Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Νέο σχόλιο για.... ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

O ΘΕΙΟς άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
απαντηση στον ''δηλωμενο βλακα''.
1) ειμαι απο αυτους( δες τις αναρτησεις μου) που στο θεμα ρολλοι της ομοσπονδιας,εχω απορησει με τους τροπους που λειτουργει.
2) αν καποιος θελει να γινει προεδρος της ...υπαρχουν οι εκλογες.
3) απ οσο μπορω να γνωριζω οι συλλογοι στο νησι ειναι γυρω στους 90-100.Απο αυτους ομως η ομοσπονδια εχει σχεση μονο με αυτους που εχουν ''ΚΑΛΗ ΣΧΕΣΗ'' μαζι της. κοινως αυτοι που γλυφουν!!
4) πως ζητας να ''συνυπαρχουν'' οι οικιστες μαζι σου , οταν τους ονομαζεις αυθαιρετους? αυτοι οι αυθαιρετοι εχουν κανει το νησι απο παραγκουπολη σε υπολογισιμη δυναμη. ας αφησουμε τα κομματικα στην ακρη και να απαντησουμε σε αυτους που ανεβηκαν στους θρονους την μερα των εκλογων.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
  • Απο: O ΘΕΙΟΣ ... δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη

  • Σχόλια:
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
     
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
     
    Προς τον θειο. Ας πουμε τα πραγματα με το ονοματους.Ναι ηΣαλαμινα εχει τοσους συλλογους απο τους οποιους ουτε το ενα τεταρτο αυτου του αριθμου δεν ειναι μελη της ομοσπονδιας και ξερεις γιατι;Γιατι βαρεθικαν τα παιχνιδια τα πολιτικα της διοικησης και ειδικα του προεδρου της κ. Ευθιμιου.Εαν οΣοφρας δεχοταν την προταση Ευθιμιου και τον επερνε γενικο γραμματεα θα κραταγε τετια σταση τωρα η ομοσπονδια απεναντη στο Σοφρα;Ποιος τους ειπε σε αυτους τος κυριους οτι μπορουν να πεζει η ομοσπονδια πολιτικα παιχνιδια και μαλιστα για πολυ σοβαρους λογους;Ο ρολος της αυτος ειναι;Τιαισχρη ανακοινωση εβγαλαν για τον Τσαβαρη;Κακο πολυ κακο αυτο που του εκαναν,αλλα δεν εχει σχεσει με Σαλαμινα το περιστατικο.Δηλαδη εαν απο εδω και περα φτερνιστει ο Τσαβαρης,εμεις θα φτεμε και θα εχουμε και την ομοσπονδια μπατσο στο κεφαλι μας;Αυτοι απο που ξερουν απο ποιους τις εφαγε ο Τσαβαρης,ηταν εκει;Αν τους χαρισω και εγω ενα αυτοκινητο οπως οΤσαβαρης,θα με κανουν ηρωα;Οκ.Ευθιμιου θα μας πει πως εβαλε νερο στο σπιτι του;Δεν τα βαζω με τους παραθεριστες,αλλα με τα λαμογια που αυθερετουν ενω ειναι ηδη αυθερετοι.Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να πεζουνπολιτικα παιχνιδια και μαλιστα βρωμικα στην πλατη μας;Αυτος ειναι ο ρολος των συλλογων;
     
    ευθιμιου για θυμησου που σε εκανα ρομπα στο νομαρχιακο επι τσανακη και τοτε ημουν μολις 22 ετων.απλα δεν κοιταγα οπως εσυ τον εαυτο μου αλλα τους συναδελφους μου.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress