Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Μποϋκοτάζ στη ΦΑΓΕ... ξεκινά από Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

salamispress Μποϋκοτάζ σε όλα τα προϊόντα αυτά. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ.
Επιτέλους το Υπουργείο Εμπορίου έδωσε στη δημοσιότητα λίστα 15 εταιρειών οι οποίες προέβησαν σε αυξήσεις τιμών προϊόντων τους, χωρίς λόγο.
Πέρα από την αισχροκέρδεια που έχουν επιβάλλει οι εταιρείες αυτές στο κοινωνικό σύνολο, έχουν δημιουργήσει και καρτέλ τα οποία πιέζουν ακόμη χαμηλότερα τις τιμές των προϊόντων του παραγωγού, με αποτέλεσμα να αυξάνεται υπέρμετρα η ψαλίδα των κερδών τους και εις βάρος πάντα των καταναλωτών.
Επιβάλλεται λοιπόν, έστω και αν δεν υπάρχει στην χώρα μας αυτή η συνειδητοποιημένη πρακτική του μποϋκοτάζ των προϊόντων των εταιρειών αυτών, να την ενεργοποιήσουμε όσο μπορούμε και να μην αγοράζουμε αυτά τα προϊόντα των εταιρειών αυτών οι οποίες κάνουν δύο φορές ζημιά στην τσέπη μας.
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ.
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΡΑΞΗ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ.


Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών και η Ο.Ε.Κ.Ε. – Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών Ελλάδος καλούμε τους καταναλωτές να μην αγοράζουν, από Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009, κανένα προϊόν της εταιρίας ΦΑΓΕ, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης, έχει προχωρήσει σε αυξήσεις προϊόντων, οι οποίες δε δικαιολογούνται από τους κοστολογικούς ελέγχους.

Το μποϋκοτάζ, κατά της εταιρίας, θα συνεχιστεί, μέχρι η εταιρία, να κατεβάσει τις τιμές της. Το ΚΕ.Π.ΚΑ. έχει καταγράψει τις τιμές των προϊόντων της εταιρίας, στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Θα παρακολουθούμε την εξέλιξή τους και θα ενημερώνουμε τους καταναλωτές, για τη συνέχιση ή μη του μποϋκοτάζ.

Καλούμε το Υπουργείο Ανάπτυξης να συνεχίσει και να εντείνει τους κοστολογικούς ελέγχους, δίνοντας στη δημοσιότητα, τα ονόματα των εταιριών, που δε σέβονται τον καταναλωτή.

Είναι η ώρα οι καταναλωτές να πάρουμε την κατάσταση, στα χέρια μας:
- Απαιτούμε διαφάνεια, στην κοστολόγηση.
- Απαιτούμε τιμές, που να ανταποκρίνονται, στο πραγματικό κόστος των προϊόντων.
- Απαιτούμε ένα καλύτερο, αύριο.
Φτάνει, πια, με την ακρίβεια και τις αυξήσεις των τιμών!

Σχόλια:
Το μποϊκοτάζ σ'αυτές τις εταιρίες το κάνω εδώ και 2 χρόνια!! Επίσης και στα προϊόντα της vivartia. Όταν θέλω να πάρω κάτι που μ' αρέσει κοιτάω μήπως γράφει αυτό το όνομα κάπου. Μπαρμπα-Στάθης, Δέλτα, 7 days κλπ. Μην ξεχνάμε ότι αυτή η εταιρία έχει τα πάντα αλλά με τις τιμές που την συμφέρουν. Υπάρχει παντού και καλύπτεται πίσω από γνωστά ονόματα προϊόντων. Ανακαλύψτε τη και μαζί με τους άλλους ρίξτε της στο κεφάλι!! ΒΙΚΥ
 
Αυτό το βίντεο σποτ θα το βρείτε διασκεδαστικό:
http://www.youtube.com/watch?v=ldVPUStT8L8
 
test
 
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά σας στην προσπάθειά μας, για μπουκοτάζ κατά της ΦΑΓΕ. Το μπουκοτάζ συνεχίζεται.
ΚΕ.Π.ΚΑ. Περισσότερες πληροφορίες
Ν. Τσεμπερλίδης Πρόεδρος
Ε. Κεκελέκη Γεν. Γραμματέας
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress