Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Δεν προλαβαίνει να τις μετράει ο Θανάσης … πρώην δήμαρχος Σαλαμίνας είναι , η νεοσύλλεκτος έφεδρος ???

salamispress Η νέα χρονιά επιφύλαξε δυσάρεστη έκπληξη στον πρώην δήμαρχο Σαλαμίνας Θανάση Μακρή. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά του επέβαλε ποινή δώδεκα μηνών για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του επίσης πρώην δημάρχου Βαγγέλη Αγαπίου. Η πλάκα είναι ότι μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο νυν δήμαρχος Σπύρος Σοφράς. Είναι βέβαιο ότι αυτή η κόντρα θα συνεχιστεί και μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Με τα δικαστήρια, τις μηνύσεις και τις καταδίκες έχει γίνει χαμός στο νησί.
Απο: paron.gr

Σχόλια:
Είναι πασίγνωστη η συνεργασία των Αγαπίου-Σοφρά και του άλλου εταίρου υποψηφίου του κου ΄΄ΠΑΡΟΝ΄΄ που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές βροντοφώναζε ΄΄ψηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄ εναντίον του ΜΑΚΡΗ. Γι αυτό μην αφήσετε, πολίτες της Σαλαμίνας, την στρατοκρατορία να κυβερνήσει κι άλλο αυτόν τον δυστυχή τόπο. Εμπρός όλοι μαζί να εκλέξουμε ένα δημοκρατικό , προοδευτικό και διαφανή πρόσωπο, για να ξαναποκτήσει ο τόπος μας την χαμένη ομορφιά του.
 
Φίλε "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ" σκίζεις από προοδευτικότητα!!!
Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί να εκλέξουμε ένα δημοκρατικό , προοδευτικό και διαφανή πρόσωπο,(μήπως το σωστό είναι διαφανές πρόσωπο;)που να έχει σχέση μόνο με τα πεντοχίλιαρα των courier, με τα βενζινάδικα και με τους διαφανείς τρόπους ηλεκτροδότησης των αυθαιρέτων.
 
μπραβο αγαπητε προοδευτικε πολιτη...ειμαστε μαζι σου...
 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ?
 
Ας πρόσεχε ο Μακρής. Δεν μπορεί να ανακοινώνει εγγράφως ότι ο Αγαπίου και ο Σοφράς τρώνε από την αποχέτευση.
Η υπογραφή είναι ένα από τα δύο πράγματα που πρέπει να προσέχουμε πού τα βάζουμε.
 
Κε Π...ο είσαι ευχαριστημένος από την σημερινή δημοτική αρχή; Τεκμηρίωσε την απάντηση σου.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress