Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΙΑΝΤΙΣ» ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑ.Ο.Σ. Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

salamispressΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΙΑΝΤΙΣ» ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑ.Ο.Σ. Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, στις 18:30, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος, Αρχαιοτήτων, Βυζαντινής και Λαϊκής Κληρονομιάς «ΑΙΑΝΤΙΣ», διοργανώνει ενημερωτική διάλεξη με θέμα: «Το Πέρασμα της Δοξασμένης Σαλαμίνας από την Ιστορία στη Μυθολογία», στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη του Δημαρχείου Σαλαμίνας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Μαριδάκης, Αξ/κος Π.Ν. ε.α. αποφάσισαν να τιμήσουν τη Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Δήμητρα Αράπογλου για τις προσπάθειες που καταβάλλει για τη διάσωση και αξιοποίηση του χώρου των Σαλαμινομάχων.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης και ο Ευροβουλευτής κ. Γεώργιος Γεωργίου.
Από: arapogloudimitr@yahoo.gr

Σχόλια:
Ωραία φωτογραφία...
 
Το κόμπλεξ το έχετε έσείς που δεν τολμάτε να κάνετε κάτι τόσο σοβαρό όσο ο Μαριδάκης. Τι κόλλημα έχετε να βάλετε την ιδιότητά σας κάτω από την υπογραφή σας; Ντρέπεστε για την ιδιότητά σας. Άντε ρε τσόλια να κουρεύεστε που μάλλον δεν έχετε ιδιότητα και ούτε σταλιά μυαλό να σκεφτείται ΤΙ κάνει αυτός ο άνθρωπος και όχι ΤΙ είναι!!!
 
Τα πιλάφια ε.α θυμώσανε.Ετσι γίνεται πάντα με την αλήθεια.
 
Την πάτησες!!! Δεν είμαι πιλάφι (αν και μ' αρέσει πολύ, ειδικά το γαμοπίλαφο!) Μια απλή νοικοκυρά είμαι που σέβεται τους άλλους και αυτό που κάνουν.
 
Ο σεβασμός απο τους άλλους δεν επιβάλεται με κούφιους τίτλους αλλά κερδίζεται με πράξεις και συμπεριφορές.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ε.Α
 
Την ιδιότητα του δεν την έβαλε κάτω από την υπογραφή του. Σίγουρα δεν τολμάμε να κάνουμε κάτι τόσο σοβαρό όπως το χαρακτήρισες εσύ που δεν είναι τίποτα άλλο από μια βράβευση. Εμείς τον σεβόμαστε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία αλλά κάποια πράγματα προκαλούν γέλιο. Στην εποχή του διαδικτύου το να θες από μόνος σου να κατηγοριοποιήθεις τονίζοντας την ιδιότητα σου αποδεικνύει την ιδεολογική σου εξάρτηση με το χώρο τον οποίο υπηρέτησες τόσα χρόνια.
 
Ρε παιδιά είστε σοβαροί; Κοιτάξτε τι κάνει τόσα χρόνια αυτός και όχι τι είναι!!! Μα τι σας νοιάζει τι δηλώνει; Αν έτσι του καπνίζει καλά το κάνει και καλά θα κάνουμε να το κάνουμε κι εμείς. Μπορούμε όμως εμείς να τα βάζουμε με τα "θηρία" για μια ιδέα όπως η Ναυμαχία της Σαλαμίνας, για ένα ιδανικό όπως το να είσαι κάτοικος ενός νησιού που έχει παρεξηγηθεί τόσο και να πολεμάς να αποδείξεις τα αυτονόητα; Κι εσύ κύρις που μιλάς για μια βράβευση, τι έχεις κάνει για το νησί που ζείς; Ξέρεις τι νησί είναι αυτό; Μάλλον είσαι απ' αυτούς που αλλάζουν τις πάνες του μωρού τους στην παραλία και αφήνουν την πάνα εκεί για να την μαζέψουν οι επόμενοι η να την ξαναβρείς εκεί που την άφησες.... ΜΙΚΗ. ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ
 
Δεν χρειάζεται να σου απαντήσω το τι έχω κάνει για αυτό το νησί ή αν ξέρω τι νησί είναι αυτό. Είσαι μικρή και ελάχιστη για να μου κάνεις μαθήματα για την Σαλαμίνα. Για την ουσία του θέματος που ανέφερα με καλύπτει η απάντηση σου : "αν έτσι του καπνίζει καλά κάνει". Την επόμενη φορά που θα του έρθει να καπνίσει ας μασήσει μία τσίχλα.
Ανώνυμος σε μια κοινωνία των ίσων ευκαιριών.
 
Προς μικρό και ελάχιστο 6/2/09 11:12.Είσαι γελοίος με φασιστική νοοτροπία.
 
Προς ανώνυμη 17:44.Ο φασισμός γεννήθηκε από τις απόψεις σου και υπηρετήθηκε από τους ομοϊδεάτες σου. Αντίο διότι αυτά που σου λέω τα καταπίνεις και τα ξερνάς πάνω μου ως χαρακτηρισμούς.
 
Κύριε ανώνυμε της κοινωνίας των ίσων ευκαιριών, το αν είμαι μικρή ή ελάχιστη δεν το ξέρετε και μάλλον εξ ιδίων κρίνετε τ' αλλότρια! Την τσίχλα, δε, την μασάτε όλοι εσείς που αντί να συνδράμετε στο έργο του Μαριδάκη και όλων όσων έχουν όραμα να πάει η Σαλαμίνα μπροστά κάθεστε και βουρλίζεστε και ζηλεύετε τους άλλους που προσπαθούν ενώ εσείς μάλλον έχετε να ασχοληθείτε μ' άλλα πράγματα και είστε κακώς πληροφορημένοι. Τέλος πάντων, ποιόν θέλετε να θίξετε όλοι εσείς οι είρωνες και κριτικοί; Κι εσύ ανώνυμε της 6/2/09,13:12 μάθε πρώτα να γράφεις, μετά γράψου σε κάποιον οποιοδήποτε σύλλογο και μετά έλα να μας πεις τις εντυπώσεις σου. Αλλά τι εντυπώσεις μπορεί να έχει κάποιος σαν κι εσένα, παρά τις εντυπώσεις κάποιου/ας ξινισμένου/ης που το μοναδικό του/της ενδιαφέρον είναι η κακόβουλη κριτική των συνανθρώπων μέσα από ανώνυμα κείμενα, βγαλμένα από τον άψυχο υπολογιστή..... ΜΙΚΗ
 
Δεν μπορείτε τον φίλο μου το Χρήστο το Μαριδάκη να τον φτάσεται στην τιμιότητα.Είναι ο ποιό αγαπητός στη Σαλαμίνα και πάνο απο όλα ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ , κάτι που δεν είστε εσείς. ΧΩΡΙΣ ΠΑΧΟΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ , ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟ Η ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

Ο Σύλλογος ΑΙΑΝΤΙΣ αγαπητέ φίλε υποστηρίζεται απο Δημάρχους,Πανεπιστήμια της Ευρώπης, AHEPANS πανεπιστημιακούς άλλες οργανώσεις οπου εσυ δυστηχως αδυνατής να γνωρίζεις

Μάθε και πιος είναι ο Μαριδάκης για να σου ληθούν οι απορείες και να ηρεμίσεις.
Γραμματεύς Ομάδος Κοινοβουλευτικού Έλεγχου Υ.Ε.Ν. /Νησιωτικής Πολιτικής , Μέλος Ομάδος Κοινοβουλευτικού Έλεγχου Εθνικής Αμύνης ΛΑ.Ο.Σ.
- Περιφερειάρχης Πειραιώς και νήσων – Σύνδεσμος Κυκλάδων και μέλος κομματικών επιτροπών.
Πολιτική Δραστηριότητα:
- υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας
- υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος
- υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά
- τ. Αντιπρόεδρος Αναπτυξιακού Συνδέσμου Σαλαμίνος
- τ.Δημοτικός Σύμβουλος
Κοινωνική Δραστηριότητα :
- τ. Πρόεδρος της Δικαστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Βόλεϊ
- Πρόεδρος και Ιδρυτής του Συλλόγου "Αιαντίς " της Σαλαμίνας.
"Για την Προστασία του Περιβάλλοντος και των Αρχαιοτήτων Βυζαντινής και Λαϊκής Κληρονομιάς."
- Πρόεδρος και Ιδρυτής του Αθλητικού Συλλόγου "Θεμιστοκλής " της Σαλαμίνας,

Χρηστάρα σε αγαπάμε πολύ συνέχισε.
 
30/7/09 18:25

File oloi symfonoyme oti o Xristos Maridakhs agvnizetai kai ta bazei me ta symferonta. Makari na eixe kai alloys maridakides h Salamina.
 
19:47
Καλό το σχόλιο σου.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress