Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Αανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του... ο Όμηρος Παπασάββας

salamispress Και το όνομα αυτού… «Κοινωνική συμμαχία για τη Σαλαμίνα της ανάπτυξης»

Το Σάββατο βράδι σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών , ο Όμηρος Παπασάββας ξεκίνησε πρώτος στην Σαλαμίνα τον προεκλογικό αγώνα για τις δημοτικές εκλογές 2010.

Ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του « Κοινωνική συμμαχία για τη Σαλαμίνα της ανάπτυξης » και μίλησε για το όραμα του για την Σαλαμίνα .

Εμείς περιμένουμε επίσημη ενημέρωση από τον κ. Παπασάββα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές.

salamispress

Σχόλια:
axaxaxaxa!!!!!!
 
Εγω στην εκδήλωση διέκρινα και μία σύζυγο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, η οποια στις εκλογες του 2002 ήταν υποψηφια με τον συνδυασμο του ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.
Κουιζ: ποιος ειναι ο υποψηφιος σύμβουλος;
 
Ο ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ είναι άξιος και πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος. Έχει βοηθήσει πολλούς Σαλαμίνιους στην εκπαίδευση και δεν έχει προδώσει ποτέ τον νεοφιλελεύθερο χώρο.
 
Ο ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ είναι άξιος και πρέπει να εκλεγεί Δήμαρχος. Έχει βοηθήσει πολλούς Σαλαμίνιους στην εκπαίδευση και δεν έχει προδώσει ποτέ τον νεοφιλελεύθερο χώρο.
 
Eγώ πάντως που παρευρέθηκα, έχω να πω πως είχε τεράστια επιτυχία!Ας ευχηθούμε αυτός ο χαρισματικός άνθρωπος να εκλεγεί δήμαρχος για το καλό αυτού του τόπου!!
 
Μίλησε κανείς; Κάτι ακούω να λέτε για δημάρχους την ίδια ώρα που γίνονται καπνός όταν κάποιος πολίτης τους καλεί να εκφράσουν την άποψη τους και την θέση τους εδώ μέσα. Ωραίους υποψήφιους δημάρχους θα έχουμε πάλι. Έξω από την παράγκα
 
Ο κ.Παπασάββας μπορεί να είναι άξιος στην εκπαίδευση αλλά για Δήμαρχος δεν εμπνέει.... τι να κάνουμε ρε παιδιά μπορεί ο καθένας να έχει φιλοδοξίες αλλά πρέπει κάποιοι να του λένε μέχρι που φθάνει....τι μας νοιάζει αν είναι νεοφιλεύθερος ή δεν ξέρω έγώ τι, για δήμαρχος είναι λίγος. Ας πάει στην Κύπρο να διεκδικήσει το χρίσμα, πάντως από παλιούς μαθητές του δεν έχει να πάρει και πολλά μάλλον το αντίθετο.
 
Εγώ πιστεύω πως την Σαλαμίνα πρέπει να την διοικούν άνθρωποι αξιόλογοι του τόπου μας!!! Δεν έχουμε ανάγκη από μη ντόπιους. Ο καθένας ας πάει στον πάγκο του επιτέλους! Ας μας αφήσουν ήσυχους!!
 
Συμπολιτες,-ιτισες ψυχραιμια!Νομιζω οτι πρεπει να τον ψηφισουν ,οσοι μετα απο παρεμβαση του, πηραν ,επιτελους, απολυτηριο λυκειου, γυμνασιου ,αλλαξαν σχολειο γιατι τους κυνηγουσαν ο καθηγητες, οι συμμαθητες, ο συλλογος ,οσοι μετατεθηκαν στο νησι μας,
ΟΣΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΘΑ ΤΟΝ... ΨΗΦΙΣΟΥΝ !
Και τοτε θα μαθουμε πολλα πραγματα που δεν ξερουμε για το Νησι μας και τους συμπολιτες μας,οπως:
-ποσοι-ες αξιζουν απολυτηριο δημοτικου, γυμνασιου ,λυκειου!
-ποσοι-ες αξιζουν να ειναι πολιτες μιας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ή νομιζουν οτι ειναι υποτελεις στον χαρισταλακτο μπεη στα κατεχομενα της ΚΥΠΡΟΥ!
-ποσοι-ες , κυπριακης καταγωγης, ζουν στη ΣΑΛΑΜΙΝΑ!
-ποσοι-ες νομιζουν οτι η ΣΑΛΑΜΙΝΑ μας ,ανηκει στη... ΚΥΠΡΟ!
-ποσοι -ες νομιζουν οτι αν δεν ηταν αυτος δεν θα ηταν κανενας αλλος!!!
-τι αξια εχει το ρουσφετι στην εφηβικη ηλικια !δεν το ξεχνας ποτε!
-Αν ειναι κοσμημα ,τετοιος πολιτικος ,για το κεντρικο κομμα που τον στηριζει και και στηριζεται ο ιδιος!
"ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΑΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΛΑΝΙ ΗΜΕΡΕΣ"
ΘΕΙΡΕΣΙΑΣ
 
ο μπομπ σφουγγαρακης θα ειναι πιο πετυχημενος.μιλαμε για iq επιπεδου μπεζεντακου. Για πειτε μου..... το ''αξιος και χαρισματικος'' απο πού προκύπτει; Ποιο χαρισμα ακριβως εχει; Ή επειδη ειναι καραδεξιος του κερατα πρεπει να τον ψηφισετε. ξεκολλατε ρε καραγκιοζηδες...Κατι τετοιοι κατεστρεψαν το νησι.
 
θα σας παρακαλούσαμε να κάνουμε διάλογο χωρίς χαρακτηρισμούς αλλά με επιχειρήματα και να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο , για να μην χρειαστεί να διαγράφουμε σχόλια .
salamispress
 
Απορώ με το θράσος του κύριου, αν μπορούμε να τον αποκαλούμε κύριο,
Παπασάββα, να διεκδικήσει την Δημαρχία του νησιού μας. Μήπως ξέχασε ο "κύριος" γιατί έκαψαν τα γραφεία του Λυκείου το 1981; μήπως ξέχασε την ίδια περίοδο το ξύλο που έφαγε από τον Βλάχο και γιατί το έφαγε; και έμεινε μια εβδομάδα στο νοσοκομείο; μήπως ξέχασε τον κανονισμό που κυκλοφόρησε τότε στο Λύκειο, λες και βρισκόμασταν στο στρατό; Μήπως ξέχασαν οι γονείς των μαθητών τις πιέσεις και τους εκβιασμούς που δέχονται κατά καιρούς από την κα Ντόρα Παπαϊωάννου για να ψηφίζουν τον σύζυγό της κάθε φορά που βάζει υποψήφιος σύμβουλος;
Βέβαια τα χρόνια πέρασαν αυτός μπορεί να ξέχασε, οι μαθητές όμως δεν τον ξέχασαν ποτέ. Είναι ότι χειρότερο πέρασε ποτέ από τα μαθητικά μας χρόνια. Και βέβαια αυτός ο "κύριος" για να εξιλεωθεί για όλα αυτά τά "καλά" που είχε κάνει το έριξε τώρα στην ρουσφετολογία για να κλείσει τα μάτια του κόσμου και να δείξει τον καφουφλαρισμένο δήθεν καλό χαρακτήρα του. Ντροπή και αίσχος "κύριε" Παπασάββα. Η Σαλαμίνα έχει ικανούς και άξιους ανθρώπους για να διεκδικήσουν το Δήμο μας. Φτάνει πια δεν θέλουμε άλλους κακούς και κομπλεξικούς!!!
Πηγαίνεται στην πτρίδα σας την Πάφο να διεκδικήσεται τον Δήμο που τόσο πολύ ποθείται.
 
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ 1126 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ.
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ.
 
Αγαπητέ φίλε ανώνυμε 18/2/09 11:26
γράψε, σε εμάς τους νεότερους Σαλαμινίους, ότι γνωρίζεις για το κάψιμο του Λυκείου το 1981. Έχει μεγάλη σημασία να γνωρίζουμε τον χαρακτήρα του κάθε υποψηφίου Δημάρχου. Ας μην αφήσουμε την Σαλαμίνα στην τύχη κακών ανθρώπων.
 
ΕΥΡΥΠΙΔΗ τι γνωρίζεις για το κάψιμο του Λυκείου το 1981; Η απάντηση σου έχει βαρύτητα, γιατί ανήκεις στην εκπαιδευτική κοινότητα (παρα-παιδεία) και το 1981 άνηκες στο μαθητικό δυναμικό του Λυκείου!!! Αληθεια τί πτυχίο διαθέτεις;!!!
 
Τι έγινε ξαφνικά χάσατε όλοι την λαλιά σας. Και φανταστείτε ότι είμαστε μονο στην αρχή των αποκαλύψεων για όλους τους υποψηφίους!!!
 
Εσείς λέτε ό,τι θέλετε αλλά δεν είναι τυχαίο που υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Κ. Παπασάββα, είναι παλαιοί μαθητές του και αξιόλογοι. Όσον αφορά για τη σύζυγό του ψεύδαισθε και αντίθετα έχω να πω οτι 30 χρόνια που βρίσκεται στη Σαλαμίνα βοήθησε χωρίς αντάλαγμα γιατί ο χαρακτήρας της ήταν να προσφέρει και να βοηθάει. Εγώ σαν παλαιά μαθήτρια έχω να πω οτι βοηθήθηκα περισσότερο απο την Ντόρα που λες που ήταν "ξένη" και όχι απο "ντόπιο" καθηγητή, όταν κινδύνευα. Τότε πολιτευόταν ο άντρας της???? Όταν βρισκόταν στο σχολείο μας ο άντρας της δεν πολιτευόταν!!!! Άρα σας αρέσει να δυσφημείτε και όχι να δέχεστε τους άξιους και σωστούς ανθρώπους!!!!!
 
Καλά τα λες!!!!!! Απλώς δεν έχετε καταλάβει οτι αυτός ο άνθρωπος νοιάζεται για όλη τη Σαλαμίνα ανιδιωτελώς. Έχει γνώσεις και δεν είναι τυχαίο που απο το 1994 βγαίνει απ' τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους χωρίς ν' αλλάζει πολιτικούς χώρους και χωρίς να λέει ΌΧΙ σε όποιον του ζητάει βοήθεια. Ποιός άλλος απο τους υποψηφίους ενδιαφέρεται για τους άλλους όπως αυτός???? Ζητείστε και εσείς βοήθεια για ό,τι θέλετε και θα αποδειχθούν όλα αυτά. Και να σας αρέσουν οι καθηγητές που είναι σωστοί, σοβαροί και καλοί στο μάθημά τους. Γι' αυτό έγινε και προϊστάμενος, γιατί είχε προσόντα!!!!!!
 
Τι θέλετε; Να ψηφίσουμε αυτούς που λένε "ψηφίστε κατά συνείδησιν" και τώρα λένε ότι είναι δεξιοί και ζητάνε και το χρίσμα; Τουλάχιστον ο Παπασάββας είναι σταθερός στον ιδεολογικό του χώρο και δεν αλλάζει στρατόπεδα, όπως μερικοί άλλοι...Και ποτέ δε θα φθάσει στο σημείο να δώσει τη δημαρχία σε άλλον χώρο, όπως έκαναν αυτοί στις προηγούμενες εκλογές!
 
Συμφωνώ και εγώ απόλυτα με αυτά που λέει ο Ανώνυμος 1126 γιατί είμαι και εγώ αυτής της γενιάς και όσα λέει είναι αλήθεια. Δηλ. για την φωτιά, για το ξύλο, για τον κανονισμό που κυκλοφόρησε τότε στο Λύκειο. Και ακόμη έχω να προσθέσω
την απομόνοση του κου Παπασάββα που του είχαν κάνει τότε όλοι οι καθηγητές και είχε γίνει ένα με τον τότε Λυκειάρχη τον κο Χαραλαμπίδη και με το παραμικρό έδιναν αποβολές στους μαθητές. Επίσης έχω να πω ότι ο Παπασάββας είχε αφήσει τότε μεταξιταστέους σχεδόν όλα τα αγόρια της Γ΄ και Β΄Λυκείου. Το γεγονός αυτό μαζί με την όλη συμπεριφορά του Λυκειάρχη και του Παπασάββα ήταν μια από τις αφορμές που έκαψαν τότε τα γραφεία του Λυκείου.
Γιατί δεν βγαίνουν οι καθηγητές να τα καταγγείλουν όλα αυτά; Τί φοβούνται; Μήπως τον Παπασάββα που μερικοί, ειρωνικά τον αποκαλούν προϊστάμενό τους. Ή τους βολεύει μερικούς, να τους κάνει διάφορα ρουσφετάκια λόγω τις θέσεώς του; Και για πια προσόντα μιλάμε του κου Παπασάββα; Μήπως επειδή είναι κομματόσκυλο και κολλυτάρι του κου Τραγάκη; Για πια καλά μιλάμε; Τό ότι έχει γίνει ένα με την Δ/ντρια του ΙΚΑ και εξυπηρετούν διάφορους πολίτες για καθαρά ψηφοθυρικούς λόγους; Τέτοιους πολιτικούς θέλουμε; Αποκλειστικά και μόνο να εξυπηρετούν τα διάφορα μικροσυμφέροντα του καθενός μας; Εϊναι ντροπή και αίσχος. Γιατί έτσι ο τόπος μας δεν θα πάει ποτέ μπροστά. Το νησί μας έχει μεγάλη ιστορία που πρέπει να αναδειχτεί. Η Σαλαμίνα ευτυχώς έχει αρκετά ικανούς ανθρώπους που μπορούν να το κάνουν. Δεν έχουμε ανάγκη από ξένους και κομπλεξικούς. Και υπ' όψιν ότι ανήκω και εγώ στην ίδια κομματική παράταξη και ντρέπομαι που βουλευτές του κόμματος στηρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Ελπίζω κάποιοι να ξυπνήσουν έγκαιρα.
 
με τετοιο επιπεδο αντε και με τον ΝΤΕΚΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ!
 
-ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΟΣΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ;
-ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ!
 
Τελκά από τον νεοφιλελεύθερο χώρο υποψηφιότητα για τον Δημαρχιακό θώκο θα θέσουν τέσσερις (4) υποψήφιοι...
α) ο σταθερός στο χώρο ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ,
β) η ΝΑΝΝΟΥ ( η συζυγος του ΜΗΝΑ),
γ) ο ΄΄ ψηφίστε κατα συνείδηση με το αριστερο΄΄ ΡΑΠΤΗΣ,
δ) ΑΓΑΠΙΟΥ.
 
Φίλε ανώνυμε 1040 έχω να σου πω το εξής: Την δημαρχία στον άλλο χώρο
την έδωσε ο λαός της Σαλαμίνας, γιατί τόσα χρόνια βαρέθηκε τον Μακρή και την παρέα του. Νά είσαι σίγουρος πως εάν στον δεύτερο γύρο
είχε περάσει ο Αγαπίου ή ο Ράπτης σίγουρα ο λαός της Σαλαμίνας δεν θα φήψιζε Σοφρά. Πάλι μπλέ θα ήταν ο Δήμος μας. Αυτή ήταν λύση κατ' ανάγκη. Τώρα όσο για τον Αγαπίου και τον Ράπτη που λέτε ότι έδωσαν τον Δήμο στον αντίπαλο στρατόπεδο,
εάν νομίζεται ότι είχαν τέτοια δύαμη ώστε να επιρεάσουν την μάζα του Σαλαμινιακού λαού, τότε μπράβο τους και μαγκιά τους.
 
Χθές 22-2-09 έγινε ενημέρωση εφ' όλης της ύλης για την αποχέτευση, που είναι ένα έργο πνοής για τον τόπο μας. Η αίθουσα Μπόγρη ήταν ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο που ανήκε σε όλες τις παρατάξεις.
Ο κος Παπασάββας που θέλει να διεκδικήσει την Δημαρχία που ήταν; Δεν τον ενδιαφέρει εάν θα γίνει το έργο; Αλλά με τι μούτρα να παρουσιαστεί αφού αυτός και η παρέα του ψήφισαν κατά αυτού του σημαντικού έργου; Επίσης το ίδιο έκανε και η κα Νάνου; Τι φοβήθηκαν το γιουχάρισμα; Αυτό θα το εισπράξουν όταν έρθει η ώρα τους.
Όσο για την αποχέτευση, όταν με το καλό τελειώσει, αυτών των "κυρίων", τα σπίτια τους θα πρέπει να μείνουν ασύνδετα, μπας και καταλάβουν το μεγάλο κακό που έχουν μέχρι τώρα κάνει στον τόπο μας. Αλλά από παχύδερμα τι να περιμένει κανείς. Λυπάμαι πολύ αυτούς που τους ακολουθούν, γιατί ακόμα κοιμόνται στον ύπνο του δικαίου. Ξυπνήστε ρεεε, τα δικά σας σ...τά, που πάνε;
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress