Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Ενημέρωση για τον αποκλεισμό του πορθμείου Σαλαμίνας – Περάματος

salamispress 21/3/2009 στης 4:42μμ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι Δήμαρχοι Σαλαμίνας και Αμπελακίων κ.κ. Σπυρίδων Σοφράς και Μάριος Τραυλός έκαναν, από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Δήμου Περάματος για αποκλεισμό του πορθμείου Σαλαμίνας – Περάματος, κάθε δυνατή και νόμιμη ενέργεια ώστε να τον αποτρέψουν.

Χρησιμοποίησαν όλα τα δέοντα και ένδικα μέσα και ήρθαν πολλές φορές σε επικοινωνία με το Δήμαρχο Περάματος επισημαίνοντάς του την αδικία που γίνεται σε βάρος του λαού της Σαλαμίνας.

Δυστυχώς ο Δήμος Περάματος αγνόησε κάθε προσπάθεια που κατέβαλαν οι Δήμαρχοι της Σαλαμίνας και προχώρησε στον αποκλεισμό.

Μετά από τη στάση αυτή του Δημάρχου Περάματος οι Δήμαρχοι Σαλαμίνας και Αμπελακίων προασπιζόμενοι τα συμφέροντα της Σαλαμίνας κάλεσαν σήμερα τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων και πολλούς δημότες τους να συμμετάσχουν σε δυναμική κινητοποίηση στο χώρο των εκδοτηρίων Περάματος, όπου γινόταν ο αποκλεισμός, και στον οποίο συμμετείχαν τρία απορριμματοφόρα του Δήμου Περάματος και μια ελάχιστη μειοψηφία δημοτών του (30-50 άτομα).

Μετά την αρχική ένταση που επικράτησε στον παραπάνω χώρο έγινε σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν:

Οι Δήμαρχοι Σαλαμίνας και Αμπελακίων.

Ο Δήμαρχος Περάματος με μέλη του Δημ. Συμβουλίου.

Οι Βουλευτές της Β΄Πειραιά Γρ. Νιώτης, Γ. Διαμαντίδης και Δημ. Λιτζέρης.

Ο προϊστάμενος της Λιμενικής Αστυνομίας Πειραιά και εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Περάματος

Οι Αντιδήμαρχοι Σαλαμίνας κ. Κ. Αγαπίου, Ν. Κουτσούκος, Δ. Καλογήρου και Αμπελακίων κ. Σ. Παπαδημητρίου και Στ. Ραφτόπουλος.

Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Παναγιώτης Βουδούρης.

Οι επικεφαλείς των παρατάξεων της μειοψηφίας Σαλαμίνας και Αμπελακίων κ.κ. Αθαν. Μακρής, Νικ. Ράπτης και Στέλιος Γκίνης.

Η σύσκεψη είχε αίσιο αποτέλεσμα αφού σ’ αυτήν αποφασίστηκε:
1. Ο Δήμος Περάματος να άρει τον αποκλεισμό του πορθμείου σήματρα και ώρα 17.00, οπότε και θα είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων, και να προχωρήσει από τη Δευτέρα 23/3/2009 στον αποκλεισμό των εγκαταστάσεων του ΟΛΠ στο Ικόνιο.
2. Στον αγώνα αυτόν να έχει την αμέριστη συμπαράσταση των Δήμων Σαλαμίνας και Αμπελακίων.
Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Σαλαμίνας

Σχόλια:
Θέλουμε να στείλουμε συγχαρητήρια στους εμπλεκομένους εκπροσώπους μας για μια διαμαρτυρία σωστά οργανωμένη και δυναμική.
Σας ευχαριστούμε για το αποτέλεσμα που μας φέρατε από το Πέραμα .
salamispress
 
Ο ΕΓΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "O ΑΓΙΟΣ
ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ " ΚΑΤΣΟΥΛΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ SALAMISPRESS ΜΕ e-mail
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ FAX ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ο.Ε.Ε.Σ.Σ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ BLOG.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΚΑΣ
 
ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΦΟΒΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ .ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
 
Προς ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΚΑΣ
Όπως βλέπεις η επικαιρότητα τρέχει και προσπαθούμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας εντός και εκτός Σαλαμίνας τη θα γίνει με το πορθμείο για να μην ταλαιπωρηθούν άδικα αυτοί που πρέπει να ταξιδεύσουν.
Λάβαμε το e-mail σου John Voukas Sat, Mar 21, 2009 at 3:30 PM
Και εάν κοιτάξεις το e-mail voukas@ath.forthnet.gr σου έχουμε στείλει
e-mail Sat, Mar 21, 2009 at 5:09 PM
και σου γράφουμε :
Μετά της πρόσφατης εξέλιξης στο θέμα του αποκλεισμού του πορθμείου ,
θέλουμε να μας ενημερώσετε εάν θέλετε να δημοσιεύσουμε το Δελτιο Τυπου
που μας στείλατε ως έχει η θέλετε να διορθώσετε η προσθέσετε κάτι
πριν το δημοσιεύσουμε .
slamispress@gmail.com

Εάν δεν σου αρέσει ο τρόπος που οι εθελοντές του salamispress εργάζονται , να σου στείλουμε πίσω τα λεφτά που μας πληρώνεις να σου δημοσιεύουμε τα Δελτία σου .
salamispress
 
ΠΡΟΣ SALAMISPRESS
ΣΤΟ e-mail ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ 5:09
ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ E-MAIL 6:44
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ "ΩΣ ΕΧΕΙ"THN ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ,ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΠ,ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ "ΚΑΖΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΟΜΙΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ F/B ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ "ΝΕΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ"ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΛΙΓΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ
ΠΟΥ ΣΑς ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΩΣ e-mail ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΑΣ 18:58 ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ... "ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΣΟΥ",EINAI ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΤΙ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΓΡΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ??
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΚΑΣ
 
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ
 
Προς κ. ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΚΑ

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το e-mail που μας στείλατε (ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ E-MAIL 6:44 ) δεν το έχουμε λάβει ακόμα , το μόνο που έχουμε λάβει είναι το σχόλιο που αναρτήσατε μόνος σας (21/3/09 18:16) και το σχόλιο που αναρτήσατε μόνος σας ( 21/3/09 22:24 ) που μας γράφετε να αναρτήσουμε τελικά την επιστολή που μας στείλατε .
Θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι ήταν μια δύσκολη μέρα και προπαντός για τον διαχειριστή της 12:00 με 20:00 έλαβε 103 μηνύματα και σχόλια και απάντησε σε 18 ένα από αυτά ήταν και το δικόσας e-mail .
Στην απάντηση του στο e-mail που σας έστειλε προσπάθησε να σας δώσει την ευκαιρία εφόσον είχε αναρτήσει (Τέλος ο Αποκλεισμός από σήμερα το απόγευμα στις 5:00 μ.μ) να ενημερώσετε η να προσθέσετε στην ανακοίνωση σας πριν την δημοσιεύσει εφόσον τα δεδομένα είχαν αλλάξει .
Αντί αυτού λαμβάνει το σχόλιο σας αναρτημένο και απευθυνόμενο στους αναγνώστες του salamispress ( σχόλιο 21/3/09 18:16 Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ BLOG. ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΚΑΣ )
Νομίζω ότι τον αδικήσατε με αυτό το σχόλιο και αντέδρασε με αυτόν τον ειρωνικό τρόπο που αντέδρασε .
Μαζί με την δικήσας Ανακοίνωση έχουμε άλλες τρεις και θα τις δημοσιεύσουμε αύριο, καληνύχτα σε όλους . salamispress
 
ΠΡΟΣ SALAMISPRESS
OK ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΛΕΓΞΑ ΤΟ OUTLOOK ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΟ E-MAIL ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΙΣ 6:44 ΔΕΝ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗ.
ΟΚ ΤΕΛΟΣ
Γ.ΒΟΥΚΑΣ
 
Παιδιά, δεν ξέρω τι λέτε, αλλά μόλις τώρα μπήκα στο σπίτι (02:11), αφού αναγκάστηκα να κάνω τον γύρω της Αττικής και τελικά να επιστρέψω από Φανερωμένη.
Γύρω στις 19:30 τηλεφώνησα στο Λιμεναρχείο Σαλαμίνας από όπου και με ενημέρωσαν πως γίνονται "κάποια" δρομολόγια, αλλά χωρίς πρόγραμμα.
Θεώρησα πως ήταν ευχάριστη εξέλιξη αυτή κι έτσι κι εγώ έκανα τον κόπο και πήγα μέχρι το πορθμείο. Δυστυχώς όμως ήταν ακόμα κλειστό με τρία οχήματα να φράσουν την είσοδο με αναρτημένα πανό με διάφορα συνθήματα.
Τελικά είναι ανοιχτό ή όχι;
 
Ρε κουλουριώτες μήπως καταλάβατε γιατί έτρεξε σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να ανοίξει το πορθμείο;
Η απάντηση είναι απλή: όχι γιατί οι τοπικοί άρχοντες ενδιαφέρονται για εσάς, αλλά για να περάσουν τα φορτηγά του ΑΓΓΕΛΟΥ!!!
Καταλάβατε τώρα; Αν ναι μην τους ξαναψηφίσεται, όσους πήγαν στο Πέραμα.
 
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..
 
Την πατισες φιλε μου. Στο Περαμα πηγαν οι,Σοφρας,Μακρης,Ρουλα Ν,Τσουτσουρας,Ραπτης,Σταμος Μπ,ΤΣΑΒΑΡΗΣ και ολοι οι υπολοιποι,΅εκτος του Βαγγελη Αγαπιου.Θα τον ψηφησεις;;;;
 
Τηρήθηκε η συμφωνια για άρση του απολεισμού?Μέχρι αυτή την ώρα 12:10
23/3/09 τα δρομολόγια του Πορθμείου ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !
 
προς ανώνυμο 22/3/09 23:30΄
Μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι τι γράφεις.
Ο Βαγγέλης Αγαπίου δεν έχει εκδηλώσει δημόσια την επιθυμία του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο, επομενως εάν επιθυμούσα πως θα τον ψηφίσω;
Αλλά για πες μας εσύ ποιόν ή ποια από αυτούς τους υποψήφιους που πήγαν στο Πέραμα θα ψηφίσεις και γιατί;
 
Ακόμα να απαντήσεις ρε γαλλάκι; Πρόσεξε γιατί θα σε ξεμπροστιάσω... παλιοφράγκε που κατάντησες τσιράκι του Δημάρχου!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress