Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ενημέρωση απο το πορθμείο Περάματος

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΤΟ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ
ΩΡΑ 5:12 Μ.Μ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ F/B
21/3/09 17:13
-----------------------------------------------------------------
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΤΟ F/B EINAI ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ.ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.
21/3/09 18:00
-----------------------------------------------------------------
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 6:00 ΤΟ ΠΡΩΤΟ F/B META ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
21/3/09 18:07
-----------------------------------------------------------------
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΤΟ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΩΡΑ 7:12 Μ.Μ. ΠΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΗ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ.
21/3/09 21:20

Σχόλια:
Τι εντολή να δώσει το λαμόγιο που δε ξέρει που να βρεί χρήματα να πληρώσει τους υπαλλήλους του.Κοντά είναι η στιγμή που θα καταλάβουν το Δημαρχείο οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ δημοτικοί υπάλληλοι του που τώρα κάνουν τουσ μπράβους στο πορθμείο του Περάματος.Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!!!!!!!
 
Παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μόλις τώρα μπήκα στο σπίτι (02:11), αφού αναγκάστηκα να κάνω τον γύρω της Αττικής και τελικά να επιστρέψω από Φανερωμένη.
Γύρω στις 19:30 τηλεφώνησα στο Λιμεναρχείο Σαλαμίνας από όπου και με ενημέρωσαν πως γίνονται "κάποια" δρομολόγια, αλλά χωρίς πρόγραμμα.
Θεώρησα πως ήταν ευχάριστη εξέλιξη αυτή κι έτσι κι εγώ έκανα τον κόπο και πήγα μέχρι το πορθμείο. Δυστυχώς όμως ήταν ακόμα κλειστό με τρία οχήματα να φράσουν την είσοδο με αναρτημένα πανό με διάφορα συνθήματα.
Τελικά είναι ανοιχτό ή όχι;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress