Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ... για σχολιο του Επώνυμου Λατομομάχου

ΣΑΛΑΜΙΝΑ 08/02/09 at 10:44 AM
Συγνώμη κύριε Επώνυμε Λατομομάχε εσύ που λες οτι θέλουμε μόνο να δίξουμε οτι έχουμε εξουσία και γνώμη σου είναι δε λέω να μην την πεις είναι δικαιωμά σου αλλά δεν έχεις το δικαίωμα ούτε σου το δίνει κανείς να κρίνεις τους αγώνες που κάνει η επιτροπή αγώνα γιατί απο όσω θυμάμαι δεν έχεις έρθει ποτέ μαζί μας να δεις τι προσπαθούμε να πετύχουμε γι αυτό δεν μπορείς να μας κρίνεις. Την γνώμη σου να την λες απάνω στο θέμα γιατί εμείς προσπαθούμε...
Απο: GABRIELLA MONTEZ

Σχόλια:
Δεν χρειάζεται να πάρω την άδεια κανενός για να εκφράσω την άποψη μου ακόμα κι αν φτάνει στα όρια της κριτικής. Για αυτό δεν ανήκω σε καμία επιτροπή για να μπορώ να εκφέρω ελεύθερα την άποψη μου. Είμαι ανεξάρτητος και δεν δεσμεύομαι από πολιτικές σκοπιμότητες. Για να πω την άποψη μου δεν καλώ βουλευτές ούτε βάφω το δίκαιο με κάποια κομματική απόχρωση.
Από την στιγμή που θέτεις τον εαυτό σου μπροστάρη σε έναν δημόσιο "αγώνα" τότε γιατί σε παραξενεύει η οποιαδήποτε κριτική; Κριτική δεν ασκείτε κι εσείς για την πολιτική στάση των πολιτευτών του νησιού;
Υπάρχουν κι άλλα σχόλια που έχουν αφήσει κατά καιρούς διάφοροι χρήστες εδώ μέσα με συγκεκριμένα ερωτήματα για εσάς. Χαίρομαι που τουλάχιστον σε εμένα απαντήσατε και δείξατε ευθειξία.
Φασιστικές αντιλήψεις και εκφράσεις του τύπου, ποιος σου έδωσε το δικαίωμα, σε έναν διάλογο ανοικτό δεν δέχομαι (όχι μόνο εγώ αλλά και κάθε άλλος πολίτης).

Επώνυμος Λατομομάχος από επιτροπή ευ αγωνίζεσθαι.
 
Χιλιοειπωμένες κοινοτυπίες χωρίς νόημα και χωρίς προοπτική.Συνέχισε να κάνεις κριτική απο το σπίτι σου,μέσω internet, και όλα τα προβλήματα θα λυθούν ως εκ θαύματος και με μαγικό τρόπο,αδέσμευτε, ανεξάρτητε και επώνυμε λατομομάχε του γλυκού νερού.
 
Ξύλινος λόγος χωρίς επιχειρήματα δεν χρήζει περαιτέρω διάλογο. Σεβαστή η άποψη σου.

Επώνυμος Λατομομάχος από την επιτροπή ευ αγωνίζεσθαι
 
alo...alo..edo gabriela..anaminate sto akoystiko sas..gia soy re gabriela uriliki...
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress