Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ- ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

salamispress ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
Την Τρίτη 24/02/2009 στο νομαρχιακό συμβούλιο συζητήθηκε η παράταση λειτουργίας του λατομείου για πέντε χρόνια στη Γούβα Μπατσί και η περιβαλλοντική μελέτη .

Ο Νομάρχης ζήτησε από τον Δήμο Σαλαμίνας την άποψη του .

Ο Δήμαρχος του απάντησε ότι δεν έχει αντίρρηση για την λειτουργία του λατομείου χωρίς να του στείλει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που θεωρεί ότι το λατομείο πρέπει να λειτουργεί για τις τοπικές ανάγκες του νησιού και αν δεν πραγματοποιηθεί το αίτημα , να προβεί σε δυναμικές κινητοποίησης .

Στο νομαρχιακό συμβούλιο έγινε μια θυελλώδης συζήτηση παρουσία ομάδας πολιτών από την Σαλαμίνα που με έγγραφο της παρουσίασε την πραγματική θέση του Δήμου Σαλαμίνας καταθέτοντας την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου .

Τελικά πάρθηκε απόφαση και το νομαρχιακό συμβούλιο γνωμοδότησε υπέρ της λειτουργίας του λατομείου με απόντα τον κύριο Μίχα που αποχώρισε από την συνεδρίαση πριν συζητηθεί το θέμα .

Φυσικά η παρουσία του πατριώτη μας νομαρχιακού συμβούλου και πρόσφατα αντινομάρχη κυρίου Βουδούρη ήταν καθοριστική .

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης βλέποντας τους συμπατριώτες του να δίνουν πραγματική μάχη με παρεμβάσεις και αντεγκλήσεις, προσπαθώντας να πείσουν τους νομαρχιακούς συμβούλους για το δίκαιο αίτημα του λαού της Σαλαμίνας , αυτός μιλούσε στο κινητό, γελούσε , πήγαινε στην τουαλέτα και όταν ρωτήθηκε κατά την διάρκεια της επεισοδιακής συνεδρίασης από ένα παρευρισκόμενο πολίτη να κάνει και αυτός κάτι απάντησε « εγώ τι να κάνω ». Να τους χαιρόμαστε τους εκλεγμένους αντιπροσώπους του Νησιού μας , τον Βουδούρη, τον Μίχα ,τον Σοφρά και τον μέγιστο επιχειρηματία Αγγέλου που ήρθε να σώσει το νησί μας..

Περιμένουμε απάντηση από το γραφείο Δημάρχου , και απο τον νομαρχιακό σύμβουλο κ.Βουδούρη και απο τον Νομάρχη Πειραιά κ. Μίχα .

Σχόλια:
Το γεγονός αυτό προς γνώση και συμόρφωση των πολιτών που ψήφισαν τον αποτυχημενο ΣΟΦΡΑ, και για την πράξη τους αυτή άκουσαν τον άλλο νυν υποψήφιο που βροντοφώναζε ΄΄ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ΄΄. Αίσχος και ντροπή τους που δεν σέβονται τους πολίτες και το νησί!!!
 
΄΄ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ΄΄ λέει και ξαναλέι ο "ανώνυμος".
καλά δεν ξεπέρασες ακόμα το γεγονός ότι έχασε ο φίλος σου ο Μακρής;
Τόσο πολύ σου στοίχισε;
Πρόσεξε γιατί θα πάθεις τίποτα με αυτό που περιμένει το Μακρή και την "εκλεκτή" του στις επόμενες εκλογές.
Φρόντισε να έχεις κανένα υπογλώσσιο μαζί σου το βράδυ των επόμενων εκλογών.
 
αυτοί οι θεσμικοί που αναφέρεις προσφέρουν πάρα πολλά για το νησί και σαφώς πιο υπεύθυνα από σένα τον ανεύθυνο ανεγκέφαλο τάχα προστάτη των συμφερόντων των κατοίκων.το υπαρξιακό σου κενό ξύπνυσε τώρα για να δόσει οντότητα στην ανυπαρξία σου τόσων ετών και τόσων επεμβάσεων, αν με ξανάπροκαλέσης θα σε ξεμπροστιάσω.
 
Ανώνυμε 25/2/09 16:40
Γιατί δεν κατεβαίνεις εσύ υποψήφιος να δούμε τη δυναμή σου;
Αιτοί που κατεβαίνουν (υπ. Δήμαρχοι ή σύμβουλοι) τολμούν.
Εσύ θέλεις να κρίνεις τους άλλους από τον καναπέ σου ή από το καφενείο και να επιβάλλεις τη γνώμη σου από τα blogs.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Παράξενε, 25/2/09 20:11
υπόδειξε μου έναν που τολμάει για το καλό των πολιτών και το συμφέρον του νησιού. Όλοι για το ρουσφέτι κατεβαίνουν, για την μάσα και την κομπίνα.
 
Φάτε τώρα την σκόνη του λατομείου για άλλα πέντε χρόνια εσείς που ψηφίσατε ΣΟΦΡΑ. Αυτός είναι ο τελειωμένος Δήμαρχος που έχουμε και αυτές είναι οι πράξεις του. Συνυπαίτιοι στο έγκλημα αυτό είναι και όσοι ψήφισαν ΄΄κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄.
 
Υποκριτες φαρισαιοι,το νταμαρι Αγγελου μας αρεσει δεν μας αρεσει εχει αδειες,για το νταμαρι της Τουρλας γιατι δεν μηλατε που το μισο ανοικει στο Δημο Σαλαμινας;Για την αποχετευση ,για το καρκινογωνο νερο που πινουμε εμεις και τα παιδια μας,για την μολυσμενη θαλασσα,για τα καραβια που εναι αραγμενα καιμολυνουν την θαλασσα με αμυαντο και με αλλους ρυπους ,για τα αρχαια που θαβονται με σκουπιδια,εντεταλμενα παπαγαλακια,πορομενοι ανεγκεφαλοι.
 
Αυτό είναι το ήθος των δημάρχων μας. Από το γραφείο τύπου του δήμου γιατί δεν απαντάνε κάτι; Δήμαρχε γιατί κρύβεσαι; Έχεις την εντύπωση ότι δεν ξέρει ο κόσμος τις μάσες που ρίχνεις με τον ευτραφή φίλο σου στις ψαροταβέρνες της Πάχης; Ελπίζω το πιρούνι να το κρατάς με το αριστερό χέρι εκείνη την ώρα διότι όλα τα άλλα στη ζωή σου ειναι δεξιά.
 
Φιλεμου και εγω ειμαι της ιδιας ιδεολογιας με εσενα αλλα δεν εχω παροπιδες,ολοι οι αλλοι ειναι καλοι;Γιατι δεν ενδιαφερονται για τα πραγματικα προβληματα του τοπου;Ποιος απο αυτους στιριξε την αποχετευση;Εκτος και αν εισαι απο αυτους που θελουν να μας φαει το σκατο και η χολερα.Η εισαι οικολογος πατεντιαρης [απο την πατεντα]που αναλογα χωρευει κατα την εντολη του αφεντικου.Ξερεις καποιοι δεν μπορουν να χωνεψουν οτι αυτο το μεγαλο εργο,εργο πνοης για την Σαλαμινα αρχισε επι Αγαπιου και θα τελιωσει επι Σοφρα.Μηπως λοιπον δεν σταθμιζεις καλα τα πραγματα;Γιατι τα γεγωνοτα δεν αλλαζουν αυτα ειναι.Το νταμαρι σας μαρανε;Γιατι μηλατε για πραγματα που εχουν αδειες οπως νταμαρι-αποχετευση,και κανετε την παπια σε αλλες παρανομιες οπως χωματερη σε αρχαιολογικο χωρο,απο εκει δεν ειναι Σαλαμινα;Εναι το Τραυλισταν;
 
afeiste ta misoi kai piaste to gamisi
 
Άρα ο Δήμαρχος έδωσε συγκάλυψη στον κ. Αγγέλου. Μην κρυβόμαστε άλλο.
 
προς 143
Ο ΜΑΚΡΗΣ έπεσε, αλλά και το σύνθημα ΄΄ψηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄ αντηχεί ακόμα στα αυτιά των Σαλαμινίων. Και τώρα θαυμάστε τον Δήμαρχο που εκλέξατε (βλέπε για την υπόθεση λατομείο). Γιαυτό τελειωμένος είναι Ο ΣΟΦΡΑΣ, τελειωμένος είναι και ο ΡΑΠΤΗΣ.
 
giati den stelnete kanena ipomnima sto PASOK gia na mathoun gia ta kamomata tou sosialisti dimarxou tous? Gia na kseroun to ti atomo einai.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Φαίνεται πως σε τσούζει η εξέλιξη με το λατομείο, αλλά και την αποχέτευση. Έβγα έξω από την τρώγλη σου...
 
Εμείς θα καθαρίσουμε την Φανερωμένη αλλά όσο εμείς θα την καθαρίζουμε εσύ φρόντισε να καθαρίσεις τα σκονισμένα παπουτσάκια του αφεντικού σου από την σκόνη. Γιουσουφάκι
 
Αντί Γιουσουφάκι καλύτερα ΓιουΣΟΦΡΑκι
 
όσο δεν υπάρχει επιχείρημα και τεκμηρίωση υπάρχει βωμολοχία και γραφικότητα, δυστιχώς εκει έχετε πέσει και η κατηφόρα θα τερματίσει εκει που θα βρείτε τον Τζαβαρή γιατι εκεί είναι ο πάτος αγαθέ καθηγητή με τον κομπλεξικό φίλο σου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Γι'αυτο αυτο το νησι θα παει κατα διαολου .Το κομπλεξ η κενοδοξια η ματαιοδοξια ηδοξομανια και το οτι φαμε οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος σας δεν σας αφηνει να δειτε και να μονιασετε για να φτιαξετε ενα νησι.Στην Αιγινα,Αγγιστρι,Παρο,Ναξο,Ζακινθος,ακομα και στη Φολεγανδρο που ειναι ενα μικρο νησακι αλλα και στα υπολοιπα νησια μας τα εχουν κανει κουκλακια,αυτο εχει επιτευχει με συνεση με αγαπη και φροντιδα για τον τοπο τους,χωρις σκοπιμοτητες που αποτελεσμα εχουν τον κατακερματισμο και τη μιζερια.Φοβαμε ομως πως τσαμπα καιει η λαμπα τσαμπα τα θυμαμε.Οσο για την αποχετευση να δω φιλε μου τι θα πεις στην κορη σου για την σταση που κρατας,μια συμβουλη θα σου δωσω κοιτα την δικη σου οικογενεια και ασε τους αλλους γιατι το λακο ανοιγεις αλλουνου πεφτεις ο ιδιος μεσα!Καταλαβες;
 
το ποιόν σου και μόνο δηλώνεις την έλειψη επιχειρημάτων και το ρυχό σου επίπεδο, προσπαθόντας να κατηγορήσεις λάθος ανθρώπους που προφανώς δεν μπορείς να φτάσεις, υπάρχουν και άλλοι που σε γνωρίζουν και που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο.Το μόνο που πετυχένεις δύσμοιρε ειναι να αυτογελιοποιείσε και να κάνεις κακό και στον ΓΡΑΦΙΚΟ της πολιτικής στον τόπο μας. Αυτά με αγάπη
 
ante kai meta to mplok diabaste tis 30 hmeres oi sintektes kai oi idiokthtes einai oi idioi aloste
 
και ελεγα και εγω που στο διαολο εχουν τοση ενημερωση πεστε το ρε παιδια οτι εισαστε 30μεριτες δεν ειναι κακο απλα θα ξερουμε πλεον και σε ποιουσ απευθηνωμαστε,πως ειναι δυνατον αλωστε να λαμβανετε δελτια τυπου σε ποιους τα στελνουν τωρα ποια γνωριζουμε ολοι και αυτο ειναι το σωστω ,εξαλου η δημηουργια του φθηνου μπλοκ ειναι και η αιτια της καταργησης του σαιτ της εφημεριδασ σασ. μπραβο παιδια καλη συνεχεια.
 
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΛΟΙΚΑΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΘΥΓΕΤΑΙ ΥΠΟΛΗΨΟΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘ ΕΝΝΑΝ.ΕΝΤΑΞΕΙ?
 
Μην κατηγορείται εάν δεν γνωρίζετε...γιατί θα σας βγάλουν και τα δικά σας άπλυτα στην φόρα!
 
Προς 28/2/09 18:30
Θέλουμε να μας εξηγήσετε ποιον έχουμε συκοφαντήσει , και εάν ο κόσμος το έχει βούκινο και αυτός κρυφό καμάρι , ποια υπόληψη έχουμε θίξει ???
salamispress
 
tora katalaba giati oles oi fotografies tis efimeridas sas einai idies me toy blok .
 
Όσον αφορά το συμπέρασμα ότι το salamispress ανήκει σε κάποια εφημερίδα , δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ότι η κάθε εφημερίδα περιμένει να καλύψει τα έξοδα της από διαφημίσεις , άρα δεν την συμφέρει να ενημερώνει των λαό της Σαλαμίνας δωρεάν .

Εμείς , η ομάδα του salamispress το έχουμε δηλώσει και το ξαναδηλώνουμε , δεν είμαστε δημοσιογράφοι είμαστε blogger, δεν διεκδικούμε κανένα κομμάτι της πίτας τον εκλογών, κανένα κομμάτι της πίτας των διαφημίσεων, εμείς διεκδικούμε το δικαίωμα να ακούγονται οι φωνές των πολιτών της Σαλαμίνας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, διεκδικούμε το δικαίωμα της ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας επιβάλει λογοκρισία στις απόψεις μας, τους αρέσουν δεν τους αρέσουν.

Εμείς εδώ θα λέμε τον κλέφτη και τον απατεώνα με το όνομα του και όποιον καταπατάει τα δικαιώματα μας ως φορολογούμενοι πολίτες και δημότες αυτού του νησιού που λέγετε Σαλαμίνα.
salamispress
 
ΣΩΣΤΑ καντε τη δουλεια σας , οσο για δημοσιογραφους και εφημεριδες στη σαλαμινα μηπως ξερετε εσεις καποιων ιδιοκτητη εφημεριδας που να ειναι και δημοσιογραφος? ολοι δημοσιογραφη του κολου ειναι.
 
τωρα οσο και αν επιμενετε δεν μπορειτε να πεισετε κανεναν α-π-ο-κ-α-λ-η-φ-θ-η-κ-α-τ-ε τελος
 
σε ποιους να δωση απαντηση το γραφειο δημαρχου ,ο νομαρχης και ο νομαρχιακος συμβουλος κυριοι αυτοι ειναι και εχουν ονοματεπωνημο εσεις ποιοι ειστε ? δωστε τον αριθμο του φαξ να σας στειλουν την απαντηση.
 
Εμείς ήμαστε αυτοί που τους έκλεξαν. Αυτοί που τους πληρώνουν για να υπηρετούν τα συμφέροντα τους. Δεν βγάλαμε δήμαρχο για να κάνει τις χάρες του δήθεν φίλου του. Φαξ μας είναι ο ανοικτός διάλογος. Έχει κανείς από αυτούς τα κότσια να βγει δημοσίως;
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Εσύ όταν ψηφίζεις γράφεις στο ψηφοδέλτιο σου το όνομα σου; Πόσα σε πληρώνει για να χαλάς τον διάλογο εδώ μέσα; Λέμε ψέματα που υποστηρίζουμε ότι άλλα είπε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο κι άλλα είπε στον Νομάρχη; Γελοίος τελικά ποιος είναι; Αυτός που άλλα λέει και άλλα κάνει ή αυτός που από συμφέρον υποβαθμίζει την ζωή μας για να πλουτίσει ο φίλος του;
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΤΟ 1989 ΜΕ ΤΗ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑ, ΤΟ 1995 ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ, ΤΟ 1999 ΜΕ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΜΠΙΖΑΝΙ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΙΟΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 27/2/09 19:00 ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΌΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΝΙΚ.ΚΟΓΙΑΣ
 
ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ,ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΤΟ 1989 ΜΕ ΤΗ ΡΕΒΥΘΟΥΣΑ, ΤΟ 1995 ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΛΑ, ΤΟ 1999 ΜΕ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΜΠΙΖΑΝΙ ΤΟ 2007 ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙHΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΙΟ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 27/2/09 19:00 ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΌΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΟΧΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
 
ελατε μασκαραδες οι αποκριες τελος,πεταχτε ολοι τις μασκες σας να δουμε και τι παιχνιδακια πεζωντε σε τουτο δω το χωρο.
 
κ.Κογια με ποσα χρονια διαλειματα στον καναπε σας;Αν δεν κατεβενατε υποψηφιος μετον κ.Τζαβαρη θα μας το πεζατε επαναστατης;Νασας κανω μια προταση;κανετε και μια επιτροπη για το νταμαρι της Τουρλας που επαναλειτουργισε.Η μηπως εκει δαγκωνει;Ο αρχηγος σας ο κ.Τζαβαρης τα λεει καλα με τον κ.Τραυλο , ο ενας στιριζει τον αλλον.Μπορειτε λοιπον να μας δειξετε ποσα κοτσια εχετε,και οτι δεν λειτουργιτε απο πολιτικη σκοπιμοτητα;
 
Το Σάββατο το μεσημέρι με ποιον τα έπινε ο Αγγέλου στο ουζερί Πόρτε-Λεόνε στην παραλία ; Mα με τον νομαρχιακό σύμβουλο του κ. Μίχα κ. Βουδούρη και το στέλεχος του Δήμου κ. Τσάμη . Πίνανε και καπνίζανε και την αγάπη βρίζανε .Και μετά σας φταίει ο Τσαβαρής, γιουσουφάκια
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
ANΩΝΥΜΕ 2-3-09 10.50 ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Ελα λοιπόν(και όποιος άλλος θέλει) ΑΥΡΙΟ κιόλας να αγωνιστούμε μαζί ισότιμα ( η εσύ μπροστά αν θέλεις ) για το νταμάρι της Τούρλας που επαναλειτουργεί.Σε περιμένω ή γράψε ποιος είσαι να ερθω εγώ σε σένα. Τολμώ και δεν φοβάμαι τα δαγκώματα όπως λές. Εσύ;
 
θα σας παρακαλούσαμε να κάνουμε διάλογο χωρίς χαρακτηρισμούς αλλά με επιχειρήματα και να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο , για να μην χρειαστεί να διαγράφουμε σχόλια .
salamispress
 
Εγω κ. Κογια φοβαμε της επιτροπες εσας τον κ.Τραυλο.Εσεις που δεν τον φοβαστε γιατι δεν κανεται μια επιτροπη αγωνα και για εκει;Με μονομαχιες δεν λυνονται τα προβληματα.Ουτε με παρωπιδες και πολιτικες σκοπιμοτητες.Δεν εχεται επιχειριματα για να μας πεισεται.Αλωστε ο καθενας αναγνωριζετε απο τις πραξεις του,και εσεις εχεται γραψει οχι θετικη ιστορια για το νησι.Ειναι κριμα,περιμενα πολυ περισσοτερα απο εναν καθηγητη,περιμενα αλλαγη νοοτροπιας και οχι παλαιοκοματισμο.
 
Νικολάκη πέσανε οι μάσκες το Τσάμπα Μάγκας σου λέει τίποτα, έφτασες εσύ ο δεινός πολιτικός του νησιού να τρως εκει που κατουπούσες ή τα ξέχασες, σου είπε θα σε ξεμπροστιάσω.
 
Αν κλείσει το νταμάρι στην Τούρλα από που μετά θα παίρνουν υλικό; Μα από το λατομείο του κ. Αγγέλου. Εγώ θα σου πω κράτα την ανωνυμία σου αλλά πες μας πόσα σου δίνει το αφεντικό σου για αυτή την προπαγάνδα.
 
Αν κλείσει το νταμάρι στην Τούρλα από που μετά θα παίρνουν υλικό; Μα από το λατομείο του κ. Αγγέλου. Εγώ θα σου πω κράτα την ανωνυμία σου αλλά πες μας πόσα σου δίνει το αφεντικό σου για αυτή την προπαγάνδα.
 
Εισε τοσο λαθος μα και τοσο πορομενος που αν σου πω την πραγματικοτητα κυριε 3/3/09 11.05 θα βγεις και θα ριχνεις λασπη, πιθανοτατα μονο αυτο να μπορεις να κανεις.Ακου λοιπον,για τηνΤουρλα ο Τραυλος κοροιδεψε το δημοτικο συμβουλιο και τους δημοτες βγαλε τις παρωπιδες και αντε να μαθεις γιατι αν στα πω εγω θα με εχει πληρωσει το αφεντικο μου,και απο την Τουρλα παιρνουν ογκοδη εξωρυγματα και οχι αμμοχαλικο.Καταλαβες φιλε λασπολογε;Τα πανε στο Κερατσινι εκει που θα γινουν οι προβλητες για την cosco,με αμμοχαλικο δεν μπαζωνετε η θαλασσα,και για αυτη τη δουλεια δεχτικε ο κ.Τραυλος πανω απο το τραπεζι να παιρνει ο Δημος μονο 15000ευρω το χρονο,τα υπολοιπα τα αφηνω σε εσενα.......Οσο τωρα για τον Αγγελου οανθρωπος δεν κοροιδεψε κανεναν ως επιχειριματιας κανει πολυ καλα τη δουλεια του απασχολει 400 ατομα ειναι νομιμοτατος και πρσφερει και στο νησι.Θα μπορουσε να μας ειχαι γραψει στα παλαια του υποδηματα και να κανει μονο τη δουλει του.Αυτα που ανεφερα ειναι γεγωνοτα και οχι μυθοπλασιες και λασπη οπως εσυ,μπορεις αν θελεις να τα διαπιστοσεις αλλα δεν θα το κανεις γιατι εισαι ενα εντεταλμενο παπαγαλακι.Καταλαβες τωρα τη διαφορα του ενος νταμαριου απο το αλλο;
 
Καλέ μου άνθρωπε για να μην κοροιδευόμαστε. Ο κάθε επιχειρηματίας γίνεται στην πλάτη του εργαζόμενου και με τις πλάτες των πολιτικών μεγάλος και τρανός. Αν δεν είχε αυτές τις πλάτες τότε θα ήταν σήμερα κλειστό το λατομείο Καραμπίνη διότι όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος χρόνια τώρα αυτό το λατομείο είχε άδεια αλλά δεν εφάρμοζε κάνεναν κανονισμό εκμετάλλευσης. Για να πάμε στην ουσία. Οι πολιτικοί φίλοι του που του επιτρέπουν να γίνεται μέγας και τρανός τώρα με την κρίση δεν του τράβηξαν το αυτάκι που κλείνει την μία του μονάδα μετά την άλλη. Πρέπει όμως να του πούνε όταν σου κάναμε τις χάρες ήταν καλά σήμερα με την κρίση φιλάς τον πισινό σου για να μην μειωθούν στο ελάχιστο τα κέρδη σου. Τώρα θα μου πεις γιατί διατηρεί το λατομείο στη Σαλαμίνα. Διότι είναι τσάμπα το υλικό. Κόβει το βουνό και το πουλάει χρυσάφι. Το δημόσιο του το έχει παραχωρήσει για ένα κομμάτι ψωμί. Και ξέρεις ποιο είναι το δημόσιο;; Εγώ εσύ η μάνα σου το παιδί σου ο γείτονας σου. Κατάλαβες; Αφού λοιπόν τα ξέρεις όλα κι εκθέτεις με τόσο άνεση τα οικονομικά πες μας λοιπόν πόσα δίνει το χρόνο στο δημόσιο ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας. Ξέρεις;;;
 
Κοιτα να δεις ρε φιλε μου κι εγω νομιζα πως ζουμε σε μια χωρα με κομουνιστικο καθεστος.Στη χωρα που ζεις απο συστασεως της ειχε ελευθερη αγορα και οικονομια,δεν καταλαβενω γιατι με τον Αγγελου να γινει διαφορετικα,τα ναυπηγεια δεν λειτουργουν με το ιδιο καθεστος;Και μαληστα εκτος απο την μολυνση και την βρομια εχουν θαψει και την ιστορια του τοπου σου με τσιμεντο,αυτη την ιστορια που αλλαξε τα δεδομενα για ολη την Ευρωπη.Αλλα ειπαμε απο τη μια ο Τραυλος που εναι κολητος σας απο την αλλη η πολιτικη σκοπιμοτητα να βγητε του Σοφρα σας κανει να λειτουργιτε σαν μαριονετες.Εμεσως παραδεχεστε οτι εφαρμοζει ολους τους κανονισμους ο Αγγελου, γιατι δεν κανετε μια βολτα προς τα εκει να μιλησετε και με τους εργαζωμενους θα μαθετε πολλα και απο πρωτο χερι.Εδω παραχωρισε οΤραυλος για ενα κοματι ψωμι την Τουρλα τελος του 2008-15000ευρω το χρονο και εσυ μου μιλας για ενα νταμαρι που ειναι σε συνεχη λειτουργια εδω και 30 χρονια;Αλλα ξεχασα και επι Αγαπιου τα ιδια δεν κανατε;Την πολεμικη που δεχτικε αυτος ο ανθρωπος ηταν ανευ προιγουμενου.Νερατζης,Τραγακης,Βασιλειου,Μακρης,Ρουλιτσα,Παπασαββας,Χατζης,Λεννης,Νικολακης Αγαπιου,Τσουτσουρας,Ραπτης,ο παρασυρωμενος μα καλο παιδι Σταμος,ο Τζαβαρης και οι συν αυτο ακολουθοι ριζοσπαστες και οικολογοι,ηταν και ειναι τυχαιο που συνεργαστικαν κατα της αποχετευσης;Οι ριζοσπαστες αριστεροι και οικολογοι και οΜεσιας της πολιτικης που θα σωσει το νησι κ.Τζαβαρης πως συνεργαστικαν με του δεξιους;Αυτοι ηθελαν να βγαλουν τα ματια του Αγαπιου,Ηταν πολεμος εσωκκοματικος.Οι αριστεροι τι δουλεια εχαν στη μεση να πεξουν το πεχνιδι του Μακρη;Αν αυτο δεν ειναι πολιτικη σκοπιμοτιτα και πεχνιδακια στην πλατη των δημοτων και κατα της προοδου του νησιου καταγγελοντας την αποχετευση για να κανετε στειρα αντιπολητευση τοτε τι ειναι;Τα λεω αυτα γιατι εαν δεν εισαστε εσεις ηαποχετευση θα ειχε τελειωσει τωρα και δεν θα παιδευοταν οκοσμακης,αυτου που σε λιγο θα του κτηπισεται την πορτα για ψυφους.Εσεις λοιπον δεν γινωσαστε πολιτικοι στην πλατη του εργαζωμενου και μαληστα κοντρα στα συμφαιροντα του;Που ειναι να μην δινει καθε 20 μερες 200 ευρω για να αδειαζει τον βοθρο του,να εχει καθαρες θαλασσες και ακτες χωρις τα αποβλητα του πισινου μας,δρομους χωρις μολυνση απο τα ιδια αποβλητα,αν αυτο δεν ειναι προοδος τοτε τι ειναι,το δικοσας ανεβασμα το προσσωπικο στην πολιτικη σκηνη;Ποτε εισαστε οικολογοι και αριτεροι, οποτε σας συμφαιρει;Και μην μιλατε για πλατες πολιτικων γιατι θα κελαιδισω και θα παρει πολλους {ο χαρος},προσεχεται λοιπον τι θα απαντησετε,να ειναι γεγωνοτα και οχι λασπη.
 
Για την ταμπακέρα δεν είπες λέξη. Τώρα αν κελαιδήσεις θα χαρώ πολύ διότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να με πληροφορήσεις και για αλήθειες που ενδεχομένως να ξέρεις. Μου μιλάς για την αποχέτευση και για τα ναυπηγεία. Αποπροσανατολίζεις την κουβέντα από συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουμε. Πόσα δίνει στο δημόσιο; Άλλαξε ή όχι ο δήμαρχος την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου περί λατομείου; Σε ρωτάω απλά πράγματα διότι δεν έχω κανένα λόγο να μιλήσω για Μακρή Ράπτη κλπ. Αυτούς τους κρίνουμε κάθε 4 χρόνια. Ενώ ο δήμαρχος μας ότι λάθος κάνει το πληρώνουμε εδώ και τώρα.
 
Βρε κοπελιά όλο για τον Αγαπίου μας λες για τον Σοφρά για τον Τραυλό για το Αγγέλου και τον Τζαβαρή. Μας τα έχεις πει από την εφημερίδα , εντάξει τα καταλάβαμε .Για την παράνομη πράξη τού δημάρχου να παραχάραξη την απόφαση του Δ.Σ έχεις να μας πεις τίποτα και άσε τις απειλές κανείς δεν σε φοβάται .
 
Ευχαριστω για την αλλαγη φυλου,οταν φτασω στην τριτη νεοτητα μου μπορει να το γυρισω και να γινω Φωτουλα αφου δεν θα μπορω κλασικα.Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι,για την ταμπακιερα εσεις δεν μιλατε,σας εχω θεσει Νικολακιδες αρκετα ερωτηματα αλλα επιμελως αποφευγετε να απαντησετε,ποιος αποπροσανατολιζει λοιπον;Αλωστε τα ερωτηματα σας τα εχω θεσει πριν συμβει αυτο το γεγωνος στην Νομαρχια αλλα εσεις το τυρι κουμπαρε.Λογους εχετε να μιλησετε για ολους αλλα δεν σας συμφαιρει,δεν εκθετεις ετσι τους μεχρι τωρα συνεργατες σου γιατι ευελπιστεις να τους εχεις και την δευτερη Κυριακη των εκλογων αναλογος των αποτελεσματων και των συντεχνιων.Ρε αγορακια μιας και εγω ειμαι Φωτουλα,Σοφρα δεν ψηφισατε;Γιατι κανετε ετσι;Ε λοιπον εγω αν ειμουν Σοφρας δεν θα ειμουν Μαλακας να βαλω το κεφαλι μου στην καρμανιολα για 5-10 ατομα που απαρτιζουν μια ανωνυμη επιτροπη αγωνα και που μου βαζει τρικλοποδιες απο σκοπιμοτητα,να με τραβαει εμενα και τον Μιχα στα δικαστηρια ο Αγγελου για παραβαση καθικοντος.Με τι αιτηολογικο θα ανετρεπα την νομιμοτητα τουΑγγελου με την ανυπογραφη ανακοινωση σας η θα ελεγα επειδη ετσι γουσταρω εγω. Εγω σας απαντησα,θα μου απαντησετε τωρα εσεις στα ερωτηματα που σας εχω θεσει;Η και μεις τα μηλα πλεουμε.Προσοχη μην με μπερδεψετε παλι.
 
Ο βρε κοπελιά και νομικός σύμβουλος του Αγγέλου δεν το πίστευα ότι θα γινόσουν.
Τι είσαι εσύ μάνα μου ,τέτοια βλέπει ο Θωμάς και θέλει να πηδήξει όλη την Κούλουρη.
 
Για σας τσαμπα μαγκες,καμια απαντηση θα δωσετε και πειτεμε και Ταρζαν.Αλλα οπως παντα υπερφιαλοι και λασπολογοι.Το Ναπολεοντιο συστημα δεν βγενει παντα σε καλο,ειδικα στην δικη σας περιπτωση λεγετε ξεβρακωμα.
 
Και μάγκες είμαστε και παλικαριά , μονό γιουσουφάκια του Αγγέλου δεν θα γίνουμε και εδώ σταματάμε , για σου για σου .
 
Προς Ανώνυμο 2/3/09 17:21

Σε ότι με αφορά το Σάββατο εκείνο στο οποίο αναφέρεσαι δεν ήμουν παρέα με τον κ. Αγγέλου στο Πόρτο Λεόνε και δεν έχω κάνει ποτέ παρέα μαζί του γιατί απλά δεν τον γνωρίζω.
Γ. Τσάμης
 
Ε όχι και δεν τον γνωρίζεις . Αυτό το Σάββατο ο φίλο σου νομαρχιακός σύμβουλος κ Βουδούρης έφυγε από το τραπέζι σου και κάθισε με τον Θωμά.
Αυτά για να ξέρεις κ.Τσάμη ότι έχουν γνώση οι φυλακές.
 
Θα πήγαινε ποτέ ο κ. Αγγέλου στα δικαστήρια τον δήμαρχο μας επειδή από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας είχε βγει η πολιτική απόφαση το υλικό να διατίθεται μόνο για την Σαλαμίνα; Νομίζω ότι ο διάλογος μας πρέπει να έχει κάποια σοβαρότητα.
Για να μιλήσουμε λιγάκι πιο αντρίκια αφού όπως λές είσαι άντρας. Ο κάθε επιχειρηματίας αφού δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με το σταυρό στο χέρι τότε απευθύνεται στο δημόσιο. Η παράγκα εκεί καλά δουλεύει. Ο καθένας κάνει ότι του καπνίσει (ότι τον κεράσουν δηλαδή)αφού έχει την εξουσία. Έτσι ο νομάρχης γίνεται λαγός μόλις έρθει θέμα με λατομείο Αγγέλου στο συμβούλιο και ο δήμαρχος άλλα λέει στη Σαλαμίνα κι άλλα στέλνει στους "ξένους". Αφού όλοι παρανομούνε κουτοπόνηρα διότι εγώ μήνυση δεν μπορώ να κάνω στον δήμαρχο ή στον νομάρχη έρχεται μετά ο κ. επιχειρηματίας και σκίζει τα ρούχα του δηλώνοντας νόμιμος. Αν το δικό σου το μυαλό δέχεται αυτό το θέατρο το δικό μου δε το δέχεται. Είναι σα να κλέψω εγώ με ένα φίλο μου κάτι και στο δικαστήριο να το πάρει πάνω του ο φίλος μου. Τότε είναι γελοίο να κάνω δηλώσεις ότι είμαι τίμιος επειδή δεν καταδικάστηκα. Οπότε αλλού περί νομιμότητας διότι μπορεί να τρώμε κάθε μέρα την σκόνη του λατομείου αλλά δεν τρώμε κουτόχορτο.
ο Αγγέλου επισκέπτης είναι στον τόπο μας. Νόμιμος είναι, όσο νόμιμος είναι και κάποιος που με τις πλάτες του δημοσίου κλείνει δουλειές. Όταν είσαι μάγκας σέβεσαι και πληρώνεις και δεν κερνάς ούζα για να μεθάς συνειδήσεις. Κατάλαβες;
 
Αν και ουδέποτε δεν έκανα post σχόλιο στα άρθρα του blog, ενημερώθηκα τυχαία οτι για κάποιο λόγο, το salamispress συσχετίστηκε με την εφημερίδα μας. Διαβάζοντας λοιπόν τα σχόλια κάποιων ανωνύμων που καταφέρονται κατά της ανωνυμίας (!) έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:
1. Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τα blogs ως πηγή ειδήσεων για διασταυρωση. Κι αυτό ακριβώς γιατί έχει τις λεγόμενες πρωτογενείς πληροφορίες, δηλαδή αυτά που κάποιος άκουσε, είδε κλπ. Ίσως γι'αυτό μερικές φορές στην αρθρογραφία μας αναφερόμαστε σε γεγονότα που έχουν ήδη παρουσιαστεί στα blogs.
2. Το σάϊτ της εφημερίδας μας δεν καταργήθηκε. Απλώς άλλαξε μορφή γιατί ο τεχνικός υπεύθυνος για το σάϊτ αποχώρησε.
3. Πέραν των σχολίων του admin του salamispress περί διαφημίσεων, πίττας κλπ., ρωτώ αυτούς που έβγαλαν το συμπέρασμα για την συσχέτιση των 30 Ημερών με τα blogs: νομίζετε οτι έχουμε λύσει το πρόβλημα της ζωής μας; μπορείτε να αντιληφθείτε οτι δουλεύουμε για να ζήσουμε και δεν έχουμε χρόνο για να έχουμε και blog να ασχολούμαστε; Και σε οτι αφορά τις ανακοινώσεις του δήμου Σαλαμίνας, σπανίως μας στέλνουν στην εφημερίδα ανακοινώσεις-παρ'όλες τις διαμαρτυρίες μας...
4. Στον φίλο με τό σχόλιο περί δημοσιογράφων "του κώλου": κι όμως, υπάρχουν και μερικοί που είναι όντως δημοσιογράφοι φίλε...
5. Ελπίζω να μην ξανακούσω τις ίδιες ανοησίες...
 
Κύριε Τσάμη
Μια και δεν ξέρεις τον Αγγέλου. Για πες μας σε παρακαλώ στον χορό του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή το μεσημέρι στην ταβέρνα του Σταμπουλή με ποιον καθόταν και τα έπινε ο Θωμάς και ποιος τον σερβίριζε ;
 
Μια φωτογραφία δεν μπόρεσε κανείς να βγάλει από τον χορό; Να τη δείχναμε στο φίλο του τον κ. Μανιάτη να έκανε πολύ χαρά. Εξάλλου ο Θωμάς φίλος του είναι και περιμένει την χάρη του για την ανανέωση της άδειας. Αλλού τρώς αλλού πίνεις κι αλλού πας και παρακαλάς γαλάζιε επιχειρηματία; Αυτά Γιωργάκη τα ξέρεις εσύ ή αφήνεις τους νεόκοπους ΠΑΣΟΚΟΥΣ να σου χαλάνε το κόμμα; Εδώ χρειάζονται οι σωστοί δημοσιογράφοι να τα δείχνουν και να τα λένε όλα.
 
Προς Κουτουρού
Φίλε μου, απευθυνόμενος σε μένα γράφεις ότι "αυτό το Σάββατο ο φίλο σου νομαρχιακός σύμβουλος κ Βουδούρης έφυγε από το τραπέζι σου και κάθισε με τον Θωμά."
Από μόνος σου ομολογείς ότι καθόμαστε σε διαφορετικά τραπέζια, άρα δεν κάναμε παρέα.
Ελπίζω να μην απαγορεύεται να συχνάζουμε όπου συχνάζει ο κ. Αγγέλου.
 
Κ. Τσαμη τον γνωρίζεις τον Θωμά αφού λες ότι ήσαστε στο ίδιο μαγαζί.
Τίποτα δεν απαγορεύεται αλλά υπάρχουν και κανόνες στην πολιτική .
Στη πολιτική υπάρχει ηθική, υπάρχει σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια .
Πριν λίγες μέρες ο φίλο σου κύριος Βουδούρης ψήφησε υπέρ του Αγγέλου στο Ν.Σ και στο μαγαζί κέρναγε ο ένας τον άλλον και ανταλλάσατε ευχές .
Ν τ ρ ο π ή
Δεν μας είπες για το χορό του ΠΑΣΟΚ. Τι έγινε την άλλη μέρα την Κυριακή με ποιους καθόταν ο Θωμάς στο τραπέζι ; Έλα , δεν είναι κακό ο σοσιαλιστής Αγγέλου να τα πίνει με τον δήμαρχο και την κουστωδία του και ο γραμματέας να τον σερβίρει με μεγάλη επιμέλεια .
Αυτά κύριε Τσαμη απογοητεύουνε τον λαό και του δημιουργού συνθήματα αποτροπιασμού και αγανάκτησης για πρόσωπα που δύστυχος όλα αυτά τα χρονιά δεν έχουν να παρουσιάσουν κανένα θετικό έργο για τον τόπο .
 
Για σου φιλε Γιωργο, οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια,αυτα για τους καιροσκοπους λασπατζιδες.Σε λιγο θα μας βαλουν και μπατσους στο βρακι μας.Το ποιος εισαι το ξερει ολη η Σαλαμινα,οπως και ποιοι ειναι οι κυριοι που ξαφνικα την ειδαν επαναστατες.Κυριοι ευκαιριακοι επαναστατες και οικολογοι μερολυπτουντες και εσυ κ.καθηγητα εαν θελετε να μιλησουμε αντρικια,πεστε μας εκτος απο τον Αγγελου και την Φανερωμενη εχετε να επιδιξετε τιποτε αλλο;Και αυτα απο σκοπιμοτητα τα κανετε λογο δημοτικων εκλογων που οσονουπω ζιγωνουν.Δεν μου λετε για το αλλο μεγαλο προβλημα που λυμενει τον τοπο τα ναρκωτικα τι εχετε κανει;Ο ενεργος πολιτης δεν μπενει σε χειμερια ναρκη,δεν ξυπνα μονο οταν εχει πολιτικο συμφερον,καλα σας τα ειπε οΦωτης-Φωτουλα αλλα ακομα να απαντησετε.Οσο για ηθικη κοιτα ποιοι μιλανε.Αυτος που δεν εχει να κρυψει κατι γιατι να μην πιει καφε με τον Αγγελου;Εσεις δηλαδη πινετε καφε μονο με το προλεταριατο;
 
Μεγάλε αγωνιστή σε ποιους αγώνες ήσουν εσύ ;
Στου Τελαμωνα τους αγώνες ήσουν σίγουρα. .
 
Απάντησε κ Τσάμη σε ποιο τραπέζι καθόταν στο χορό του ΠΑΣΟΚ ο Αγγέλου. Για να δούμε αν τον γνωρίζεις .
 
6/3/09 12:43
Προς Ανώνυμους 6/3/09 12:43 και 6/3/09 12:51(αν και πιστεύω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο)

Ποτέ μου δεν διεκδίκησα τον τίτλο του αγωνιστή και απορώ γιατί με χαρακτηρίζεις έτσι. Όσο για την ενασχόλησή μου με τον Τελαμώνα τη θεωρώ προσφορά στον αθλητισμό του νησιού και δεν διεκδικώ τίποτα απ' αυτήν.
Για το χορό του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν άλλοι πιο αρμόδιοι να απαντήσουν π.χ. οι διοργανωτές του.
 
Τελικά καθόσουν η δεν καθόσουν στο χορό του ΠΑΣΟΚ μαζί με τον Αγγέλου .
Δεν μας απάντησες , εμείς θέλουμε να μας απαντήσεις εσύ .
Θέλουμε να ξέρουμε αν τον γνωρίζεις γιατί δεν έχουμε καταλάβει τίποτα είμαστε χαϊβάνια μεγάλε δάσκαλε είμαστε μεγάλα τούβλα και θέλουμε τα φώτα σου .
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Τελικά τον γνωρίζεις τον Αγγέλου πολύ καλά γιατί καθόσαστε μαζί στο ίδιο τραπέζι στο χορό του ΠΑΣΟΚ τα πίνατε και τα λέγατε .
Δεν είναι κακό.
Κακό είναι ότι ο δάσκαλος και ο εκπρόσωπος τύπου να λέει ψέματα .
Κ Τσάμη λείπαμε που δεν είπες την αλήθεια ,αλλά να προσεχείς άλλη φορά με ποιους τα βάζεις .
 
Τον κύριο δάσκαλο τον θυμάμαι πριν απο 20 χρόνια περίπου να κυκλοφορεί με ένα παλιό φιέστα, ντυμένος απλά και να προσπαθεί κάθε απόγευμα να προσφέρει ότι μπορεί στους συλλόγους και στα κοινά του νησιού. Τώρα να μου πεις πριν 20 χρόνια ζούσε και ο Ανδρέας και ίσως ως ποιο ρομαντικός έβλεπε τα πράγματα αλλιώς. Αλλά είτε είσαι ρομαντικός με την προσφορά στον τόπο σου είτε δεν είσαι ένα τελικά μετράει η πορεία σου και το τι τελικά φαίνεσαι ότι είσαι στο τέλος. Καλά έκανες δάσκαλε και τα έπινες ή γελούσες με τον Αγγέλου. Όχι δεν είναι κακό να φιλάς τα χέρια του καπιταλιστή που δίνει δουλεία σε 400 εργαζομένους. Είναι όμως κατάντημα με τη σημαία του σοσιαλιστή και του ευαίσθητου, σήμερα να μην είσαι μπροστά στις εξελίξεις του τόπου σου. Να μην αντιδράς όταν ένας επιχειρηματίας απασχολεί εργαζομένους με μισθούς πείνας, να συνδιαλέγεται ύποπτα με το δημόσιο και να μην είσαι στην τελική με εκείνους που λένε να υπάρχει ένα μέτρο στην επιχειρηματική βουλιμία.
 
Παρακολουθώ όλη αυτή την εβδομάδα το θέμα του Λατομείου .
Γράφονται και λέγονται παρά πολλά στην μικρή κοινωνία του νησιού μας , αλλά αυτό που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι η στάση του νομαρχιακού συμβούλου που εκπροσωπεί το νησί μας στην Νομαρχία
κ . Βουδούρη και του δημάρχου Σαλαμίνας κ. Σοφρά .
Η στάση τους και η θέση τους στο Ν.Σ ήταν αποκαρδιωτική .
Η παρουσία για πρώτη φορά τον συμπατριωτών μας στο Ν.Σ έπρεπε να έδινε χαρά στον νομαρχιακό σύμβουλο και ικανοποίηση και να αποκτούσε το θάρρος να έλεγε και αυτός την άποψη του για το λατομείο.
Αντί αυτού σιώπησε και όταν τελείωσε το συμβούλιο τότε λάλησε.
Και να μην έφτανε αυτό, τέσσερεις μέρες μετά τα έπινε με τον Άγγελου το Σάββατο μεσημέρι στην παραλία στο Πόρτο-Λεόνε ανταλλάσοντας ευχές για την σαρακοστή.
Ο Δήμαρχος παραποίησε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Και μετά την Κυριακή στο χορό του ΠΑΣΟΚ τα έπινε με τον Αγγέλου.
Και αν όλα αυτά είναι ψέματα η αλήθεια ,δεν πρέπει να απαντήσουν ;
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ,μια ομάδα πολιτών προσπαθεί να απόδειξη ότι ,σε αυτό το νησί υπάρχουν πολίτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο.
Στο νομαρχιακό συμβουλίου με την παρουσία τους έδωσαν σε όλους να καταλάβουν ότι η Κούλουρη έχει ακόμα π-α-λ-ι-κ-ά-ρ-ι-α .
Έχει πολίτες με αξιοπρέπεια που δεν σκύβουν το κεφάλι τους.
Αλλά πάνω από όλα θα σώσουν την αξιοπρέπεια ενός πολιτικού φορέα που τόσα χρονιά υπηρετήσαμε με ανιδιοτέλεια και σεβασμό .
Γιατί είναι παιδιά δικά μας και πρέπει να τους στηρίξουμε.
Γιατί είναι γνήσιοι αγωνιστές .
Γιατί όλοι οι πολιτικοί χώροι και οι παρατάξεις ήθελαν να είναι μαζί τους.
Γιατί είναι γνήσιοι εκφραστές της λαϊκής θέλησης που λέει .

Οχι άλλη καταστροφή στο νήσοι μας φτάνει δεν αντέχουμε άλλο.
 
Άλλο και τούτο πάλι.Ξεχάσαμε ρε ΨΕΥΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ να σας βάλουμε πορτιέρηδες, προκειμένου να ελέγχουμε απόλυτα με την δική σας συμβολή ποιός θα μπαίνει στην αίθουσα της συνεστίασης και ποιός όχι. Και ξέρετε κάτι, όλοι εμείς οι ΝΕΟΚΟΠΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ όπως μας αποκαλείτε αγαπάμε πραγματικά το ΠΑΣΟΚ, δεν φύγαμε ποτέ από τις τάξεις του, προσπαθούμε τα κακώς κείμενα της Πολιτικής Παράταξης να τα πολεμάμε και να προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις εκ των έσω.ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΡΕ ΨΕΥΤΟΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ? Με την πρώτη δυσκολία ΛΑΚΙΣΑΤΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗΔΕΣ, αφού βέβαια πήρατε λαμόγια από το ΠΑΣΟΚ αυτό που θέλατε. Έχετε χάσει προ πολλού μαζί με την προσωπική σας υπόσταση και την πολιτική σας υπόσταση.Έχετε καταντήσει σαν τον Κολοσσό της Ρόδου, το ένα πόδι από εδώ και το άλλο από εκεί.Τέτοιους χαμαιλέοντες πλέον το ΠΑΣΟΚ δεν τους χρειάζεται.Όσο για τον ένα Νίκο τον βλάκα θα του συστήσω πρώτα να τιμήσει το ψωμί που τρώει και να κάνει και κανένα μεροκάματο στον Ναύσταθμο, γιατί κάτι τέτοια ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ βουλιάξανε το Δημόσιο.Όσο για σένανε κύριε καθηγητά Νίκο δήλωσε και κάτι από τα αδήλωτα στην Εφορία όσον αφορά τα φροντιστήριά σου. Λυπάμαι ειλικρινά γιατί φτύνεις πραγματικά ανθρώπους που κάποτε σε τίμησαν με την ψήφο τους.Θα επανέλθω δριμύτερος με πιό συγκλονιστικά στοιχεία και τότε θα γελάσει μαζί σας ο κάθε πικραμένος.
 
Έλα τάισε στο στόμα τον φίλο σου τον μπουμπούκο και μετά συνδύασε πολιτική και αξίωμα. Που θες χωρίς παιδεία να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων που επιβάλλει η θέση σου στο κόμμα. Για να φας μπήκες στο ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρεις να σταθείς στο ύψος στο περιστάσεων γιαυτό από την ανασφάλεια σου συνδιαλέγεσαι με επιχειρηματίες. Αλλά όταν καταλάβεις ότι σε χρησιμοποιεί τότε θα είναι πολύ αργά.
 
Eπειδή ΒΛΑΚΑ Νικολάκη με προκαλείς μου χαρακτηρίζεις ότι εγώ μπήκα στο ΠΑΣΟΚ για να φάω.Σε προκαλώ Καραγκιοζάκο να μου πεις εσύ ο ΞΕΡΟΛΑΣ τι ακριβώς έχω αποκομίσει εγώ με την ενασχόληση μου με την πολιτική.Ο καθένας μας έχει την δική του διαδρομή και εγώ είμαι υπερήφανος για την δική μου πολιτική διαδρομή.Τ'ολμα αν έχεις κότσια να μας πείς και για τηνδική σου.Αντιθέτως εξήγησέ μας εσύ ΠΑΣΟΚΕ δυνατέ πότε προσλήφθηκε η γυναίκα σου στη Δημαρχία και επί ποίου Δημάρχου. Να στο θυμίσω είσαστε εσείς όλη αυτή η κάστα των υγιών Πασόκων που καταδικάσατε να είναι ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ στην απέξω κάνοντας τα βρώμικα παιχνίδια σας. Αυτά τα λίγα και όσο γίνεσαι προκλητικός θα μάθει ο κόσμος της Κούλουρης πολύ χειρότερα για σένα.
 
Ρε φίλε για την φανερωμένη με ρώτησες και σου απάντησα με σοβαρότητα και ευπρέπεια δεν σου πέταξα βοθρολύματα όπως εσύ .
Αύριο πως θα με κοιτάξεις στα μάτια ; Ντροπή σου .
 
κ Καθηγητα οι κολητοι σου παρεκτρποντε οπως και εσυ οταν γραφεις ανωνυμα.Επειδη εχουμε διαφορετικες αποψεις δε θα σκοτοθουμε κιολας.Με τις πρακτικες εχουμε αντιρησεις,θυμιζουν αλλες εποχες.Σχετικα με τον φιλο απο πανω τον περασατε απο σαραντα κυματα και τον ρωτας πως θα σε κοιταξει αυτος στα ματια ηεσεις πως θα κοιταξετε αυτον;ΝΤΡΟΠΗ!
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress