Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Φαντάρος αυτοκτόνησε χθες τα ξημερώματα με το υπηρεσιακό του όπλο την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού.

salamispress Τρεις ημέρες πριν πάρει το πολυπόθητο απολυτήριο έβαλε τέλος στη ζωή του 20χρονος στρατιώτης που υπηρετούσε σε μονάδα στο Διδυμότειχο.

Ο νεαρός αυτοκτόνησε χθες τα ξημερώματα με το υπηρεσιακό του όπλο την ώρα που εκτελούσε υπηρεσία σκοπού. Ο νεαρός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και οι συνάδελφοί του που το αντιλήφθηκαν αμέσως κάλεσαν σε βοήθεια. Ο φαντάρος, ο οποίος ανέπνεε ακόμη, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και από εκεί στην Αλεξανδρούπολη καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή. Τελικά, στις 5.00 χθες το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 20χρονος καταγόταν από τις Καλύβες Πολυγύρου Χαλκιδικής και η αυτοκτονία του αποτελεί μυστήριο. Δεν άφησε κάποιο σημείωμα για να δικαιολογήσει την πράξη του, αλλά και δεν είχε παραπονεθεί ποτέ ούτε σε συναδέλφους του ούτε στην οικογένειά του για το Στρατό. Οπως κατέθεσαν οι γονείς του, το παιδί δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και το μόνο που πρόσθεσαν ήταν ότι περνούσε αρκετές ώρες μπροστά στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή σερφάροντας στο Ιντερνετ.

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress