Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Απατεώνες σε Μαϊμού Μοναστήρι στην Σαλαμίνα …Προσοχή ο μαϊμού Ιερωμένος είναι μεγαλοαπατεώνας και αδίστακτος .

salamispress ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΕΡΟΝΤΙΟΥ ΛΟΥΔΑΡΟΥ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Σαλαμίνας Γερόντιος Λουδάρος,νόμιμος τοποτηρητής του Παλαιού Ημερολογίου των ΓΟΧ και αδερφός του δημοσιογραφου του ALPHA Αντώνη Λουδάρου προέβη σε μια φοβερή καταγγελία. "Η αστυνομία της Σαλαμίνας και η εισαγγελία Πειραιώς κάνουν τα στραβά μάτια σε δεκάδες πιστούς που έχουν εξαπατηθεί από την δράση του αγύρτη ψευτοπαπά που φόρεσε τα ράσα σε μια νύχτα και λέει ότι γιατρεύει καρκίνους και αδενοπάθειες, παίζοντας με τον πόνο και την αρρώστεια των άρρωστων ανθρώπων. Τόσες φορές τον έχουμε καταγγείλει στην πολιτεία. Η αστυνομία ούτε απ' έξω δεν περνάει. Όπου υπάρχουν λεφτά, κλείνουν και στόματα" μας είπε ο Γερόντιος ρίχνοντας και βέλη κριτικής εναντίον του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. "Χάλασε και διέλυσε οικογένειες αξιωματικών του λιμενικού. Οι καταγγελίες πήγαν στην εισαγγελία και περιέργως έκλεισαν". Φοβερά πράγματα που θυμίζουν μεσαίωνα για τον αγυρτη παπά.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Φίλες και φίλοι bloggers/συμπατριώτες , αισθανόμαστε δικαιωμένοι επιτέλους , που μια επιλογή μας να δημοσιεύσουμε το θέμα του αδίστακτου απατεώνα (παπά Νεκτάριου) και των παρεκκλησιαστικών δικτύων, που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στο νησί μας , βγήκαν επιτέλους πρώτη είδηση στα ραδιόφωνα και τα τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδος .

Για την ομάδα του salamispress είναι απλώς μια πληρωμή για τις ώρες που αφιερώνουμε στο blog salamispress και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια ενημέρωσης των συνδημοτών μας από τους συνδημότες μας .


Ευχαριστούμε και εσάς που στηρίζετε την προσπάθεια και νομίζουμε ότι κάναμε/κάνουμε το όνειρο πολλών πραγματικότητα .
συνεχίζουμε salamispress

Περισσότερες πληροφορίες για τον (παπά μάγο της Σαλαμίνας) στα παρακάτω links
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=21&la=2&artid=963974&catID=16
http://ventetta.blogspot.com/2009/03/blog-post_16.html
http://adiakritos.blogspot.com/2009/03/blog-post_3939.html
http://malakistan.blogspot.com/2009/03/blog-post_17.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_1098.html
http://pressonice.blogspot.com/2009/03/blog-post_9816.html
http://www.zougla.gr/news.php?id=29096
http://salamispress.blogspot.com/2009/01/blog-post_8121.html

Σχόλια:
"Alloi pistevoun ston Theo kai alloi stin doksa".

Alloi travoun gia Salamina kai alloi gia tin Kouva, stin Salamina einai ftino alla tis Kouvas pio kalo kai otan leme "pio kalo"
ennooume oti kapoioi pistoi tis doksas kai tou xrimatos kanoun taksidia stin Kouva gia prosopikous,oikogeniakous kai kerdoskopikous skopous "ETAIRIA DOLOFONON A.E"
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress