Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας , την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΙΑΣ .

salamispress Ο Ισίδωρος Τσούτσουρας ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΙΑΣ .

Ο πρ. Πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Κανάκης ενημέρωσε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλιου για τις απειλές που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του από τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΙΑΣ , και ότι ο Μητροπολίτης ΓΟΧ Γερόντιος Β΄ προτίθεται να βοηθήσει στην αγορά των μετοχών από ντόπιους Σαλαμίνιους.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας συμφώνησε για σύσταση επιτροπής και ανοιχτό Δημοτικό Συμβούλιο και πρότεινε με τη σειρά του να ανοιχθεί λογαριασμός σε τράπεζες, να συγκεντρωθεί κάποιο ποσό για την αγορά της ΠΑΕ ΑΙΑΣ.

Στην ψηφοφορία, η πρόταση του Δημάρχου πήρε μονο 13 ψήφους παραπέμποντας έτσι το θέμα σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αφού τα θέματα προ ημερησίας διάταξης για να ψηφιστούν χρειάζονται 14 ψήφους.

Σχόλια:
Ο Κανάκης και η παρέα του δεν έχουν καμία ευθύνη για όσα συμβαίνουν στον Αίαντα;
 
ΤΗ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΥΘΗΝΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΠΑΡΘΕΝΗΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΟΝΟΜΙΣΑΝ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ.
 
LAMOGIA-LAMOGIA - LAMOGIA-LAMOGIA-LAMOGIA-APATEONES.
 
Poios parthenis vre ilithie gt zoo eise den mporo na se po kai allios kai an theleis na matheis o parthenis eine 12 xronia sta posta ta doikitika kai exei voithisei tous pantes.....kai o kanakhs kala kanei kai kanei ena vima mprosta gia na voithisei thn omada na tin ksanaparoun salaminioi...GIA OLA OSA EXOUN GINEI STON AGAPIMENO MAS AIANTA FTEEI TO LAMOGIO O LOUKAS POU MEXRI KAI TO SPITI TOU KAI THN OIKOGENEIA TOU THA POULAGE GIA LEFTA......LAMOGIO LOUKA KATESTREPSES TON LOMOGIOOOO
 
Κανάκης, Παρθένης, Σταμπουλής, Τσαλίκογλου, Τσαβαρής (για ψηφοθηρικούς λόγους). Να πιοι φταένε για τον Αίαντα.
 
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΣΤΙΣ 20,00
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress