Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

22/3/09 21:07 ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ???

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..
22/3/09 21:07
----------------------------------------------------------------
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ
Ο Δήμος Περάματος, συνεχίζει τις δυναμικές κινητοποιήσεις, συνεχίζοντας τον αποκλεισμό του Πορθμείου Περάματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα και με κατάληψη των εκδοτηρίων, μη επιτρέποντας από τον ΟΛΠ να κερδίσει άλλο από το Πέραμα, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων προς τη Σαλαμίνα. Οι κινητοποιήσεις κορυφώνονται με τον αποκλεισμό του Τελωνείου στο Ν. Ικόνιο την Δευτέρα 23/03/09 και την Τρίτη 24/03/09.
----------------------------------------------------------------
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 22/03/09: ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ ΣΤΟ Ν.ΙΚΟΝΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ & ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ.
Στον αποκλεισμό του Τελωνείου στο Ν. Ικόνιο Δευτέρα 23/03/09 και Τρίτη 24/03/09, προχωράει ο Δήμος Περάματος, με την συμπαράσταση των Δήμων Σαλαμίνας και Αμπελακίων. Συνεχίζοντας δυναμικά τον αγώνα ενάντια στις αποικιοκρατικές λογικές του ΟΛΠ και της Κεντρικής Διοίκησης, που επιβαρύνουν το Πέραμα, με την διέλευση εκατομμυρίων αυτοκινήτων από ένα και μοναδικό δρόμο...
----------------------------------------------------------------

Σχόλια:
Τελικά τι γίνεται; Κάνει ο κ. Γλύκας ότι θέλει ή ο δήμος Σαλαμίνος βγάζει δελτία τύπου και τα παρουσιάζει όπως του αρέσει. Είναι ή δεν είναι ανοικτό; Συμφωνήσανε για κάτι άλλο ή ο δήμαρχος Περάματος παίζει με τους Σαλαμίνιους; Υπεύθυνα θα απαντήσει κανείς;
 
μας εχετε σπασει τα αρ....ια θα το ανοιξετε η οχι ρε λαμογια;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress