Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Δήμος Σαλαμίνας…. Ψήφισμα για άμεση αντικατάσταση του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης του κέντρου της Σαλαμίνας

Example Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για άμεση αντικατάσταση του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης του κέντρου της πόλης Σαλαμίνας το οποίο έχει περιέλθει σε άθλια κατάσταση .

Οι σωλήνες του δικτύου ύδρευσης είναι από αμίαντο και δεν ξεπερνούν σε πάχος το μισό πόντο, βρίσκονται κάτω από το παλιό δίκτυο (ομβρίων) το οποίο, ως γνωστών έχει μετατραπεί σε δίκτυο αποχέτευσης , αφού έχουν ενώσει τους βόθρους τους (άγνωστος) αριθμός πολιτών και εκφράζονται φόβοι ότι στο δίκτυο, εισχωρούν πλέον μικρόβια που ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των κατοίκων της πόλης .

Η ΕΥΔΑΠ με επιστολή της στον τοπικό Τύπο, αναφέρει πως «ούτε η αναθεωρημένη Οδηγία 98/83/ΕΚ περί ποιότητας του πόσιμου νερού» ούτε η ελληνική νομοθεσία (Κοινή Υπουργική Απόφαση Υ2/2600/2001 - ΦΕΚ 292/11-7-2001) αναφέρουν οποιαδήποτε επικινδυνότητα των σωλήνων αμιαντοτσιμέντου για τους καταναλωτές και φυσικά δεν απαγορεύουν τη χρήση τους στο δίκτυο ύδρευσης».

Καμία λέξη από το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου για τους παράνομους πολίτες που έχουν συνδέσει τους βόθρους τους στο παλιό δίκτυο ομβρίων .

Δηλαδή συνεχίζομε σε αυτό τον τόπο να επιβραβεύουμε τους παράνομους και να τους χαϊδεύουμε τα αυτιά και δεν πειράζει που έχετε συνδεθεί παράνομα στο παλιό δίκτυο ομβρίων και ρυπαίνετε το λιμάνι και την παραλία εμείς θα αντικαταστήσουμε το δίκτυο ύδρευσης για να μην πίνετε από την βρύση σας τα απόβλητα σας .

Στέλνουμε μήνυμα στους δημοτικούς μας συμβούλους…. Εμείς ο λαός της Σαλαμίνας απαιτούμε από εσάς να μας προστατέψετε από τους παράνομους που ρυπαίνουν το περιβάλλον τους δρόμους και τα πεζοδρόμια του νησιού μας .
Απαιτούμε Κανονισμό Καθαριότητας, και όποιος παρανομεί να πληρώνει
Στέλνουμε και μήνυμα στους υποψήφιους δημάρχους…. Περιμένουμε να πάρετε θέση σε αυτό το πρόβλημα που παίρνει διαστάσεις μάστιγας και αγγίζει το σύνολο των κατοίκων του νησιού και περιμένουμε λύση .
salamispress

Σχόλια:
Στον Αγ. Νικόλαο μας άφησαν χωρις νερό δύο 24ωρα : ανήμερα χριστουγέννων και την επόμενη. Η αιτιολογία της ΕΥΔΑΠ ήταν το απαρχαιωμένο δίκτυο που έσπασε όπως μας είπαν σε τέσσερα σημεία στο κέντρο της κούλουρης και ήταν ¨αδύνατον¨ να το επισκευάσουν άμεσα. Είπαμε το νερό νεράκι χρονιάρες μέρες και έξω από αυτό στο 1022 της ΕΥΔΑΠ μας ειρωνεύονταν κιόλας. Δημόσιοι υπάληλοι σε όλο τους το μεγαλείο. Το γεγονός ότι το δίκτυο τους διαλύετε δεν τους απασχολεί τους αρκεί που τους καλύπτει η κοινοτικό οδηγία. Κρίμα...
 
Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]





<< Αρχική σελίδα

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Εγγραφή σε Αναρτήσεις [Atom]

salamispress