Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Στις 17 Νοέμβρη του προηγούμενου έτους το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε, ομόφωνα, το ψήφισμα της λαϊκής μας συνέλευσης και αποφάσισε κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση του τοπικού χαρακτήρα του λατομείου.

Στο ίδιο συμβούλιο ο δήμαρχος τέθηκε επικεφαλής της αντιπροσωπείας για την επίδοση του ψηφίσματος στις αρμόδιες αρχές. Πέρασαν σχεδόν τρείς μήνες χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας.

Με την βεβαιότητα ότι έχετε αντιληφθεί την σοβαρότητα του θέματος, σας καλούμε να υλοποιήσετε την απόφαση που έχετε πάρει.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Σχόλια:
Ας υποθέσουμε οτι ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Σπυρίδων Σοφράς δεν έχει κάνει τίποτα για το λατομείο και οτι σκόπιμα τέθηκε επικεφαλής της αντιπροσωπείας επίδοσης του ψηφίσματος,για να "φρενάρει" τις εξελίξεις.Το ερώτημα που τίθεται,μετά την υπόθεση,είναι το τι έχουν κάνει οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι για το συγκεκριμένο θέμα που ψηφίστηκε ομόφωνα?Δεν τους αφορά και δεν τους ενδιαφέρει η υλοποίηση των προτάσεων που λαμβάνουν?Δεν τους αφορά και δεν τους ενδιαφέρει η αξιοπιστία του δημοτικού συμβουλίου?Η μήπως τους βολεύει η ολιγωρία του Δημάρχου και κρύβοντε πίσω απο αυτήν για δικούς τους λόγους?Ο Δήμος Σαλαμίνας έχει 29 δημοτικούς συμβούλους και δεν είναι μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. κύριοι της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης.
 
Παρακαλώ αντι των προτάσεων που λαμβάνουν να γραφεί των αποφάσεων που λαμβάνουν
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress