Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

«Θα κλείσουμε το πορθμείο» και δεν θα περάσει τίποτα για Σαλαμίνα

salamispress Σε πενθήμερο αποκλεισμό του Πορθμείου Περάματος θα προχωρήσουν στις 20 Μαρτίου η δημοτική αρχή, το δημοτικό συμβούλιο και οι κάτοικοι του Περάματος, διεκδικώντας από τον ΟΛΠ το τέλος που εισπράττει από το Πορθμείο Περάματος.

Η κινητοποίηση, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, θα διαρκέσει έως και τις 25 Μαρτίου.

«Για 5 μέρες δεν θα το κουνήσουμε από το Πορθμείο, θα είμαστε εκεί μέρα-νύχτα, 24 ώρες το 24ωρο, και δεν θα επιτρέψουμε να περάσει τίποτα για Σαλαμίνα. Ενώ η πόλη μας επιβαρύνεται με τη διέλευση 10 εκατ. αυτοκινήτων το χρόνο για Σαλαμίνα και Ναύσταθμο, το τέλος από τα εισιτήρια του ΟΛΠ το καρπώνεται ο ΟΛΠ· ως εδώ η αδικία», είπε στην «Ε» ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Γλύκας.

«Ο δυνάστης της πόλης μας, ο ΟΛΠ, πρέπει να καταλάβει ότι οι καιροί άλλαξαν. Ο λαός του Περάματος απαιτεί αυτά που του ανήκουν», υπογράμμισε ο κ. Γλύκας.
Απο: enet.gr

Σχόλια:
Kai epidei autoi theloun diladi na diamarturithoun prepei na apokleistei ena olokluro nisi k xiliades kosmos na min mporei na paei stin douleia tou k sta mathimata tou.Eee re petama stin thalassa pou theloune oloi tous.Elpizo na uparksei parembasi giati den mas vlepo kala....
 
ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΠ.ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ........... ΘΕΡΕΤΡΟ.
ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
 
Γιατί ο Δήμος Περάματος δεν κλείνει το δρόμο στο Ικόνιο ώστε να αποκλειστεί και το Πέραμα;
Θέλουν να διαμαρτυρηθούν τιμωρώντας μόνο τη Σαλαμίνα και να διεκδικήσουν το δίκιο τους στις πλάτες των Σαλαμινίων χωρίς καμία επίπτωση στους κατοίκους του Περάματος;
Νομίζω ότι πρέπει να επανεξετάσουν την απόφασή τους.
 
Mipos prepei na kanoume emeis kati omos gia na tous anagasoume na to epaneksetasoun???K otan leo emeis ennoo toso oi katoikoi tis salaminas oso k oi dimotikes arxes tou nisiou...
 
K gia arxi mia protasi pou exo na kano einai na kanonisoume mia mera k na kanoume dekades tilefonimata diamarturias pros ton dimo peramatos mexri na tous spasoume ta neura.
 
ΒΡΕ ΑΓΑΠΟΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΦΥΣΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΤΣΑΝΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ. ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ . 1 ΜΗΝ ΝΟΜΙΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΤΙ ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ,ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΑΡΑΜΕΝΗ ΑΝΩΝΗΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ.2ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΑΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΛΟΑΥΤΟΚΗΝΗΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΣΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΙ ΓΡΑΦΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΣΤΑ ΦΕΡΥ-ΜΠΟΟΥΤ.3)ΜΑΘΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΜΗΡΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΕΙΚΡΩΤΗΤΕ ΟΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΗΖΩΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑ ΛΟΥΦΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΡΟΙΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ.
 
4)ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΠΟΥ ΜΗΛΑΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΗΜΗΣΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΦΗΜΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΛΕΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΠΕΙΔΕΙ ΟΜΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ (ΜΠΟΛΣ)ΜΗΜΗΘΕΙΤΑΙ ...ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ.
 
File mou ego apo oti katalava omos den tha uparxoun oute karavakia.An isxuei auto ti exeis na mas peis???
 
καραβακια για πειραια γιατι να μην υπατχουν?αντε και απο παλουκια και απο καματερο και απο σεληνια και σιγουρα το ταξειδι σασ θα ειναι και πιο ρομαντικο.
 
τί λέτε τώρα?Δηλαδή το Πέραμα και ο Δήμαρχος του Περάματος θα μας καθορίσει αν θα πάμε στην δουλειά μας με το αυτοκίνητο ή όχι??Δεν πάμε βαρκάδα κάθε πρωί πάμε στην δουλειά μας...Θα συμφωνήσω με κάποιο σχόλιο παραπάνω αν κλείσουν το πορθμίο θα κάνουμε το Πέραμα "καλοκαιρινό".Δεν πάμε καθόλου καλά....Θα τα σπάσουμε όλα!!!
 
Έχουμε το Ναύσταθμο, έχουμε την Ψυτάλλια, την Ρεβυθούσα, τα Λατομείο θα βάλουμε και το Πέραμα στο κεφάλι μας τώρα...Θα γίνει της π...για να τολμήσουν να κλείσουν το λιμάνι...Όταν τα πέρνουν από τα φέρρυ μπόατ είναι καλά αλλά δεν τους φτάνουν θέλουν και από τον ΟΛΠ.Λαμόγια...
 
Diladi esy nomizeis pos voleuei olous na pane stin douleia tous meso peiraia.Profanos esy eisai volemenos gi auto mas to paizeis anetos.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΓΩ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ 20 ΕΥΡΩ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΗ Χ.....
Θ........ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ
 
Καλα κανει ο Γλυκας, αλλα εσεις κοιμαστε ορθιοι. Θα επρεπε να αποκλεισουμε εμεις το πορθμειο για τις παραλογες αυξησεις στα ναυλα. Αλλα πού τετοια ευαισθησια αφου οι περισσοτεροι γραφοντες εδω, μασατε απο τα κολοφερυμποτ.Ουστ κοπριτες που παραπονιεστε κιολας. Εχετε κανει το νησι μπ..... και μιλατε κιολας. Για να μας πει καποιος για το εργο που εχει προσφερει η κοινοπραξια στο νησι. Εκτος του οτι εχουν κανει κο... το λιμανι αλλο τιποτα και το παιζουν και τοπικιστες.Αντε να γινει η γεφυρα να σφιξουν λιγο οι κ... Και μην πει κανεις οτι θα μπουνε περισσοτεροι. Και τωρα αρκετοι μπαινουν με τα διμουτσουνα φερυμποτ.Γιατι δε ριξανε τα ναυλα τωρα που επεσε το πετρελαιο; Γιατι δεν κανουν ειδικη τιμη στους Σαλαμινιους; Γιατι δεν κανουν ουτε μια χορηγια σε συλλογους και σωματεια; Τωρα η γεφυρα να φυγουν οι νταβατζηδες.
 
γινε κι εσυ ρομαντικος μπορεις φιλαρακο μου, αν δε γουσταρης να διασκεδασης στη σαλαμινα τοτε να μη μενης και στη σαλαμινα , οσο για την ανορθογραφια μου καλητερα ανορθογαφος παρα βλακας ακι φασιστοηδει υποκειμενο οπως καποιοι με αποψεις, αν κατι δενμας αρεση του βαζουμε μπουρλοτο, ενταξη εξυπνακια?
 
ΑΧΑΧΑ!!Σε δυο γραμμες εκανε 8 λαθη!!!
γουσταρης....γουσταρεις!!
διασκεδασης....δισκεδασεις!!!
μενης......μενεις!!!
αρεση.....αρεσει!!!
καλητερα....καλυτερα!!!
φασιστοηδει υποκειμενο,,,ααχαχαχα
φασιστοειδες υποκειμενο ηλιθιε!!!!
ενταξη....ενταξει!!!!!
ακι,,,,,και!!! (εχεις και δυσλεξια φαινεται!!!!)
Αν δεν μπορεις να γραψεις φιλε μου ζωγράφισέμας το!!!
 
Xa,xa,xa,xa,xa,x,a,x,a,x,a,xa,,xa,x,a,a,x,a,x,a,x,,a,x,a,xaaxaxaxa
 
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ-ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΖΕΥΞΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΓΕΦΥΡΑ
 
ρε διαβαστε τα νεα, τις ιδεες,τους αγωνες και αφηστε τις κρισεις για τα οφθαλμοφανη αθωα και εξ επιτηδες κολπακια ανορθογραφιας.
Εκτος αν θελετε να βλεπετε μεχρι τη μυτη σας!
Ενα τετοιο επεισοδιο αποκλεισμου σε χειρισμο κρισεως επηρρεαζειτον ναυσταθμο την οικονομια την παιδεια την υγεια και την αμυνα.
ας υποθεσουμε οτι δεν ειναι ο γλυκας και οι περαματιωτες αλλα κατι αλλο που επηρρεαζει τα συνεχη δρομολογια των ferry.
τι θα γινει τοτε;
ετσι ανοιγουν οι οριζοντες για μια γεφυρα για ζευξηκλπ.!καταλαβουγκος;
 
ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ.
 
Ρε ανωνυμε 15.16 ποιο ειναι ακριβως το προβλημα σου;Ποιο ειναι αυτο το ''κατι αλλο'' που....επηρεαζει την αμυνα;Μηπως αμερικανοι πρακτορες;!!!!αχαχααχ
Μαλλον το μονο σου ζορι ειναι μηπως γινει η γεφυρα.
 
Ενωθείτε όλοι υπέρ της γέφυρας.

Ενωθείτε όλοι κατά των δύο κοινοπραξιών που δεν έχουν ρίξει τις τιμές και για το γεγονός ότι δεν εκδίδουν κάρτες για αυτούς που διέρχονται συχνά.

Ενωθείτε όλοι κατά των ταξιτζήδων που δεν ρίχνουν και αυτοί τις ταρίφες. (άσχετο με τα προηγούμενα αλλά επίκαιρο )

Σαλαμίνιος
 
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΙΕ ΟΡΙΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΑ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress