Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

"Η ΩΡΑΙΑ ΓΥΑΛΑ" ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ... ΕΚΤΡΟΠΟ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ !!!

"Η ΩΡΑΙΑ ΓΥΑΛΑ" ΕΚΤΡΟΠΟ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
5,5 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, 6,79 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΕΡΑΣΕ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΤΡΟΠΗ, Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.
Απο: Ανώνυμος

Σχόλια:
δυστυχώς οι ντόπιοι αυτή την ποιότητα διαθέτουν και αυτή προωθούν .Εμείς φταίμε που τους κάναμε τη χάρη και ασχολούμαστε με το ρυπασμένο από κάθε άποψη ¨νησί τους". Κρίμα γιατί χωρίς την κακομοιριά τους το νησάκι θα ήταν μια χαρά
 
Περιμένουμε να απαντήσει στο προηγούμενο σχόλιο ο/η συντάκτης του άρθρου ,
Εάν δεν απαντήσει θα απαντήσουμε εμείς .
salamispress
 
Στόν Ανώνυμο 23/2 20:55
Σου διαθέτω freeticket για Μύκονο.
Ελάχιστο κέρδος της απουσίας σου θα είναι η απαλαγή μας από τους δικούς φραστικούς και οικολογικούς ρύπους.
Απορώ γιατί δεν πας αλλού να μείνεις, γελοίε!!
από
WUGIWYS
 
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Μια βόλτα τριγύρω από αυτό το μαγαζί και θα καταλάβετε πολλά. Θα χρειαστείτε ένα μανταλάκι για την μύτη σας και κερί για τα αυτιά σας, ιδιαίτερα αν τύχη και βρεθείτε 3 η ώρα το πρωί εκεί.
 
Δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό που γίνεται εκεί.. ακούγονται από 300 μέτρα και βάλε!! Ένα περιπολικό δεν βρέθηκε να κάνει μια βόλτα να εξακριβώσει όλα αυτά που ξέρουν; Δεν φταίνε οι κάτοικοι της περιοχής και μη τους βρίζετε. Πολλοί από τους περίοικους προσπάθησαν να βρουν το δίκιο τους και δεν τα κατάφεραν.. αντιθέτως βρήκαν και το μπελά τους με ένα σωρό εκφοβισμούς, εκβιασμούς, εκμηδενισμούς και τέτοιους κλασσικούς και "αριστοκρατικούς" μεθόδους... μιλάμε για πριν οκτώ χρόνια!

Ευχόμαστε να το σφραγίσουν μια για πάντα και να αρχίσει οι κοινωνία αυτή να "αναπνέει καθαρό αέρα", να κοιμάται χωρίς φόβο και με ήσυχο το κεφάλι... τόσο δύσκολο είναι;
 
ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΞΕΩΣ
 
Επειδή δεν μένουμε όλοι στη Γυάλα μπορείτε να μας πείτε σε τι ακριβώς αναφέρεστε; Μια ενημέρωση!
 
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ: ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΣ (ΜΕ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗΣ) ΣΤΗΣΑΝΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ, ΤΣΙΦΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ...... "ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ!"... "ΦΙΛΕ ΜΟΥ", ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΦΤΗΣ, ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ... " ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΕΣ Η ΕΚΤΙΖΕΣ ΣΠΙΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΊ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΧΕΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!" ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑ! ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΣ. ΑΥΤΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!
 
Βλέπουμε ότι ο συντάκτης του άρθρου δεν θέλει να απαντήσει στο σχόλιο του 23/2/09 20:56 , άρα αυτό σημαίνει ότι συμφωνεί με το σχόλιο .

Εμείς θα απαντήσουμε στο ρατσιστικό σχόλιο που προσπαθεί τoν διαχωρισμό των κατοίκων της Σαλαμίνας σε ντόπιους και μη ντόπιους με την διαπίστωση ότι έχουμε όλοι τα ίδια (νομικά) δικαιώματα σε αυτόν τον τόπο και όσον αφορά την ποιότητα που διαθέτουν και αυτή προωθούν, κανείς δεν είναι τέλειος αλλά και αλάνθαστος , εάν η δική σου πατρίδα και οι πατριώτες σου ήταν τέλειοι θα βρισκόσουν εκεί και όχι εδώ .
Τώρα το ποιος φταίει και ποιανού την χάρη κάνεις που ασχολείσε με το ρυπασμένο από κάθε άποψη «νησί τους», δεν φταίει η κακομοιριά τους, αλλά η δική σου !!!
salamispress
 
ΕΣΥ(20:56) ΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ;
ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΠΩΣ SILK SOFT!
XA XE XA XA PLAN!
 
Κάνω παρέα κυρίως με παιδια που δεν είναι ντόποιοι και αυτοί. Ε για πείτε μου λοιπόν σ' αυτά τα παρακμιακα νυχτομάγαζα ποιοι πάνε; Στην κιβωτό, την ωραία γυάλα, τη γαρδένια, τα άβατα και όλες τισ παρακμίλες στο Μούλκι?
Το νησί είναι μια χαρά. Δε συμβαίνει όμωσ ότι συμβαίνει στη Μύκονο για παράδειγμα. Χειμωνιάτικα στην ωραία γυάλα ποιος πάει ρε γαμώτο; Τουρίστες ; Οι ντόπιοι εδώ και 5 χρόνια που είμαι εδώ , με μικρές εξαιρέσεις δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο παρά με τους δημάρχους τους και τη ρημαδοαποχέτευση. Μιζέρια του κερατά δηλαδή.Δεν κατάφεραν να βγάλουν προσ τα έξω την ιδιατερότητά τους ή τον πολιτισμό τους αν διαθέτουν. Όταν το προσπαθούν το κάνουν γεμάτοι εσωστρέφεια σε καμμιά αίθουσα Μπόγρη ίσα για να ευλογήσουν τα γένια τους. Το μόνο για το οποίο γνωρίζουν τη Σαλαμίνα οι περισσότεροι είναι για τα σκουπίδια της και το Ναύσταθμο. Τι να πώ...Αν είναι να αλλάξει κάτι μάλλον θα γίνει από εμάς που ήρθαμε ψάχνοντας ένα καλύτερο περιβάλλον και ζωή για μας και τα παιδιά μας. Ίσως με κάποιους που δεν ασχολούνται με τα δημοτικά βαρετά πράγματα και τα κουτσομπολιά να συναντηθούμε σε κοινούς αγώνες .Ως τότε όμως είστε απλά αυτοί που διαχειρίστηκατε την τύχη του νησιού και τα κάνατε σαλάτα. Λυπάμαι αν σας έγινα δυσάρεστος. Δεν σας χρωστάω όμως κάτι , ούτε νιώθω φιλοξενούμενός σας. Ίσως στο τέλος να εξωραϊστήτε ...Άλλωστε τόσους εξωραιστικούς συλλόγους έχετε. Αστειότητες ....
 
Ότι και να γραφτεί για αυτό το θέμα, ένα πράγμα είναι σίγουρο. Είναι ένα μακρόχρονο σκανδαλώδη έγκλημα, οσο και να προσπαθούν να το καλύψουν πίσω από της μαλακισμένες τους κουτοπονηριές... κρύβουν ελέφαντα πίσω από τις μαργαρίτες....γραφικοι και γελοίοι. Όλοι οι παλιοί ξέρουν τα βάσανα που τράβηξαν οι περίοικοι, όλοι ξέρουν ότι το σκυλάδικο στήθηκε με ύπουλο τρόπο και με τσαμπουκά στυλ υποκόσμου!!! Πληγώνει η καρδιά μου κάθε φορά το προσπερνώ, ευτυχώς με το αυτοκίνητο. Ένα σωρό παράπονα έχουν γίνει στο Δημαρχείο μας. Ξέρει κανείς το νομικό (και μη) ιστορικό αυτής της μαλακισμένης ηλιθιότητας; και επιτέλους, ποιος είναι αυτός που το "προστατεύει";
 
"Υπάρχει ένας άγραφος νόμος μετατροπής των παραλιών σε ξενυχτάδικα, με χίλιους δυο παράτυπους-παράνομους-ημινόμιμους τρόπους – ανάλογα με την αισθητική σου δίνεις όποια ονομασία επιθυμείς. Το πράγμα είναι απλό. Νοικιάζεις μια λωρίδα από ιδιώτη, την ΕΤΑ ή άλλο φορέα του Δημοσίου, κατασκευάζεις ένα κτίσμα, το λες αναψυκτήριο ή open bar και το μετατρέπεις το μεσημέρι σε ψησταριά και το βράδυ σε κέντρο διασκέδασης. Εχεις βέβαια καταθέσει αρμοδίως και τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά, ων ουκ έστιν αριθμός -στη Διεύθυνση Υγιεινής και στον οικείο δήμο- και μπορείς πλέον να ρυπαίνεις παντοιοτρόπως και όχι μόνο ηχητικά, όσο θέλεις και όπου θέλεις, με τις ευλογίες των τοπικών Αρχών. Ομολογώ ότι οι εμπειρίες είναι συγκλονιστικές για τον κάθε πικραμένο. Η ευκολία με την οποία χορηγούνται οι προβλεπόμενες άδειες λειτουργίας των «επιχειρήσεων» αυτών, η με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία παραβίασή τους από τους «επιχειρηματίες» και η με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία αδράνεια των ελεγκτικών μηχανισμών παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες. Τι κι αν παραπονεθείς, τι κι αν διαμαρτυρηθείς; Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Μια αδιαφορία και μια ανευθυνότητα που σπάνε κόκαλα και αγγίζουν τα όρια της συνενοχής. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι στο τέλος αντιμετωπίζεις το ενδεχόμενο να σε εμπλέξουν, για να απεμπλακούν αυτοί των ευθυνών τους και να εμφανισθούν σ’ αυτή τη χώρα του παραλόγου, για μία ακόμη φορά, ότι επιτελούν το καθήκον τους. Με αναίδεια και προκλητικότητα περισσή, λόγω της ατιμωρησίας. Μία ακόμη έκφανση της πολυεπίπεδης διαφθοράς, η οποία δεν μπορεί να μένει αναπάντητη.
Κάθε λίγο και λιγάκι μιλούν, σχεδιάζουν και νομοθετούν με κριτήριο καθαρά πελατειακό, υπολογίζοντας τις ομάδες αυτές πίεσης εις βάρος του κοινωνικού συνόλου, εις βάρος της υγείας των πολιτών.
Ποιος θα μας προστατέψει τελικά από όσους λυμαίνονται τις παραλίες και τις έχουν μετατρέψει σε ξενυχτάδικα; Ποιοι είναι αυτοί που μένουν στο απυρόβλητο από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Πολιτείας, που μετατρέπονται εμμέσως σε προστάτες τους; Κι αν προστατεύουν αυτούς, τι θα πρέπει να περιμένει ο πολίτης και τα βαλλόμενα πανταχόθεν βασικά δικαιώματά του;
Είναι γεγονός ότι έχει επιβληθεί ένα καθεστώς ατιμωρησίας, το οποίο έχει αποθρασύνει όλους τους εμπλεκομένους, και δεν γνωρίζεις τελικά ποιος αυθαιρετεί και παρανομεί περισσότερο, ποιος ο διώκων και ποιος ο διωκόμενος, ποιος ο επιβλέπων την τήρηση της νομιμότητας και ποιος ο επιβλεπόμενος. Η τήρηση όμως της ευταξίας και η διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης είναι αγαθά προστατευόμενα από την έννομη τάξη και δεν μπορεί να παραβιάζονται με τρόπο προκλητικό και ασύστολο, χωρίς καμία επίπτωση, χωρίς καμία τιμωρία."
 
"Τζάμπα διασκέδαση" : Κάποιοι επιτήδειοι πέταξαν άχυρα στο αλώνι και μαζεύτηκε το τσούρμο και μπουλούκι αναίσθητων παχύσαρκων. Ξέφραγο αμπέλι στο έλεος του κάθε...... κάτσε τώρα δα που θα υπολογίσουν και θα σεβαστούν την αξιοπρέπεια του κάθε σπιτικού της περιοχής. Τα σπίτια αυτά κατοικούνται από τσουβάλια με πατάτες, αποθήκες σκέτες. Έτσι καταντήσαμε.
 
εγω που ειμαι τακτικοσ πελατησ τησ ΩΡΑΙΑΣ ΓΥΑΛΑΣ εδω και μια πενταετια πιστευω οτι ειναι ενα απο τα πιο ωραια κ καθαρα μαγαζια και λυπαμαι πολυ που εσυ νοιωθεισ ετσι....
 
Ρε παιδια προς τι τοση χολη?
Εγω εχω παει τοσες φορες και αναρωτιεμαι... μηπως μιλατε για αλλο μαγαζι???????
Γιατι κατι τετοιο θα συμβαινει μαλλον....!!!!!!!!! Η νοοτροπια του ελληνα τελικα δεν αλλαζει...
 
Μαλλον για αλλο μαγαζι θα λετε που τους ειδατε τους μπραβους και τους τραμπουκους? ή κι αν βλεπετε οτι δουλευει και σου λεει δεν παμε να δημιουργησουμε κανενα θεμα να το κλεισουν να το παρει κανενας δικος μας? οικογενειαρχες το εχουν και με πολυ καλο φαγητο τωρα αν ενοχλει η μουσικη δυο φορες την βδομαδα (παρασκευη-σαββατο) μιληστε με τους ανθρωπους και μη γραφετε μαλακιες.
 
Ρε "μάγκες" το μαγαζί έχει η δεν έχει ζωντανή μουσική. Ακούγεται από την άλλη άκρη της γυάλας η όχι; Αυτή η παράγκα με πoιες προδιαγραφές λειτουργεί ως νυκτερινό κέντρο, της Ζιμπάπουε; Προς Θεού ρε παιδιά εθελοντική κουφαμάρα σας έπιασε;

Μιλάμε για δημόσια υγεία φιλαράκια και όχι μαλακίες! Αν οι "πελάτες" το υπερασπίζουν ας έρθουν να κάτσουν στην περιοχή μας 8-10 χρόνια και να δούμε αν το αντέχουν, έστω και για δυο μέρες την εβδομάδα, 8 μήνες το χρόνο. Οι πελάτες έρχονται και κάνουν το δικό τους και μετα πάνε στα σπιτάκια τους να βρουν την ησυχία τους. Εμείς που θα πάμε; Οι μηνύσεις έχουν γίνει προ πολλού, ο κόσμος σταμάτησε να παίρνει την Αστυνομία τηλέφωνο όταν κατάλαβε ότι αυτοί που το λειτουργούν δεν πρόκειται να σεβαστούν κανένα! Ούτε τους κατοίκους ούτε της Δημοτικές αρχές. Αν αυτή η στάση τους δεν σας μυρίζει πουστιά τότες έχετε προβλήματα νοημοσύνης.
Έχουμε και παιδιά ρε φίλε! Εντάξει;

2009!!!! Εντάξει;
 
ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ... ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΠΙΕΙ ΞΥΔΑΚΙ.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
 
Δεν μου λες ρε έξυπνε… εσύ άμα πάς στα μέρη μας σε μια από της παραλίες του ΝΑΤΟ… εκεί εσύ τα διασκεδάζεις κ’ φέγγεις στο σπίτι σου… ΕΜΑΣ που μένουμε εδώ μας σκέπτεσαι?
Δημιουργείς βλακείες! Μάλλον πρέπει να μεγαλώσεις ακόμα!
Αν δεν το έχει αυτή η καλή οικογένεια το μαγαζί, που το έχουν και καθαρό, θα το έχει κάποιος άλλος. Να δούμε τι θα έκανες αν φεύγανε και μπαίνει άλλος που το δουλεύει όλο το χρόνο και ΚΑΘΕ μέρα.
Σύνελθε ρε αδερφέ! Θα έπρεπε να τρέπεσαι.
Τα σκυλιά που γαβγίζουν και ενοχλούνε ΟΛΛΗ τη νύχτα… εκεί δεν μας σκέφτεσαι.
 
ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ?ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Κ ΤΑ ΛΕΤΕ!Κ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΚΥΡΙΑΚΗ!ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ???ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΣΑΣ Κ ΤΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ????ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΥΑΛΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΔΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΤΕ???Η ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ????ΑΝΤΕ ΡΕ ΡΕΖΙΛΙΑ ΑΠΟ ΔΩ!!!!ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΓΥΑΛΑ!!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΤΕ!!!ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΟ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΠΟΤΕ????ΦΥΣΙΚΑ Κ ΟΧΙ!!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ!!!!ΤΟΣΟ ΡΟΜΠΕΣ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!ΜΑΡΙΟΣ!!!ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!!!!!!ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!!!!
 
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒLOCK ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ Κ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΑΜΑΡΗΤΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ Κ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΛΩΡΙΝΗ!!!!ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ Κ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΡΕΣ ΜΠΑΖΩΝ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ!!!ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΓΥΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!!!
 
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΚΑΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΓΥΑΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙ ΤΙ ΣΟΥ ΤΡΟΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΡΕ ΓΙΦΤΙ ΤΟ ΨΩΜΙΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΙΤΑ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΝΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ......ΓΙΑΝΝΗΣ......
 
Ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία νομίζω ότι ζήτησε επίσης την γνώμη από την σοβαρή κοινωνία της Σαλαμίνας.
Η ρύπανση του μαγαζιού δεν είναι αποκλειστικά και μονο η προκλητικά χυδαία (εγκληματική) ηχορύπανση.
Δεν νομίζω να διαβάσαμε πουθενά σε αυτό εδώ το αυτοσχέδιο "forum" αν οι άνθρωποι που το λειτουργούν είναι
ανοικοκύρευτοι μέσα στο μαγαζί τους. Έχουμε πάει, έχουμε φάει, όλα μια χαρά ....

ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΎΚΙΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ;

Μην προσπαθείτε, μάταια, να κάνετε προσωπικό το θέμα γιατί είναι δύσκολο να σας πάρουμε στα σοβαρά ...κάποιος μίλησε για μαργαρίτες και για ελέφαντες.

Για τον Κύριο που ανάφερε τα πλυντήρια και τα επικίνδυνα απορρυπαντικά που "πλένουν" τους δρόμους μας έχει απόλυτο δίκιο!!!
ΟΛΑ τα βρομόνερα πάνε προς την παράλια, στο βυθό, εκεί δηλαδή που κάνουμε τα μπανάκια μας και πιάνουμε τα ψαράκια μας.
ΟΛΟΙ ΕΊΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΛΑ! Η ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ ΤΉΣ!
Περιμένουμε την καινούργια γενιά να μεγαλώσει.. γιατί ΌΛΟΙ αυτοί εδώ οι γυφτουλες τα κάνανε και και συνεχίζουν να τα κάνουνε σαν τα μούτρα τους!
Σας ακούμε αλά δεν σας πιστεύουμε.. λίγο αξιοπιστία παρακαλώ ... η διαφάνεια είναι πρόοδος προς το καλύτερο..
ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ!
ΥΓ: Τα σκυλάκια είναι ζώα, πράττουν ενστικτωδώς...

"ΡΟΜΠΕΣ-ΜΑΡΙΟΣ-ΞΕΦΤΥΛΕΣ-Μ@Λ@ΚΕΣ-ΚΟΤΕΣ-ΓΕΛΟΙΟΙ-ΖΗΛΕΙΑ..ΚΤΛ" Όλοι κατοικούμε στην Γυάλα!!!
 
MAS KALICES FILE... DHL AN PES !TO MAGAZI DEN EXEI MOYSIKI OLA KALA META!!!. DEN NOMIZW TI PROBLIMA EINAI AYTO TO MAGAZI EINAI TO PROBLIMA SOY H ZHLEIA KAI O CEYTOKOZMOS POY ZEIS . KAI KATI ALO KAI PERIMENO APANTHSEI STON IDIOKTITI PIGES NA TO PEIS!!! KAI AN OXI GIATI? (MALON 8A FOBASE TOY MPRABOYS) .!!!
( O 8EOS EINAI MEGALOS )
 
ΡΕ ΓΙΦΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΛΑ ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΝΑΔΡΕ ΚΟΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΟΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΘΡΟΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑΛΛΑΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΑΔΡΕ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΟ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΡΑΦΤΗ ΚΑΤΑΓΚΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΕ ΓΙΑΝΝΗΣ........
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress