Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Το λατομείο ανήκει στον κ. Καραμπίνη... Όσο κι αν θέλει δεν γίνεται να το κρύβει για πάντα !!!

salamispress Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
Όταν δεν γνωρίζεις σε ποιον ανήκει τι, τότε δεν μπορείς να προσδιορίσεις και τα κίνητρα του καθένα. Στην περίπτωση αυτή εμφανίζεται ένας επιχειρηματίας ορμώμενος από την Μάνδρα Αττικής για να καρπωθεί στο μέγιστο το κέρδος από το υλικό που διαθέτει το νησί μας. Εμφανίζεται μπροστά σε αυτό τον αγώνα ο 65χρονος επιχειρηματίας και φωνάζει ότι θα προσφέρει χίλια δυο πράγματα στο νησί ως αντάλλαγμα αυτών που του προσφέρει αυτό. Αν το δούμε πιο ήρεμα τότε θα διαπιστώσουμε πως δεν έχει καμία δέσμευση ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέναντι μας διότι ούτε μέτοχος είναι στο λατομείο της Σαλαμίνας, ούτε Σαλαμίνιος είναι κι επιπλέον είναι διορισμένος από ένα Διοικητικό Συμβούλιο για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Προφανώς μετά από αυτό το διάστημα θα γίνει καπνός.
Αν επίσης σκεφθούμε ότι ο δήμαρχος έχει τις ευθύνες του τότε σε 2-3 χρόνια άντε να τον αναζητήσεις να του τις αποδόσεις. Άσε που θα σου πει ότι δεν φταίει αυτός.
Το λατομείο ανήκει στον κ. Καραμπίνη. Όσο χαμηλό προφίλ κι αν θέλει να διατηρήσει δεν γίνεται να το κρύβει για πάντα. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας αυτής.
Όποιος θέλει να κυνηγήσει ανεμόμυλους ας συνομιλεί με τον κύριο από την Μάνδρα, όποιος θέλει να δράσει ουσιαστικά ας αναζητήσει αλλού τις ευθύνες, σε αυτούς που πραγματικά ελέγχουν την εταιρία αυτή.
Ο/Η Ανώνυμος

Σχόλια:
Σε αυτά που γράφεις μπορεί να έχεις δίκιο. Μπορεί και όχι. Μιλάμε με υποθέσεις. Γιαυτό και το ζητούμενο είναι η επίσημη αρχή του νησιού να κάνει την δουλειά της. Εμείς σαν ιδιώτες μπορούμε απλά να λέμε τις απόψεις μας. Έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε αυτό. Ο δήμος έχει την υποχρέωση απέναντι μας να δράσει διαφορετικά. Βέβαια προτιμάει να κρύβετε γεμάτος ενοχή. Δεν σημαίνει τίποτα το γεγονός οτι ο τωρινός δήμαρχος δεν θα ξαναβγεί. Αντιπολίτευση δεν έχει? Τεχνική και νομική υπηρεσία ο δήμος δεν έχει? Που είναι οι εισηγήσεις τους προς τον προσωρινό αιρετό προϊστάμενο τους? Που είναι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο? Δεν λειτουργεί τίποτα στον δήμο Σαλαμίνας? Γιατί τόση σιωπή?
Ο επιχειρηματίας είτε λέγετε Καραμπίνης είτε Αγγέλου είτε όπως Θέλει καλά κάνει. Αφού κανείς δεν τον ελέγχει.
Ανώνυμος Λατομομάχος
 
Η σιωπή και η απαξίωση των σημερινών πολιτικών προσώπων για το συγκεκριμένο θέμα συνδέεται με την σιωπή και την απαξίωση όλων μας γύρω από τα πρόσωπα που διαχειρίζονται την επιχείρηση αυτή. Αν ο Χ επιχειρηματίας είναι στο απυρόβλητο τότε με τις πονηρές του επενδύσεις (βλέπε διαφημίσεις στον τύπο, σε συλλόγους ποδοσφαιρικών ομάδων κλπ), καταφέρνει να κερδίζει μερίδα των πολιτών με το μέρος του. Αυτό ίσως να δυσχεραίνει τον αγώνα του εκάστοτε πολιτικού.
Δεν διαφωνώ με τους ελέγχους και με όσα έγραψες αλλά μου αρέσει να ήμαστε δίκαιοι και να μην αφήνουμε έξω πρόσωπα και καταστάσεις που ίσως τελικά να είναι αυτοί οι ρυθμιστές της όλης κατάστασης.
Αφού λοιπόν από ότι φαίνεται είναι όλοι διαπλεκόμενοι είναι σωστό να στείλει ο καθένας μας από μια επιστολή στον γραμματέα των πολιτικών τους φορέων, στους οποίους ανήκουν και περιμένουν την στήριξη τους για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση και να τους παραθέσουμε όλα όσα διαδραματίζονται στο νησί μας είτε με την συγκατάθεση τους είτε με την ανοχή τους. Να είσαι σίγουρος κανείς δεν θα θέλει να τους υπερασπιστεί και να τους προτείνει ως κόμμα στις επόμενες εκλογές. Κανείς δεν θα θέλει να χρεωθεί το κόστος μιας επερχόμενης ήττας από την στιγμή που διαρεύσει στον τύπο ότι η τοπική κοινωνία τους είχε ενημερώσει με επιστολές. Κανείς δεν θα θέλει να τους έχει στο κόμμα τους όταν ο πρόεδρος τους θέλει να κερδίσει ψήφους με σημαία το κτύπημα της διαφθοράς και της αδιαφάνειας.
 
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΑΣ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΠΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ Δ/Σ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ ΨΗΦΗΣΕ ΝΑ ΔΟΘΗ ΣΤΟΝ ΟΛΠ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ . ΜΑΛΟΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΠΑΞΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ..
 
Αν έχεις την εντύπωση ότι φωνάζουμε για την πλάκα μας τότε είσαι γελασμένος. Εύκολα μπορεί κάποιος να διακρίνει ότι έχεις αντίθετα συμφέροντα με αυτά του ΟΛΠ και προφανώς ανήκεις στην ομάδα του κ. Αγγέλου. Λοιπόν για να μην το κουράζεις σου επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό σου.
 
esy re karagkizi exis ta idia simferonta me ton olp, ala gia to tiri oyte axna de bgazis arxilamogio.
 
Ο κ. Αγγέλου όταν αγοράσει κάτι στη Σαλαμίνα μόνο τότε ας μιλήσει. Μέχρι στιγμής φιλοξενούμενος είναι και λεφτά του δίνουμε προσφέροντάς του, σκύρόδεμα και αδρανές υλικό. Ας κοιτάξει πρώτα να είναι αυτός σωστός με τον νόμο και μετά να έχει την απαίτηση από τους άλλους να είναι σωστοί. Καπιτάλες με ρουσφέτια. Το επιχειρηματικό σας πλάνο περιλαμβάνει την ρεμούλα. Την μόνη ανάπτυξη που φέρατε στο νησί είναι τον καρκίνο. Αντιδράτε όταν κάνουν άλλοι ότι κάνατε κι εσείς.
 
Κύριοι,
Ένας διαπρεπής επιστήμονας είχε πει κάποτε:
Στον κόσμο δύο πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Αυτό για την ιστορία.
Δεν θεωρώ ότι ένας άνθρωπος εκφράζει κάποια άποψη μόνο όταν έχει κάποιο συμφέρον ή τα παίρνει από κάποιον. Μάλλον κρίνετε εξ ιδίων τα αλλώτρια κύριοι.
Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε ένα παρόμοιο ζήτημα είναι λάθος. Δεν συγκρίνουμε δύο σκάνδαλα αλλά τα καταγγέλουμε και τα δύο.Αφού λοιπόν αναγνωρίζετε οτί εκτός από τον εργοδότη σας παρανομεί και ο ΟΛΠ πείτε το. Ενημερώστε μας και για το έτερο σκάνδαλο που λαμβάνει χώρα στο νησί μας.

Ανώνυμος Λατομομάχος
 
''agapi laou,fovos 8eriou.''
sinexiste,
i ali8ia einai san to ladi.

panta psila aneveni.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress