Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΟΜΟΣΠΟΝ∆ΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

salamispress ΣΑΛΑΜΙΝΑ - 16/2/09 - ∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 15/2/09 έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Οµοσπονδίας στην κατάµεστη αίθουσα ∆ηµ. Μπόγρη του ∆ηµαρχιακού Μεγάρου Σαλαµίνας. Η προσέλευση και τον ενδιαφέρον του κόσµου, αποδεικνύει ότι η ετήσια εκδήλωση της ΟΕΕΣΣ έχει καθιερωθεί πλέον σαν µια από τις κυριότερες πολιτικές εκδηλώσεις του νησιού.
Μετά την έναρξη της εκδήλωσης καλωσόρισαν – χαιρέτησαν τους παρευρισκοµένους ο ∆ήµαρχος Σαλαµίνας κ. Σπύρος Σοφράς και ο ∆ήµαρχος Αµπελακίων κ. Μάριος Τραυλός.

Στην οµιλία του ο Πρόεδρος της Οµοσπονδίας κ. Νίκος Ευθυµίου ανέπτυξε τα θέµατα:
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΗΣΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΑ ΠΛΟΙΩΝ, ∆ΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΗ,ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ, ΑΝΑ∆ΕΙΞΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ.

ο Πρόεδρος της Οµοσπονδίας µας κατά την διάρκεια τη εκδήλωσης απένειµε τιµητικές διακρίσεις:
• Στην οικογένεια του αποθανόντος αντιπροέδρου της Οµοσπονδίας Γιάννη Χιώτη, για την προσφορά του στο πολιτιστικό και κοινωνικό κίνηµα της Σαλαµίνας .
• Στον καθηγητή αρχαιολογίας κ. Γιάννο Λώλο, σε αναγνώριση της πολύχρονης προσφοράς του, µέσα από το ερευνητικό του έργο για την ανάδειξη της ιστορίας της Σαλαµίνας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κύριοι Γιάννης ∆ιαµαντίδης και ∆ηµήτρης Λιντζέρης. Εκ µέρους της βουλευτού του ΚΚΕ και αντιπροέδρου της Βουλής κ. Βέρας Νικολαΐδου χαιρέτησε ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πατσιλινάκος. Με επιστολές χαιρέτησαν την εκδήλωση, οι βουλευτές,του ΠΑΣΟΚ κ.Γρηγόρης Νιώτης, του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνης Παναγιώτης και του ΛΑΟΣ η κυρία ∆ήµητρα Αράπογλου. Επίσης ο ∆ήµαρχος Πειραιά κ. Παναγιώτης Φασούλας και ο πρώην ∆ήµαρχος Πειραιά και Νίκαιας κ. Στέλιος Λογοθέτης. Στη εκδήλωση παρευρέθηκε και ο ∆ήµαρχος Περάµατος κ. Γιάννης Γλύκας.
Γραφείο Τύπου ΟΕΕΣΣ

Σχόλια:
Υποκριτες!Το νταμαρι της Τουρλας δεν ειναι στη Σαλαμινα;Πως θα αναδιξεται τους αρχαιολογικους και ιστορικους χωρους με σκουπιδια;Γιατι δεν θεσατε τα θεματα αυτα στον κ.Τραυλο που ηταν εκει;Τα καραβια που εναι αραγμενα ενοχλουν μονο τα ναυπηγεια οχι;Ο κοσμος εχει παρει χαμπαρι τις πολιτικες κολοτουμπες σας.ποιος θα μας σωσει απο τους σωστες;;;;;;;;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress