Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

salaminataxitransfer... Νέα υπηρεσία ΤΑΧΙ στην Σαλαμίνα

Είμαστε μια ομάδα 15 αυτοκινήτων συνεργαζομένων Ταξί στην Σαλαμίνα και
έχουμε δημιουργίσει σελίδα στο ιντερνετ .
Το Σάιτ μας είναι http://w2w.gr/salaminataxitransfer μπορείτε να μπείτε και να δείτε
πληροφορίες για εμάς.
Απο: salaminataxitransfer

Σχόλια:
Συγχαρητήρια παιδιά και καλά κουράγια. Χρειάζεται επιτέλους αυτός ο κλάδος κάποιους Ρομαντικούς για να δείξουν στους κατ'εξοχήν «ταρίφες» που έχουν κατακλύσει τα ταξί της χώρας, ότι αυτό το επάγγελμα μπορεί να έχει επίπεδο και ονοματεπώνυμο.
 
πολυ καλο και εξυπηρετικο,μπραβο!
 
ΜΠΡΑΒΟ!
 
μπραβο και στο φιλο μου το χου-χου-λου που ανοικει σε αυτη την ομαδα.
 
Πολύ καλή κίνηση, η σωστή εξυπηρέτηση είναι στοιχείο πολιτισμού. Συνεχίστε και διαδώστε στο κοινό και στους συναδέλφους αυτή την υπηρεσία.
 
Πήγα στο Καρπενήσι και 20 Ταξί έφτιαξαν Ραδιοταξί για την οργάνωση της δουλείας τους. Εσείς στην Σαλαμίνα, δίπλα στην πρωτεύουσα της Ελλάδας δεν έχετε ακόμη Ραδιοταξί; Στο 2009 ζούμε, τι περιμένετε για να οργανωθείτε;
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΦΕ, ΚΑΝΕΤΕ ΜΠΑΝΙΟ, ΦΑΤΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΠΛΥΝΤΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ
 
Δυστυχώς πόλεμο δέχονται από ότι έχω ακούση από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους ακόμη και από το ίδιο το καινούργιο σωματείο η ομάδα τράνσφερ με την πρωτοπωριακή εξέλιξη πού είχαν να ξεκινήσουν στην Σαλαμίνα. Αναρωτιέμαι γιατί δεν βάζουν και οι υπόλοιποι και να οργανωθούν καλύτερα με κέντρο ράδιο ταξί όπως υπάρχει σε όλη την ελλάδα αντί να πολεμούν να ξηλώσουν και από τους υπόλοιπους αυτό που έχουν ξεκινήση να προσφέρουν στο κονό. Aυτό δείχνει πόσο πισωδρομικοί είναι.
 
Αν διαβάσετε το σημερινό Έθνος της Κυριακής, θα καταλάβετε πόσο σημαντικό βήμα κάνατε για την βελτίωση του Ταξί. Προχωρήστε με βήμα ταχύ, έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας.
 
Αληθεια, η διωξη ηλεκτρονικου εκληματος θα ασχολειθει με τα ταξι της Σαλαμινας (και τους οδηγους), πριν ή μετα το ΙΚΑ,το ΕΚΑ κ την ΝΟΜΑΡΧΙΑ? χμ...
 
Φίλοι μας, ταρίφες, τι θα γίνει; Θα απαντήσετε στον κοσμάκη που βλέπει το πετρέλαιο να έχει «πιάσει» πάτο και εσείς το παίζεται ‘κουνέλι’ για τη μείωση τιμής;
 
Φιλε μου, σχετικα με το τιμολογιο των ταξι (εναιο σε ολη την χωρα) σε ενημερωνω οτι το κομιστρο των ταξι οριζεται απο το Υπουργειο Μεταφορων και οχι απο τον καθε ταξιτζη. Για την διαμορφωση του κομιστρου δε, συμβαλλουν πολλοι συντελεστες και οχι μονο η τιμη των καυσιμων. Τα καυσιμα αποτελουν ενα απο τα βασικα λειτουργικα εξοδα των ταξι, οχι ομως το μοναδικο. Κατα συνεπεια: Το κομιστρο δεν μπορει να αυξομειωνεται αναλογα την τιμη καυσιμου (οπως δεν αυξηθηκε το καλοκαιρι, που η τιμη ξεπερασε το 1.60 Ευρω/Λιτρο). Τελος να γνωριζεις οτι συνηθως στο κομιστρο γινετε διορθωτικη αυξηση (στα ποσοστα του πληθωρισμου) σε ετησια βαση και ΠΑΝΤΑ απο το Υπ. Μεταφορων, κατοπιν εγκρισεως και του Υπ Οικονομικων.
Γενικα, για καθε συναλλαγη σου με ταξι, καλο ειναι να παιρνεις αποδειξη απο το ταξιμετρο (ταμειακη) οπου εκει αναγραφονται τα ΠΑΝΤΑ σχετικα με την διαδρομη και τις χρεωσεις. Ειναι υποχρεωση του οδηγου να σου δωσει αποδειξη.
Οπως θα καταλαβεις και απο τα παραπανω, τα οποια μπορεις να επιβεβαιωσεις για την ακριβεια τους ευκολα, επετρεψε μου να διαφωνησω με εκφρασεις τυπου ¨¨το παιζεται κουνελι¨ ή ¨¨το πετρελαιο εχει πιασει πατ﨨.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress