Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Συμπεράσματα που βγάλαμε από την ανάρτηση του γκάλοπ που διενεργήθηκε στη Σαλαμίνα ???

salamispress Τα συμπεράσματα που βγάλαμε από τα σχόλια ρεκόρ (49), της ανάρτησης του γκάλοπ είναι :

1) Δεν θέλουμε Δήμαρχο στρατιωτικό .
2) Δεν θέλουμε τον Τσαβαρή .
3) Ο Σοφράς σαν δήμαρχος έχει τελειώσει.
4) Κουμάντο στην δημαρχία κάνουν οι αντιδήμαρχοι (Αγαπίου και Αλαίσκας).
5) Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Καραγιάννη η οποία θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
6) Θέλουμε άνθρωπο δημοκρατικό, προοδευτικό με όραμα και αγάπη για το νησί.

Ελπίζουμε οι παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την εξουσία του νησιού μας να λάβουν σοβαρά υπόψη την φωνή του λαού της Σαλαμίνας .
salamispress

Η ανάρτηση έχει αρχειοθετηθεί και βρίσκετε στην διεύθυνση: salamispress.blogspot.com/2009/01/blog-post_10.html

Σχόλια:
Αν λάβουμε υπόψη τα τρία πρώτα συμπεράσματα οι κ. Ράπτης,Τσαβαρής,Σοφράς τίθεντε εκτός.Σύμφωνα δε και με το έκτο συμπέρασμα-απαίτηση τότε μένει μόνο ο κ. Καραγιάννης Μιχάλης.Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο καιρό μαλώνατε για τους υπόλοιπους.
 
Η ερώτηση δεν επρέπει να είναι ποιον θα ψήφιζα σήμερα , αλλά ποιόν δεν θα ψήφιζα και γιατί.

Δεν θα ψήφιζα λοιπόν τον, διότι …….:

Σ. Σοφρά
Παρουσιάστηκε από το πουθενά σαν διάττοντας αστέρας.
Μπήκε στην ατμόσφαιρα, έλαμψε για λίγο και καιγόμενος πέφτει με φθίνουσα πορεία προς την αφάνεια. Δεν έχει προσφέρει μέχρι σήμερα τα αναμενόμενα. Το δείγμα είναι αρκετό, το μέλλον απογοητευτικό. Πρώην στρατιωτικός,
Επομένως; Απορρίπτεται.

Ι. Τσαβαρής.
Έμπειρος, άφθαρτος και ενθουσιώδης.
Καλός ομιλητής, αλλά πολιτικά αδύνατος για σωστές και ορθές κρίσεις.
Επαναλαμβάνει τα ίδια πολιτικά λάθη, (υπηρέτησε μέσα από την ίδια παράταξη τους ίδιους ανθρώπους που το πούλησαν δύο φορές κατά το παρελθόν), και σήμερα πλαισιώνεται από ιδιοτελείς φίλους, μαθουσάλες προέδρους, με ιδιοτελείς σκοπούς και με μειλίχιες κρυφές επιδιώξεις για συνδιοίκηση.
Επομένως; Απορρίπτεται.

Ρ. Νάνου-Παπαθανασίου
Η συμπεριφορά του συζύγου της στα δημοτικά συμβούλια, με έχει πείσει ότι ο πλοίαρχος θα δημαρχεύει και η σύζυγος θα υπακούει πιστά στις εντολές του. Εξάλλου πάντα δεν μου άρεσαν οι αρραβώνες και οι κληρονομιές δακτυλιδιών στους πολιτικούς συνδυασμούς. Την ηγεσία δεν την κατέκτησε μέσα από εσωκομματικές διαδικασίες, χρίστηκε δια της αναθέσεως ως νέα αρχηγός . Επομένως; Απορρίπτεται.

Ο. Παπασάββας
Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Μια και μόνη φορά που τον άκουσα σε διάλογο, δεν με ικανοποίησε με την εκφορά του λόγου και των στοιχείων που αντιπαράθεσε.
Άγνωστο πρόσωπο και πρώην στρατιωτικό, δεν θα ψήφιζα ποτέ.
Επομένως Απορρίπτεται

Ν. Ράπτης
Μου θυμίζει τον αείμνηστο Παλάντζα, Ακολουθεί μία αμφιταλαντευόμενη αντιπολιτευτική συμπεριφορά. Είναι απών από τα σημερινά προβλήματα.
Θα μας θυμηθεί ξανά τις παραμονές των επόμενων εκλογών, μέχρι τότε τι ; θα σκάω και θα κολυμπάω;
Απορρίπτεται.

Καλά κάνατε ρε παιδιά και αφήσατε απ’ έξω τον Λαλάκη !!!! Ευτυχώς.
Αυτός , δεν περνάει καν, ούτε από το πίσω μέρος του κεφαλιού μου.
Επίορκος στα πολιτικά του πιστεύω. αποκλειστικά υπεύθυνος για την άνοδο στην δημαρχία του Σ. Σοφρά.
Αλαζόνας, μπαμπού-καβαλάρης, χωρίς πολιτική αξιοπρέπεια, αδύναμος και αδύνατος να δεχτεί πολιτική κρίση. Πρώην στρατιωτικός δεν είναι ;
Α, πα.. πα.. πα…, θεός φυλάξει.

Αδέλφια, ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ
 
Τι δήμαρχο θέλουμε; ΕΝΤΙΜΟ, ΟΙΚΕΙΟ, ΑΝΘΡΩΠΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΜΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. Κουραστήκαμε από τους ρήτορες, τους ανθρώπους - μαριονέτες και τους πρ. στρατιωτικούς. Υπάρχουν άνθρωποι σοβαροί και στη Σαλαμίνα, αρκεί προεκλογικά εμείς να θέλουμε ν΄ ακούμε αλήθειες και να μην ψηφίζουμε με γνώμονα το σόι και τις παρουσίες στα πανηγύρια. Γιατί όσοι θέλουν να πάρουν έτσι ψήφους είναι για τα πανηγύρια και όχι για δήμαρχοι. Ας αναρωτηθούμε μια φορά: Τον ξέρουμε; Θα τον ξαναδούμε και μετά τις εκλογές; Έχει τα κότσια να φτύσει τον κάθε μαθουσάλα και να επενδύσει σε αξιόλογους ανθρώπους που ξέρουνε κατά πού πέφτει το δημαρχείο; Τον εμπιστευόμαστε σαν άνθρωπο; Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να σταθεί δίπλα στους συνανθρώπους του. Τα λάθη μας φάγανε μέχρι σήμερα!
 
Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ, ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ,ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΑΙΤΕ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΤΣΑΤΡΑΒΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..
 
min spate ta kefalia sas treiws menoyn poy mporei na kanoyn kati.
1) An katevei o karagianis
2) papasabbas
3) royla nannoy
4) An katevei kapoios allos poy na plirei tis proipotheseis gia na ton axiologisoyme me toys parapano treis.
 
Και μετά όλοι ξυπνήσατε!!!

Λοιπόν:
1. Καραγιάννης: Άβουλος. Δεν είχε τα κότσια να κατέβει την προηγούμενη φορά. Σύρεται από τη γυναίκα του να κατέβει.

2. Τσαβαρής: Την προηγούμενη φορά τον παρακαλούσαν να κατέβει υποψήφιος αλλά δεν τόλμησε. Όταν βγήκε ο Σοφράς, βλέποντας ότι έχασε το τράινο αποστασιωπιήθηκε γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να είναι πάλι υποψήφιος μαζί του. Αγνώμων προς τους φίλους του και αδίστακτος.

3. Σοφράς: Είχε τα κότσια να κατέβει όταν όλοι οι άλλοι δεν το τολμούσαν και δικαιώθηκε. Δέχτηκε τις περισσότερες τρικλοποδιές από Τσαβαρή-Μακρή για την αποχέτευση. Άπειρος αλλά τολμηρός. Έδωσε λύση σε μια δυστοκία από το χώρο του ΠΑΣΟΚ το 2006. Π. Στρατιωτικός. Και λοιπόν;

3. Ράπτης: Κι αυτός τόλμησε και δικαιώθηκε. Σταθερός στην απόφασή του να διεκδικήσει τη Δημαρχεία.Π. Στρατιωτικός. Και λοιπόν;

4. Ρούλα Νάννου: Γυναίκα και αυτό μπορεί να είναι θετικό. Σέρνει τα βαρίδια του Μηνά και του Μακρή.

5. Παπασάβας: Αδικήθηκε από το Μακρή αν και του συμπαραστάθηκε σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις. Είναι έμπειρος στα Δημοτικά αλλά δεν ξέρω αν εχει τα κότσια να επιμείνει και τις ικανότητες να διευθύνει το Δήμο.

6. Τσούτσουρας: Πολύ λίγος.
 
Προς ανώνυμο 25/1/09 11:11
Ο ΣΟΦΡΆΣ το μόνο που κατάφερε ήταν να βγεί Δήμαρχος το 2006 από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ με την αμέριστη βοήθεια του τότε άλλου υποψηφίου που βροντοφώναζε ΄΄φηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄. Επόμένως μπορείς να μας εξηγήσεις που τόλμησε και κυρίως που δικαιώθηκε ο ΡΑΠΤΗΣ; Αυτό που καταλαβαίνω από το κείμενο σου είναι ότι ο ΡΑΠΤΗΣ δικαιώθηκε επειδή βγήκε ο ΣΟΦΡΑΣ και όχι ο ΜΑΚΡΗΣ. Επομένως ο ΡΑΠΤΗΣ στις επαναληπτικές εκλογες του 2006 στήριξε την υποψηφιότητα του ΣΟΦΡΆ. Εφόσον αυτό είναι γεγονός πως ο κος ΡΑΠΤΗΣ, στις ερχόμενες δημοτικές, θα ζητήσει την υποστήριξη της νεοφιλελεύθερης παράταξης της ΝΔ και κυρίως την ψήφο των νεοδημοκρατών Σαλαμινίων;
Μία σοφή παροιμία του λαού μας λέει ΄΄ότι έσπειρες θερίζεις΄΄ και μία άλλη ΄΄όπως έστρωσες θα κοιμηθείς΄΄.
 
Ο Ράπτης δικαιώθηκε γιατί τόλμησε να τα βάλει με άλλους δύο υποψήφιους από τη Ν.Δ. με προϋπηρεσία στο Δήμο (Μακρής-Αγαπίου) και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό ποσοστό και η παράταξή του να εκλέξει δύο Δημ. Συμβούλους.
Όλα τα άλλα είναι παραμύθια της χαλιμάς.
 
Και τελικά ο ΡΑΠΤΗΣ κατάφερε να στηρίξει την υποψηφιότητα του ΣΟΦΡΑ, ώστε αυτός να εκλεγεί Δήμαρχος και να αναδειχθεί εκ του μηδενός το ΠΑΣΟΚ στην Σαλαμίνα. Ερωτώ αν αποτελεί τόλμη ή δικαίωση το γεγονός να ανταγωνίζεσαι και να υποθάλπτεις την νεοφιλελεύθερη παράταξη, της οποίας το χρίσμα θα αναζητήσεις στις επικείμενες δημοτικές εκλογές;!!!
Αλλά μην αγωνιάτε γιατί τελικά ΄΄έχουν γνώσι οι φύλακες΄΄ και οι πολίτες της Σαλαμίνας. Κανένας δεν πρόκειται να ξεχάσει το σύνθημα ΄΄ψηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄!!!
 
Δεν έχει καταλάβει ο ένθερμος υποστηριχτής του σημερινού δημάρχου πως ο Κουλουριώτης βαρέθηκε να κάνει κουμάντο στα δημοτικά το γνωστό δίδυμο - τρίδυμο που διευθύνει το δήμο σήμερα. Όσο για τον Καραγιάννη, δεν αντιλαμβάνομαι πού φάνηκε άβουλος. Μήπως δεν ήταν ο μόνος που είχε τα κότσια να τους πετάξει στη μούρη και υποψηφιότητες και χρίσματα στις προηγούμενες εκλογές όταν είδε πως όλοι τον υπέθαλπαν; Αν αυτή τη φορά κατέβει ο γιατρός, χωρίς όλους αυτούς που του σκάβανε το λάκκο - όπως τον σκάβουνε και στο χώρο τους χρόνια τώρα - είναι σίγουρο πως έχει πολλές ελπίδες. Γιατί ο κόσμος κατάλαβε πως έκανε λάθος όταν ψήφιζε Λαλάκη. Όσο για τη γυναίκα του, είναι κυρία με κ κεφαλαίο, μορφωμένη και γνώστης των δημοτικών γιατί έχει βγει, αν θυμάσε,΄και δύο φορές δημοτική σύμβουλος. Μην προσπαθούμε το λοιπόν να ρίχνουμε λάσπη, γιατί μερικούς δεν τους πιάνει. Για μας του Σαλαμίνιους, ο Μιχάλης ο Καραγιάννης είναι ο άνθρωπός μας, ο συμμαθητής μας, ο γείτονάς μας, ο γιατρός μας, ο άνθρωπος που θα τον πάρουμε τηλέφωνο στις 3 το πρωί και θα έρθει. Όπως είχε κάνει κάποτε που έσωσε τη γυναίκα μου. Όσοι τον ξέρουν, δε συζητούν κανέναν άλλο.
 
Τελικά φταίει ο Σοφράς ή το γνωστό δίδυμο-τρίδυμο (που υπάρχει μόνο στη φαντασία σου);
Ο Σοφράς θα ξαναβγεί γιατί τον χτυπάτε με άτιμα μέσα. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι άθλια και πονηρά και θα τον δικαιώσει.
Βλέπει καθαρά ότι ο Τύπος είναι απέναντί του γιατί του έκοψε τη μάσα και στηρίζει την απόφασή του αυτή.
 
Που να πάει καλά η δημαρχεία όταν όλοι εσείς κρίνεται το υποψήφιο δήμαρχο με κομματικά κριτήρια!
Εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι δεξιός, αλλά ΧΕΣΤΗΚΑ για το Μακρή τον λαλάκη και τον Ράπτη. Ο πρώτος δεν αφήνει την καρέκλα με τίποτα ο δεύτερος ήταν πολύ λίγος και ο τρίτος δεν έπεισε. Άρα γιατί να ψηφίσω νεοδημοκράτη; Πιστεύω ότι ο Σοφράς ήταν αυτός που θα έκανε τη διαφορά. Τώρα αν δικαιώθηκα ή όχι στο τέλος θα φανεί.
Συμπέρασμα: στις δημαρχικές εκλογές δεν πρέπει να υπάρχουν κόμματα
 
εκοψε τη (μασα) στον τυπο γιωργο μου γιατι εκανε δικι του εφημεριδα για να ξεπληρωση τα χρεει στον ιδικο υποτιθεμενο συμβουλο που αναθεμα τη τον συμβουλευει.τωρα το τι ειναι ο πιπις το βλεπουμε που τα εχει κανει σκατα παντου, ξεκολατε ρε λαμογια ο δημαρχοσ δεν ειναι για να κονομανε καποιοι κολιτοι του αλλα για να κανει εργο για το καλο ολοισ τησ Σαλαμινας.
 
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΛΑΛΙΑ ΣΟΥ?
 
o giwrgos poios einai re paidia?
 
γεια σου Νίκο!;!
 
Ο ΣΟΦΡΑΣ έχει αρχίσει να γέρνει προς τα δεξιά, γιατί έχει σταματήσει να τον στηρίζει η τοπική οργάνωση Σαλαμίνας. Εγώ πιστεύω ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα προκριθούν, από τους μέχρι τώρα εκδηλώσασας το ενδιαφέρον, ή ΡΟΥΛΑ και ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. Εσείς τι πιστεύεται;
 
Γιατί πότε έγερνε προς τα αριστερά ο κ. Σοφράς?Πρώην στρατιωτικός και ασφαλιστής είναι ο άνθρωπος.Θα μπορούσε κάλιστα να είχε κατέβει και με την Νέα Δημοκρατία.Δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιά θα μπορούσε να είναι και ποιά είναι η ιδεολογική του διαφορά με την Ν.Δ.
 
Παιδιά δεν βλέπετε οτι ο κ.Ράπτης έχει ρεύμα; Μόνο και μόνο ότι όλοι περιμένουν απο τον κ.Ράπτη να κάνει αντιπολίτευση λέει πολλά.... και εμείς άλλους υποστηριξαμε αλλά τον στρατηγό βλέπουμε να έχει πάρει τα ηνία στην κεντροδεξία της τοπικής κοινωνίας.
 
Ο ΣΟΦΡΑΣ είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Σαλαμίνας.
Οσον αφορά τον ΡΑΠΤΗ, μέχρι τώρα στα δημοτικά συμβούλια ψήφιζε μόνο ΠΑΡΟΝ, γεγονός που σημαίνει στείρα αντιπολίτευση. Αυτή είναι η αντιπολίτευση που ξέρει να κάνει!!!
Όσον αφορά τα ηνία της κεντροδεξιάς, τα παρέδωσε στις προηγούμενες εκλογές στον ΣΟΦΡΑ, εφόσον είχε σαν σύνθημα του ΄΄ψηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄. Εσύ φίλε νεοφιλελεύθερε θα ψηφίσεις έναν θεωρητικά δεξιό που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, στήριξε φανερά και ανέδειξε ως Δήμαρχο Σαλαμίνας τον αριστερό ΣΟΦΡΑ;
 
GIORGO POY EISE GIORGO MAS KATALABES OTI SE PIRAME XAMPARI KAI EKSAFANISTIKES GIORGO MAS?
 
ΦΙΛΕ ΑΛΛΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΙΕΣ.
 
Κακοήθεια αποτελεί το σύνθημα ΄΄ψηφίστε κατά συνείδηση με το αριστερό΄΄. Ο λαός της Σαλαμίνας δεν ξεχνά τόσο εύκολα!!! Η αλήθεια είναι ότι ο ΡΑΠΤΗΣ δεν εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση στήριξης του ΣΟΦΡΑ, απλά βροντοφώναζε το συγκεκριμένο σύνθημα, γεγονός που σημαίνει υπόθαλψη της νεοφιλελευθερης παράταξης της ΝΔ και συγχρόνως άνοδο στον δημαρχιακό θώκο αριστερού Δημάρχου. Όπως ο ΑΓΑΠΙΟΥ πήγε σπίτι του, λόγω της γραπτής στήριξης του προς τον ΣΟΦΡΑ, για τον ίδιο λόγο το ίδιο πρέπει να γίνει και με τον ΡΑΠΤΗ.
 
ΦΙΛΕ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
 
Από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα ζητήσουν το χρίσμα από τις παρατάξεις στις οποίες ανήκουν. Ειδικά οι υποψήφιοι, οι προερχόμενοι από τον φιλελεύθερο κεντροδεξιό χώρο, αγωνιούν σε υπέρτατο βαθμό και αναζητούν επιμόμως αυτό το πολυπόθητο χρίσμα. Επομένως για ποια κακοήθεια μιλάς, όταν οι ίδιοι οι υποψήφιοι, μηδενός εξαιρουμένου, μας δείχνουν τον στραβό δρόμο εμπλέκοντας τα παραταξιακά με τα τοπικά δεδομένα;
 
Φίλε τα τοπικα κομματικα μαγαζακια (όλων των παρατάξεων) συντηρουν αυτό το φαινομενο αφου δεν παίρνουν ξεκάθαρη θέση εγκαίρως....
 
Παιδιά δεν βλέπετε οτι οι πρώην στρατιωτικοί ως δήμαρχοι είναι μια παρωδία και μόνο ως καρικατούρα δημάρχου μπορούν να λειτουργήσουν?Τα δύο μέχρι σήμερα παραδείγματα (Αγαπίου,Σοφράς) δεν είναι αρκετά?Πρέπει να δοκιμάσουμε όλες τις ένοπλες δυνάμεις για να πεισθούμε?Δεν βλέπετε οτι ολα αυτά τα βαρύγδουπα αξιώματα του στρατεύματος(Ναύαρχος,Στρατηγός) δεν έχουν καμιά πολιτική αντιστοιχία στη σημερινή κοινωνία ούτε και σχέση με την πραγματικότητα πολλές φορές.Τα αξιώματα αυτά έχουν νόημα σε στρατιωτικά γενικά επιτελεία και σε μάχιμες μονάδες.Δεν έχουν όμως κανένα νόημα για τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Η Σαλαμίνα,αναλογικά με τον πληθυσμό της,έχει πολλούς στρατιωτικούς πολλούς πρώην στρατιωτικούς και πολλούς με στρατιωτική νοοτροπία.Αυτό,κατά τη γνώμη μου,δεν την βοηθάει στις πολιτικές της επιλογές και την οδηγεί σε διαδοχικές αποτυχίες και χαμένες τετραετίες.
Ο "καθείς εφ΄ω ετάχθη" λοιπόν.
Οι πρώην στρατιωτικοί δοκιμάσθηκαν και απέτυχαν στο αξίωμα του δημάρχου.
 
Viagra εχετε παρει και τα βλεπετε ολα ..."μπλε';
και μεις οι υπολοιποι οι πολυχρωματικοι , που ειμαστε και περισσοτεροι, τι φταιμε ;
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ :
...ΟΙ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ:
1.ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ
2.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ!
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΛΕ !
"ΛΟΥΛΑΚΙ" ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ "ΠΟΣΟΣΤΟ" ΣΑΣ.
ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ !
ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ !ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΛΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΗ ΞΕΝΑ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ...ΜΠΛΕ ΛΟΥΛΑΚΙ!
 
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΜΙΛΑΤΕ !ΦΛΑΣΣΣΣΣΣ !
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ .
ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ, ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΠΑΘΑΝ... ΤΟ 2006
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ...
ΤΟ 2010!#@$%^&*
 
Μήπως μπορεί ο κ. ανώνυμος να γράφει ελληνικά για να καταλαβαίνουμε και εμείς?
 
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ 27/1/09 19:28 ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΑ ΧΡΕΕΙ.
ΔΥΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ .
1) Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ Που στο τελος τον εφαγαν οι δυο αντιδημαρχοι που κυβερνουν τωρα οπως θα φανε και τον ΣΟΦΡΑ.
2) Ο ΜΑΚΡΗΣ Που στο τελος τον εφαγε η αλαζονια του.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ, ΠΑΡΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΑ ΧΡΕΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ
 
Τα πράγματα στο δήμο θα κυλίσουν φοβερά...
Τώρα που η Σαλαμίνα έχει για δήμαρχο τον Σοφρά..
Μπα.. τον ευατό σου βλάπτεις...
Που δεν είναι δήμαρχος ο Ράπτης..
Μην νομίζεις δεν πρόκειτε να γιάννεις..
Μόνο αν βγεί δήμαρχος ο Καραγιάννης..
Σε νοιώθω τον ευατό σου ψάχνεις να βρείς..
Πρέπει να βγεί ο Τσαβαρής..
Τελικά είναι πολύ κακό..
Να έχεις δήμαρχο στρατιωτικό..
Το κατέβασε η ακατοίκητη μου γκλάβα..
Θέλει δήμαρχο τον Παπασάβα..
Τα έχουμε τελικά όλοι χαμένα..
Ας ψηφίσουμε για δήμαρχο τον κανένα..
Αμπελοφιλόσοφος
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress