Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

salamispress Δελτίο Τύπου της ΟΕΕΣΣ για την επιχειρούμενη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού
Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Εκπολιτιστικών Συλλόγων Σαλαμίνας εκφράζει την αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης και παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Καταδικάζει, τη βάρβαρη εγκληματική επίθεση των Ισραηλινών στην μαρτυρική Λωρίδα της Γάζας, με εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, που ανάμεσά τους είναι μικρά παιδιά.

Καταδικάζει την συγκάλυψη, σιωπή και την ανοχή των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην γενοκτονία που απροκάλυπτα μεθοδεύει το Ισραήλ επί σειρά ετών. Ο OHE, η διεθνής κοινότητα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι μεγάλες δυνάμεις, πρέπει επιτέλους να πάψουν να εκδίδουν ευχολόγια και να αναλάβουν όλες τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για να σταματήσουν την βάρβαρη ισραηλινή κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών.

Η χρήση ωμής βίας και η επίλυση των διαφορών με τη δύναμη των όπλων έχει σαν αποτέλεσμα την αναγέννηση της βίας που απομακρύνει κάθε ελπίδα για ειρήνη και ασφάλεια στην περιοχή.

Ενώνει την φωνή της με τους ειρηνιστές όλου του κόσμου και ζητά πάση θυσία να σταματήσει το μακελειό στη Μέση Ανατολή.

Πρέπει όλοι να εκδηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στο Παλαιστινιακό λαό και στο δίκαιο αγώνα του για τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους, στα εδάφη του ΄67, με την πρωτεύουσα που επιθυμεί ο παλαιστινιακός λαός.
----------------------------------------------------------------------

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΕΣΣ Εύχεται το 2009 Να φέρει σε όλους υγεία και χαρά.
Να είναι χρόνος δημιουργίας και σύνεσης για όλη την Σαλαμίνα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους που συνέβαλαν με την συμμετοχή τους στην επιτυχία της λαχειοφόρου αγοράς και να τους πληροφορήσουμε ότι τον τυχερό λαχνό με αριθμό 2770, τον έχει στην κατοχή του ο κύριος Γιάννης Τζαβαρής, δημοτικός σύμβουλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση της 13/12/08, αποφάσισε:
* η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΕΣΣ να διεξαχθεί στις 25/1/09, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας
* η εκδήλωση της κοπής πίττας της ΟΕΕΣΣ να γίνει την δεύτερη Κυριακή του Φεβρουαρίου 15/2/09 και ώρα 10:30 στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη του Δημαρχείου Σαλαμίνας.

Παρακαλούμε τα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Μελών μας να αποφύγουν να προγραμματίσουν εκδηλώσεις στις παραπάνω ημερομηνίες.
Από το Γραφείο τύπου της ΟΕΕΣΣ

Σχόλια: Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress