Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

salamispress Μετά το Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 16-03-09 με κύρια θέματα συζήτησης τη λειτουργεία του Λατομείου και την απόριψη και εκμετάλευση των μπαζών απο το Δήμο μας, παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον τις αναρτήσεις και τα σχόλια των άλλων φίλων blogers.
Τελικά φίλοι, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και εξηγούμε:
Πρώτα- πρώτα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι φίλια προσκείμενος με τον πολιτικό χώρο που στήριξε και στηρίζει τη σημερινή Δημοτική Αρχή
Θέλω όμως να επισημάνω ορισμένες λεπτομέρειες που ίσως μας διαφεύγουν:
1. Με εξέπληξε η ταχύτητα με την οποία το Γραφείο Τύπου του Δήμου ανάρτησε στο blog
δελτίο τύπου με περίληψη των πρακτικών και των αποφάσεων.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ!!!
2. Διαβάζω στο δελτίο τύπου του Δήμου, ότι αποφασίστηκε διαπαραταξιακή επιτροπή να συναντηθεί με τον επιχειρηματία και να ζητήσουν να τηρήσει ορισμένες υποχρεώσεις που έχει, βάσει της σύμβασης παραχώρησης του Λατομείου.
Πρώτο λάθος κύριοι. Αντί να καλέσετε τον επιχειρηματία στο Δημοτικό Συμβούλιο, πάτε εσείς;
Δεύτερο λάθος κύριοι. Δεν πρέπει να ζητάτε αλλά να απαιτείται απο τον επιχειρηματία.
3. Και η μεγαλύτερη πλάκα όλων;
Ο ένας ομολογεί ότι έχει ενα μικρό καραβάκι και έκανε μεταφορές του επιχειρηματία.
Ο άλλος ομολογεί ότι παρακάλεσε τον επιχειρηματία να προσλάβει στην εργασία του τον κουνιάδο του.
Ο άλλος, ως Αντιδήμαρχος και εκπρόσωπος του Δημάρχου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο με θέμα την επέκταση της άδειας λειτουργείας του Λατομείου κατά 5 έτη, πήγε και δεν είπε κουβέντα.
Ο άλλος, εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος, μόλις ακούστηκε το όνομα του, γιουχαϊστηκε.
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ τους εκλεγμένους άρχοντες, που τους ψηφήσαμε για να λύσουν τα προβλήματα του νησιού.
Και εσείς κύριοι του ΠΑΣΟΚ, εκεί στα κεντρικά, να είστε πιο προσεκτικοί που δίνετε το χρίσμα. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
Πήγατε στην αντιπολίτευση για αυτά τα πράγματα.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ
Θέλουμε καθαρούς ανθρώπους, νέες ιδέες και τόλμη.

Ευχαριστώ το blog για την φιλοξενία των άρθρων μου.
  • Aπο: Ο ΑΧΑΙΟΣ ...δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη

  • Σχόλια:
    Η άδεια λέει ότι πρέπει να καλύπτει τις ανάγκες σε τοπικό επίπεδο και ευρύτερα για το Νομαρχιακό διαμέρισμα στο οποίο ανήκει.
    Δεν βρέθηκε κανείς εκεί να τους πει μα καλά μπορεί κάποιος να το πουλάει σε κάποιον έμπορο στον Πειραιά κι εκείνος να το μεταφορτώνει και να το πουλάει στην Ρόδο. Είναι η Ρόδος στο ίδιο Νομαρχιακό διαμέρισμα με την Σαλαμίνα;
    Τελικά καλύπτει τις ανάγκες της ευρύτερης τοπικής αγοράς ή πουλιέται με βαποράκια σε μακρινά νησιά; Αυτά κ. Ράπτη κ. Μακρή κ. Νάννου κ. Σοφρά είναι δύσκολες σκέψεις που δύσκολα μπορείτε να τις συλλάβετε. Τώρα πάρτε το δρόμο για το Μπατσί να μιλήσετε με τον Θωμά και να τα πείτε στο κλίμα που εσείς ξέρετε πολύ καλά.
    Υ.Γ. Ο κ. Ράπτης ανέφερε ότι έχει πάει στο λατομείο κι έχει μιλήσει με τον επιχειρηματία κι έχει δει τα χαρτιά που έχει ο κ. Αγγέλου. Τώρα δηλαδή κ. Ράπτη να μείνω ήσυχος ότι ένας έμπειρος ενημερώθηκε πλήρως και τα βρήκε όλα τέλεια; Πέρνα την επόμενη φορά κι από την γιαγιά μου για να κάνεις και σε αυτήν καμία διάγνωση.
     
    Φιλε Αχαιε εχω παρακολουθησει ολες τις αναρτησεις σου μου εχει κανει εντυπωση οτι ενω διχνεις να εισαι ενημερος για πολλα πραγματα σε καποια βαζεις παροπιδες.Δεν με ενδιαφερει το ΠΑΣΟΚ δεν ειναι ο χορος μου,δεν με ενδιαφερουν τα κομματα,τουλαχιστον τωρα.Ομως σε τοπικο επιπεδο δεν βαζω τις παροπιδες που φορας.Ειδες τα καραβακια που εκαναν φορτια του Αγγελου,που τελικα ηταν ενα και μοναδικο,ειδες τον κουνιαδο που δουλευει στο νταμαρι και που σε τελευταια αναλυση για δουλεια προκειτε και δεν εκριψε κανεις τιποτα.Απεναντιας δεν λες κατι για τις περιπτωσεις οπως,πως πειραν αδεια τα βενζιναδικα στην Αιαντιου που ειναι η περιοχη αμυγη κατοικια και μαλιστα το ενα κοντα στο αλλο,πως πειραν αδεια καποια φανοποιια,πως πειραν αδεια καποια πλυντηρια αυτοκινητων,πως πειραν διπλωμα οδηγισης παρα πολλοι απο τη Σαλαμινα,οπως ο ανιψιος μου που του το εφεραν στο σπιτι του και ποσα εδωσε ο καθε ενας απο αυτους σε καποιον κυριο.Κατα τα αλλα πειραζει το νταμαρι που εχει ολες τις αδειες και ποιος δουλευει εκει η εαν πειραν τα παιδια του αλλου βαζοντας υποθυκη τασπιτια τους ενα καραβι 300 χιλ.ευρω.Ενω ο πατερας τους μετα την αποστρατευση του δουλευε σε ναυτιλιακο γραφειο τοσα χρονια.Εαν θελεις να γνωριζεις η οικογενεια αυτη μαζευει το μηνα 6χιλ.ευρω απο ενοικια και συνταξη του πατερα εκτος τους μισθους των παιδιων.Ο αλλος πειγε στο νταμαρι να δουλεψει.Και οι δυο περιπτωσεις δεν εκβιασαν και δεν τα αρπαξαν απο κανενα.Γι΄αυτο λιγο προσοχη οταν μιλαμε.Αυτη την πολιτικη της λασπης την ξεκινησε οπρωτος διδαξας και εμεινε στην ιστορια γι΄αυτο οκυριος Μακρης.
     
    Φιλε Αχαιε ξεχασα να σου πω πως αν ειχα στισει και εγω τους κλακαδωρους μου οπως ο κ. Τσαβαρης το ιδιο θα εκαναν στο δημοτικο συμβουλιο.Δεν σου εκανε εντηπωση οτι ενω ειχαν κανει τετια κινητοποιηση για να δεχθουν τον αρχηγο και ηρωα την ωρα που θα ερχοταν στο δημοτικο συμβουλιο τελικα ητανγυρω στα 15 ατομα τα οποια ηταν αυτα που φωναζαν και γιουχαρανε,θαυμασα την παιδια τους.
     
    Φίλε 20/03/09 05.12 , συμφωνώ σε αυτά που λες, αλλά φαίνεται ότι δεν παρακολουθείς τα άρθρα μου.
    Διάβασε το ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ - ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ , τα γράφω όλα μέσα.

    Ο ΑΧΑΙΟΣ
     
    Φίλε 20/03/09 08.32 , το έχω ξαναπεί πως δεν με ενδιαφέρει ο Τζαβαρής ή κανένας άλλος απο αυτούς. Συμφωνώ πως οι κλακαδόροι δεν έχουν καμία δουλειά στα Δημοτικά Συμβούλια. Αλλά δεν μου είπες τίποτα για τους οδηγούς των φορτηγών που ήταν παραταγμένοι σαν στρατιωτάκια μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Ο ΑΧΑΙΟΣ
     
    ΠΡΟΣ ΑΧΑΙΟ:
    Το δελτίο τύπου που εκδόθηκε γράφει "να απαιτήσει" και όχι να ζητήσει από τον επιχειρηματία.
    Αναφέρει επακριβώς:
    "Μετά από πολύωρη συζήτηση του θέματος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του αντιδημάρχου Κώστα Αγαπίου η οποία προέβλεπε τη σύσταση διαπαραταξιακής που θα απαιτήσει από τον επιχειρηματία...".
    Επίσης σ' αυτό δεν φαίνεται πουθενά ότι η επιτροπή "θα επισκεφτεί" τον επιχειρηματία, όπως ισχυρίζεσαι. Το πού θα συναντήσει η επιτροπή τον επιχειρηματία είναι θέμα δικό της και δεν αποφασίστηκε από το Δημ. Συμβούλιο.
    Γ. Τσάμης
    Εκπρόσωπος Τύπου Δήμου Σαλαμίνας
     
    Ανώνυμε 20/3/09 05:12. Μην κλαίς άλλο. Την ιστορία του καθενός την ξέρουμε πολύ καλά στη Σαλαμίνα. Ποιος ήταν ο πατέρας του και πως ένας στρατιωτικός το παίζει ευκατάστατος. Είναι αηδία να ακούμε ότι δεν υπάρχει διαπλοκή εξουσίας και επιχειρηματιών επειδή κάπου κάποιοι πληρώνουν για να πάρουν το δίπλωμα οδήγησης. Λοιπόν εγώ επειδή δεν πλήρωσα και το πήρα κανονικά δεν ανέχομαι να μου λες αυτές τις φτηνές δικαιολογίες. Αυτά να τα λέτε σε αυτούς που σας επισκέπτονται στα γραφεία σας και σας θεωρούν σπουδαίους.
     
    φιλε 05 12 μαρτυρας και διχως ξυλο να δωσεις και τα ονοματα με πρωτο του ανηψιου σου γιατι αυτος εχει κανει τα χειροτερα στη σαλαμινα
     
    Καλημερα Αχαιε.Εαν δεν κανω λαθος σε δικη σου αναρτηση διαβασα σχετικα με τον Τσαβαρη και την ταλαιπορια του,συνεδεσες το γεγονος αυτο με Σαλαμινα λεγοντας οτι μετα απο τον ξυλοδαρμο θα ψηφηςτει μονοκουκι κτλ.ΟΤσαβαρης το εκμεταλευετε πολιτικα το γεγονος και καλα κανει.Ισως και εγω στη θεση του το ιδιο να εκανα,ομως μην το παρατραβαμε γιατι ολοι ξερουμε τι εχει συμβει.Οσο για τα παρατεταγμενα στρατιωτακια εχω να σου πω μιας και μου ξαναδινεις το δικαιωμα οτι φορας παροπιδες οτι δικαιουτε οΤσαβαρης να μιλα και να ριχνει τις κορωνες του για το νταμαρι,δικαιουντο ολοι οι υπολοιποι ναμιλουν για τον ιδιο λογο και να περνουν αποφασεις γι΄αυτο, και δεν ειχαν δικαιωμα να παρευβρισκοντε εκει οι εργαζομενοι του νταμαριου;Δεν ειναι λιγο φασιστικη νοοτροπια αυτη;Για ολα τα αλλα που ανεφερα τα περασες στο ντουκου.
     
    AXAIE σαν πολύ μας τάπρηξες τελικά ρε γιά τόσο βλάκες μας περνάς? Κόψε το παραμύθι σου 'οτι είσαι με την παράταξη του Δημάρχου ότι τον στήριξες κ.λ.π., όσο για το ΠΑΣΟΚ ασχολήσου ρε βλάκα με κάτι άλλο φαίνεται ότι ενοχλήσαι αφάνταστα που πολύ σύντομα θα είναι Κυβέρνηση της Χώρας.Αυτά προς το παρόν χαμένο υποκείμενο.
     
    Ανωνημε ειναι αηδια να ακους την αληθεια και δεν ειναι αηδια αυτο που κανεις εσυ και η παρεα σου.Μετατρεπετε τοασπρο σε μαυρο απο πολιτικη σκοπιμοτητα.Φαντασου να παρετε και δημαρχεια.Και βεβαια υπαρχει διαπλοκη μονο που ειναι κατω απο τη μυτη σου και δεν τη βλεπεις.Οσο για τα διπλωματα και ολα τα οιπολοιπα ο κοσμος το εχει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι.
     
    Φίλε 20/03/09 11.37 , έκανα μια πολιτική εκτίμηση και τίποτα άλλο.
    Οσο αφορά αυτό που με ρωτάς, η απάντηση είναι ότι όλοι έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται και να συμμετέχουν στα κοινά, να λένε τις απόψεις τους, ελεύθερα, χωρίς φόβο.

    Ο ΑΧΑΙΟΣ
     
    Φίλε 20/03/09 11.53
    Πρώτα πρώτα να μιλάς καλύτερα σε παρακαλώ. Τα κοσμιτικά επίθετα να τα πεις στα παιδιά σου.
    Δεύτερον, είπα ότι είμαι φίλια προσκείμενος με το ΠΑΣΟΚ, οχι ότι υποστήριξα την σημερινή Δημοτική Αρχή.
    Αν έχεις λίγο μυαλό, που πολύ αμφιβάλω, το ψευδόνυμο μου τα λέει όλα.
    Ο ΑΧΑΙΟΣ
     
    Επειδή το ψευδόνυμό σου τα λέει όλα 'φιλε'ΑΧΑΙΕ,πές μας πόσα χρόνια έχεις στο νησί ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο 3
     
    Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ 3, 35 χρόνια ζω στο νησί μας.
    Ο ΑΧΑΙΟΣ
     
    Tελικά ρε βλάκα ΑΧΑΙΕ, εν κατακλείδι ρε βλάκα Παναγιώτη δεν σου αρέσουν όπως αναφέρεις πιο πάνω οι κλακαδόροι. Μήπως κατάλαβες στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο αρχικλακαδόρος του Τσαβαρή ήσουν εσύ? Μην προσπαθείς εσύ και η όλη κλίκα που βρίσκεται γύρω από τον Τσαβαρή να μας πείσετε για το αντίθετο. Η προχθεσινή σας φιέστα ήταν για όλους σας μια φαρσοκομωδία που όλοι όσοι ήσαν παρόντες έγιναν μάρτυρές της. Δεν έχεις καταλάβει πλέον, ότι έχετε καταντήσει γελοίοι
    και ο κόσμος που έρχεται στα Δημοτικά Συμβούλια γελά και διασκεδάζει πλέον μαζί σας?
     
    'Φίλε' ΑΧΑΙΕ .Ήθελα να ανοίξω ενα σοβαρό και ειλικρινή διάλογο μεταξύ μας γιατί είδα ότι έχεις καλό επίπεδο συζήτησης.Αλλά φευ, απ΄την πρώτη κι΄ολας επαφή μας μου είπες ψέματα και μάλιστα σε ένα τελείως ουδέτερο ερωτημά μου για το πόσα χρόνια ζείς στο νησί μας.
    Φαντάζομαι πόσες αναλήθειες θα έχεις πεί ως τώρα στα γραφόμενά σου.Ειλικρινά λυπάμαι πολύ ,διάλογο με ψευτιές δεν μπορώ να κάνω.
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Νο 3
     
    Φίλε 20/03/09 16.15 , όπως και κάποιος άλλος πριν απο μέρες , έτσι και εσυ με μπερδεύεις με κάποιον άλλον. Δεν είμαι ο φίλος σου ο Παναγιγωτης.Και ξαναλέω ότι δεν ανήκω σε καμία ομάδα του Δημοτικού Συμβουλίου. 'Αρα ψάξε να βρείς αλλού τους ομοίους σου.
    Ο ΑΧΑΙΟΣ
     
    Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ 3 , σου ξαναλέω ότι ζω στο νησί 35 χρόνια. Δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα γιατί απλούστατα δεν διεκδικώ να γίνω ούτε Δήμαρχος , ούτε Δημοτικός Σύμβουλος. Είμαι και θα παραμείνω ένας απλός πολίτης για να μπορώ να τα ρίχνω στην εκάστοτε εξουσία.
    Ο ΑΧΑΙΟΣ
     
    Tελικά ρε ΒΛΑΚΕΣ Κόγηδες,Φουρίκηδες,Μπούτσηδες,Ανδριανοί,Σοφράδες κ.λ.π. ωραίες γλάστρες έχει δίπλα του ο Τσαβαρής.
    Μήπως καταλάβατε στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ότι έχετε καταντήσει αρχικλακαδόροι του. Μην προσπαθείτε εσείς και όλη η κλίκα που βρίσκεται γύρω από τον Τσαβαρή να μας πείσετε για το αντίθετο.Η προχθεσινή σας φιέστα ήταν γιά όλους σας μια φαρσοκομωδία που όλοι όσοι ήσαν παρόντες έγιναν μάρτυρές της.Δεν έχετε καταλάβει πλέον ότι έχετε καταντήσει ΓΕΛΟΙΟΙ και ο κόσμος που έρχεται να παρακολουθήσει τα Δημοτικά Συμβούλια γελά πλέον και διασκεδάζει μαζί σας.
     
    Απάντηση στον κ. Τσάμη: Δηλαδή κύριε Τσάμη η συνάντηση μπορεί να γίνει μετά από 5 χρόνια στις Βρυξέλλες για να μην σας δει κ κανείς?Ωραία απάντηση για εκπρόσωπο τύπου δώσατε. Ευχαριστούμε για την απάντηση και θα ανταποδώσουμε στις ερχόμενες εκλογές, να είστε σίγουρος....
     
    ΝΤΑΜΑΡΙ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ;
     
    Φιλε ΑΧΑΙΕ εχει δικιο ο ανωνημος 3 εχω εντωπισει το ιδιο και εγω.Κατ΄αρχην αυτα που εγραψες υπερ Τσαβαρη δεν ηταν εκτιμιση ηταν τοποθετιση,οχι οτι δεν εχεις το δικαιωμα αλλα να λεμε τα πραγματα με το ονοματους.Κατα δευτερον εαν εισουν μεσα στο συμβουλιο οπως μου εδωσες να καταλαβω ηταν δυο ομαδες οι Ταβαρικοι και οι αλλοι,εσυ σε ποια ομαδα εισουν;Εαν δεν παρευρισκοσουν τοτε εχεις λαθος πληροφοριες,πως τα περνεις ως δεδω μενα τοτε ολα οσα λενε οΤσαβαρης και οι κλακαδωροι του; Τα σεβη μου.ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ
     
    Φίλε ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ , το ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος παραδέχτηκε ότι ο κουνιάδος του έχει εργασιακή σχέση με το Λατομείο δεν σου κάνει αίσθηση;
    Το ότι ο κος Αγαπίου έχει ένα καραβάκι και έκανε μεταφορές του Λατομείου δεν σου κάνει αίσθηση;
    Το ότι ο κος Καλογήρου σαν εκπρόσωπος του Δημάρχου στο Νομασχιακό Συμβούλιο με θέμα την επέκταση της άδειας του Λατομείου κατά 5 έτη, πήγε και δεν είπε λέξη, δεν σου κάνει αίσθηση;
    Το ότι ο κος Βουδούρης , εκλέγεται και δεν βγάζει λέξη , πουθενά και για κανένα θέμα, δεν σου κάνει αίσθηση;
    θα το πω για άλλη μια φορά.
    Ούτε ανήκω , ούτε και θέλω να εμπλακώ με αυτούς τους κυρίους , εννοώ τους πολιτικούς.
    Απλώς κανω κάποια σχόλια. Μπορεί να μην σας αρέσουν. Διαβάστε κάτι άλλο. Πάντως σε ευχαριστώ που χρησιμοποιείς το λόγο και όχι τις ύβρεις.
    Ο ΑΧΑΙΟΣ
     
    Ε...ρε γλέντια.Προβλέπω 'μάχες'.ο ανωνυμος ΝΟ3 λέτε να αποκαλύψει τον ΑΧΑΙΟ; Πάντως στο άρθρο σου 'Που πάνε οιφόροι των δημοτών της Σαλαμίνας'ΛΈς ΟΤΙ ΕΧΕΊΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΧΑΙΕ ΔΙΑΛΕΞΕ 11 ,20 ,ή 35;
     
    ΕΊΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΙΣΤΗΣ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΥΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ.
    Ο ΑΧΑΙΟΣ
     
    Παιδιά είσαστε πολύ καλοί . Δίνετε μια μάχη για την αξιοπρέπεια και την ποιότητα ζωής των κατοίκων αυτού του τόπου. Βρίστε τους , λοιδορήστε τους ,συκοφαντήστε τους, Η μάχη είναι άνιση ,δεν πρέπει να δειλιάσετε ,εγώ θα είμαι στο πλευρό σας ,ξέρετε πολύ καλά πόσο γενναιόδωρος είμαι .

    ΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ .

    Τόμας
     
    Απόψεις αξιόλογων πολιτικών ανδρών. Μην μιλάτε γιατί πρέπει να κάνετε συμψηφισμό αυτά που δεν έγιναν κι αυτά που έγιναν στραβά κι ανάποδα με την σημερινή κατάσταση. Μπράβο σας. Αυτή την παιδεία έχετε αυτά μας λέτε
     
    EISASTE OLOI KOYKOYLOFOROI KAI EPANASTATES TIS PLAKAS POY SINAGONIZESTE POIS UA GRAPSI TI MEGALITERI KOTSANA.
     
    Την σκουφάκι μας εμείς το φοράμε αλλού γιαυτό μην πολύ έρχεσαι κοντά μας. Το λατομείο θέλουμε να λειτουργεί σε ρυθμούς που αντέχει το νησί μας.
     
    Ematha oti irthan arketoi ergazomenoi tou Aggelou sto dimotiko simboulio. Alitheia itan anamesa se autous kai o kouniados tou dimarxou mas?
    Kurie Agapiou tha pigainate kontra ston epixeirimatia pou edose psomi ston gio sas?
    O kurios Raptis poso perissotero aneparkis tha prepei na einai gia ipopsifios dimarxos? Auton thelei i ND?
     
    Για τον ανώνυμο 20/3/09 18:55

    Φίλε μου η επίθεσή σου στον εκπρόσωπο τύπου είναι άδικη. Απ' ότι ξέρω δουλειά του είναι η ενημέρωση σε αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή του Δήμου. Δεν είναι υπεύθυνος για το χρόνο και τον τόπο συνάντησης της επιτροπής με τον Αγγέλου. Μην ξεχνάς επίσης ότι στην επιτροπή μετέχουν Δημ. Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων και η παράταξη του Σοφρά σ' αυτήν έχει μόνο ένα μέλος.
    Και κάτι ακόμη που το θεωρώ σημαντικό. Δύο μόνο άνθρωποι έχουν τα ... κότσια να βγαίνουν στo blog επώνυμα: ο Νικ. Κόγιας και ο Γ. Τσάμης. Αν δεν έχουμε το θάρρος να τους μιμηθούμε, τουλάχιστον ας τους σεβαστούμε.
     
    Ο κ. Τσάμης θα μπορούσε δηλαδή να βγει ως ανώνυμος; Τι θα έλεγε ο ανώνυμος εκπρόσωπος τύπου του δήμου; Μην μας τρελαίνετε κι άλλο. Προπαγάνδα κάνει στον δήμο. Ας μας αναφέρει από που προμηθεύτηκε ο δήμος τα 20 ελαστικά που έκανε δώρο ο κ. Αγγέλου στο δήμο. Αυτό το δήλωσε ανοικτά ο δήμαρχος ως γεγονός. Από Σαλαμίνιους τα αγόρασε; Πόσα φορτηγά μεταφέρουν κάθε μέρα μπάζα στο λατομείο; Αυτές τις ενημερώσεις θέλουμε κι όχι τα εύκολα λόγια.
     
    Όσοι γράφετε και κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία των blogs μου θυμίζετε τον 'κυρ-Παντελή'του Π.ΤΖΑΒΕΛΑ και τους κουκουλοφόρους της κατοχής.
    Γιαννης ΝΑΝΝΟΣ
    Τηλ.210 4656220.
     
    Ακριβώς. Καλό είναι να δούμε ποιοι υποστηρίζουν τον Αγγέλου αφού τους άλλους τους ξέρουμε κι έχουν πάρει θέση ανοικτά στην κοινωνία.
     
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
     
    Kύριοι της Κίνησης Πολιτών,κύριοι ψευτοοικολόγοι της δεκάρας θα μπείτε μπροστάρηδες για να καθαρίσουμε εμείς όλοι μας το πανέμορφο δάσος της Φανερωμένης? Αλήθεια εγώ όποτε τυγχάνει ο δρόμος μου απ΄εκεί θλίβομαι με αυτό που αντικρύζω.Εσείς ρε ευαίσθητοι τι έγινε όλοι σας πάσχετε από την ασθένεια του καταράκτη ματιών και δεν βλέπετε τίποτα?
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress