Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

"Ταξι" τα πλωτά σκάφη του Λιμενικού...

Example Προς τον υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας. Ερώτημα του τ. Πλοιάρχου Ε.Ν. Ιωάννη Νομικού.
Δεν νομίζετε Υπουργέ Εμπορικής Ναυτιλίας ότι σας έχει ξεφύγει παντελώς ο έλεγχος του Υπουργείου σας;
Δεν νομίζετε ότι το αμαρτωλό υπουργείο σας δεν είναι τσιφλίκι ουδενός εξ' υμών;
Μην μου πείτε ότι δεν γνωρίζετε ότι τα επιχειρησιακά μέσα του Λιμενικού Σώματος του οποίου ηγείσθε, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης κονδυλίων για την συντήρησή τους;
Παρά ταύτα όμως,......"κάποιο" υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος του ΥΕΝΑΝΠ, κάνει χρήση πλωτού σκάφους του Λιμενικού Σώματος για τις μεταφορές του στο Υπουργείο σας, για να ...αποφεύγει το "μποτιλιάρισμα" στην παραλιακή λεωφόρο. Μπορείτε να ανακοινώσετε στους 'Ελληνες φορολογούμενους πολίτες το όνομά του και το κόστος μεταφοράς του;
Θα σας περιμένω μέχρι 10 Γενάρη 2009, διαφορετικά θα προβώ και σε άλλες αποκαλύψεις γύρω από την μη λειτουργία των πλωτών καταδιωκτικών μέσων, που "καίνε" υψηλόβαθμους αξιωματικούς σας.
Επί τη ευκαιρία, οι δεκάδες καταγγελίες μου σε ποιό στάδιο βρίσκονται;
Ή μάλλον σε ποιό συρτάρι βρίσκονται καταχωνιασμένες; Και γιατί; Επ' αυτού θα επανέλθω, για να σας επισημάνω ότι γνωρίζετε πως παρανομείτε, μια και "είχατε υποχρέωση - βάσει ισχυόντων κανονισμών - να με ενημερώσετε για την πορείαν και την εξέλιξή των."
Δεν φταίω εγώ Υπουργέ μου. Έπρεπε να σας είχαν ενημερώσει ότι είμαι "Πλοίαρχος παντός καιρού" και υπήρξα κυβερνήτης.
Εσεις πότε και πως θα μας αποδείξετε ότι κυβερνάται το πλέον αμαρτωλό σας Υπουργείο;
Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός
Κινητό: 6947-692453 [Λειτουργεί επί 24ώρου βάσης ]

Σχόλια:
Κύριε τέως πλοίαρχε αυτές τις καταγγελίες τις κάνατε και όταν είσαστε εν ενεργεία η τώρα απο την ασφάλεια της σύνταξης θυμηθήκατε όλα τα στραβά του χώρου της εμπορικής ναυτιλίας.Διότι αν συμβαίνει το δεύτερο οι καταγγελίες σας ούτε αξιόπιστες μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε γίνονται πιστευτές.Από μετά Χριστόν προφήτες έχουμε χορτάσει.
 
Έστω και καθυστερημένα ας γίνονται οι καταγγελίες...να μαθαίνει ο κοσμάκης τι συμβαίνει. Όποιος έχει αντίθετη άποψη να διαφοροποιηθεί κι να κάνει καταγγελίες νωρίτερα. Αυτοί που δεν μιλάνε και που αντιδρούν με όποιον πάει να μιλήσει ας κρατήσουν την κριτική για τον εαυτό τους, διαφορετικά να συνεχίσουν να κοιμούνται.
 
Οταν διαπιστώνεις μια παρανομία σήμερα και την καταγγέλεις μετά από χρόνια αυτό σημαίνει οτι υπάρχει σκοπιμότητα φίλε μου.Οι καταγγελίες μετά την αποχώρηση απο την επαγγελματική δράση δείχνουν οτι φοβόσουνα οσο ήσουνα στη δουλειά, δείχνουν οτι έσκυβες το κεφάλι και άφηνες τους άλλους να βγάλουνε το φίδι απο την τρύπα.Αυτοί που κάνουν τις καταγγελίες όταν τις διαπιστώνουν είναι οι αγωνιστές και οι πρωτοπόροι του κάθε εργασιακού χώρου.Αυτοί που καταγγέλουν το σύμπαν μόλις δέσουνε το γαϊδαρό τους είναι οι σιγουρατζήδες και οι εκ του ασφαλούς επαναστάτες.Τα μεγέθη δεν είναι ίσα και όμοια και δεν μπορούμε να τα βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι.
Αυτά προφανώς δεν αφορούν τον κ. Νομικό την δράση του οποίου δεν γνωρίζω.Μπορεί ο άνθρωπος να ήταν το ίδιο μαχητικός και καταγγελτικός και την εποχή που διατελούσε εν ενεργεία πλοίαρχος.
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress