Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Μετονομασία του Αίαντα Σαλαμίνας σε Περαμαϊκό... Έφτασε το τέλος του ιστορικού Αιαντα ???

salamispress Με έντονη κινητικότητα άρχισε το 2009 για τον Αίαντα Σαλαμίνας, καθώς αφενός έκλεισε τον επιθετικό Βασίλη Ατσάλη αφετέρου ο σύλλογος θα μετονομαστεί σε Περαμαϊκός.

Θέλοντας οι άνθρωποι του Αίαντα να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, συμφώνησαν με τον 24χρονο πρώην παίκτη του ΠΑΟ Ρουφ, Βασίλη Ατσάλη, ο οποίος θα περάσει από τα γραφεία της ομάδας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο. Αντίθετα, απορρίφθηκε ο Αλεξάντερ Γκεοργκίεφ, Βούλγαρος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Εν τω μεταξύ, τη Δευτέρα (12/1) αντιμέτωποι στα δικαστήρια θα βρεθούν ο ποδοσφαιριστής Γρηγόρης Κοκολάκης και οι εκπρόσωποι του Αίαντα Σαλαμίνας καθώς ο πρώτος έχει καταθέσει προσφυγή διεκδικώντας την αποδέσμευση και τα δεδουλευμένα του.

Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ομάδας αναμένουν μέσα στην εβδομάδα τη μετονομασία του Αίαντα σε Περαμαϊκό ενώ θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας στον αγώνα με το Αιγάλεω.
Απο: contra.gr

Σχόλια:
ΦΥΝΤΑΝΗ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ?ΒΑΣΙΛΙΑ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ?ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ.ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟ
 
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ Ο ΟΥΡΤΑΔΟ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΗ ,ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ,Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ. ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΦΥΝΤΑΝΗ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Κ Ο Τ Ε Σ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΑ.
 
Σε όλη αυτή την ιστορία πρωτοστάτησαν άνθρωποι που σαν τα ποντίκια φρόντισαν να φύγουν πρώτοι.
Τσαλίκογλου, Τσαβαρής και τώρα τελευταία Κανάκης και Σταμπουλής.
Δοξάστε τους!!!
ΌΛοι αυτοί ήταν που έστελναν το ΣΔΟΕ καθημερινά στο Λουκά με τον οποίο η ομάδα είχε μια αξιοπρεπέστατη πορεία.
 
Και που είναι κε Π..ο ο Δήμαρχος της Σαλαμίνας; Γιατί δεν λαβαίνει θέση επί του θέματος; Σαν Δήμαρχος έπρεπε να πρωτοστατήσει και να ξεσηκώσει τον όλο το νησί για το καλό του ΑΙΑ και όχι να απέχει διακριτικά από την ιστορική μας ομάδα. Διώξιμο θέλει και αυτός!!!
 
Katarxas min les vlakies kurie anonime.O Aias einai pae k den exei kamia douleia o dimarxos.
Deuteron pou tha ftasoun akoma oi kseftilismenoi pou anelavan ta inia tis omadas den ksero.
Triton alitheia mporei opoios thelei na pernei mia omada k na tin onomazei opos thelei k na tin pigainei opou thelei?Den pigainei se kapoia organa?Den antidra o erasitexnis diladi?
 
ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΑΙΑΣ ΤΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΚΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝΤΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΜΡΩΣΤΑ. ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΒΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
 
ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Η ΛΕΞΗ "ΚΟΤΕΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΦΥΝΤΑΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΙΑΔΗΔΕΣ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΠΗΓΕΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ.........ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ ΑΙΑ ΜΑΣ.....
 
katarxin lete onomata xoris na kserete ti exei ginei kai katadeuteron aftos p fteei p katantise etsi i omada einai o LOUKAS KAI KANENAS ALLOS...
 
geia sou partheni
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress