτες και ναύτες και θα μας κάνει τη χάρη να μας αφήσει να περάσουμε απέναντι μόνο για την γιορτή της 25 ΜΑΡΤΙΟΥ και μετά θα πρέπει να παίρνουμε άδεια από το ναζιστικό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περάματος .

Παρακαλώ να μας ενημερώσετε πότε θα περάσετε απέναντι για τα απαραίτητα νούμερα τατουάζ στα χέρια μας , my furer Γλυκα .

Το κράτος της Ελλάδος που βρίσκετε ; πότε θα μας ελευθερώσει από την ναζιστική δημοτική αρχή του περάματος , κάντε γρήγορα κύριοι , γιατί όπως οι παππούδες μας έδωσαν μάχες στην Ακρόπολη στο Ελαιώνα και στο Φάληρο ενάντια των Τούρκων και ελευθέρωσαν την Αττική , θα δώσουμε και εμείς οι νεότεροι Κουλουριοτες μαχι με τον νέο αυτό κατακτητή που λέγετε Αδολφος Γλυκας .

Σημερινά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο
  • Τα φορτηγά ήταν περισσότερα από τους "διαμαρτυρόμενους" ...korydallos.blogspot.com

  • Κλείνει ο δήμος Περάματος το πορθμείο της Σαλαμίνας ... Ημερησία

  • Κλειστό το πορθμείο για τα οχήματα ... Έθνος

  • Σε αποκλεισμό του πορθμείου προχωρεί ο Δήμος Περάματος ... Nαυτεμπορικη

  • Έκλεισαν το πορθμείο στο Πέραμα ... MegaTV

  • Σχόλια:
    Δεν πρέπει να πάμε όλοι εμείς οι νεότεροι και να τους πλακώσουμε??Δεν πρέπει?Κανονίστε κάτι να μαζευτούμε κόσμος και να πάμε...Οι φερρυμποτατζίδες τί όφελος έχουν και δεν αντιδρούν????
     
    allo ena dimosieuma apo ton simerino tipo:

    http://www.marinews.gr/article.asp?NewID=7778
     
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ.ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ?ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?
     
    ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ FERRY NA ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ?ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ?
     
    ΑΙΣΧΟΣ, Η ΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/3/2009 20:00 ΣΤΗ Ν.ΠΕΡΑΜΟ ΕΙΝΑΙ 200 ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ (ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΠΟΡΘΜΕΙΟ). ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ 2009!!!!!
     
    ΤΟ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΕΡΥ-ΜΠΩΤ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΛΥΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙΟ ,ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΕΡΥ-ΜΠΩΤ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
     
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΒΡΕΟ ΣΑΣ ΤΡΙΒΟΛΟΙ
     
    Ο κος Γλύκας να μας κάνει τη χάρη και να αναζητήσει αλλού έσοδα για τα €30.000.000 και πλέον που χρωστάει ο Δήμος του.
    Γνωρίζαμε πως έχει πρόβλημα ακόμα και με τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων του, πως δεν πληρώνουν τις δόσεις των εργαζομένων για τα δάνεια που έχουν πάρει από το Ταχ. Ταμιευτήριο και από το Ταμείο Παρακαταθηκών, αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν θα κάνουν δικά μας τα δικά τους προβλήματα!
    Στην τελική δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι εμείς στη Σαλαμίνα να ανεχτούμε τα καπρίτσια του κ. Γλύκα και του Δημοτικού του Συμβουλίου.
    Και δεν ξέρω αν θέλουν φτύσιμο οι φερυμποτατζίδες (αυτό με τα εισητήρια είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα), αλλά επι του παρόντος σίγουρα θέλει φτύσιμο όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περάματος.
    Ας σοβαρευτούν κι ας ανοίξουν ΑΜΕΣΑ το πορθμείο γιατί όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες, που λέει και ο σοφός λαός μας.
     
    Η ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ;ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ κ.ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ, ΑΦΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΟΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ...ΜΟΔΑΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ.
     
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΨΕΥΔΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ . ΠΙΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ. ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
     
    Εκτος απο θεσεις ο Τσαβαρης μαναρι μου σας μοιραζει και κουτοχορτο,δεν εξηγειτε διαφορετικα .Μυνηση κατ΄αγνωστων εκανε μετα την επιθεση ξυλοδαρμου οαρχιγος σου.Αν και δεν ειμαι ουτε ΠΑΣΟΚ ουτε ΣΟΦΡΑΣ, οφειλω να πω πως ετυχε να συναντιθω στο διοικιτικο δικαστηριο οπου ειχα παει για δικη μου υποθεση με τους Δημαρχους.Καλη η προπαγαντα αλλα βρες αλλο επιχειριμα.
     
    ΜΗΠΟΣ Ο ΑΚΡΑΤΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΙΡΙΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΜΑΛΟΝ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΙΡΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΗ.ΚΙΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
     
    fasistes einai aytoi poy kribontai piso apo tin koykoyla kai tin anonimia kai grafoyn oti malakia toys eruei sto arostimeno koyfiokefalaki toys
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress