Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΧΟΡΗΓΕΙΕΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΟΓΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕ 20.000 ΕΥΡΩ....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ....
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , (ΟΧΙ ΚΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ????
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ????
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ????
Απο: Ανώνυμος

Σχόλια:
ακουγεται οτι ο προεδροσ του συλογου κρητων τα περνη απο τον δημαρχο γιατι του εχει υποσχεθει οτι στησ επομενεσ δημοτηκεσ εκλογεσ θα ειναι στο ψυφοδελτιο του.οσοι προεδροι σωματιων θελετε οικονομικη ενησχηση ρωτηστε των κυριο καπετανακη να σασ πει των τροπο
 
ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ.........ΓΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΑΞΕ ΨΗΦΟΥΣ.....ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ .....ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ???ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ -ΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΘΕΟΥ ΜΕΡΑ???ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΕΟΝ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ......
 
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
 
Γνωρίζει κανείς πώς εν λόγω κύριος βρέθηκε πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών; Μήπως με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής 'έφαγε' πριν 5 εκλεγμένους και δυο προέδρους; Μήπως η κάλπη του συλλόγου κάνει βόλτες;
 
re lamogia oti den sas simferi to diagrafete?ayto eine to eleyuero bhma poy dinete kai h dhmokratia poy pisteyete?
 
Το πρόβλημα δέν ειναι ο πρόεδρος του συλλόγου....Την δουλειά του κάνε!!!
Τα κριτηρια που του εδωσε ο δημοσ τοσα χρηματα ποια εινα???
για να μαζεψει τουσ αλβανουσ στην παραλια να φανε πιλαφι????
 
ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΗ,ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΟΜΟΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΟΥΚΑΡΑ?ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ?ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ. Υ/Γ....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΩΤΕΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ.(ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.)
 
ΚΟΝΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ -ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!
Δεν καταλαβα ποτε τους Κρητικους που μεταναστευουν και μετα κανουν συλλογους στη ξενητεια και χορευουν αναπολωντας τ'ομορφο και πλουσιο νησι τους ,τη λεβεντογεννα Κρητη.Πρεπει να τ'οχουν βιτσιο τελικα !
OI KRHTIKOI ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΥΣ.ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ .ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ .ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΖΗΛΕΨΑΝ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.ΤΙ ΖΗΛΕΨΑΝ:
1.ΤΟ ΚΑΛΟ η ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.(13000 ΕΧΟΥΜΕ)
2.ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΩΡΟΦΑ(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΙΑ)
3.ΝΤΥΣΙΜΟ ΝΙΚ-ΚΟΡ-ΔΡΑ-ΠΕΡ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΒΑΝ ΝΤΑΜ- .
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ'ΚΑΝΑΝ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΙΓΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΤΗΜΑΤΙΩΝ
ΑΛΛΑΞΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ, Τ'ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑΝ!
ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ!
ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ,ΦΑΣΑΡΙΑ,ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ,ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ... ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ !
 
ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΑΡΙ
Οι Χιωτες πανε δυο-δυο,
μα οι Κρητικοι χιλιοιδυο-χιλιοιδυο!
Ετσι μαζευτηκαν στην Κουλουρη οι χιλιοι και δυο στο Καματερο!μπουα το Κατερινιω!Χα!Χα!(δις)
 
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,ΕΠΙΔΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ.Η ΚΡΗΤΗ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ,ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
 
Θολά λεφτά από ξεθοριασμένους δημάρχους σε θολούς ανθρώπους. Και το μεγάλο θήμα η Κρήτη.
 
καλα κανουμε την πλακα μασ εδω.ρωτηστε ομωσ και τουσ συλλογουσ που δεν εχουν παρει μια.δεν ειναι και τοσο αστειο το θεμα.αλλοι δεν εχουν να πληρωσουν τα παγια εξοδα και αλλοι κανουν πολυτελεισ κοπη πιτασ με δεξιωσεισ και μασα.μην παινευοντε κι ολασ,με τα ετοιμα ολοι κανουν εκδηλωσεισ.ρωτηστε συλλογουσ που κανουν εκδηλωσεισ με πολυ υψηλουσ προυπολογισμουσ , πωσ διακορευουν αριστερα και δεξια για να μαζεψουν χρηματα.
 
εχετε πουλησει λιβανακια κυριες μου εσεις που πουλουσα εγω;
 
to nisi tis salaminas einai hroiko.to idio kai h krhth.esyu pou grafeis alla auta exeis prodosei kai tous duo autous topous.kai einai gnosto poio zevgari lamogion eistai.den axeizei kaneis na asxolhthei mazi sas.
 
Ξερετε 'οτι ο μόνος σύλλογος στη Σαλαμίνα που πραγματικά υπάρχει και κάνει εκδηλώσεις για όλον τον κόσμο είναι η "ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ"; Που είναι οι άλλοι σύλλογοι; Τι κάνουν; Ποιοι είναι; Γιατί δεν τα λέτε αυτά; Σας φταίει ο Καπετανάκης; Και ποιός σας είπε ότι ο σύλλογος αυτός είναι του Καπετανάκη; Μεγάλη μπουκιά (από γαμοπίλαφο...) να τρώτε, μεγάλο λόγο να μη λέτε...
 
Ο Κος Καπετανάκης καλά κανεί και προσπαθεί να αποκομίσει οτι καλύτερο για τον Σύλλογο οπου είναι πρόεδρος.
Αυτό είναι το χρέος του!!!
Όσον αφορά τον Δήμο ας ψαξουμε λίγο πρώτα αν έχει βοηθήσει άλλους Συλλόγους με οποιονδήποτε τρόπο και μετά ας πάρουμε θεση...

Ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Σαλαμίνας " Ο ΑΠΟΛΛΩΝ " ,στον οποίο είμαι και μέλος και διανύει το 30στο ετος της παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου ,κάνει κάθε χρόνο διάφορες εκδηλώσεις στο νησί για όλο τον κόσμο.
Αν καποιες φορες οι εκδηλώσεις αυτές εχουν πρόσκληση με χρηματίκο αντίτιμο , δυστηχώς αυτό συμβαινει για τον λόγο οτι δεν υπάρχει ικανοποιητική χρηματική ενίσχυση προς τον Σύλλογο απο τους αρμόδιους φορείς.

Κλείνοντας σας ενημερώνω πως :

Την Κυριακή 22 Μαρτιου 2009 ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Σαλαμίνας " Ο ΑΠΟΛΛΩΝ " θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην αίθουσα Δημ. Μπόγρη στο Δημαρχειακό Μέγαρο Σαλαμίνας με ομιλία ιστορικού περιεχομένου αλλα και συναυλία της χορωδίας του Συλλόγου με θέμα την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ...

Επίσης στις 21 Φεβρουαρίου θα γίνει η ετήσια χοροεσπερίδα του Συλλόγου στην Αίθουσα Δεξιώσεων Σταμπουλής στην Ψιλή Άμμο ,με ζωντανή μουσική και μεγάλη λαχειοφόρο αγορά.
Τιμη πρόσκλησης: 30ευρώ με πλουσιο μενου και ελεύθερη κατανάλωση σε κρασι-αναψυκτικά-μπύρες.
(τιμή παιδικής πρόσκλησης 15 ευρώ,με πλήρες μενού και αναψυκτικά)

Το Σαββάτο 24 Ιανουαρίου 2009 στον χώρο του Συλλόγου (παλαιό Δημαρχείο - 4ος όροφος) θα γίνει η πρώτη συνάντηση των παιδιών που θα απαρτίσουν την Παιδική Χορωδία .
Μπορούν να πάρουν μέρος αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7 εως 15 ετών.
 
Αλήθεια, αφού κανετε συλλόγους για να προβάλλεται την Κρήτη, γιατί τρώγεστε μεταξύ σας; Είναι αλήθεια πως ο κρητικός σύλλογος της Σαλαμίνας έχει σπάσει στα δύο και οι μισοί δεν πατάνε από τότε που αναλάβανε οι κολητοί του δημάρχου με το έτσι θέλω;Ειναι αλήθεια πως στις εκδηλώσεις που κάνετε με τα λεφτά μας οι πιο πολλοί είναι επίσημοι; Τα ίδια δεν πήγανε να γίνουνε και με τον Αίαντα - ή γίνανε; (Να γίνει δηλαδή παραμάγαζο της δημοτικής αρχής;)
 
file grygori thelo na soy pw oti tis pio psiles korfes h keravnoi xtipane giayto trava mprosta na se thopoyn na skane
 
ΕΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΩΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΕΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ? ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 100% ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΥΨΗ ΤΟΥ(ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΘΕΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ.ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ!
 
Με ποια "δικά μας λεφτά" γίνονται οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Κρητών φίλε ανώνυμε; Πως ξέρεις τι γίνεται μέσα σ' αυτόν τον σύλλογο; Είσαι μέλος και πληρώνεις συνδρομή ή νομίζεις πως τις εκδηλώσεις τις πληρώνει ο Δήμος; Αν ξέρεις τέτοια πράγματα να μας τα πεις να τα ξέρουμε κι εμείς! Για να μην μας πιάνουν κορόιδα.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress