Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Προσπάθεια φίμωσης των συντακτών και διαχειριστών του salamispress

salamispress Θέλουμε να πούμε σε αυτούς που υπηρετούν τα συμφέροντα του κουκουλώματος του βαθύ ύπνου και της ελεγχόμενης ειδησεογραφίας , ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν ότι μπορούν να επιβάλουν με ύβρης και τραμπουκισμούς την φίμωση του salamispress .

Εμείς δεν διεκδικούμε κανένα κομμάτι τις πίτας τον εκλογών, κανένα κομμάτι τις πίτας των διαφημίσεων, εμείς διεκδικούμε το δικαίωμα να ακούγονται οι φωνές των πολιτών της Σαλαμίνας στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, διεκδικούμε το δικαίωμα της ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας επιβάλει λογοκρισία στις απόψεις μας, τους αρέσουν δεν τους αρέσουν.

Εμείς εδώ θα λέμε τον κλέφτη και τον απατεώνα με το όνομα του και όποιον καταπατάει τα δικαιώματα μας ως φορολογούμενοι πολίτες και δημότες αυτού του νησιού που λέγετε Σαλαμίνα.
salamispress

Σχόλια:
πως ειπατε τα ονοματακια σας?
 
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΥΤΑΙ ΚΑΤΙ , ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
 
Όχι μην λέτε τα ονόματα σας...δεν μας ενδιαφέρουν ποιοι έχουν το blog αλλά να λέγεται ελεύθερα η γνώμη μας εδώ μέσα. Όλα τα άλλα είναι για να ξεκινήσουν οι εκβιασμοί.
 
Συμφωνώ να λέγεται ελεύθερα η γνώμη του καθενός αλλά δεν μπορεί ο καθένας να κρύβεται πίσω από την ανωνύμία του και να γράφει ότι θέλει.
Η Δημοκρατία δεν δίνει μόνο δικαιώματα. Δημιουργεί και υποχρεώσεις. Και πάνω απ΄ όλα απαιτεί το σεβασμό στην ελευθερία αλλά και στην προσωπικότητα των άλλων.
Άλλωστε όποιος λέει την αλήθεια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, Εκτός κι αν θέλουμε την ανωνυμία για να βγάζουμε τα απωθημένα μας και να σπιλώνουμε ανθρώπους.
Κάνω την αρχή γράφοντας μέρος του ονοματός μου. Αν διαπιστώσω ότι το κάνουν κι άλλοι θα το γράψω και ολόκληρο.
 
Θα θέλαμε να απαντήσουμε στο σχόλιο του ( Χάρη Τ. ) στα πλαίσια του διαλόγου με σεβασμό και καλή διάθεση .

( Να λέγεται ελεύθερα η γνώμη του καθενός ) Η γνώμη η δική σου πρέπει να συμφωνεί με την γνώμη των άλλων και εάν όχι αυτός που δεν συμφωνεί πρέπει να διώκετε ???

( Η Δημοκρατία δεν δίνει μόνο δικαιώματα. Δημιουργεί και υποχρεώσεις.) Την υποχρέωση την έχουμε μόνο εμείς και όχι αυτή που μας λεηλατούν η και μας εκμεταλλεύονται ???

( Άλλωστε όποιος λέει την αλήθεια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ) Δυστυχώς η πραγματικότητα και ο νόμος λέει την αλήθεια πρέπει να την αποδείξεις και εάν δεν μπορείς να την αποδείξεις δεν είναι αλήθεια .

( Κάνω την αρχή γράφοντας μέρος του ονόματος μου ) Εμείς χαιρόμαστε να βλέπουμε ονόματα στα σχόλια έστω και ψευδώνυμο και το ανταμείβομε με την δημιουργία δική σας σελίδα ως συντάκτης του salamispress όπως και άλλους συντάκτες που στέλνουν το σχόλιο τους στο salamispress η διαφορά ώμος είναι ότι εμείς δεν ζητάμε αποδείξεις .
Αυτό απλώς σημαίνει ότι αυτά τα ονόματα που διαβάζεις ( μπορεί ) να μην είναι στην αλήθεια αυτό το πρόσωπο , πχ. Πώς το ξέρουμε ότι το όνομα σου είναι Χάρης έχουμε καμία απόδειξη ???

Και κλείνουμε λέγοντας… με την δημιουργία του salamispress θέλαμε να γεμίσουμε το κενό που υπήρχε στην ενημέρωση των συμπολιτών μας σε τοπικό επίπεδο αλλά και να δημοσιοποιήσουμε τα προβλήματα της Σαλαμίνας σε εθνικό επίπεδο με την ελπίδα ότι θα ακουστούν από βουλευτές και φορείς και θα βρουν τον δρόμο της επίλυσης , αλλά και να ενημερώνετε ο κάτοικος της Σαλαμίνας σε θέματα που τον αφορούν άμεσα με σκοπό να προστατεύσει τα δικαιώματα του αλλά και την οικογένεια του από αυτούς που θα θελήσουν να τον εκμεταλλευτούν η να τον ζημιώσουν ατομικά η οικονομικά .

Με το να δημοσιεύουμε τις καταγγελίες σας η και τις πληροφορίες σας ενημερώνουμε τον λαό της Σαλαμίνας ( και όχι μόνο ) και προλαμβάνουμε την εξαπάτηση και άλλων συμπολιτών μας αλλά και ενημερώνουμε για πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα σε καθημερινή βάση .
salamispress
 
Δεν είναι δυνατόν να διώκεται κάποιος επειδή η γνώμη του δεν συμφωνεί με τη γνώμη των άλλων, και δεν είπα αυτό.
Αυτός όμως που λασπολογεί εναντίον άλλων και σπιλώνει υπολήψεις κρυπτόμενος πίσω από την ανωνυμία πρέπει να το κάνει χωρίς συνέπειες;
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
 
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....
 
ποτε επιτελους σε αυτο το νηση θα μαθετε να εχετε το θαρος της γνωμης σας και να ιποστιριζετε την αποψη σας αποβαλοντας την ψευτομαγκια που σας δινει η ανονιμια.
 
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ,ΔΕΙΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ,ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ,ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΕ!
ΑΝ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ,(ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΚΑΙ 'ΓΩ) ΠΕΡΙ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,ΠΑΙΖΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ,ΕΝΑ ΜΟΝΟΤΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ
" ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ,
ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΩΜΟΙ :
"ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ"!
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ,ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ,ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ, ΑΝΑΞΙΟΣ,ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ,ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ-ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΣΕΙΣ -.
"ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΩΣΤΟ -ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ή ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥΣ".
ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Σ'ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ,
ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΦΟΡΑΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΖΟΡΡΟ,ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΛΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΦΙΛΟΥΣ στο διαδικτυο.
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΤΗ
"ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ".ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Ν'ΑΚΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ.
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ.
ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ:
1. ΑΠΑΞΙΩΣΗ, ΥΠΟΤΑΓΗ , ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
2.ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
3.ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ .
4.ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
5.ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ,ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΡΑΝΕ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΝΟ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ,ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΒΟΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ
ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ .
 
μηπως το ονομα του ιδιοκτητη του μπλκ αρχιζει απο Ν- και το επωνυμο απο Κ.
 
μάλλον αυτός είναι ένας από τους ιδιοκτήτες, και πρέπει να δουλεύει στον δ _ μ _ Σ_ _ _ μ _ _ _ς
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress