Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Επικίνδυνη και αφόρητη η κατάσταση στους δρόμους στο Τσάμη και αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος Μαθητών.

salamispress Καθημερινός, τις πρωινές ώρες, και συγκεκριμένα την ώρα που εκατοντάδες μαθητές μας βρίσκονται στους δρόμους περπατώντας στην προσπάθεια τους να φτάσουν στα (επτά) σχολικά συγκροτήματα που βρίσκονται στην περιοχή Τσάμη μεγάλα βαριά οχήματα διασχίζουν τους μικρούς και στενούς δρόμους της περιοχής μας αναζητώντας νέους δρόμους να φτάσουν στο Λατομείο .

Βαριά οχήματα με τρεις και τέσσερις άξονες και βαριές Νταλίκες τεράστιες, περνούν από την οδό Δαμαλά και οδό Ευριπίδου και τρέμουν τα σπίτια μας και τρομάζουμε με την ιδέα ότι αυτά τα οχήματα περνούν δίπλα από τα παιδιά μας αυτήν την ώρα στους στενούς δρόμους μας .

Οι κάτοικοι της περιοχής Τσάμη ζητάμε από το τεχνικό Γραφείο του Δήμου Σαλαμίνας και από τον Δήμαρχο Σαλαμίνας να βάλει τέλος σε αυτήν την απαράδεχτη συμφόρεση βαρέων οχημάτων στην περιοχή Τσάμη .

Η περιοχή Τσάμη είναι οικιστική περιοχή όχι βιομηχανική και για αυτό το λόγω έχουμε επτά σχολικά συγκροτήματα και τέσσερα Νηπιαγωγεία και πρέπει να απαγορευτεί η διέλευση βαρέων φορτηγών οχημάτων εντελώς από την περιοχή μας .
  • Από: ΑΝΝΑ Δ. ... δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη

  • Σχόλια:
    ΕΛΑΦΡΥ ΦΟΡΤΗΓΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ;
     
    Καλά τα λες αλλά ποιός σε ακούει? Ποιό γραφείο? Δυστυχώς ΑΝΝΑ πρέπει να κατανοήσουμε ότι ζούμε την απόλυτη παρακμή. Κανείς δεν ενδιαφέρετε και άνθρωποι σαν και σένα αποτελούν εξαιρέσεις που δυστυχως λειτουργούν μόνο προς επιβεβαίωση του κανόνα. Έχεις απόλυτο δίκιο. Το μόνο που έχω να σου πώ είναι να συνεχίσεις.... που ξέρεις όλο και κάποιον μπορεί να ευαισθητοποιήσεις...
     
    σωστα..σωστα..πρεπει να απαγωρευτη και η πτηση αεροσκαφων πανω απο τη σαλαμινα γιατη τρεμω στη σκεψη να πεση κανενα αεροπλανο και να μου ερθη στο κεφαλι..
     
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ΄΄
     
    ΠΡΟς ΤΟΝ 23,23.
    ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ?
    ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
     
    Η έχει συμφέρον η είναι βλάκας και δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει η και τα δύο μαζί.Το ποιός ενοχλείται απο τέτοια δημοσιεύματα και ποιός έχει συμφέρον απο την κατάσταση αυτή είναι ολοφάνερο.
     
    Σαλαμίνα μου καήμενη...
    Μέλλον δύσκολο σε περιμένει..
    Έμπλεξες με τα συμφέροντα...
    Και ας είχες άλλα ενδιαφέροντα...
    Είχες όλα τα προσόντα...
    Φυσική ομορφιά και πολλά άλλα φόντα..
    Ορυκτά καλά και πρώτα..
    Αλλά όλα αυτά βρε δόλια...
    Δυστυχώς γεμίζουν πορτοφόλια..
    Και πλακώσαν τα λαμόγια...
    Που να βρεις τώρα παρηγόρια..
    Όταν θα σε ξεζουμίσουν..
    Και από το λείψανο σου τίποτα δεν θα έχουν πια να κερδίσουν..
    Τότε μόνο ήσυχη θα σε αφήσουν..
    Τι τα θες λοιπόν καημένη..
    Είσαι καταδικασμένη..
    Τι και αν είσαι από την φύση προικισμένη?...
    Τα λαμόγια που σε διοικούν σε έχουν χεσμένη..
    Επειδή δεν μου έρχετε τίποτα άλλο να σου γράψω..
    Θα κάτσω στην γωνίτσα μου και για σένανε θα κλάψω..
    Αμπελοφιλόσοφος
     
    oyte symferon exo oyte kai blaka ua me elegan osi me gnorizoyn tora mipos esi eise malakas poy nomizis oti gia ola ftene i idiotes poy ependioyn ta orea toys eyropoyla gia na se kanoyn anuropo eno esi den uelis
     
    Αν δεν έχεις συμφέρον όπως λές τότε η κατάστασή σου είναι πιό σοβαρή απ' ότι φαντάσθηκα.Θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις αυτό και να μην το αμελήσεις.
     
    θελεις να δωσουμε εννα ραντεβουδακι να μου κανεις εσυ σαν ειδικος την εξεταση να δουμε ποις ειναι για το τρελλοκομιο τελικα . ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΤΙΝΑΚΙ ΓΙΑΤΗ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΡΥΠΕΝΗΣ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΥΚΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΩΤΟΘΕΙΣ
     
    Ποια ευρώπουλα είδες εσύ να επενδύουν; Για ανέφερε μας μερικά στοιχεία για να διαπιστώσουμε κι εμείς τι επενδύσεις έχουν κάνει οι ιδιώτες σε αυτό τον τομέα;
    Αλλά από τον τρόπο που μιλάς και που γράφεις είναι φανερό ότι τελείωσες ιδιωτικό σχολείο.
    Άνθρωπο κάναμε εμείς αυτόν κι όχι εκείνος εμάς. Αυτός ήρθε σε εμάς.
     
    Μην κουράχεσαι φίλε ανώνυμε 31/1/09 10:47 είναι άδικος κόπος να ασχολείσαι με τα τούβλα είτε μεταφορικά είτε πραγματικά, αν και στη προκειμένη περίπτωση ομιλούμε για πραγματικό τούβλο.Ο άνθρωπος ξεκίνησε απο τα αεροπλάνα και κατέληξε να μας λέει για τις "επενδύσεις" του κάθε επιχειρηματία που σκοπό έχουν να μας κάνουν ανθρώπους και άλλα τέτοια φαιδρά,χωρίς να τον ρωτήσει κανείς.Προφανώς αγνοεί οτι οι άνθρωποι διαμορφώνοντε μέσα απο την οικογένεια και μέσα απο την εκπαίδευση και όχι απο τα νταμάρια, με εξαίρεση βέβαια τα τούβλα.Οσον αφορά δε την αυθόρμητη στήριξη των "επενδυτών" εδώ ισχύει το γνωστό "που..να θέλει να κρυφτεί χαρά δεν την αφήνει"!
     
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
     
    Το σχόλιο 31/1/09 19:47 το διαγράψαμε γιατί….. ο σχολιαστής με ύβρης και αερολογίες μας λέει να μην ασχολούμαστε με το ΛΑΤΟΜΕΙΟ και νομίζει ότι το να βρίζει το νησί μας και τους γονείς μας /σας , θα του κάνουμε εμείς την χάρη, αλλά λάθος τον πληροφορήσανε, εμείς απλώς πεισμώσαμε και το θέμα του λατομείου θα τρέχει μια σε κάθε είκοσι αναρτήσεις .
    salamispress
     
    Χαίρομαι για το ήθος σας κι επιτέλους ας διδαχθεί ο έντυπος τύπος πως μέσα από ένα blog ο απλός πολίτης αποκτά την δική του στήλη ενώ στην εφημερίδα τους όλα στηρίζονται στη σχέση του "πάρε - δώσε". Δεν φέρνει η διαφήμιση την είδηση αλλά η είδηση την διαφήμιση.
     
    parte fora kai elate koykoyloforoi ths plakas
     
    επαναστατες της πλακας ..
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress