Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Τα βρήκαν...παλούκια , στη Σαλαμίνα

salamispress Αλλάζει όνομα και περιοχή ο Αίας Σαλαμίνας , όπου μετακομίζει στο Πέραμα και θα μετονομαστεί σε ΠΑΕ Περαμαϊκός. Δεν μπορούσε να συνεχίσει η ομάδα στη Σαλαμίνα ξεκαθαρίζει ο Ηλίας Φυντάνης.
Μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Αίας Σαλαμίνας φαίνεται ότι θα χάσει την έδρα και το όνομα της και θα μετακομίσει στο Πέραμα. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του νησιού Ηλία Φυντάνη στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ο οποίος τόνισε για το θέμα «Το λάθος μου ήταν που αργήσαμε να φύγουμε από τη Σαλαμίνα. Οι μόνοι που έβαλαν κάποια χρήματα -εκτός από τον αδερφό μου τον Παναγιώτη» ήταν τα «Μπετόν Αγγέλου», ο κ. Στασινόπουλος και ο Δήμος Σαλαμίνας. Ούτε για τις τριάντα διαφημιστικές στο γήπεδο δεν καταβλήθηκε σε εμάς αντίτιμο. Άσε που ο αγωνιστικός ΄χώρος ήταν χωράφι. Πως να μείνουμε εκεί έπειτα από όλα αυτα, έφυγε και βρήκε την αγωνιστική υγεία της η ομάδα. Σωθήκαμε (μεταφορικά) προς το παρόν και κυριολεκτικά θα το κάνουμε μέχρι τη λήξη της σεζόν».
Απο:gazzetta.gr

Σχόλια:
ΜΗΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΕΙΟ Η ΛΕΝΕ ΜΑΛ...Σ Η ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
 
ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΥΝΤΑΝΗ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress