Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Ανακοίνωση Αίαντα Σαλαμίνας

salamispress Ανακοίνωση-πρόσκληση εξέδωσε η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας, εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Κεραυνό Κερατέας εντός έδρας:
"Την Κυριακή υποδεχόμαστε σε αγώνα "τελικό" τον Κεραυνό Κερατέας και βλέπουμε μόνο νίκη. Επίσης θα υποδεχθούμε τον Κεραυνό Κερατέας και θα του δείξουμε τι σημαίνει φιλοξενία επαγγελματικής ομάδας σε αντίθεση της απαράδεκτης φιλοξενίας τους στον Α' γύρο" αναφέρει χαρακτηριστικά.
Aπο: sport3.gr

Σχόλια:
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΑΥΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ -ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΣ
 
Απάντηση στο πρώτο ερώτημα σας είναι , όχι έχουμε πολλές , αλλά , δεν μας στέλνουν ανακοινώσεις .
Απάντηση στο δεύτερο ερώτημα σας είναι , έχουμε συμπεριλάβει όλες τις διευθύνσεις των ομάδων και συνδέσμων μας που βρήκαμε στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ έχουμε πολλές φορές αναρτήσει προσκλητήριο για να μας στέλνουν e-mail όποιος θέλει ιδιώτης η ομάδα η σύλλογος να ανακοινώσει στο salamispress ότι θέλει , άρα νομίζουμε ότι έχουμε σεβαστεί όχι μόνο όλες τις ομάδες αλλά και τους φίλαθλους των ομάδων .

Και σας ερωτούμε και εμείς , αφού ενδιαφέρεστε για κάποια άλλη ομάδα γιατί δεν μας στέλνετε εσείς την ενημέρωση για την ομάδα σας ???
salamispress
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress