Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Η Σαλαμίνα είναι πλέον το λατομείο του λεκανοπεδίου.

salamispress "το σημάδι της ήττας"
Είναι πράγματι φοβερό. Η Σαλαμίνα είναι πλέον το λατομείο του λεκανοπεδίου. Συγχαρητήρια σε όλους μας που επιτρέψαμε να γίνει αυτό. Συγχαρητήρια και στον νομοθέτη που απαγόρευσε την λατόμευση στα όρια του λεκανοπεδίου πλήν νησιωτικού τμήματος και Μεθάνων. Μπράβο τα καταφέραμε. Η Σαλαμίνα έχει την τύχη να είναι τόσο κοντά στην Αθήνα, να έχει υλικό κατάλληλο, να ανήκει στην υπό εξαίρεση από τον νόμο περιοχή και πάνω από όλα να έχει πολίτες που δεν αντιδρούν. Οπότε κάντε την μπετόν για τους πολίτες της πρωτεύουσας.
Δυστυχώς αυτό γίνετε και κανείς δεν αντιδρά. Ο νόμος που αναφέρομαι είναι του 2004 δεν είναι τωρινός και αρχικά μιλούσε για όλο το λεκανοπέδιο αττικής χωρίς εξαιρέσεις. Λίγους μήνες μετά όμως με τροπολογία που περάστηκε στον νόμο ¨Υπαίθριο εμπόριο και λοιπές διατάξεις¨ εξαιρέθηκαν τα νησιά και τα Μέθανα.
Οπότε ανοίχθηκε πεδίον δόξης για την Σαλαμίνα.
Ο/Η Ανώνυμος

Σχόλια:
μπλα μπλα
 
Μπορεί ο/η κύριος/α που έγραψε το άρθρο να μας πει σε ποιο άρθρο αναφέρεται ότι απαγορεύεται η λατόμευση στο λεκανοπέδιο;
 
Νόμος 2965 2001 Αρ. Φύλλου 270 βιώσιμη ανάπτυξη αττικής και άλλες διατάξεις.
Νόμος 3190 2003 Αρ. Φύλλου 249 Υπαίθριο εμπόριο και άλλες διατάξεις
Αποφάσεις Αρ. 13727/724 Αντιστοίχιση των κατηγοριών των βιομηχανικών και βιοτεχνικών δραστηριοτήτων με τους βαθμούς όχλησης που αναφέρονται στα πολεοδομικά διατάγματα.
Συνδυάζοντας τα παραπάνω με τα λατομεία και λατομικούς χώρους που λειτουργούν στο λεκανοπέδιο και έχουν αδειοδοτηθεί σύμφωνα με το Ν. 219/1973 ΦΕΚ 277Α΄και το Ν.2115/1993 ΦΕΚ 15Α΄ θα καταλάβεις την ουσία του άρθρου μου.
Ζητώ συγνώμη έκανα λάθος στο έτος δεν είναι το 2004 αλλά το 2001 και το 2003.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress