Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Αποτελέσματα γκάλοπ που διενεργήθηκε στη Σαλαμίνα πριν απο λίγες ημέρες με το ερώτημα "ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές"

salamispress Ο/Η spendor άφησε ένα νέο σχόλιο για ανάρτηση

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοτικοί σύμβουλοι που θα αποτελέσουν τη διοίκηση του δήμου Σαλαμίνας για την επόμενη διετία είναι οι εξής:
Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου:Μικρομάστορα-Νάννου-Αικατερίνη(η ψηφοφορία έγινε ήδη και η τοποθέτηση είναι οριστική)
Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συνδέσμου:εκκρεμεί η ψηφοφορία.Πρόταση της πλειοψηφίας η κ. Σπηλιωπούλου Μίνα.
Πρόεδρος ΔΕΠΑΣ:θεοχάρης Θοδωρής
Αντιδήμαρχοι:
Αγαπίου Κώστας
Κουτσούκος Νίκος
Καλογήρου Δημήτριος
Μπακαούκας Δημήτριος.

Τέλος, σύμφωνα με γκάλοπ που διενεργήθηκε στη Σαλαμίνα πριν απο λίγες ημέρες με το ερώτημα "ποιόν θα ψηφίζατε για δήμαρχο στις επόμενες δημοτικές εκλογές" τα αποτελέσματα είναι τα εξής:
Στη πρώτη θέση ο κ. Τσαβαρής Ιωάννης,τη δεύτερη θέση μοιράζονται η κ.Παπαθανασίου-Νάννου Ισιδώρα με τον κ. Ράπτη Νικόλαο,ακολουθεί ο νύν δήμαρχος κ. Σοφράς Σπυρίδων και τελευταίος στις προτιμήσεις ο κ. Παπασάββας Ομηρος.
  • Απο: spendor...δείτε όλες τις αναρτήσεις του συντάκτη

  • Σχόλια:
    προς spendor
    ποιος διενήργησε το γκάλοπ; ποιο ποσοστό των πολιτών ερωτήθηκαν; Δώσε ακριβή στοιχεία και ποσοστά για την προτίμηση στον κάθε ψηφοφόρο. Δεν γίνεται κατά αυτόν τον τρόπο μία ανακοίνωση ενός γκάλοπ έτσι τελείως ξερά, γιατί προφανώς πολλοί πολίτες θα πιστέψουν ότι ανακοινώνεις κάτι που τελικά σε βολεύει!!!
     
    Είναι πασιφανές και πλέον γεγονός ότι ο δήμαρχος Σοφράς έρχεται προτελευταίος στις προτιμήσεις των πολιτών. Γεια σου γαλλάκι! χα χα χα
     
    oti malakia sas erxete sto kefali tin grafete etsi ki alios den plironete tipota oyte kan sas gnorizi kanenas . gia pes mas pios ekane to galop pia eteria ke gia pioy logariasmo diaforetika katalabenoyn oli ti pexnidi pezete kai oso zigonoyn oi ekloges ua bgalete ti maska sas.
     
    Τριχες γκαλοπ ειναι... Πρωτος σε γκαλοπ που εκανα εγω βγαινει ο Παπασσαβας!Αλλα οχι για δημαρχος....
     
    Συμφωνα με αξιοπιστες πληροφοριες το γκαλοπ εγινε για λογαριασμο της νομαρχιας πειραια και το αποτελεσμα είναι 1ος Τσαβαρης 2ος Ραπτης 3ος Σοφρας 4η Ναννου και 5ος Παπασαββας.
    Οι δυο πρωτοι πολυ κοντα σε ποσοστα και ακολουθει με σημαντικη διαφορα ο κ.Σοφρας.
    Η κ.Νάνννου και ο κ.Παπασαββας ακολουθούν με μονοψηφια ποσοστα.
     
    mprabo re jerolomalakes ola ta jerete gia ayto h salamina exi gini ena mpoyrdelo kai miso.
     
    Ο ΙΔΙΟΚΤΙΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΚΟΣ ΑΛΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΞΥΠΙΡΕΤΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΗΠΤΕΣΕ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ..
     
    Όλα όσα γράφετε για το γκάλοπ είναι ασυναρτησίες.
    Είμαι σε θέση να το γνωρίζω καλά.
    Κάντε υπομονή. Όταν θα δημοσιοποιηθείεπίσημα πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους.
    Προς το παρόν ας βολευτούν με το ανακοινώνουν νούμερα κατά πως εξυπηρετεί τον καθένα.
    Άλλωστε το ίδιο έκανε και ο Γκέμπελς.
     
    Προς Ανώνυμο 11/1/09 02:26,
    Τις ύβρης , σου τις επιστρέφουμε, και εσύ όπως φαίνεται τέσσερα έχεις πόδια και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας μέχρι το τέλος της αλυσίδας σου και να γαυγίζεις !!!
    salamispress
     
    γάλλe μην αντιδράς σπασμωδικά στις απαντήσεις σου, η θητεία της σημερινής δημοτικής αρχής έχει όριο λήξης 31/12/2010 και τότε η κλίκα σου θα σπάσει!!!
     
    Σε ένα γκάλοπ που έκανα εγώ πρώτος είναι ο Αστράκος.
     
    Η οποιαδήποτε κριτική και αμφισβήτηση απο τον οποιονδήποτε είναι ευπρόσδεκτη και επιθυμητή.Κανείς πιστεύω δεν είναι αλάθητος και κανείς δεν διεκδικεί την απόλυτη αλήθεια.
    Οι ύβρεις όμως και οι απειλές που εκτοξεύονται με τη μορφή σχολίων δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων, δείχνουν άρνηση για το διάλογο και κοινωνικό αυτισμό.Ακόμη δείχνουν μια φασιστική διάθεση για φίμωση κάθε αντίθετης άποψης απο αυτήν που οι ίδιοι πιστεύουν η υπηρετούν.
    Θέλω να πω στους διάφορους τραμπούκους που κυκλοφορούν στο blog, με την ιδιότητα του σχολιαστή, οτι είναι βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύουν οτι μπορούν να επιβάλουν μια ιδιότυπη λογοκρισία τόσο στους διαχειριστές της ιστοσελίδας όσο και στους επισκέπτες που δατυπώνουν την άποψή τους.
    Ο χώρος αυτός είναι χώρος ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων και έτσι θα παραμείνει.Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.
     
    Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΦΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΜΙΣΘΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ...... ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ
     
    SPENDOR ,SORRY,ALLA POLLA LES ,H ...DOMH EISAI;πιο λιγα θα τα διαβαζαν,νομιζω.
     
    K...Δ,
    ο πεινασμένος (από κάθε άποψη) καρβέλια ονειρεύεται
     
    Για τα αποτελέσματα των γκάλοπ που δημοσιεύουν κάποιοι, όπως τους τα είπαν αυτοί που θέλουν να τους χαϊδέψουν τα αυτιά ή όπως τους συμφέρουν ή για να δώσουν κουράγιο στους λίγους φίλους τους:
    "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
     
    ΠΡΟΣ Π...ος ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ
     
    Η επιφανειά σας και το επίπεδό σας είναι πολύ ρηχο,σίγουρα αυτός που έκανε το γκάλοπ είναι πολύ έξυπνος και σας έχει βάλει και τρέχετε, όποιον θα εξυπηρετούσαν τα ευρήματα θα τα δημοσιοποιούσε,πραγματικά λυπάμαι.
     
    Προς Π...ο
    Ο Σοφράς σαν δήμαρχος έχει τελειώσει. Η κατάσταση για αυτόν είναι μη αναστρέψιμη. Από ότι φαίνεται ο ίδιος το γνωρίζει και μόνο εσύ δεν το έχεις καταλάβει!
     
    Προς ανώνυμο με το επίπεδο μεγάλου βάθους!13-1-2009/14:12
    Το σχόλιό σου είναι αγενές και απαράδεκτο.Πρώτα να μάθεις τρόπους κοινωνικής συμπεριφοράς και μετά να σχολιάζεις την κοινωνία.
    Ως άσχετος με το θέμα και αγενής με τον τρόπο καλά κάνεις και λυπάσαι.
    Μόνο που αυτό, επειδή δεν είναι ούτε άποψη ούτε είδηση, δεν μας αφορά.Θα μπορούσες κάλιστα να το κρατήσεις για τον εαυτό σου και μόνο.
     
    Θέλω και εγώ να κάνω γκάλοπ...
     
    Οποιος υποψήφιος ενδιαφέρεται για την πρωτιά, δεν έχει παρά να μου το πει και εγώ θα κάνω γκάλοπ που τον βγάζει πρώτο και με διαφορά!!!
     
    Προς K...Δ
    Δεν ξέρω τι ετοιμάζετε για τον Αναπτυξιακό και λίγο με ενδιαφέρει, οπότε δεν πρόκειται να κάνω κανένα σχόλιο.
    Για να ξέρεις όμως τι ετοιμάζεται και να κάνετε συμφωνίες στο παρασκήνιο πρέπει να είσαι ...ντόμπρος και ...ειλικρινής άνθρωπος.
    Μήπως ετοιμάζετε πάλι ψηφοφορία κατά ... συνείδηση (της τσέπης) όπως κάνατε και με την εκλογή της Ρούλας Νάννου το 2005.
    Η εξαγορά ψήφων είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος από το 1965 (με την αποστασία) Απλά αναρρωτιέμαι έχετε μείνει τόσο πίσω και θέλετε να οδηγήσεετε τη Σαλαμίνα στο μέλλον;
     
    Προς Π...ο
    αλλά και όποιος άλλος γνωρίζει ας μας ενημερώσει, ποιος πρώην δημοτικός σύμβουλος του Αγαπίου ψήφισε υπέρ της Ρούλας Νάννου, ώστε να εκλεγεί πρόεδρος το 2005; Μήπως ο έν λόγω κύριος είναι ξανά υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος αυτή την φορά με δεξιότατο συνδιασμό;
     
    Αν δεν κάνω λάθος ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του Αγαπίου δεν ήταν υποψήφιος για σύμβουλος στις εκλογές του 2006
     
    SPENDOR ,TO LAKVNIZEIN ESTI FILOSOFEIN ...ΕΙΤΕ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
    SE PROHΓΟΥΜΕΝΗ ΟMVS ΑΝΑRΤΗΣΗ SOY
    (11-01-09 1932) ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ZHTAS ΤΗN ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ "ΣΤΗΝ
    ΕΙΠΑ" ΤΣΙΡΙΞΕΣ!
    ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ...PANTVS TO TELEYTAIO SOY HTAN LAKVNIKOTATO .EYGE! STRVNEIS.(13-01-09 /1412)
     
    Φίλε ανώνυμε εγώ αναφέρθηκα στην άλλη άποψη που συνοδεύεται απο επιχειρήματα και όχι στην άλλη άποψη που συνοδεύεται απο αφορισμούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.Η απαξίωση των συνομιλητών σου δεν είναι άλλη άποψη κατά την ταπεινή μου γνώμη.
     
    Από ένα γκάλοπ που έκανα εγώ τα προγνωστικά για τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι:
    1ος ΤΣΑΒΑΡΗΣ
    2ος ΑΓΝΩΣΤΟΣ
    3ος ΝΑΝΝΟΥ
    4ος ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ
    5ος ΡΑΠΤΗΣ
    6ος ΣΟΦΡΑΣ
     
    gyristeta anapoda gia na exete to pragmatiko apotelesma ton tzabarh ua ton faei to agxos h filodojia kai o apythmenos egwismos . ante kai se alla me ygeia
     
    ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ,ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ,ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ !
     
    Ανώνυμε 17/1/09 11:40
    Ο Σοφράς είναι τελειωμένος από τώρα. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και θα περάσει στην ιστορία σαν ο Δήμαρχος, που επί θητείας του, κουμάντο στην δημαρχία έκαναν οι αντιδήμαρχοι (Αγαπίου και Αλαίσκας).
     
    Σε συνέχεια του γκάλοπ που έκανα εγώ τα προγνωστικά για τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι:
    1ος ΤΣΑΒΑΡΗΣ 24%
    2ος ΑΓΝΩΣΤΟΣ 20%
    3ος ΝΑΝΝΟΥ 18%
    4ος ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ 14%
    5ος ΡΑΠΤΗΣ 12%
    6ος ΣΟΦΡΑΣ 12%


    Στον ΑΓΝΩΣΤΟ καταγράφονται οι ψήφοι των αναποφάσιστων!!!
     
    λοιπον παιδες Ελληνων ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο "ΑΓΝΩΣΤΟΣ"!
     
    ΣΤΟ SALAMINA -PRESS DIEJAGETAI TVRA GALOP .CHFISTE KAI AFHSTE TIS EJYPNADES.
     
    Πρώτος είναι ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ στο γκάλοπ του salamispress, επομένως δικαιώνομαι. Του ΡΑΠΤΗ η θέση είναι πλασματική. Ο ΣΟΦΡΑΣ είναι τελειωμένος!!!
     
    sth gialinh sfaira toy salamina-press ta'blepes ta galop kai mas ekanes to mago kai ekleves kai apo panv!eisai boufos omvs!
     
    sth gialinh sfaira toy salamina-press ta'blepes ta galop kai mas ekanes to mago kai ekleves kai apo panv!eisai boufos omvs!
     
    Ρε ανοίξτε τα στραβά σας και ψηφίστε επιτέλους έναν άξιο. Μην ψηφίζεται τους αλήτες που βλέπουν την δημαρχία σαν ανώνυμη εταιρία. Έτσι για να δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος!!!
     
    Όλοι μαζί πάμε γερά και ψηφίζουμε ΤΣΑΒΑΡΗ
     
    Ολα αυτά τα γκάλοπ παραβλέπουν έναν σημαντικό παράγοντα.Την υποψηφιότητα του Μιχάλη Καραγιάννη η οποία θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.
     
    Η υποψηφιότητα του Μιχάλη Καραγιάννη, θα λιγοστέψει τις πιθανότητες εκλογής του ΣΟΦΡΑ, καθώς σαν υποψήφιοι και οι δύο είχαν τον ίδιο βασικό κορμό από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Να ένας ακόμη λόγος, για τον οποίο ο ΣΟΦΡΑΣ θεωρείται τελειωμένος από τώρα.
     
    Μακρια απο Στρατιωτικους τους ειδαμε και στην νεα δημοκρατια και στο Πασοκ. Εδω δεν ειναι Στρατος να διαταζουν ουτε χρειαζεται τετοιο ξεπουλημα. Κανεις δεν νοιαζετε για το νησι μας ολοι ερχονται για υποψηφιοι για να τα οικονομισουν. Μονο την τσεπη τους σκεφτονται.
     
    ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ
     
    Γιατι ο Τζαβαρης ειναι καλυτερος; Ειναι ο μονος που εφερε τοσους ψηφους; Και αλλοι εχουν φερει τους ιδιους ψηφους στην νεα δημοκρατια αλλα στις επομενες εκλογες τους εφαγε η μαρμαγκα. Εφοσον διαφοροποιοιθηκε απο το συνολο τις ομαδας του επειδη δεν τον αφησαν τεσσερα χρονια στο αναπτυξιακο για να προλαβει να φαει. Γι αυτο ανεξαρτοποιηθηκε ειναι υπερανω χρηματων και ρουσφετιων. Γι αυτό μολις σφιξουν τα πραγματα την κοπαναει απο παντου οπως στην ομαδα του Αιαντα που την ξεπουλησαν στο περαμα; To ηξερε ο μαγκας απο πριν και λακισε.
     
    Συμφωνώ και εγώ. Μακριά από στρατιωτικούς, που σαν πρώτο στόχο έχουν το γέμισμα της τσέπης τους.
     
    Αυτό το θέμα κατέχει μέχρι τώρα το ρεκόρ με τα περισσότερα σχόλια. Το τελικό συμπέρασμα είναι να μήν βγεί ποτέ ξανά στρατιωτικός ως Δήμαρχος. Θέλουμε άνθρωπο δημοκρατικό, προοδευτικό με όραμα και αγάπη για το νησί.
     
    symfono me ton proigoymeno alla oxi lamogio opos o tzavaris.
     
    alla oute kai o teleiomenos SOFRAS
     
    symfono me ta tria teleytaia sxolia kapote prepei na xypnisoyme. Emeis vgazoyme dimarxo o kosmos. As prosexoyme ti psifizoyme. oxi allon dimarxo poy na kanoyn koymanto oi antidimarxoi kia alloi oi gynekes toys, na exei pigmi kai protovoylies apo monos toy kai oxi ena soro symvoyloys, poy mexri tora ehoyn apodikti asxetoi ton asheton. An xreiastei symvoylos na einai gnostis ton pragmaton ntopios kai na xerei ti zita o kosmos, akoma kai tis idiotropies toy nisioy. Kai to kyriotero na agapaei kai na asholithi sovara me to nisi mas kai ohi na pianoyn mia karekla eite gia ton mistho kai eite gia dimosies sheseis gia na anevoyn psilotera.
     
    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
     
    Δημοσίευση σχολίου

    Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





    << Αρχική σελίδα

    This page is powered by Blogger. Isn't yours?

    Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

    salamispress