Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας που είναι ???

Ο/Η Ανώνυμος Λατομομάχος άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση
Διαβάζοντας σήμερα τις αναρτήσεις θέλω να επισημάνω ότι αυτή από ΑΝΝΑ Δ. και του επώνυμου λατομομάχου είναι αλληλένδετες. Αφορούν στο ίδιο πρόβλημα. Στην λειτουργία του λατομείου αδρανών υλικών στο νησί μας. Τώρα ποιανού ιδιοκτησία είναι δεν ξέρω. Υπάρχουν άλλοι που είναι αρμόδιοι για αυτό το θέμα. Όπως αυτοί οι ίδιοι είναι αρμόδιοι να ελέγξουν για λογαριασμό των δημοτών τους κάθε επιχείρηση που επηρεάζει την ζωή τους καθώς και τον περιβάλλον στο οποίο ζούνε. Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας που είναι συνέταιροι στην συγκεκριμένη λατομική δραστηριότητα (δημοτικός φόρος 5%) πρέπει να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Να κάνουν απλά την δουλειά τους. Να θέσουν όρους και να προστατέψουν το νησί. Η καθυστέρηση στην αντίδραση τους είναι ελέγξιμη. Τα αποτελέσματα της ορατά. Τι περιμένετε κύριοι? Να αποκομίσει το μέγιστο κέρδος ο εκάστοτε επιχειρηματίας/ες και μετά να δράσετε? Να εξορυχθεί όλο το διαθέσιμο υλικό και μετά να θέσετε όρους? Ποιά νομαρχία και ποιός νομάρχης κύριοι? Καλέστε επιτέλους την αρμόδια επιτροπή μεταλλείων, όπως σαφέστατα αναφέρει η νομοθεσία. Μην κρύβεστε πίσω από επιτροπές αγώνα. ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
  • Απο: Ανώνυμος Λατομομάχος ... δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη

  • Υ.Γ. Αν δεν γνωρίζετε την νομοθεσία θα σας την παραθέσω εγώ.

    Σχόλια:
    Όταν δεν γνωρίζεις σε ποιον ανήκει τι, τότε δεν μπορείς να προσδιορίσεις και τα κίνητρα του καθένα. Στην περίπτωση αυτή εμφανίζεται ένας επιχειρηματίας ορμώμενος από την Μάνδρα Αττικής για να καρπωθεί στο μέγιστο το κέρδος από το υλικό που διαθέτει το νησί μας. Εμφανίζεται μπροστά σε αυτό τον αγώνα ο 65χρονος επιχειρηματίας και φωνάζει ότι θα προσφέρει χίλια δυο πράγματα στο νησί ως αντάλλαγμα αυτών που του προσφέρει αυτό. Αν το δούμε πιο ήρεμα τότε θα διαπιστώσουμε πως δεν έχει καμία δέσμευση ο συγκεκριμένος άνθρωπος απέναντι μας διότι ούτε μέτοχος είναι στο λατομείο της Σαλαμίνας, ούτε Σαλαμίνιος είναι κι επιπλέον είναι διορισμένος από ένα Διοικητικό Συμβούλιο για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Προφανώς μετά από αυτό το διάστημα θα γίνει καπνός.
    Αν επίσης σκεφθούμε ότι ο δήμαρχος έχει τις ευθύνες του τότε σε 2-3 χρόνια άντε να τον αναζητήσεις να του τις αποδόσεις. Άσε που θα σου πει ότι δεν φταίει αυτός.
    Το λατομείο ανήκει στον κ. Καραμπίνη. Όσο χαμηλό προφίλ κι αν θέλει να διατηρήσει δεν γίνεται να το κρύβει για πάντα. Αυτός είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας αυτής.
    Όποιος θέλει να κυνηγήσει ανεμόμυλους ας συνομιλεί με τον κύριο από την Μάνδρα, όποιος θέλει να δράσει ουσιαστικά ας αναζητήσει αλλού τις ευθύνες, σε αυτούς που πραγματικά ελέγχουν την εταιρία αυτή.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress